Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Suti i trpi

#3251 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Suti i trpi »

Bosnolog, na temi o Haretu si napiso da je Tadic pelcovan u Stambolu, te da je on posljednji srpski izdajnik. Dakle, u Srbiji vise nemamo neprijatelja. Je l doslo do toga da se sada za velikosrpsku stvar bore Radocic i reis Ceric :D ? Ako jeste, malo mi je nejasno kakva je Tihiceva uloga u svemu tome!? Je l Tihic zeli drugaciju veliku Srbiju od Radoncica i Cerica? Kakvu veliku Srbiju zeli Nasa stranka koja je suprostavljena sa druga dva zagovaraca velike Srbije?

Ako te ima, pomozi nam Boze...
Bosnolog

#3252 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

Suti i trpi wrote:Bosnolog, na temi o Haretu si napiso da je Tadic pelcovan u Stambolu, te da je on posljednji srpski izdajnik. Dakle, u Srbiji vise nemamo neprijatelja. Je l doslo do toga da se sada za velikosrpsku stvar bore Radocic i reis Ceric :D ? Ako jeste, malo mi je nejasno kakva je Tihiceva uloga u svemu tome!? Je l Tihic zeli drugaciju veliku Srbiju od Radoncica i Cerica? Kakvu veliku Srbiju zeli Nasa stranka koja je suprostavljena sa druga dva zagovaraca velike Srbije?

Ako te ima, pomozi nam Boze...
Tadic je samo jedan u lepezi velikosrpskih potrosnih jahaca velikosrpske apokalipse,...Toma grobar mu puse za reverom sve jace i on sigurno uzima sledece izbore ukoliko Srbija ne dobije mufte ekonomsko stimulativne inekcije.Radoncic se bori za svoje Tornjeve i Begovate da ih ne izgubi a dobije imunitet,a Reis mu vraca kredit za uplatnice u svoje "Reisione".Ceric je odavno diskreditovao samog sebe a posljednji cin uzimanja petnaest hiljada maraka od dobojskog krvoloka je dno dna i sramotnog ponizenja kao bosnjacko vjerskog duhovnog vode koji je tim cinom pokazao da je beskarakterni i nemoralni grabezljivac bez imalo ljudskosti izgubivsi ovim cinom i one posljednje koji su zatvarali oci ranijim ponasanjem nemoralnog i korumpiranog Reisa,kao i IZ koju vodi okorijeli kriminalac Picakcic,....

Reis je bio i ostao glavna poluga mnogih politicki truhlih narodnih jahaca proslosti i sadasnjosti koji se medusobno nadopunjavaju,takvi nisu naucili davati novac i pomagati sirotinju vec imaju iskljucivo jednosmjernu grabezljivu i neljudsku osobinu,odavno su oni umjesto Amentubilahi poceli izgovarati Amentudolarih,...... Cerica i SDA su se odrzavali i dopunjavali sve godine a SDA dobijala duhovnu podrsku glasacke baze.Ali zato moralno ispravni,obrazovanim i prihvatljivim ljudima poput ovih http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... 0&Itemid=2 i ovih http://www.bu.edu/smscinst/karic_player.html nije bilo moguce doci do izrazaja.
zonbirile

#3253 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

u svijetu je to poznato kao buđenje,krtice,ovde prije pacova.
doktor78

#3254 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by doktor78 »

Chisum wrote:Voli kesh, jebo sve svoje. Sto jest - jest.

Ne bi me cudilo da se naredne sezone pojavi na Farmi ili nekom drugom debilnom reality show-u - ne bi li i tu spotak'o koji dinar.
U jednom ovdasnjem dzematu skupljaju se pare, jer Reis trazi 6000 KM da dodje da otvori novoizgradjenu dzamiju...
zonbirile

#3255 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

doktor78 wrote:
Chisum wrote:Voli kesh, jebo sve svoje. Sto jest - jest.

