"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
Better Man

#3251 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Djaba mu novi Renault Megane! Nije za papka ovako lijep automobil!

Image
Last edited by Better Man on 09/10/2011 14:20, edited 1 time in total.
Better Man

#3252 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Image

Image

Image
O'zone
Globalni moderator

#3253 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Sejfudin Tokić ima problem sa parkiranjem ovo je slikano u BBI centru gdje čovjek konstantno ostavlja auto ovako pa eto ko ga zna nek mu prenese i ako znam da je do sada upozoravan bezbroj puta :roll:

Image

Image

Image

Kvaliteta druge dvije slike nije nešto ali su slikane u prolazu.
johntra

#3254 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

i ja bi ga ostavljao da je ovako izudaran.... :D
hakunfuc

#3255 Re: "Majstori" parkiranja

Post by hakunfuc »

O'zone wrote:Sejfudin Tokić ima problem sa parkiranjem ovo je slikano u BBI centru gdje čovjek konstantno ostavlja auto ovako pa eto ko ga zna nek mu prenese i ako znam da je do sada upozoravan bezbroj puta :roll:

Image

Image

Image

Kvaliteta druge dvije slike nije nešto ali su slikane u prolazu.
Kakav lesh od auta :D
Optimist

#3256 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Optimist »

Haj sto ne zna parkirat, ocito ne zna ni voziti. :oops:
Don Zivconi

#3257 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

Better Man wrote:Djaba mu novi Renault Megane! Nije za papka ovako lijep automobil!

Image

znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
Jeff Bingham

#3258 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Jeff Bingham »

zapali sebi auto, nije za tebe ocito.
Don Zivconi

#3259 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

Jeff Bingham wrote:zapali sebi auto, nije za tebe ocito.
a što se ti javljaš, jel to imaš obicaj da ulupiš tuđa vrata pa se pronašao u ovome što sam napisao ha? :lol:

i to što sam napisao zapalim auto :mrgreen: nebi to uradio nisam baš toliko pukao al bi mu sigurno šamar zavezao :mrgreen: da mu obraz gori mrzim bahate majmune :mrgreen:
žulijan asanž

#3260 Re: "Majstori" parkiranja

Post by žulijan asanž »

Don Zivconi wrote:znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
prijetelju, ovo što ti opisuješ u svom postu se zove malograđanština. garantujem životom da ljudi koji ne paze na te stvari imaju puno manje situacija da im neko vratima ogrebe lak na autu kod parkiranja. to se zove karma, haveru moj.

imao sam jarana kad smo bili djeca kojem je neki daidža iz amerike poslao reket za tenis wilson. najbolji reket u cijeloj raji - tad smo baš šutali tenis jer smo imali igralište, a curice su gledale sa zidića kako mi igramo. on ga je okačio na zid i nije ga nosio na teren "da ga ne ogrebe". i prošla je godina dana, a reket mu je visio na zidu. znači, on nije igrao tenis kao mi svi ostali, ali je imao wilsona na zidu. poslije su došle neke nove furke, on je imao vilsona na zidu, al nije ništa guzio.

ja svaku stvar koju sam kupio (od upaljača do automobila) imam da bi je trošio. nikada, ali baš nikada se nisam osvrnuo na ogrebotinu na autu. život je lijep čovječe, materijalne stvari su sporedne.

ja nikada dok živim neću shvatiti ljude koji prave problem oko ogrebotine na autu. jebo auto bolan ne bio. diši punim plućima i ostavljaj ljudima mjesto da i oni parkiraju. zauzimanje dva mjesta na parkingu da ti ne bi neko slučajno dotaknuo lak s svojim vratima, je katastrofa. ponor življenja.

ja sam vozio fiata punta 15 godina starog - nikad mi ga niko nije ogrebao. sada vozim citroena c5 kojeg sam zaradio što sam krv ispišo i koji je totalno izgreban. znaš li ti koliko je meni bitno da li će mi neko ogrebati lak na autu???? nula, zero, nada. jedina stvar koju ne dam da mi neko "izgrebe" mi je žena u mene :D ovo sve materijalno - ma vozdraaaa.

sad da se zapali, da mi ga ukradu, da se slupam u totalu - živa glava bolan ne bio. život je lijep. doći će drugi i ljepši auto.
Don Zivconi

