Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
-
samo_ovaj_put
#3252 Re: FK Sarajevo
ko je glavni sudija u zenici?
-
Fordas
#3253 Re: FK Sarajevo
ne bi me cudilo da opet bude neko iz Listice, BL, Lukavice itd. oni najbolje odradjuju poslove za 'probranu klijantelu' 
- aerosa
#3254 Re: FK Sarajevo
Ako naši odigraju ko pi.ke da im sam Mirza sudi nema nam pomoći, a ako odigraju kako znaju njima neće pomoći ni kad bi im 6 sudija pomagalo.
Subota, dan za invaziju na Zenicu...
Subota, dan za invaziju na Zenicu...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3255 Re: FK Sarajevo
Za nas dvije jako bitne utakmice u samo sedam dana.
Prvo gostovnje u Zenici tu se moze sve ocekivati,znalo se desiti pocesto da u Zenici dobro odigramo,mada je i Celik u usponu forme. Ali kako god okrenes sve je do nasih igraca. Nesto nisam upratio da je Celik u ovoj sezoni stimao sudije,il mozda jeste....
???
do Zenice je sada jako brzo dobaciti
,ovaj autoput,tj. taj dijelic,bas ubrzava stvar. Tako da ocekujem da se izorganizujete ako ne vec organizovano sa UNFKS onda vec nekako,da nas sto vise ode u Zenicu.
Nasa podrska ce im dati impuls da napokon pruze pratiju u njihovim mogucnostima,jer ja jednostavno ZNAM da oni mogu puno punoo bolje,i znam da su i oni to shvatili,nadam se da ce u subotu to i pokazati.
Ai'onda dolazi utakmica sa Sirokim.
Tu me nista ne interesuje,HOCEMO POBJEDU ZA VEDRANA,ako treba neka izginu na terenu HOCEMO POBJEDU PO BILO KAKVU CIJENU!!!
Prvo gostovnje u Zenici tu se moze sve ocekivati,znalo se desiti pocesto da u Zenici dobro odigramo,mada je i Celik u usponu forme. Ali kako god okrenes sve je do nasih igraca. Nesto nisam upratio da je Celik u ovoj sezoni stimao sudije,il mozda jeste....
do Zenice je sada jako brzo dobaciti
Nasa podrska ce im dati impuls da napokon pruze pratiju u njihovim mogucnostima,jer ja jednostavno ZNAM da oni mogu puno punoo bolje,i znam da su i oni to shvatili,nadam se da ce u subotu to i pokazati.
Ai'onda dolazi utakmica sa Sirokim.
Tu me nista ne interesuje,HOCEMO POBJEDU ZA VEDRANA,ako treba neka izginu na terenu HOCEMO POBJEDU PO BILO KAKVU CIJENU!!!
- Oi
#3257 Re: FK Sarajevo
mirko buljan (mostar)samo_ovaj_put wrote:ko je glavni sudija u zenici?
- Distortion
#3258 Re: FK Sarajevo
Čelik u ovoj polusezoni nije stimao kuci sudije, sve je regularno dobio zahvaljajuci dobroj igri i situaciji u kojoj se Čelik morao vaditi. U ovoj polusezoni igramo pristojno, u svakoj tekmi smo igrali ofanzivno jer nije bilo drugog nacina da se ostvari dobar rezultat. Sad je pritisak manji i vjerovatno ce ova tekma u subotu bit postena i otvorena sa par golova. Ne ocekujem domacinsko sudjenje jer nema potrebe za tim...
Meni je smijesno kad vidim da se ovdje 6 dana prije tekme prica o sudijama
Uostalom, kakvi penali su sudjeni protiv nas na strani a u jos boljim situacijama nismo nagradjeni penalima na strani
posljednji slucaj Olimpik...
Meni je smijesno kad vidim da se ovdje 6 dana prije tekme prica o sudijama
Uostalom, kakvi penali su sudjeni protiv nas na strani a u jos boljim situacijama nismo nagradjeni penalima na strani
-
Fordas
-
samo_ovaj_put
#3260 Re: FK Sarajevo
i ti bas naivan mislis da bi sa grbavice dopustili prenos u kljucnoj utakmici sezone
nadam se da ce taj prenos(ako ga uopste bude) biti neki dodatan motiv nasima da odigraju hrabro,da ne ponove bruku protiv travnika,veleza i slobode,te da napokon pobjede,i uz remi na grbavici,vrate u borbu za titulu
sto bi nas novopeceni trener rekao,dok ima teoretske sanse,treba se boriti za nju
-
Ripicipi
#3261 Re: FK Sarajevo
Nije valjda da ti je draze da neki strumf gleda zelju, nego neko ko navija za Sa. a nije u mogucnosti da ode u Ze.??
