Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
Gistro_bancho
#3251 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Tekst u današnjoj crnoj hronici za ovog mladića "bambija" što se ubio, ja ne znam...
Iako je slučaj jako tužan (smrt jedne mlade osobe), ja sam se ismijao na napisani tekst kao što dugo nisam. Pa tko sve piše danas i naziva se novinarom u p.m.
p.s. Da ne ispadnem stoka, fakat mi je žao mladića ali je tekst i više nego očajan što me dovodilo do smijeha
Iako je slučaj jako tužan (smrt jedne mlade osobe), ja sam se ismijao na napisani tekst kao što dugo nisam. Pa tko sve piše danas i naziva se novinarom u p.m.
p.s. Da ne ispadnem stoka, fakat mi je žao mladića ali je tekst i više nego očajan što me dovodilo do smijeha
- uglavnomja
#3252 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
"Otrovala vaginu kako bi ubila muža"
http://www.avaz.ba/showbiz/kiosk/otrova ... ubila-muza
no comment
http://www.avaz.ba/showbiz/kiosk/otrova ... ubila-muza
no comment
-
vrbas1979
#3253 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Raskol na Konvenciji SDA
objavljeno: 01.02.2013. 15:55 | Autor: F. K. avaz.ba
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... enciji-sda
Fahrudine, Fahrudine... zasto me nagovaras da glasam za SDA?
Nikada nisam glasao za SDA, nikada nisam ni imao namjeru, ali ako me iko na to nagovori to ćeš biti ti Fahrudine Radončiću.
objavljeno: 01.02.2013. 15:55 | Autor: F. K. avaz.ba
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... enciji-sda
Fahrudine, Fahrudine... zasto me nagovaras da glasam za SDA?
Nikada nisam glasao za SDA, nikada nisam ni imao namjeru, ali ako me iko na to nagovori to ćeš biti ti Fahrudine Radončiću.
- novi.dan.nova.nafaka
#3254 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... aseg-dzeke
Dnevnik Damira Mašića, federalnog ministra obrazovanja
Vrijedne vođe ovog naroda su dobile mjesto u najtiražnijem listu bosanske džamahirije....

Vrijedne vođe ovog naroda su dobile mjesto u najtiražnijem listu bosanske džamahirije....
-
brucos7
#3255 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
a ministra i g..... cirkusnovi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... aseg-dzeke
Vrijedne vođe ovog naroda su dobile mjesto u najtiražnijem listu bosanske džamahirije....![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3256 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
fakat nisam mogao vjerovati za taj dnevnik
nije dovoljno što imate nego morate i jadni narod provocirati
nije dovoljno što imate nego morate i jadni narod provocirati
- novi.dan.nova.nafaka
#3257 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Fkt sam mislio da je Fahro pametniji lik - ovo je totalna antipropaganda i njemu i SDP-u.
-
kakavdanakneiskustvu
#3258 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
novi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... aseg-dzeke
Vrijedne vođe ovog naroda su dobile mjesto u najtiražnijem listu bosanske džamahirije....![]()
![]()
gdje nestade termin krnji sdp
-
vrbas1979
#3259 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
U Ljubljani proučena dova za pobjedu bh. reprezentacije
avaz

avaz
- uglavnomja
#3260 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
vrbas1979 wrote:U Ljubljani proučena dova za pobjedu bh. reprezentacije
avaz
to nema veze sa nepismenoscu, nazalost
uslo u dnk
-
al_uqaab
#3261 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ovo sa ministrovim dnevnikom je ajnfah unglaubliš..... 
-
dezurni_ucenik
#3262 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
novi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... aseg-dzeke
![]()
Koja patetika od teksta.Fuuuj.Koji ljigavac.
Ovom drustvu je jedina pomoc da dodju Raz Al Ghul i Liga Sjenki da sve popale i da krenemo ispocetka.
-
hAZNADAR
#3263 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Etiopljanka s Bosancem upoznaje ljepote BiH
Mirsad i Hana prije odlaska u Katar posjetili "Avazov" toranj
O ljubavi Mirsada i Hane, koji su se upoznali putem Facebooka za vrijeme njegovih poslovnih obaveza u Kataru, "Dnevni avaz" nedavno je pisao, a ovom prilikom prenijeli su nam planove za budućnost te svoje oduševljenje "Avazovim" tornjem.
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/etioplj ... jepote-bih
-
ikota
#3264 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
![]()
-
saale
#3265 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
LIDERI BIH SU DALI OBECANJE

