Zato

i nisu više interesantne te slike koje postavljaš. Ali ako struĆnjak misli da to tako treba, neka nastavi svoj rad.
Ugodno veče struĆnjak
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Već sam kazao šta mislim o tome, ali struĆnjak ne vidi dobro!
Vakat je više...LSD wrote:Eto Plavog 11 sa prutem
ihquasar wrote:Kad mancini sljedeci put u pred utakmicu novinarima kaze: dej ar veri gud tim, veri gud plejers, its difikult, ja cu umrijet od sege...
kako ba vise da ga shvatim ozbiljno....
Hoces li biti ljubazan da pocistis zadnjih nekoliko stranica?Chmoljo wrote:![]()
![]()
Smijesno je to sto kazes da je Manchestr zasluzeno osvojio finale, upravo to! Bayern pogadja stativu, pa kasnije precku, ima bolje prilike i onda ti neko prica o zasluzenosti, kako onda tek karakterises nezasluzeno!dragonz wrote:šta je smiješno pojasni ako imaš činjenice ako ne preskoči temu i skoči tamo kod džekaBHF_Manijak wrote:dragonz wrote: Većina djece ovdje na forumu mrze MAN UTD zbog one utakmice sa bayern-om iz 1999.godine radi onog plakanja Kuffour-a i Salihamidžića prije toga nisu ni gledali ni navijali protiv njega jer su balili za real madrid-om i dosadnom italijanskom ligom koja im je tada bila zakletva.
MAN UTD je zasluženo pobjedio 1999.godine u finalu lige prvaka jer je za nijansu više zaslužio ipak je te godine bayern izgubio od Brøndby-a, a MAN UTD je došao do finala bez poraza i pobjedio u istom.
Te godine odvratni rivaldo dobio nagradu za najboljeg igrača u europi iako je nije zaslužio nikako sa samo jednim osvojenim trofejem(la liga) dok je Beckham osvojio tri...itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duhovit si decko mogu ti rec'...