Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#3251 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

...
samo_ovaj_put

#3252 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

ko je glavni sudija u zenici?
Fordas

#3253 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

ne bi me cudilo da opet bude neko iz Listice, BL, Lukavice itd. oni najbolje odradjuju poslove za 'probranu klijantelu' ;-)
aerosa

#3254 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Ako naši odigraju ko pi.ke da im sam Mirza sudi nema nam pomoći, a ako odigraju kako znaju njima neće pomoći ni kad bi im 6 sudija pomagalo.
Subota, dan za invaziju na Zenicu...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3255 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Za nas dvije jako bitne utakmice u samo sedam dana.
Prvo gostovnje u Zenici tu se moze sve ocekivati,znalo se desiti pocesto da u Zenici dobro odigramo,mada je i Celik u usponu forme. Ali kako god okrenes sve je do nasih igraca. Nesto nisam upratio da je Celik u ovoj sezoni stimao sudije,il mozda jeste.... :D ???

do Zenice je sada jako brzo dobaciti :D ,ovaj autoput,tj. taj dijelic,bas ubrzava stvar. Tako da ocekujem da se izorganizujete ako ne vec organizovano sa UNFKS onda vec nekako,da nas sto vise ode u Zenicu.

Nasa podrska ce im dati impuls da napokon pruze pratiju u njihovim mogucnostima,jer ja jednostavno ZNAM da oni mogu puno punoo bolje,i znam da su i oni to shvatili,nadam se da ce u subotu to i pokazati.

Ai'onda dolazi utakmica sa Sirokim.

Tu me nista ne interesuje,HOCEMO POBJEDU ZA VEDRANA,ako treba neka izginu na terenu HOCEMO POBJEDU PO BILO KAKVU CIJENU!!!
King_Arthur

#3256 Re: FK Sarajevo

Post by King_Arthur »

Image

:bih: :thumbup: :dance:
Oi

#3257 Re: FK Sarajevo

Post by Oi »

samo_ovaj_put wrote:ko je glavni sudija u zenici?
mirko buljan (mostar)
Distortion

#3258 Re: FK Sarajevo

Post by Distortion »

Čelik u ovoj polusezoni nije stimao kuci sudije, sve je regularno dobio zahvaljajuci dobroj igri i situaciji u kojoj se Čelik morao vaditi. U ovoj polusezoni igramo pristojno, u svakoj tekmi smo igrali ofanzivno jer nije bilo drugog nacina da se ostvari dobar rezultat. Sad je pritisak manji i vjerovatno ce ova tekma u subotu bit postena i otvorena sa par golova. Ne ocekujem domacinsko sudjenje jer nema potrebe za tim...

Meni je smijesno kad vidim da se ovdje 6 dana prije tekme prica o sudijama :D

Uostalom, kakvi penali su sudjeni protiv nas na strani a u jos boljim situacijama nismo nagradjeni penalima na strani ;) posljednji slucaj Olimpik...
Fordas

#3259 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

King_Arthur wrote:Image

nek se ne ljute ovi sto nisu iz SA ili nisu trenutno u BiH ali ovaj prenos iz zenice je bas bez veze. Trebam li napominjati da se u sumarku skrivenom igra derbi koji bi mozda mogao odluciti sezonu. :?
samo_ovaj_put

#3260 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Fordas wrote:

nek se ne ljute ovi sto nisu iz SA ili nisu trenutno u BiH ali ovaj prenos iz zenice je bas bez veze. Trebam li napominjati da se u sumarku skrivenom igra derbi koji bi mozda mogao odluciti sezonu. :?
i ti bas naivan mislis da bi sa grbavice dopustili prenos u kljucnoj utakmici sezone
nadam se da ce taj prenos(ako ga uopste bude) biti neki dodatan motiv nasima da odigraju hrabro,da ne ponove bruku protiv travnika,veleza i slobode,te da napokon pobjede,i uz remi na grbavici,vrate u borbu za titulu
sto bi nas novopeceni trener rekao,dok ima teoretske sanse,treba se boriti za nju
Ripicipi

#3261 Re: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

Fordas wrote:

Nije valjda da ti je draze da neki strumf gleda zelju, nego neko ko navija za Sa. a nije u mogucnosti da ode u Ze.?? :roll:
ultima_palabra

#3262 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Distortion wrote:Čelik u ovoj polusezoni nije stimao kuci sudije, sve je regularno dobio zahvaljajuci dobroj igri i situaciji u kojoj se Čelik morao vaditi. U ovoj polusezoni igramo pristojno, u svakoj tekmi smo igrali ofanzivno jer nije bilo drugog nacina da se ostvari dobar rezultat. Sad je pritisak manji i vjerovatno ce ova tekma u subotu bit postena i otvorena sa par golova. Ne ocekujem domacinsko sudjenje jer nema potrebe za tim...