Ne bi me cudilo da se naredne sezone pojavi na Farmi ili nekom drugom debilnom reality show-u - ne bi li i tu spotak'o koji dinar.
U jednom ovdasnjem dzematu skupljaju se pare, jer Reis trazi 6000 KM da dodje da otvori novoizgradjenu dzamiju...
---------------------------------
ide li po svadbama?
zonbirile

#3256 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

možda se može pogađati,znaju papci to.
zonbirile

#3257 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

normalno,iako i meni samom je malo degutantno ovako se zajebavati,ipak je on autoritet,ili bi trebao biti.Jeste i sam ga srušio,ali ipak...Nažalost sve vrijednosti su pogažene ,popljuvane,sve titule okaljane.Kada čitaš za Kačavendu i pedofiliji,ubistvu đakona,onaj striper u Zabranjem forumu,s druge strane Reis i gafovi i grabljenje love ispade V.Puljić zlatica,ili još nije puklo.
sansun

#3258 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sansun »

Već preko 130 stranica o Fahri, ovo samo njemu u prilog ide, da je uistinu neko beznačajan sigurno mu ne biste ovoliko pažnje posvetili. A i Dodik također dobiva izbore ( koincidencija da ste i njemu stotine stranica posvetili?), tu nema sumnje. Također, ako uistinu mislite da je Fahro neki vjernik ili nacionalista, tada stvarno nemate pojma šta znači biti političar. Ne smatrram ga moralnim čovjekom ( kao niti jednog političara u BiH) ali je sigurno najhrabriji i smatram da će samo oni hrabriji za njega glasati. Kukavice ili neće ni glasati ili će dati dosadašnjoj garnituri dati svoj glas. Znate, tačno je to da je veoma riskantno za kontraverznog političara i biznismena poput Fahre glasati ali što je veći rizik to je mogući uspjeh također većai ali i neuspjeh. Kao što jedan pametan čovjek reče; Samo kukavice čekaju ishod kako bi se na kraju mogli sigurno opredijeliti, ali tada bude sve kasno po njih.
zonbirile

#3259 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

sansun wrote:Već preko 130 stranica o Fahri, ovo samo njemu u prilog ide, da je uistinu neko beznačajan sigurno mu ne biste ovoliko pažnje posvetili. A i Dodik također dobiva izbore ( koincidencija da ste i njemu stotine stranica posvetili?), tu nema sumnje. Također, ako uistinu mislite da je Fahro neki vjernik ili nacionalista, tada stvarno nemate pojma šta znači biti političar. Ne smatrram ga moralnim čovjekom ( kao niti jednog političara u BiH) ali je sigurno najhrabriji i smatram da će samo oni hrabriji za njega glasati. Kukavice ili neće ni glasati ili će dati dosadašnjoj garnituri dati svoj glas. Znate, tačno je to da je veoma riskantno za kontraverznog političara i biznismena poput Fahre glasati ali što je veći rizik to je mogući uspjeh također većai ali i neuspjeh. Kao što jedan pametan čovjek reče; Samo kukavice čekaju ishod kako bi se na kraju mogli sigurno opredijeliti, ali tada bude sve kasno po njih.
---------------------------------------------
sreća pa sronje niko ne zove,inače bi on imao problema,pogotovo sa Sarkozijem,ko će stati na klupicu.
ultima_palabra

#3260 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

On nije ni kontroverzan, ni političar, ni biznismen, nego podrepna muha vlastodržaca :-D
To što mu se napelo govno, pa je pomislio da je srce, ne znači da je hrabar 8-)
zonbirile

#3261 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

ima iste dramaturške pauze kao lepi Hari,nije moguće da mu se uvijek kaka.
Adriatic

#3262 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adriatic »

Jel se samo meni čini ili on uopšte ne zna pričati?
Čovječe, zar ONO da uđe u predsjedništvo.
Pa Milo Đukanović bolje govori bosanski od njega.
zonbirile

#3263 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

sinoć capo di tutti capi izjavi da će se boriti protiv mafije.Keljmendi s Gašijem zajedno cijelu noć nije oka sklopio-od smijeha.
Chisum

#3264 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chisum »

zonbirile wrote:normalno,iako i meni samom je malo degutantno ovako se zajebavati,ipak je on autoritet,ili bi trebao biti.Jeste i sam ga srušio,ali ipak...Nažalost sve vrijednosti su pogažene ,popljuvane,sve titule okaljane.Kada čitaš za Kačavendu i pedofiliji,ubistvu đakona,onaj striper u Zabranjem forumu,s druge strane Reis i gafovi i grabljenje love ispade V.Puljić zlatica,ili još nije puklo.

Nikakav on autoritet nije!

I nemamo se ja, ili ti, sta gnusati ovakvih postova i zajebancije, jer nismo ni ja, a ni ti, pljunuli na sve sto je sveto u njegovom pozivu.