- ultima_palabra
#3262 Re: FK Sarajevo
Čelik prvi put poslije rata ima ekipu koja igra fudbalDistortion wrote:Čelik u ovoj polusezoni nije stimao kuci sudije, sve je regularno dobio zahvaljajuci dobroj igri i situaciji u kojoj se Čelik morao vaditi. U ovoj polusezoni igramo pristojno, u svakoj tekmi smo igrali ofanzivno jer nije bilo drugog nacina da se ostvari dobar rezultat. Sad je pritisak manji i vjerovatno ce ova tekma u subotu bit postena i otvorena sa par golova. Ne ocekujem domacinsko sudjenje jer nema potrebe za tim...
Meni je smijesno kad vidim da se ovdje 6 dana prije tekme prica o sudijama![]()
Uostalom, kakvi penali su sudjeni protiv nas na strani a u jos boljim situacijama nismo nagradjeni penalima na straniposljednji slucaj Olimpik...
-
King_Arthur
#3263 Re: FK Sarajevo
a vala ima grbavica pa nek se gleda tamo tekma. ak ce sta steliti nek stele vala nije mi mrska ta ideja a ni pomisao
ja prizeljkujem x na grbavici i pobjedu nasu u zenici pa da bude malo gusto
helem neka prenosa. ici ce siguran sam puno momaka dole i sretno im i nadam se da napokon nece biti belaja ni debilnih prozivanja i navijanja od strane robijasa. moja prognoza 1-2 za nas
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3264 Re: FK Sarajevo
Onda super.Distortion wrote:Čelik u ovoj polusezoni nije stimao kuci sudije, sve je regularno dobio zahvaljajuci dobroj igri i situaciji u kojoj se Čelik morao vaditi. U ovoj polusezoni igramo pristojno, u svakoj tekmi smo igrali ofanzivno jer nije bilo drugog nacina da se ostvari dobar rezultat. Sad je pritisak manji i vjerovatno ce ova tekma u subotu bit postena i otvorena sa par golova. Ne ocekujem domacinsko sudjenje jer nema potrebe za tim...
Meni je smijesno kad vidim da se ovdje 6 dana prije tekme prica o sudijama![]()
Uostalom, kakvi penali su sudjeni protiv nas na strani a u jos boljim situacijama nismo nagradjeni penalima na straniposljednji slucaj Olimpik...
Posteno sudjenje,otvoren fudbal ,i neka pobjedi bolji
A za navijanje,ako se ponovi ona ludnica kao prosli put po onom nenormalnom prolomu oblaka,onda ce biti lom
- Topla voda
#3265 Re: FK Sarajevo
kakva je ovo budalastina na portalu?
neimenovani kontrolor sudjenja,govori kako je sudjenje savrseno...dok nam u ligi sude miro hrkac,vozac autobusa nogometasa sirokog brijega,ovaj mali bjelica..sin gradonacelnika "istocnog"sarajeva..istaknutog snsdovca...brat generala mije jelica,vlasnika sirokog ,burazer il sta li je ovog kriminalca iz banovica,clana io nsbih...ovaj golac...pa buraz od ilje dominkovica...ma nema sve savrseno,oni su tu sto fudbal vole
i dok nam najboljeg sudiju suspenduje fifa zbog uzimanja 50 hiljada eura za namjestanje
ma nema,savrseno je sve,samo nemoj talasat
hajd i oni sto svoje djepove i licne interese ganjaju,al brate nasi sportski novinari su oni koji ne bi trebali imati interesa.al ocito se i oni za dvije stoje prodaju.
katastrofa
neimenovani kontrolor sudjenja,govori kako je sudjenje savrseno...dok nam u ligi sude miro hrkac,vozac autobusa nogometasa sirokog brijega,ovaj mali bjelica..sin gradonacelnika "istocnog"sarajeva..istaknutog snsdovca...brat generala mije jelica,vlasnika sirokog ,burazer il sta li je ovog kriminalca iz banovica,clana io nsbih...ovaj golac...pa buraz od ilje dominkovica...ma nema sve savrseno,oni su tu sto fudbal vole
ma nema,savrseno je sve,samo nemoj talasat
hajd i oni sto svoje djepove i licne interese ganjaju,al brate nasi sportski novinari su oni koji ne bi trebali imati interesa.al ocito se i oni za dvije stoje prodaju.
katastrofa
-
Fordas
#3266 Re: FK Sarajevo
Pitam se je li ovaj neimenovani mozda odgledao snimak iz Travnika na kojem se vidi kako je Ihtijarevic 'udario' igraca Travnika i 'opravdano' zaradio crveni karton ili Skorin karton protiv Olimpika, itd.....