Uostalom, kakvi penali su sudjeni protiv nas na strani a u jos boljim situacijama nismo nagradjeni penalima na strani ;) posljednji slucaj Olimpik...
Čelik prvi put poslije rata ima ekipu koja igra fudbal 8-) Onaj Purić je među najboljim igračima u ligi, Kapetan, Jamak, Duro, Obuća... da su imali tu ekipu na jesen, borili bi se za Evropu. Komšije su na BP gubili i kad je Čelik bio puno slabiji, tako da ne vjerujem da je ovo gostovanje na kojem će se izvaditi...
King_Arthur

#3263 Re: FK Sarajevo

Post by King_Arthur »

Fordas wrote:

a vala ima grbavica pa nek se gleda tamo tekma. ak ce sta steliti nek stele vala nije mi mrska ta ideja a ni pomisao ;) dosta je vise instant prvaka koji se vec kroz dvije tri sezone ugase... leotar,modrica,brotnjo... ;) daj malo kultura klubova. jest da je borac kultura vala i nisu nesto imali ni prica mahalskih ako nista da se steli ili nesto ali vala bolje zeljo nego oni. jedino sto bi volio da velez prije zelje uzme titulu iz ove nase lige osim sarajeva i to je to, a i oni su pravi chobanski klub. kad predju pod bijeli brijeg onda ce ih se smatrati za ozbiljno ;) mislim da se termin pocetka tekme na grbavici ne poklapa sa programskom shemom bht-a.

ja prizeljkujem x na grbavici i pobjedu nasu u zenici pa da bude malo gusto :) eto nas onda u tom slucaju na 2 boda od komsija kad mlatnemo sirokog na kosevu :)

helem neka prenosa. ici ce siguran sam puno momaka dole i sretno im i nadam se da napokon nece biti belaja ni debilnih prozivanja i navijanja od strane robijasa. moja prognoza 1-2 za nas :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3264 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Distortion wrote:Čelik u ovoj polusezoni nije stimao kuci sudije, sve je regularno dobio zahvaljajuci dobroj igri i situaciji u kojoj se Čelik morao vaditi. U ovoj polusezoni igramo pristojno, u svakoj tekmi smo igrali ofanzivno jer nije bilo drugog nacina da se ostvari dobar rezultat. Sad je pritisak manji i vjerovatno ce ova tekma u subotu bit postena i otvorena sa par golova. Ne ocekujem domacinsko sudjenje jer nema potrebe za tim...

Onda super.

Posteno sudjenje,otvoren fudbal ,i neka pobjedi bolji ;-) ,ja se nadam da ce to biti Sarajevo. Mora odcepiti prije ili kasnije,mozda to bude bas Zenica. :D

A za navijanje,ako se ponovi ona ludnica kao prosli put po onom nenormalnom prolomu oblaka,onda ce biti lom :thumbup:
Topla voda

#3265 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

kakva je ovo budalastina na portalu?
neimenovani kontrolor sudjenja,govori kako je sudjenje savrseno...dok nam u ligi sude miro hrkac,vozac autobusa nogometasa sirokog brijega,ovaj mali bjelica..sin gradonacelnika "istocnog"sarajeva..istaknutog snsdovca...brat generala mije jelica,vlasnika sirokog ,burazer il sta li je ovog kriminalca iz banovica,clana io nsbih...ovaj golac...pa buraz od ilje dominkovica...ma nema sve savrseno,oni su tu sto fudbal vole :-) i dok nam najboljeg sudiju suspenduje fifa zbog uzimanja 50 hiljada eura za namjestanje

ma nema,savrseno je sve,samo nemoj talasat :-)

hajd i oni sto svoje djepove i licne interese ganjaju,al brate nasi sportski novinari su oni koji ne bi trebali imati interesa.al ocito se i oni za dvije stoje prodaju.

katastrofa :-x
Fordas

#3266 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Pitam se je li ovaj neimenovani mozda odgledao snimak iz Travnika na kojem se vidi kako je Ihtijarevic 'udario' igraca Travnika i 'opravdano' zaradio crveni karton ili Skorin karton protiv Olimpika, itd..... :cry: :cry:
Baltazar_khan

#3267 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Pominje se promjena termina umjesto 20:15 sati, da se igra u 16:30. Valjda zbog koncerta Željke Samardžića u Zeničkoj areni :roll: Tako da po tome otpada tv prenos.
kamen spoticanja