On je to sam uradio, zavlaceci ruke u dzepove onih cije su pare krvave i prljave, a da trepn'o nije. On je to sam uradio braneci one koji su ovaj narod ojadili i jebali mu majku. On je to sam uradio grleci se i ljubeci se s onima, koji bi, da postoji taj neki izmisljeni pakao, gorili odavdje do vjecnosti.
Popis'o se u usta onih koji ga na sav glas brane, ali od takvih plivadon-mozgova ja ne ocekujem da to shvate.

Elem, nista ovdje nema degutantno, a da on sam nije gori od toga.

Sto se tice Puljica tice.... eee... s onim perfidnim, pokvarenim jezuitskim osmijehom nije mnogo bolji od Koketa i onih pravoslavnih klerofasita. Radi se tek o tome, da je katolicka crkva sve to davno, davno, dovela na jedan drugi nivo, sve to usminkala, prefarbala snishodljivim porukama, pa to danas izgleda ko dobro upakovana prevara - onome ko zna da razmislja...
Dok su, s druge strane, reis i njegovi mumini, te pravoslavni klerofasisti, ostali, manje-vise, neartikulisani krkani.
Last edited by Chisum on 06/07/2010 12:55, edited 1 time in total.
zonbirile

#3265 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Chisum wrote:
zonbirile wrote:normalno,iako i meni samom je malo degutantno ovako se zajebavati,ipak je on autoritet,ili bi trebao biti.Jeste i sam ga srušio,ali ipak...Nažalost sve vrijednosti su pogažene ,popljuvane,sve titule okaljane.Kada čitaš za Kačavendu i pedofiliji,ubistvu đakona,onaj striper u Zabranjem forumu,s druge strane Reis i gafovi i grabljenje love ispade V.Puljić zlatica,ili još nije puklo.

Nikakav on autoritet nije!

I nemamo se ja, ili ti, sta gnusati ovakvih postova i zajebancije, jer nismo ni ja, a ni ti, pljunuli na sve sto je sveto u njegovom pozivu.

On je to sam uradio, zavlaceci ruke u dzepove onih cije su pare krvave i prljave, a da trepn'o nije. On je to sam uradio braneci one koji su ovaj narod ojadili i jebali mu majku. On je to sam uradio grleci se i ljubeci se s onima, koji bi, da postoji taj neki izmisljeni pakao, gorili odavdje do vjecnosti.
Popis'o se u usta onih koji ga na sav glas brane, ali od takvih plivadon-mozgova ja ne ocekujem da to shvate.

Elem, nista ovdje nema degutantno, a da on sam nije gori od toga.

Sto se tice Puljica tice.... eee... s onim perfidnim, pokvarenim jezuitskim osmijehom nije mnogo bolji od Koketa i onih pravoslavnih klerofasita. Radi se tek o tome, da je katolicka crkva sve to davno, davno dovela na jedan drugi nivo, sve to usminkala, prefarbala snishodljivim porukama, pa to danas izgleda ko dobro upakovana prevara - onome ko zna da razmislja...
Dok su, s druge strane, reis i njegovi mumini, te pravoslavni klerofasisti ostali manje-vise neartikulisani krkani.
--------------------------------
djelomično si u pravu,jednostavno se Puljke nametnuo kao pandan u ovoj priči,ali kada pogledaš Bozanića i prije Kuharića ipak su napravili otklon od ovakvog drumskog robijašenja i seoskih secikesa.Niti kudim ,niti favorizujem,jednostavno 3 vjerska vladara karakterišem.
addem

#3266 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by addem »

Supljirate previse na ovoj temi, i dajete Fahri i previse znacaja. Izbori dolaze vidjecemo ko ce i kako pobijediti. Trka za bosnjackog clana predsjednistva (funkcija koja nema neki znacaj u ovoj drzavi) bice najinteresantnija. Ova trojica ako nista imaju petlju da se kandiduju. To je nesto sto Tihi i Zlaja nemaju. Njihovi dometi su kongresi stranaka.
stecak

#3267 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by stecak »

Po mojoj procjeni, Fahrine šanse za ulazak u Predsjedništvo su minimalne, no stranka će na nivou Države i Federacije dobiti fino glasova i pokoji mandat. Tako da će porazom u borbi za Predsještvo uvaliti se u nekakvu ministarsku fotelju (preko svojih parlamentaraca), i eto mu i mandat i lova i uvaljivanje u poslove i imunitet.