- Baltazar_khan
#3267 Re: FK Sarajevo
Pominje se promjena termina umjesto 20:15 sati, da se igra u 16:30. Valjda zbog koncerta Željke Samardžića u Zeničkoj areni
Tako da po tome otpada tv prenos.
- kamen spoticanja
#3268 Re: FK Sarajevo
-LIBERO- wrote:
A za navijanje,ako se ponovi ona ludnica kao prosli put po onom nenormalnom prolomu oblaka,onda ce biti lom
uh stari kad se toga sjetim
mada okvirno gledajuci,sad kad smo obezbjedili opstanak,sarajvo nas moze i tuci...pa da se situacija zakuha do jaja...onda bi sigurno jedan sarajevski bio prvak a to bi znacilo da borac ne bi...i ja bi bio najsretniji...no ipak nek pobjedi bolji
- north_1987
#3269 Re: FK Sarajevo
konacno nasa tema ugledala svjetlo dana 
- strong69
#3270 Re: FK Sarajevo
Ja (ako stvari posmatram objektivno a tome u prilog govore i porazi od Slobode i Laktasa) ne ocekujem mnogo od utakmice u Zenici.
Ali jednu osobinu pojedujemo a to je nepredvidivost. Uz svoju navijacku subjektivnost (koja je ipak dominantnija u poredenju sa objektivnim razmisljanjem) i nadu da ce igraci konacno proraditi ocekujem minimalnu pobjedu u Zenici i pogotovo se nadam boljoj igri Sarajeva.
Ali jednu osobinu pojedujemo a to je nepredvidivost. Uz svoju navijacku subjektivnost (koja je ipak dominantnija u poredenju sa objektivnim razmisljanjem) i nadu da ce igraci konacno proraditi ocekujem minimalnu pobjedu u Zenici i pogotovo se nadam boljoj igri Sarajeva.
- nellington
#3271 Re: FK Sarajevo
E to je bila utakmica... u zadnji čas odustadoh od juga i odoh na istok, pa se malo spasih frontalnog kupanjakamen spoticanja wrote:-LIBERO- wrote:
uh stari kad se toga sjetimtekma kazu bila vrhunska za nase uslove...ali ni istok ni jug ni sjever nisu upratili nista...ono je bila ludnica...i da nadam se identicnom rezultatu
![]()
mada okvirno gledajuci,sad kad smo obezbjedili opstanak,sarajvo nas moze i tuci...pa da se situacija zakuha do jaja...onda bi sigurno jedan sarajevski bio prvak a to bi znacilo da borac ne bi...i ja bi bio najsretniji...no ipak nek pobjedi bolji
- aerosa
#3272 Re: FK Sarajevo
Šta ćeš upratiti , od kiše dalje od očnih kapaka nisam ništa vidio.kamen spoticanja wrote:-LIBERO- wrote:
uh stari kad se toga sjetimtekma kazu bila vrhunska za nase uslove...ali ni istok ni jug ni sjever nisu upratili nista...ono je bila ludnica...i da nadam se identicnom rezultatu
![]()
Još tri puta govorim, "jedino što je dobro što kiša ne može jače padati..." a ona ko uzinat opet pojača.
Ali su zato serviseri mobitela imali pune ruke posla po povratku
Negdje nas napokon mora otčepiti ,a ja vjerujem da će to biti sad u subotu na BP......(mada sam to vjerovao i u mostaru, i u Travniku ... :s )
-
Fordas
#3273 Re: FK Sarajevo
Pa sa normalnim sudjenjem sve je moguce. Tuzlu ne mozes svakako porediti jer tamo, kad Slobodi trebaju bodovi za opstanak, nece ni Juventus otkinuti bod. Sve se 'upregne', od suspendovanih igraca, sudija, mesanovicevih kriminalaca, policije, redara...strong69 wrote:Ja (ako stvari posmatram objektivno a tome u prilog govore i porazi od Slobode i Laktasa) ne ocekujem mnogo od utakmice u Zenici.
-
King_Arthur
#3274 Re: FK Sarajevo
juve trenutno ne moze ni modrici uzeti bod u torinuFordas wrote:Pa sa normalnim sudjenjem sve je moguce. Tuzlu ne mozes svakako porediti jer tamo, kad Slobodi trebaju bodovi za opstanak, nece ni Juventus otkinuti bod. Sve se 'upregne', od suspendovanih igraca, sudija, mesanovicevih kriminalaca, policije, redara...strong69 wrote:Ja (ako stvari posmatram objektivno a tome u prilog govore i porazi od Slobode i Laktasa) ne ocekujem mnogo od utakmice u Zenici.
-
samo_ovaj_put
#3275 Re: FK Sarajevo
utakmica je u 6 i nema prenosa
pozdrav pitarima i svi u zenicu
pozdrav pitarima i svi u zenicu