#3261 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

žulijan asanž wrote:
Don Zivconi wrote:znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
prijetelju, ovo što ti opisuješ u svom postu se zove malograđanština. garantujem životom da ljudi koji ne paze na te stvari imaju puno manje situacija da im neko vratima ogrebe lak na autu kod parkiranja. to se zove karma, haveru moj.

imao sam jarana kad smo bili djeca kojem je neki daidža iz amerike poslao reket za tenis wilson. najbolji reket u cijeloj raji - tad smo baš šutali tenis jer smo imali igralište, a curice su gledale sa zidića kako mi igramo. on ga je okačio na zid i nije ga nosio na teren "da ga ne ogrebe". i prošla je godina dana, a reket mu je visio na zidu. znači, on nije igrao tenis kao mi svi ostali, ali je imao wilsona na zidu. poslije su došle neke nove furke, on je imao vilsona na zidu, al nije ništa guzio.

ja svaku stvar koju sam kupio (od upaljača do automobila) imam da bi je trošio. nikada, ali baš nikada se nisam osvrnuo na ogrebotinu na autu. život je lijep čovječe, materijalne stvari su sporedne.

ja nikada dok živim neću shvatiti ljude koji prave problem oko ogrebotine na autu. jebo auto bolan ne bio. diši punim plućima i ostavljaj ljudima mjesto da i oni parkiraju. zauzimanje dva mjesta na parkingu da ti ne bi neko slučajno dotaknuo lak s svojim vratima, je katastrofa. ponor življenja.

ja sam vozio fiata punta 15 godina starog - nikad mi ga niko nije ogrebao. sada vozim citroena c5 kojeg sam zaradio što sam krv ispišo i koji je totalno izgreban. znaš li ti koliko je meni bitno da li će mi neko ogrebati lak na autu???? nula, zero, nada. jedina stvar koju ne dam da mi neko "izgrebe" mi je žena u mene :D ovo sve materijalno - ma vozdraaaa.

sad da se zapali, da mi ga ukradu, da se slupam u totalu - živa glava bolan ne bio. život je lijep. doći će drugi i ljepši auto.
Imao sam udes udari me covjek sve normala događa otkine mi covjek retrovizor sta cu nisam se ni zaustavio ali kad vidim da neko i tuđe auto udari vratima radi svoje bahatosti i sebicnosti muka mi znaci ne samo moje koje je u helacu narocito desna strana :D. ocito me nisi skontao al nije ni bitno... bitno je da ti guzis :mrgreen:
žulijan asanž

#3262 Re: "Majstori" parkiranja

Post by žulijan asanž »

više ne guzim ko nekad :D

nisi ni ti mene skontao najbolje, očigledno
Don Zivconi

#3263 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

žulijan asanž wrote:više ne guzim ko nekad :D

nisi ni ti mene skontao najbolje, očigledno
jesam jesam em sto si dero tenisa sa drvenim reketom em sto si dero trebe :mrgreen:
vnm

#3264 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vnm »

žulijan asanž wrote:jedina stvar koju ne dam da mi neko "izgrebe" mi je žena u mene...
potsjeti me na nesto sto je jedan moj profesor rekao: "ako vec ne mogu promijeniti zenu, mogu promijeniti auto" :)
Last edited by vnm on 09/10/2011 19:16, edited 1 time in total.
Jeff Bingham

#3265 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Jeff Bingham »

žulijan asanž wrote:

:thumbup: :thumbup: kako fino pretoci i moje misli u tekst. s tim sto to naravno ne znaci da treba bit bahat pa lupati tudja auta. ali ne treba ni glumit konja pa ovako parkirati.
Better Man

