FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Obuca9

#3251 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

Vjeruj! wrote:
nellington wrote:Ovim putem molim Engleza da u finalu LP navija za Inter kao što je noćas navijao za Real, neki dan za Fulham... :)
Vjerovatno mislis na mene, to ce zavisiti skim budem gledao tekmu i da li se budem sa nekim kladio.
Imam vec par opcija i vjerovatno cu navijati za Inter, Bayern mi je preruzan.
Samo nemoj za Inter navijati, Vođe ti tvog.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#3252 Re: FC Barcelona

Post by crysis »

malo ga real 1: 1
kory

#3253 Re: FC Barcelona

Post by kory »

Chmoljo wrote:
kory wrote:eh evo pravim navijacima barselon cestitam na tituli....(eh sada mozda i najteza recenica hehe)
barsa je to zasluzeno osvojila.....svaka cast :-D :-) :(
faja :mrgreen:
mah nema na cemu.....
Bušman

#3254 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Titula sa 99 bodova ukupno. Nista, Real treba jos jedno 200M € i mozda budu osvojili titulu (ovaj put nek malo vise sudijama daju :evil: :evil: )

MADRID, CABRON, SALUDA EL CAMPEON!!!!! :D :D
ultima_palabra

#3255 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Bušman wrote:Titula sa 99 bodova ukupno. Nista, Real treba jos jedno 200M € i mozda budu osvojili titulu (ovaj put nek malo vise sudijama daju :evil: :evil: )

Treba znati i pobjeđivati :roll:
Anyway, čestitke šampionu, bili su bolja ekipa ove sezone, ako ništa za te međusobne susrete. Nadam se da će moja ekipa bit bolja dogodine, da se mene pita sa istim trenerom i glavnim igračima :)
LSD

#3256 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Vjeruj! wrote:
nellington wrote:Ovim putem molim Engleza da u finalu LP navija za Inter kao što je noćas navijao za Real, neki dan za Fulham... :)
Vjerovatno mislis na mene, to ce zavisiti skim budem gledao tekmu i da li se budem sa nekim kladio.
Imam vec par opcija i vjerovatno cu navijati za Inter, Bayern mi je preruzan.

-----------------------------------------------------

Ako vam je toliko drago sto ste osvojili ovu titulu u smijesnoj ligi, onda cestitam, nije mi jasno, al' eto.
:lol: :lol: :lol: :lol: ovaj se covjek jednostavno mora poštovati , pricajte vi šta hocete ali tako je :-)
Nego Ciki brate , jesi li upratio kakva je igracina Toure i kako je veceras odigrao utakmicu - nova akvizicija dominantnih topnika....sam Veliki Voda je odobrio zeleno svijetlo za njega.
Baltazar_khan

#3257 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Jest milina gledati ovaj program na mreži plus, koji gigantizam, koja institucija od kluba :thumbup:
Distortion

#3258 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Mo's mislit koliko je tesko ovom s Mreze plus, kako se preziva Priganica, prenosit ovo kao simpatizer reala :D
Vjeruj!

#3259 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

LSD wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: ovaj se covjek jednostavno mora poštovati , pricajte vi šta hocete ali tako je :-)
Nego Ciki brate , jesi li upratio kakva je igracina Toure i kako je veceras odigrao utakmicu - nova akvizicija dominantnih topnika....sam Veliki Voda je odobrio zeleno svijetlo za njega.
Gledao sam do 30min, presmjesan je kvalitet ovih manjih klubova u toj ligi.
Jednostavno nisu konkurentni, mozda bi spansku ligu trebalo smanjiti da se kvalitet skoncentrise u manji broj klubova, kao sto bi trebalo i BH ligu.
Ma dobro znamo da Toure nema mjesta u Arsenalu, pogotovo ako mislite preko njega dovesti Kapitena.
Cinjenice govore da od toga nema nista, ali Spanci vise vjeruju Marci i Assu nego svojim ocima i usima.
Samo vi!
zeleni xy

#3260 Re: FC Barcelona

Post by zeleni xy »

Image

Čestitke za titulu
LSD

#3261 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Vjeruj! wrote:
LSD wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: ovaj se covjek jednostavno mora poštovati , pricajte vi šta hocete ali tako je :-)
Gledao sam do 30min, presmjesan je kvalitet ovih manjih klubova u toj ligi.
Jednostavno nisu konkurentni, mozda bi spansku ligu trebalo smanjiti da se kvalitet skoncentrise u manji broj klubova, kao sto bi trebalo i BH ligu.
Ma dobro znamo da Toure nema mjesta u Arsenalu, pogotovo ako mislite preko njega dovesti Kapitena.
Cinjenice govore da od toga nema nista, ali Spanci vise vjeruju Marci i Assu nego svojim ocima i usima.
Samo vi!
Nemoj zezati Toure je baš igracina, a i mrcina je to jaka -ima ga šta ,taman za Ostrva ;-)

Inace, ovo je bila loša sezona za Barcu, ova titula je potpuno ocekivana i ona je samo vadiona za kikseve u kupu Kralja i LP....jbt trebalo im 99 bodova da ovjere titulu :shock: :shock:
Baltazar_khan

#3262 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Da vidimo hoće li ko od igrača barse uzeti mikrofon i da povede 100.000 ljudi uz pjesmu "Madrid, cabrón, saluda al campeón" :D

Kao Eto`o nekad 8-)
Vjeruj!

