Jala Brat & Buba Corelli
Moderator: _BataZiv_0809
- MTV
#3251 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Bolje "u naprijed" nego "biJo", "htiJo" itd...
- Point.
#3252 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ma možemo još i na 1500 stranica, na svaku tvoju dječiju imam municije ko kasarna. Bruda, moraš ti još pure jesti.MTV wrote: Pederusa ljeti a uskoro prelazim na ruksak. Jbg puno stvri. Da sam zensko umjesto torbi bi garant nosio kofer![]()
Daru i Seku si spominjao da pune klubove a bome popunise i Arenu.
Ja sam ti rekao ali ne citas pazljivo, garant te dioptrija zeza, na svaku tvoju ja ima jos 5 tako da ako zelis mozemo mi na jos 500 strana se prepirati.
Mislio si da sam star ko Grčka a ono baratam smartfonom ko pravi, sve je klikom away.
Mislio si da nisam prešao granice BiH a ono prešao Evropu uzduž i poprijeko.
Ta ti misliš bruda koliko je meni, 75 godina.
PS. Trending gori bebo!
- MTV
#3253 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Koliko ti je godina?!
Ma ja sve svjetske marke proizvode pederuse samo za Balkan. Kolko smo jaki jbt. a svi odlaze odavde.
https://www.vecernji.hr/lifestyle/fenom ... ji-1319259
U svemu si demantovan tako da se nemoj prosipati vise, ne samo od moje strane nego i od drugih forumasa.
Tako da mozes samo nastaviti da hejtujes, jedino te tu ide.
Ma ja sve svjetske marke proizvode pederuse samo za Balkan. Kolko smo jaki jbt. a svi odlaze odavde.
U svemu si demantovan tako da se nemoj prosipati vise, ne samo od moje strane nego i od drugih forumasa.
- Point.
#3254 Re: Jala Brat & Buba Corelli
MTV wrote:Koliko ti je godina?!
Ništa ti bruda nisi demantovao, samo vrtiš istu priču, trending blablabla. Prohodaj malo Juropom vidjećeš da tog džiberskog dodatka zvanog pederuša ne možeš naći.
- MTV
#3255 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Isto kao i ti. Smece, smece, smece, vid mu glave, vid mu glave itd... To zrele osobe ne bi trebale da rade.Point. wrote:MTV wrote:Koliko ti je godina?!
Tako da mozes samo nastaviti da hejtujes, jedino te tu ide.![]()
Ništa ti bruda nisi demantovao, samo vrtiš istu priču, trending blablabla. Prohodaj malo Juropom vidjećeš da tog džiberskog dodatka zvanog pederuša ne možeš naći.
A ni ti nisi nista dokazao.
- CPT
#3256 Re: Jala Brat & Buba Corelli
nijeMTV wrote:Bolje "u naprijed" nego "biJo", "htiJo" itd...
- MTV
#3257 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jeste.CPT wrote:nijeMTV wrote:Bolje "u naprijed" nego "biJo", "htiJo" itd...
- CPT
#3258 Re: Jala Brat & Buba Corelli
sta tacno bi trebalo dokazati? da imaju u qurtzu tekstove? provjeri sam? da nemaju glas(ove) (zasto mislis da koriste autotune)? da nastupaju na playback (youtube?), da su fake? sta tacno ti nije jasno?!MTV wrote:Isto kao i ti. Smece, smece, smece, vid mu glave, vid mu glave itd... To zrele osobe ne bi trebale da rade.Point. wrote:MTV wrote:Koliko ti je godina?!
Tako da mozes samo nastaviti da hejtujes, jedino te tu ide.![]()
A ni ti nisi nista dokazao.
aha... pregledi...
- CPT
#3259 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Znaci za pocetak moras imati glas ili bar nesto priblizno. Glas bi trebao biti jedistven, prepoznatljiv, zanimljiv, itd. Oni to nemaju. Senidah ima bar to...
