"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Better Man
#3251 Re: "Majstori" parkiranja
Djaba mu novi Renault Megane! Nije za papka ovako lijep automobil!

Last edited by Better Man on 09/10/2011 14:20, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#3253 Re: "Majstori" parkiranja
Sejfudin Tokić ima problem sa parkiranjem ovo je slikano u BBI centru gdje čovjek konstantno ostavlja auto ovako pa eto ko ga zna nek mu prenese i ako znam da je do sada upozoravan bezbroj puta

Kvaliteta druge dvije slike nije nešto ali su slikane u prolazu.

- johntra
#3254 Re: "Majstori" parkiranja
i ja bi ga ostavljao da je ovako izudaran.... 
- hakunfuc
#3255 Re: "Majstori" parkiranja
Kakav lesh od autaO'zone wrote:Sejfudin Tokić ima problem sa parkiranjem ovo je slikano u BBI centru gdje čovjek konstantno ostavlja auto ovako pa eto ko ga zna nek mu prenese i ako znam da je do sada upozoravan bezbroj puta![]()
- Optimist
#3256 Re: "Majstori" parkiranja
Haj sto ne zna parkirat, ocito ne zna ni voziti. 
- Don Zivconi
#3257 Re: "Majstori" parkiranja
Better Man wrote:Djaba mu novi Renault Megane! Nije za papka ovako lijep automobil!
znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
- Jeff Bingham
#3258 Re: "Majstori" parkiranja
zapali sebi auto, nije za tebe ocito.
- Don Zivconi
#3259 Re: "Majstori" parkiranja
a što se ti javljaš, jel to imaš obicaj da ulupiš tuđa vrata pa se pronašao u ovome što sam napisao ha?Jeff Bingham wrote:zapali sebi auto, nije za tebe ocito.
i to što sam napisao zapalim auto
- žulijan asanž
#3260 Re: "Majstori" parkiranja
prijetelju, ovo što ti opisuješ u svom postu se zove malograđanština. garantujem životom da ljudi koji ne paze na te stvari imaju puno manje situacija da im neko vratima ogrebe lak na autu kod parkiranja. to se zove karma, haveru moj.Don Zivconi wrote:znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
imao sam jarana kad smo bili djeca kojem je neki daidža iz amerike poslao reket za tenis wilson. najbolji reket u cijeloj raji - tad smo baš šutali tenis jer smo imali igralište, a curice su gledale sa zidića kako mi igramo. on ga je okačio na zid i nije ga nosio na teren "da ga ne ogrebe". i prošla je godina dana, a reket mu je visio na zidu. znači, on nije igrao tenis kao mi svi ostali, ali je imao wilsona na zidu. poslije su došle neke nove furke, on je imao vilsona na zidu, al nije ništa guzio.
ja svaku stvar koju sam kupio (od upaljača do automobila) imam da bi je trošio. nikada, ali baš nikada se nisam osvrnuo na ogrebotinu na autu. život je lijep čovječe, materijalne stvari su sporedne.
ja nikada dok živim neću shvatiti ljude koji prave problem oko ogrebotine na autu. jebo auto bolan ne bio. diši punim plućima i ostavljaj ljudima mjesto da i oni parkiraju. zauzimanje dva mjesta na parkingu da ti ne bi neko slučajno dotaknuo lak s svojim vratima, je katastrofa. ponor življenja.
ja sam vozio fiata punta 15 godina starog - nikad mi ga niko nije ogrebao. sada vozim citroena c5 kojeg sam zaradio što sam krv ispišo i koji je totalno izgreban. znaš li ti koliko je meni bitno da li će mi neko ogrebati lak na autu???? nula, zero, nada. jedina stvar koju ne dam da mi neko "izgrebe" mi je žena u mene
sad da se zapali, da mi ga ukradu, da se slupam u totalu - živa glava bolan ne bio. život je lijep. doći će drugi i ljepši auto.
- Don Zivconi
#3261 Re: "Majstori" parkiranja
Imao sam udes udari me covjek sve normala događa otkine mi covjek retrovizor sta cu nisam se ni zaustavio ali kad vidim da neko i tuđe auto udari vratima radi svoje bahatosti i sebicnosti muka mi znaci ne samo moje koje je u helacu narocito desna stranažulijan asanž wrote:prijetelju, ovo što ti opisuješ u svom postu se zove malograđanština. garantujem životom da ljudi koji ne paze na te stvari imaju puno manje situacija da im neko vratima ogrebe lak na autu kod parkiranja. to se zove karma, haveru moj.Don Zivconi wrote:znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
imao sam jarana kad smo bili djeca kojem je neki daidža iz amerike poslao reket za tenis wilson. najbolji reket u cijeloj raji - tad smo baš šutali tenis jer smo imali igralište, a curice su gledale sa zidića kako mi igramo. on ga je okačio na zid i nije ga nosio na teren "da ga ne ogrebe". i prošla je godina dana, a reket mu je visio na zidu. znači, on nije igrao tenis kao mi svi ostali, ali je imao wilsona na zidu. poslije su došle neke nove furke, on je imao vilsona na zidu, al nije ništa guzio.
ja svaku stvar koju sam kupio (od upaljača do automobila) imam da bi je trošio. nikada, ali baš nikada se nisam osvrnuo na ogrebotinu na autu. život je lijep čovječe, materijalne stvari su sporedne.