#3266 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Don Zivconi wrote:

znaš šta je najtužnije od svega, kad bi ovakvo auto parkirao ravno... ravno bi te tošlo milja maraka da lakiraš kompletnu stranu od udaraca vratima kao što ja moram na svom autu uraditi (vjerujem da oni što imaju auto znaju o cemu pricam). Stoga razumijem sto je namjerno zauzeo dva parkig mjesta sa ovakvim autom. Ja jesam za propisno parkiranje a postavit cu slike kako ljudi parkiraju na semaforu al bukvalno kompletna traka zauzeta sa jedno 5 - 10 auta i konstantno tako iz dana u dan. Ovo što je uradio ovaj sa novim autom potpuno razumijem jer kad dodjem i vidim da mi je pola auta izudarano od tuđih vrata dođe mi da nekome auto zapalim.
Da je makar parkirao se pravo i zauzeo dva mjesta, a ne ovako ukoso, klasicni kretenizam! U Merkatoru ima dosta parking mjesta gdje ti je s jedne strane zid, a s druge pjesacka zebra i mogao se parkirati tu ako zeli da sacuva auto od ogrebotina, a ne da zauzima 2 mjesta i to na ovakav debiloan nacin. Ja uvijek tako radim.
chuchumbamayumbe

#3267 Re: "Majstori" parkiranja

Post by chuchumbamayumbe »

Bar u Mercatoru na Socijalnom čovjek može biti poprilično siguran da ga niko neće ogrebati...uvijek ima dovoljno mjesta u zadnjim redovima, tamo desno od ulaza. Fazon je što barabe žele da parkiraju, ako je ikako moguće, drito pored pokretnih vrata ili na parking za invalide, pri tome zauzevši 2-3 mjesta.
Papanluk. Ima toga svugdje, ali nigdje kao na Balkanu.
zateznistub

#3268 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zateznistub »

Puno skuplja vozila od ovog renola sam vidio propisno parkirana u istom ovom merkatoru. Al papcima ti ne mozes objasniti neke stvari, papak ostade papak. Ako ti je toliko zao automobila, majmune ostavi ga u garazi i prekri ga štep dekom da se ne prehladi, a ti cekere u sake i pjehe u kupovinu. Psebno me izjebu oni koji parkiraju bukvalno uz sam ulaz, da moze protisno bi ga kroz vrata pa ga kod kase ostavio. :x
zuka_

#3269 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zuka_ »

Al ovaj megan desno nema parkinga mjesto do sebe i straha da ce ga neko udariti i sl. vec se on bojao da ce zakaciti ovaj stub ako bude htio kako treba parkirati :) I ove koje je strah ti ogrebotina bar sad se fino zalijepi folija na vrata i boli te racKu :D
Don Zivconi

#3270 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

zateznistub wrote:Puno skuplja vozila od ovog renola sam vidio propisno parkirana u istom ovom merkatoru. Al papcima ti ne mozes objasniti neke stvari, papak ostade papak. Ako ti je toliko zao automobila, majmune ostavi ga u garazi i prekri ga štep dekom da se ne prehladi, a ti cekere u sake i pjehe u kupovinu. Psebno me izjebu oni koji parkiraju bukvalno uz sam ulaz, da moze protisno bi ga kroz vrata pa ga kod kase ostavio. :x
Vi ste mi najjaci :D otiđi u merkator ima ih bas puno nepropisno parkiranih pa kad dođe vlasnik vozila po mogućnosti "renola" inace u narodu poznat kao reno :mrgreen: pa njemu reci sve sto si ovdje napisao na forumu. Baš me interesuje gdje bi imao oštećenja :? . U svakom slucaju možeš staviti lumar foliju za zaštitu... naravno od ogrebotina ali ne i od udubljenja :lol:
zuka_

#3271 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zuka_ »

Ma brate reci da si ovo ti se parkirao i gotovo :D Sve dok ja kupim auto a ne ono mene necu da se zamaram sitnicama oko njega :)
poznanik

#3272 Re: "Majstori" parkiranja

Post by poznanik »

Na trotoaru ispred Pravnog fakulteta
Image
rikiriki

#3273 Re: "Majstori" parkiranja

Post by rikiriki »

[quote="Don Zivconi"][quote="zateznistub"][quote="Don Zivconi"][quote="zateznistub"]Puno skuplja vozila od ovog
moraju biti strašni čim su sa Vasinog hana. :D
poznanik

#3274 Re: "Majstori" parkiranja

Post by poznanik »

Na trotoaru ulice M.M.Bašeskija
Image
poznanik

#3275 Re: "Majstori" parkiranja

Post by poznanik »

Na trotoaru Grbavičke ulice kod restorana Cappuccino
Image
Locked