- seln
#3266 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
I mene to cudi...kakavdanakneiskustvu wrote:novi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... aseg-dzeke
![]()
gdje nestade termin krnji sdp
isto tako mi je za ibreta kad se SDA-ovci ljute na Faahra. Pa do juce im je bio ka vladika...
- novi.dan.nova.nafaka
#3267 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ovdje se kako vidim većina smije Ava3-ovim provaljotinama...seln wrote:isto tako mi je za ibreta kad se SDA-ovci ljute na Faahra. Pa do juce im je bio ka vladika...
- T-Rexx
#3268 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
SBB osuđuje susret Izetbegović - Ahmedinedžad
Povodom jučerašnjeg susreta člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića sa predsjednikom Irana Mahmudom Ahmedinedžadom, Savez za bolju budućnost BiH smatra da se radi o potpuno nedopustivom i nedržavničkom činu koji Bosni i Hercegovini, a naročito Bošnjacima, nanosi ogromne međunarodne štete.
SBB je i ranije tvrdio da se bošnjačka politika nalazi na historijskoj raskrsnici između Brisela, EU, SAD-a i vrijednosti zapadne civilizacije naspram potpuno neprirodnog proiranskog puta i tamošnjeg režima. Izetbegović je, nažalost, potvrdio opravdanost ovih upozorenja.
Izetbegovićev susret sa Ahmedinedžadom je utoliko nedopustiviji jer dolazi u vrijeme snažnih međunarodnih sankcija koje se prema iranskom režimu provode u okviru UN, EU i SAD-a, a i Vijeće ministara BiH je prošlog mjeseca u skladu s time donijelo restriktivne mjere prema Iranu.
Radikalizam koji ovaj političar više uopšte i ne pokušava da sakrije, Bošnjake vodi u rizik međunarodne izolacije umjesto ka jedino prosperitetnim euroatlanskim integracijama. Zato Izetbegović treba otići sa pozicije na koju je inače došao izbornom krađom i prevarom.

Povodom jučerašnjeg susreta člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića sa predsjednikom Irana Mahmudom Ahmedinedžadom, Savez za bolju budućnost BiH smatra da se radi o potpuno nedopustivom i nedržavničkom činu koji Bosni i Hercegovini, a naročito Bošnjacima, nanosi ogromne međunarodne štete.
SBB je i ranije tvrdio da se bošnjačka politika nalazi na historijskoj raskrsnici između Brisela, EU, SAD-a i vrijednosti zapadne civilizacije naspram potpuno neprirodnog proiranskog puta i tamošnjeg režima. Izetbegović je, nažalost, potvrdio opravdanost ovih upozorenja.
Izetbegovićev susret sa Ahmedinedžadom je utoliko nedopustiviji jer dolazi u vrijeme snažnih međunarodnih sankcija koje se prema iranskom režimu provode u okviru UN, EU i SAD-a, a i Vijeće ministara BiH je prošlog mjeseca u skladu s time donijelo restriktivne mjere prema Iranu.
Radikalizam koji ovaj političar više uopšte i ne pokušava da sakrije, Bošnjake vodi u rizik međunarodne izolacije umjesto ka jedino prosperitetnim euroatlanskim integracijama. Zato Izetbegović treba otići sa pozicije na koju je inače došao izbornom krađom i prevarom.
- Maharadza
#3269 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
^ A da no, treba se udruživati sa prekodrinašima, a da no, treba vraćati "bratstvo i jedinstvo" sa bivšim koljačima, ubicama i silovateljima, a da no, ispijati votku, vino i pjenušac sa "europejcima", a da no.... 
- It_is_a_Leclerc
#3270 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Kao jedna od evropskih država uveli smo oštre sankcije Iranu. Potpuno je nelogično da Bakir Izetbegović ide u posjetu zemlji za čije je sankcije glasala njegova stranka, a još je nelogičnije da ga Ahmadinedžad primi, jer u Iranu je trenutno na snazi potpuni bojkot svih zemalja koje su protiv njihovog nuklearnog programa. Dakle, nekih 150-180 zemalja.
- T-Rexx
#3271 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Koliko nam je samo tenkova i naoruzanja Iran poslao tokom rata. Dok su drugi samo pricali...
-
al_uqaab
-
juzna_strana
#3273 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Danas vidjeh clanak o tome kako je M.Ustamujic poklonio roditeljima odmor u Istanbulu.
Fini neki decko,mlada nada sbb-e oje oje oje,izborio se za naklonost avaza
Taman kad pomislis da ne mogu nize oni te demantiraju.
Fini neki decko,mlada nada sbb-e oje oje oje,izborio se za naklonost avaza
- bambina78
#3274 Re: Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Haha ovo je presmjesno, jos im je platio prevoz od aerodroma do hotela. Djeparac se u tekstu ne spominje.juzna_strana wrote:Danas vidjeh clanak o tome kako je M.Ustamujic poklonio roditeljima odmor u Istanbulu.
Fini neki decko,mlada nada sbb-e oje oje oje,izborio se za naklonost avaza![]()
-
juzna_strana
#3275 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Presmijesno i pretuzno istovremeno
Sjeverna Koreja na Fahrin nacin.
Strah me kad pomislim koliko ih ljudi cita i kakav uticaj imaju na prosjecnog stanovnika BiH.
Nadam se samo da ce im vremenom padati tiraz jer nanose ogromnu stetu,dugorocno.
Steta sto nemamo novine poput hrvatskog jutarnjeg lista.
Sjeverna Koreja na Fahrin nacin.
Strah me kad pomislim koliko ih ljudi cita i kakav uticaj imaju na prosjecnog stanovnika BiH.
Nadam se samo da ce im vremenom padati tiraz jer nanose ogromnu stetu,dugorocno.
Steta sto nemamo novine poput hrvatskog jutarnjeg lista.