ja nikada dok živim neću shvatiti ljude koji prave problem oko ogrebotine na autu. jebo auto bolan ne bio. diši punim plućima i ostavljaj ljudima mjesto da i oni parkiraju. zauzimanje dva mjesta na parkingu da ti ne bi neko slučajno dotaknuo lak s svojim vratima, je katastrofa. ponor življenja.
ja sam vozio fiata punta 15 godina starog - nikad mi ga niko nije ogrebao. sada vozim citroena c5 kojeg sam zaradio što sam krv ispišo i koji je totalno izgreban. znaš li ti koliko je meni bitno da li će mi neko ogrebati lak na autu???? nula, zero, nada. jedina stvar koju ne dam da mi neko "izgrebe" mi je žena u meneovo sve materijalno - ma vozdraaaa.
sad da se zapali, da mi ga ukradu, da se slupam u totalu - živa glava bolan ne bio. život je lijep. doći će drugi i ljepši auto.
- žulijan asanž
#3262 Re: "Majstori" parkiranja
više ne guzim ko nekad
nisi ni ti mene skontao najbolje, očigledno
- Don Zivconi
#3263 Re: "Majstori" parkiranja
jesam jesam em sto si dero tenisa sa drvenim reketom em sto si dero trebežulijan asanž wrote:više ne guzim ko nekad![]()
-
vnm
#3264 Re: "Majstori" parkiranja
potsjeti me na nesto sto je jedan moj profesor rekao: "ako vec ne mogu promijeniti zenu, mogu promijeniti auto"žulijan asanž wrote:jedina stvar koju ne dam da mi neko "izgrebe" mi je žena u mene...
Last edited by vnm on 09/10/2011 19:16, edited 1 time in total.
- Jeff Bingham
#3265 Re: "Majstori" parkiranja
žulijan asanž wrote:
prijetelju, ovo što ti opisuješ u svom postu se zove malograđanština. garantujem životom da ljudi koji ne paze na te stvari imaju puno manje situacija da im neko vratima ogrebe lak na autu kod parkiranja. to se zove karma, haveru moj.
ja sam vozio fiata punta 15 godina starog - nikad mi ga niko nije ogrebao. sada vozim citroena c5 kojeg sam zaradio što sam krv ispišo i koji je totalno izgreban. znaš li ti koliko je meni bitno da li će mi neko ogrebati lak na autu???? nula, zero, nada. jedina stvar koju ne dam da mi neko "izgrebe" mi je žena u meneovo sve materijalno - ma vozdraaaa.
- Better Man
#3266 Re: "Majstori" parkiranja
Da je makar parkirao se pravo i zauzeo dva mjesta, a ne ovako ukoso, klasicni kretenizam! U Merkatoru ima dosta parking mjesta gdje ti je s jedne strane zid, a s druge pjesacka zebra i mogao se parkirati tu ako zeli da sacuva auto od ogrebotina, a ne da zauzima 2 mjesta i to na ovakav debiloan nacin. Ja uvijek tako radim.Don Zivconi wrote:
znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
- chuchumbamayumbe
#3267 Re: "Majstori" parkiranja
Bar u Mercatoru na Socijalnom čovjek može biti poprilično siguran da ga niko neće ogrebati...uvijek ima dovoljno mjesta u zadnjim redovima, tamo desno od ulaza. Fazon je što barabe žele da parkiraju, ako je ikako moguće, drito pored pokretnih vrata ili na parking za invalide, pri tome zauzevši 2-3 mjesta.
Papanluk. Ima toga svugdje, ali nigdje kao na Balkanu.
Papanluk. Ima toga svugdje, ali nigdje kao na Balkanu.
- zateznistub
#3268 Re: "Majstori" parkiranja
Puno skuplja vozila od ovog renola sam vidio propisno parkirana u istom ovom merkatoru. Al papcima ti ne mozes objasniti neke stvari, papak ostade papak. Ako ti je toliko zao automobila, majmune ostavi ga u garazi i prekri ga štep dekom da se ne prehladi, a ti cekere u sake i pjehe u kupovinu. Psebno me izjebu oni koji parkiraju bukvalno uz sam ulaz, da moze protisno bi ga kroz vrata pa ga kod kase ostavio. 
-
zuka_
#3269 Re: "Majstori" parkiranja
Al ovaj megan desno nema parkinga mjesto do sebe i straha da ce ga neko udariti i sl. vec se on bojao da ce zakaciti ovaj stub ako bude htio kako treba parkirati
I ove koje je strah ti ogrebotina bar sad se fino zalijepi folija na vrata i boli te racKu 
- Don Zivconi
#3270 Re: "Majstori" parkiranja
Vi ste mi najjacizateznistub wrote:Puno skuplja vozila od ovog renola sam vidio propisno parkirana u istom ovom merkatoru. Al papcima ti ne mozes objasniti neke stvari, papak ostade papak. Ako ti je toliko zao automobila, majmune ostavi ga u garazi i prekri ga štep dekom da se ne prehladi, a ti cekere u sake i pjehe u kupovinu. Psebno me izjebu oni koji parkiraju bukvalno uz sam ulaz, da moze protisno bi ga kroz vrata pa ga kod kase ostavio.
-
zuka_
#3271 Re: "Majstori" parkiranja
Ma brate reci da si ovo ti se parkirao i gotovo
Sve dok ja kupim auto a ne ono mene necu da se zamaram sitnicama oko njega 
- poznanik
#3272 Re: "Majstori" parkiranja
Na trotoaru ispred Pravnog fakulteta

-
rikiriki
#3273 Re: "Majstori" parkiranja
[quote="Don Zivconi"][quote="zateznistub"][quote="Don Zivconi"][quote="zateznistub"]Puno skuplja vozila od ovog
moraju biti strašni čim su sa Vasinog hana.
moraju biti strašni čim su sa Vasinog hana.
- poznanik
#3274 Re: "Majstori" parkiranja
Na trotoaru ulice M.M.Bašeskija

- poznanik
#3275 Re: "Majstori" parkiranja
Na trotoaru Grbavičke ulice kod restorana Cappuccino