Zbog toga autoćuniraju glas u 16. Za rime moras imati talenta ili imati nekoga da ti to radi. Puno poznatih rapera ima takve ljude u pozadini. Oni nemaju pa se oda rapuje "muda svuga kuda chuda bla bla" Za javni nastup moras imati talent. Cesanje po mudima i mahanjem flasom nije javni nastup kao sto ga vecina planeta shvata.
Znaci to bi trebalo izgleda ovako:
Tekst je jasan, ima smisao, prati beat i publiku. Nakon nekoliko slusanja sigurno ces znati vecinu teksta iako je 100x tezi od onog brbljanja u 16.
Zbog toga autoćuniraju glas u 16. Za rime moras imati talenta ili imati nekoga da ti to radi. Puno poznatih rapera ima takve ljude u pozadini. Oni nemaju pa se oda rapuje "muda svuga kuda chuda bla bla" Za javni nastup moras imati talent. Cesanje po mudima i mahanjem flasom nije javni nastup kao sto ga vecina planeta shvata.
Tekst je jasan, ima smisao, prati beat i publiku. Nakon nekoliko slusanja sigurno ces znati vecinu teksta iako je 100x tezi od onog brbljanja u 16.
- CPT
#3260 Re: Jala Brat & Buba Corelli
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ALUKDkOxVPo&t=121s[/youtube]
Last edited by CPT on 21/08/2019 13:28, edited 6 times in total.
- CPT
#3261 Re: Jala Brat & Buba Corelli
...
Last edited by CPT on 21/08/2019 13:26, edited 1 time in total.
- CPT
#3262 Re: Jala Brat & Buba Corelli
...
Last edited by CPT on 21/08/2019 13:25, edited 1 time in total.
-
shin
#3264 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ono kad se dođeš pametan praviti, pa iz petog puta pogodiš kako ide link.
- MTV
#3265 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ma ja ukrali ime Kamikaza od Eminema.CPT wrote:Znaci za pocetak moras imati glas ili bar nesto priblizno. Glas bi trebao biti jedistven, prepoznatljiv, zanimljiv, itd. Oni to nemaju. Senidah ima bar to...
Maja Suput godinu dana prije Eminema izbacila pjesmu Kamikaza.
Jala i Buba kopiraju a Eminem ne kopira. Kako to?!
Nego neodgovori ti meni na ovo pitanje, usutio se ko misic, a vrlo dobro znam da su te na odgovarajucoj temi strucni ljudi demantovali. Jedan od njih radi u kompaniji kojoj je "uručena nagrada Microsoft partner godine u svjetskoj konkurenciji"
MTV wrote:A izgubis racun sta onda?! Kupi ponovo?!CPT wrote:
Ne kupujes i ne mozes kupiti Windows, mozes kupiti samo LICENCU za Windows. Licenca za Windows se dokazuje racunom. Jos nesto? Da, YT pregledi se mogu kupiti i kupuju se redovno.
- MTV
#3266 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Kamikaza im je ocito jedna jedina pjesma pa kaska za Ekremom.CPT wrote: sta tacno bi trebalo dokazati? da imaju u qurtzu tekstove? provjeri sam? da nemaju glas(ove) (zasto mislis da koriste autotune)? da nastupaju na playback (youtube?), da su fake? sta tacno ti nije jasno?!
aha... pregledi...cak i tu kaskaju za Ekremom Jevricem
Otrove, Tutorijal, Ego, Ne pitaj, Pravo vreme, Dobar umire mlad pa i Oh No. Ni Guccia, ni Muccia, ni Masseratija. A tekstovi su im za kurac.