#3268 Re: FK Sarajevo

Post by kamen spoticanja »

-LIBERO- wrote:
A za navijanje,ako se ponovi ona ludnica kao prosli put po onom nenormalnom prolomu oblaka,onda ce biti lom :thumbup:

uh stari kad se toga sjetim :-) tekma kazu bila vrhunska za nase uslove...ali ni istok ni jug ni sjever nisu upratili nista...ono je bila ludnica...i da nadam se identicnom rezultatu :D
mada okvirno gledajuci,sad kad smo obezbjedili opstanak,sarajvo nas moze i tuci...pa da se situacija zakuha do jaja...onda bi sigurno jedan sarajevski bio prvak a to bi znacilo da borac ne bi...i ja bi bio najsretniji...no ipak nek pobjedi bolji :)
north_1987

#3269 Re: FK Sarajevo

Post by north_1987 »

konacno nasa tema ugledala svjetlo dana 8-)
strong69

#3270 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Ja (ako stvari posmatram objektivno a tome u prilog govore i porazi od Slobode i Laktasa) ne ocekujem mnogo od utakmice u Zenici.

Ali jednu osobinu pojedujemo a to je nepredvidivost. Uz svoju navijacku subjektivnost (koja je ipak dominantnija u poredenju sa objektivnim razmisljanjem) i nadu da ce igraci konacno proraditi ocekujem minimalnu pobjedu u Zenici i pogotovo se nadam boljoj igri Sarajeva.
nellington

#3271 Re: FK Sarajevo

Post by nellington »

kamen spoticanja wrote:
-LIBERO- wrote:

uh stari kad se toga sjetim :-) tekma kazu bila vrhunska za nase uslove...ali ni istok ni jug ni sjever nisu upratili nista...ono je bila ludnica...i da nadam se identicnom rezultatu :D
mada okvirno gledajuci,sad kad smo obezbjedili opstanak,sarajvo nas moze i tuci...pa da se situacija zakuha do jaja...onda bi sigurno jedan sarajevski bio prvak a to bi znacilo da borac ne bi...i ja bi bio najsretniji...no ipak nek pobjedi bolji :)
E to je bila utakmica... u zadnji čas odustadoh od juga i odoh na istok, pa se malo spasih frontalnog kupanja :lol:
aerosa

#3272 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

kamen spoticanja wrote:
-LIBERO- wrote:

Šta ćeš upratiti , od kiše dalje od očnih kapaka nisam ništa vidio.
Još tri puta govorim, "jedino što je dobro što kiša ne može jače padati..." a ona ko uzinat opet pojača.
Ali su zato serviseri mobitela imali pune ruke posla po povratku :D

Negdje nas napokon mora otčepiti ,a ja vjerujem da će to biti sad u subotu na BP......(mada sam to vjerovao i u mostaru, i u Travniku ... :s )
Fordas

#3273 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

strong69 wrote:Ja (ako stvari posmatram objektivno a tome u prilog govore i porazi od Slobode i Laktasa) ne ocekujem mnogo od utakmice u Zenici.

Ali jednu osobinu pojedujemo a to je nepredvidivost. Uz svoju navijacku subjektivnost (koja je ipak dominantnija u poredenju sa objektivnim razmisljanjem) i nadu da ce igraci konacno proraditi ocekujem minimalnu pobjedu u Zenici i pogotovo se nadam boljoj igri Sarajeva.
Pa sa normalnim sudjenjem sve je moguce. Tuzlu ne mozes svakako porediti jer tamo, kad Slobodi trebaju bodovi za opstanak, nece ni Juventus otkinuti bod. Sve se 'upregne', od suspendovanih igraca, sudija, mesanovicevih kriminalaca, policije, redara...
King_Arthur

#3274 Re: FK Sarajevo

Post by King_Arthur »

Fordas wrote:
strong69 wrote:Ja (ako stvari posmatram objektivno a tome u prilog govore i porazi od Slobode i Laktasa) ne ocekujem mnogo od utakmice u Zenici.

Pa sa normalnim sudjenjem sve je moguce. Tuzlu ne mozes svakako porediti jer tamo, kad Slobodi trebaju bodovi za opstanak, nece ni Juventus otkinuti bod. Sve se 'upregne', od suspendovanih igraca, sudija, mesanovicevih kriminalaca, policije, redara...
juve trenutno ne moze ni modrici uzeti bod u torinu :lol: tako da ne'a potrebe njih porediti :D daj koga jaceg... chievo,bolonja :D haahhhaha
samo_ovaj_put

#3275 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

utakmica je u 6 i nema prenosa
pozdrav pitarima i svi u zenicu
Locked