No, ovo je već druga njegova LAŽ!. Prvo je govorio kako ga Predšjednistvo nikako ne zanima, a evo ga sada u borbi, drugo, da neće stare i isfucane političare i pobjegulje u stranci, a ima ih svakim danom sve više.
joeaziz

#3268 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by joeaziz »

addem wrote:Supljirate previse na ovoj temi, i dajete Fahri i previse znacaja. Izbori dolaze vidjecemo ko ce i kako pobijediti. Trka za bosnjackog clana predsjednistva (funkcija koja nema neki znacaj u ovoj drzavi) bice najinteresantnija. Ova trojica ako nista imaju petlju da se kandiduju. To je nesto sto Tihi i Zlaja nemaju. Njihovi dometi su kongresi stranaka.

aj ba ne zajebavaj.
sansun

#3269 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sansun »

joeaziz wrote:
addem wrote:Supljirate previse na ovoj temi, i dajete Fahri i previse znacaja. Izbori dolaze vidjecemo ko ce i kako pobijediti. Trka za bosnjackog clana predsjednistva (funkcija koja nema neki znacaj u ovoj drzavi) bice najinteresantnija. Ova trojica ako nista imaju petlju da se kandiduju. To je nesto sto Tihi i Zlaja nemaju. Njihovi dometi su kongresi stranaka.

aj ba ne zajebavaj.
istina boli.
On nije ni kontroverzan, ni političar, ni biznismen, nego podrepna muha vlastodržaca :-D
To što mu se napelo govno, pa je pomislio da je srce, ne znači da je hrabar 8-)
O kome vi onda ispišaste preko 100 str.? što o zejnilu zikiću ne pišete i pola od ovoga? Vi ste samo jedna rulja koja pljuje ionako po svemu i svačemu pa je vaše mišljenje ionako nebitno.
ultima_palabra

#3270 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

sansun wrote:O kome vi onda ispišaste preko 100 str.? što o zejnilu zikiću ne pišete i pola od ovoga? Vi ste samo jedna rulja koja pljuje ionako po svemu i svačemu pa je vaše mišljenje ionako nebitno.
IspiŠasmo, kako ti reče, i o Ekremu Jevriću...to je taj rang, otprilike 8-) Raji dosadno, šta li...
Bujrum na avazov forum, tamo ti niko neće protivrječiti ;-)
joeaziz

#3271 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by joeaziz »

kako o kome?
o fahru. on je najzivopisnija budala na nasem estradnom nebu.
zonbirile

#3272 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

sa-x sam protiv svih budala na bosanskom dunjaluku.
sansun

#3273 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sansun »

IspiŠasmo, kako ti reče, i o Ekremu Jevriću...to je taj rang, otprilike 8-) Raji dosadno, šta li...
Mislim da je taj Ekrem Jevrić postigao više tog au svom zivotu nego 90% vas koji ga simijavate. Svjesni ste da ste čak i ispod Ekremovog ranga pa sada ismijavajući i napadajući tog čovjeka u suštini samo želite svoju ništavnost, anonimnost i besposlenost prekriti. Neko ko generacijama potiče iz Sarajeva a nije bio u stanju ni stan sebi da obezbijedi naravno da će biti ljubomoran na jednog došlju koji je svojom sposobnošću uspio od Sarajevske kasabe nešto nalik gradu da napravi, a kamo li da mu daju šansu da još više od toga ucini.

U vašoj kritici prema njemu samo svoj jad oslikavate i ništa drugo. Kada budete shvatili da u politici trebaju sposobni i bogati ljudi a ne "moralisti" i bijednici onda ćete shvatiti poentu politike.
aerosa

#3274 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
sansun wrote:O kome vi onda ispišaste preko 100 str.? što o zejnilu zikiću ne pišete i pola od ovoga? Vi ste samo jedna rulja koja pljuje ionako po svemu i svačemu pa je vaše mišljenje ionako nebitno.
:lol: :lol: :lol: Ne vrijeđaj Ekrema crni ultima :lol: :lol:
zonbirile

#3275 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

lako je njemu od kasabe praviti grad,kada je iz Rožaje,ili Gusinje.
Post Reply