-
shin
#3267 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ne zna da ima OEM i retail verzija windowsa 
- CPT
#3268 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Da je Ekrem izasao prosle godine imao bi 50mio pregleda... On je imao nekoliko mio pregleda kao ovaj dvojac nije imao ni stotine.MTV wrote:Kamikaza im je ocito jedna jedina pjesma pa kaska za Ekremom.CPT wrote: sta tacno bi trebalo dokazati? da imaju u qurtzu tekstove? provjeri sam? da nemaju glas(ove) (zasto mislis da koriste autotune)? da nastupaju na playback (youtube?), da su fake? sta tacno ti nije jasno?!
aha... pregledi...cak i tu kaskaju za Ekremom Jevricem
Otrove, Tutorijal, Ego, Ne pitaj, Pravo vreme, Dobar umire mlad pa i Oh No. Ni Guccia, ni Muccia, ni Masseratija. A tekstovi su im za kurac.![]()
- CPT
#3269 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Cuj ukrali... slucajno koriste rijec koja je inace jako cesta u bosanskom jeziku.
Koje pitanje?! Aha.... Ako vratis temu unazad vidjet ces da je odgovor odma ispod pitanja. Drugi post na 125. stranici. Pederusa ti shebala vid.
Koje pitanje?! Aha.... Ako vratis temu unazad vidjet ces da je odgovor odma ispod pitanja. Drugi post na 125. stranici. Pederusa ti shebala vid.
-
BadBoy
#3270 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Bilo je interesantno par stranica, ali sada fakat nema više potrebe raspravljati se sa starkeljama, trollovima.
- beni-bu-man
#3271 Re: Jala Brat & Buba Corelli
ja samo kazem hvala bogu pa sam uz ovo odrastoCPT wrote:
Last edited by beni-bu-man on 21/08/2019 13:54, edited 1 time in total.
- CPT
#3272 Re: Jala Brat & Buba Corelli
beni-bu-man wrote:ja samo kazem hvala bogu pa sam uz ovo odrastoCPT wrote:
-
cassius
#3273 Re: Jala Brat & Buba Corelli
danas se eto ne moze odrast uz wu tang , nisu dostupne njihove pjesme na internetu 
- beni-bu-man
#3274 Re: Jala Brat & Buba Corelli
pa tesko pored bube i jalecassius wrote:danas se eto ne moze odrast uz wu tang , nisu dostupne njihove pjesme na internetu
- MTV
#3275 Re: Jala Brat & Buba Corelli
+1BadBoy wrote:Bilo je interesantno par stranica, ali sada fakat nema više potrebe raspravljati se sa starkeljama, trollovima.
Ja bi samo rekao hejteri.
A kad kazem tu rijec na "h" upale se k'o kutnjaci.
Uz njihove dokaze "samo zato sto sam ja to tako rekao" upravo iz inata i ja smaram sa pregledima. A to sve kao zrele i ostvarene licnosti a ja dijete. Pa jesam mamino i tatino (ili obrnuto) samo ovdje slabo ima djece ona su na instagramu. Prebjegli sa facebooka gdje su dosli babe i dede. Iste te zrele i ostvarene licnosti koja su proputovale svu Europu su prvi poceli sa vid mu glave, krkan, bradonja, turbo seljadija, seljacina itd.. Jel to rade upravo takve ostvarene i zrele osobe. Otisli iz sela a nije selo iz njih.
To bi oni kao stariji trebali znati ali im je ocito potrebno nacrtati.
Slazem se fakat su smorili ali ono zesce!!!
A kao bavi se time.shin wrote:Ne zna da ima OEM i retail verzija windowsa
Cista pretpostavka i nista vise.CPT wrote: Da je Ekrem izasao prosle godine imao bi 50mio pregleda... On je imao nekoliko mio pregleda kao ovaj dvojac nije imao ni stotine.
I Autotune izasao prosle godine pa nema ni pola od 50 miliona pregleda.
Ili jednostavno za njih nisu culi kao ni ja za Genocide. Dok sam zamislite hejteri moji mili cuo za Wu-Tang Clan.beni-bu-man wrote:pa tesko pored bube i jalecassius wrote:danas se eto ne moze odrast uz wu tang , nisu dostupne njihove pjesme na internetu![]()
![]()