Jah....ne može non stop.sherbett wrote: Nisam mrdnula od ljeta![]()
Kad se udaš, nećeš nikako
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jah....ne može non stop.sherbett wrote: Nisam mrdnula od ljeta![]()
I na službeni putsherbett wrote: Ja cu se udat za muza s kojim cu svuda setat![]()
Ubile me svasbe.. al imam vec planova
sherbett wrote:Znas da odgovor kosta.. a znas i cijenuzoomba wrote:Jesi se to udala?
Mislim kad on krene na službeni putsherbett wrote: Nikad ja sluzbeno ne putujem![]()
Samo cejfom
To sam i ja rekao, ali sad kad ti kažeš, tek ima potvrdusherbett wrote:Ja cu ga kuci cekat!Tomahawk11 wrote:Mislim kad on krene na službeni putsherbett wrote: Nikad ja sluzbeno ne putujem![]()
Samo cejfom![]()
I to tako da ce jedva cekat da se vrati
Ovo me podsjeća na ono, kad porastem biću astroMaut i letiću po nebesimasherbett wrote:Ja cu se udat za muza s kojim cu svuda setat![]()
Ubile me svasbe.. al imam vec planova
Ti znaš da si ti meni najdraža sa tim tvojim komentarima .... pametno žeMsko ba ..... nemeremo se doduše usaglasit oko avtova, al barem smo složni da mora bit švabosherbett wrote:Pa ja tako zivim.. stalno zelim i mastam i tako ce mi zivot proci u slatkom iscekivanju i nadiedo_79 wrote:Ovo me podsjeća na ono, kad porastem biću astroMaut i letiću po nebesimasherbett wrote:Ja cu se udat za muza s kojim cu svuda setat![]()
Ubile me svasbe.. al imam vec planova![]()
A kad bi sve ispunila ne bih imala sto da zelim, da cekam, da se nadam.. nista sto me veseli i motivira.. zamisli to njesra.. ovako ja stalno leprsam
sherba je namazana susvim bojama ..... šarena je ej!Tomahawk11 wrote:Moj edo, šerba je omudrala, niko nju više ne prevari![]()
Ma drago moje pametnooooosherbett wrote:E pa ja sam to krvavo zasluzila.. puno sam se ja spinata najela do ovogaedo_79 wrote:sherba je namazana susvim bojama ..... šarena je ej!Tomahawk11 wrote:Moj edo, šerba je omudrala, niko nju više ne prevari![]()
Ja volim belegijat nasuhopukepuke wrote:Alatka za oštrenje kose, pravi se od kamena i mora biti vlažna pri korištenjuzoomba wrote:Znate li sta je belegija?.
ne ljava na suho na, detriconja wrote:Ja volim belegijat nasuhopukepuke wrote:Alatka za oštrenje kose, pravi se od kamena i mora biti vlažna pri korištenjuzoomba wrote:Znate li sta je belegija?.
...zabij ju si u dupe...zoomba wrote:Znate li sta je belegija?
E neces me navuci da je tebi zabijemho oponopono wrote:...zabij ju si u dupe...zoomba wrote:Znate li sta je belegija?
ho oponopono wrote:...zabij ju si u dupe...zoomba wrote:Znate li sta je belegija?
Haj dobrosherbett wrote:Nemam atributa sem mozak.. sve ostalo mi je prosjekzoomba wrote:Akd serbo baci sta na atribute , vazda neke tacke budu
To ti sad iz Beograda doso?zoomba wrote:Gde su nestala ona vremena kada je cvet bio pažnja?
I sutra letim za becZejnep wrote:To ti sad iz Beograda doso?zoomba wrote:Gde su nestala ona vremena kada je cvet bio pažnja?
Pa ces onda na njemackom postaviti pitanje?zoomba wrote:I sutra letim za becZejnep wrote:To ti sad iz Beograda doso?zoomba wrote:Gde su nestala ona vremena kada je cvet bio pažnja?
PohlepneZejnep wrote:![]()
Glede pitanja, vremena nestala sa dolaskom sponzorusa