#3263 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

Necu reci da je los, ali de mi samo reci gdje bi igrao?
Umjesto koga?

-------------------Song--------------
----------Fabregas-----Nasri-------

Nema mjesta, mozda samo na stoperu, ali to mu nije prirodna pozicija, dovest cemo nekog stopera.
Baltazar_khan

#3264 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Cikcanga, pusti se sad prepucavanja pusti mrežu plus i gledaj spektakl ;-)
Vjeruj!

#3265 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

Baltazar_khan wrote:Cikcanga, pusti se sad prepucavanja pusti mrežu plus i gledaj spektakl ;-)
Ne prepucavam se, diskutujem sa kolegom @LSD.
Ne mogu gledati taj kic sa sezonskim navijacima koji se izgube nakon prve susne sezone.
Uzivajte! :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3266 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Vjeruj! wrote:
Baltazar_khan wrote:Cikcanga, pusti se sad prepucavanja pusti mrežu plus i gledaj spektakl ;-)
Ne mogu gledati taj kic sa sezonskim navijacima koji se izgube nakon prve susne sezone.
ti is pravi primjer, uvijek si uz svoj klub iako se nisi ni rodio kad su zadnji put titulu osvojili :thumbup: :mrgreen:
ultima_palabra

#3267 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:Da vidimo hoće li ko od igrača barse uzeti mikrofon i da povede 100.000 ljudi uz pjesmu "Madrid, cabrón, saluda al campeón" :D

Kao Eto`o nekad 8-)
Nije niko u toj mjeri iskompleksiran :D
Baltazar_khan

#3268 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Što li baš Pique poziva Ibru da kaže nešto poslije njega :roll:

Sumnjiv mi je pravo :oops: :razz:
mrtva kokoš

#3269 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

koja je ovaj pique budala :D
plemba

#3270 Re: FC Barcelona

Post by plemba »

nista drugo, samo Image
Rauber

#3271 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

kakvi giganti, najezio sam se sav, majku mu da nam hoce uvesti bezvizni rezim, od usta bih odvajao i otisao na bar jednu utakmicu.
Kumerle

#3272 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Tipicna proslava separatista, drze neke govore salju nacinonalisticke i politicke poruke fuj i to sve na jednoj sportskoj manifestaciji. Davno sam ja rekao da su oni politicka partija.
Bušman

#3273 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

ultima_palabra wrote:
Bušman wrote:Titula sa 99 bodova ukupno. Nista, Real treba jos jedno 200M € i mozda budu osvojili titulu (ovaj put nek malo vise sudijama daju :evil: :evil: )

Treba znati i pobjeđivati :roll:
Anyway, čestitke šampionu, bili su bolja ekipa ove sezone, ako ništa za te međusobne susrete. Nadam se da će moja ekipa bit bolja dogodine, da se mene pita sa istim trenerom i glavnim igračima :)
To je najzalosnije u Realu. Pellegrini je pravo dobar trener koji ce dobit nogu zbog politike klupa da se kupuju ofanzivni igraci, a odbrana suxa totalno. Mislim da je Albiol bezveze, Pepe je bio odlican, ali se povrijedio. Realu treba dobar DM i dva dobra DC. Pitanje je samo gdje ce ih naci, jer im ocito pare nisu problem.
Bušman

#3274 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Kumerle wrote:Tipicna proslava separatista, drze neke govore salju nacinonalisticke i politicke poruke fuj i to sve na jednoj sportskoj manifestaciji. Davno sam ja rekao da su oni politicka partija.
Pa sta trebaju? Velicati Franca mozda? Nije bila nijedna nacionalisticka poruka, nijedna politicka poruka. Guardiola bi ubio nekoga sigurno. Uostalom, nisam znao da znas katalonski (ili spanjolski na kom je govorio samo Ibrahimovic)...
Globus

#3275 Re: FC Barcelona

Post by Globus »

Chmoljo wrote:
Vjeruj! wrote:
ti is pravi primjer, uvijek si uz svoj klub iako se nisi ni rodio kad su zadnji put titulu osvojili :thumbup: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oprosti al moro sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply