SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
trambusek88

#3251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by trambusek88 »

julisiz es grant wrote:I nek kažu Sarajevo Teheran ovo-ono...
..kad Srbi bez problema mogu biti kriminalci i živjeti u strogom centru istovremeno (vjerovatno neki "uglednik" im ćaća bio pa dobio stan u tadašnjoj Nemanjinoj, ili okolini iste).
I nisu oni jedini...ima onaj neki Džamonja...mada ja mislim da je taj iz "srpskog" Sarajeva, samo se možda malo više druži sa ovim našim.
Nije, Džamonja je ako se ne varam sa Dobrinje C-5.
uglavnomja

#3252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

..kad Srbi bez problema mogu biti kriminalci i živjeti u strogom centru istovremeno (vjerovatno neki "uglednik" im ćaća bio pa dobio stan u tadašnjoj Nemanjinoj, ili okolini iste).
I nisu oni jedini...ima onaj neki Džamonja...mada ja mislim da je taj iz "srpskog" Sarajeva, samo se možda malo više druži sa ovim našim.

mati im je tu zivjela-odrasla u doba kad se nisu brojala krvna zrnca.

a sto se tice slika, mislim da je djordje na ovoj najdonjoj. onog starijeg se ne sjecam.
julisiz es grant

#3253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Lazarevski-staro sarajevsko (ili bosansko-for that matter :D ) prezime :lol:
old_spice

#3254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by old_spice »

jesam li ja nesto fulio ili je vec bila prica o njima i njihovom porijeklu, cini mi se beograd?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

shbc wrote:
hrasno38 wrote:
emigrazione wrote:Hahahah gledaj ramba nema deset deka u sebi, a fol poze neke, neke tetovaze, boze me sacuvaj....
da ali takvi danas ubijaju po ulicama neduzen ljude i pucaju na policiju.....kile nisu bitne kada si poremecen. Tu moram biti posten i staviti se 100% na stranu policije koja hapis i hapsi a ono govno od "djavoljeg advokata" i korumpirani sudovi ih oslobadjaju i oslobadjaju. Bez obzira sto se ja kemfam rijecima sa @terciusom ja cu se ponovo roditi kada se daju policiji ovlasti "milicije" i kada ovakvi budu prevaspitani nakon jedne noci boravka u drustvu uniformi. I ovako nas jebu iz EU i tamo kad budemo spremni da udjemo EU ce se raspasti pa makar da imamo na ulicama mir i da setamo sa mirom van "demokratske Evrope".
Ima danas policija i vise ovlasti od milicije. Sto ih slabije koristi je druga prica.
Nema budi siguran ni pola sto je imala ona milicija!
zigson

#3256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zigson »

uglavnomja wrote:

mati im je tu zivjela-odrasla u doba kad se nisu brojala krvna zrnca.

a sto se tice slika, mislim da je djordje na ovoj najdonjoj. onog starijeg se ne sjecam.
Jok, aleksandar je na zadnjoj sa zulicem amarom
hrasno38

#3257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

Pa sta bi ti??? Da je Sarajevo danas 100% etnicki cist grad....smeta ti i ovo malo sto je ostalo nebosnjaka :?
julisiz es grant

#3258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

hrasno38 wrote:
Pa sta bi ti??? Da je Sarajevo danas 100% etnicki cist grad....smeta ti i ovo malo sto je ostalo nebosnjaka :?
Ne, samo ističem naš stepen tolerancije, kad u sred Sarajeva imaš Srbe kriminalce :D

Još čekam na nekog mafioza Hamu u Banjaluci il makar u "njihovom" Sarajevu :D
holowey

#3259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by holowey »

medju kriminalcima vlada "bratstvo i jedinstvo" ali umjesto ideologije povezuje ih para i parom vezani interesi... oni medjusobno nemaju probleme sitne buranije poput nacionalnih interesa...
karanana

#3260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

pa nece neki nacionalno netrpeljiv balo doci aleksandru lazarevu i reci mu goni se u neku stvar chetniche....jer zna da bi mogo popit
ali taj isti balo ce doci nekom obicnom malobrojnom gradjaninu srbinu i jebat mu sve po spisku chetnicko bez ikakvog razloga.
Last edited by karanana on 10/07/2016 18:21, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

to su bosanci :mrgreen:
krater

#3263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by krater »

Black swan wrote:to su bosanci :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
shbc

#3264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by shbc »

hrasno38 wrote:
Budi siguran da ima. Meni je to potvrdilo vise policajaca koji su radili u oba sistema. Jedina razlika je sto ovi danasnji nemaju zastitu nadleznih i povjerenja u svoje kolege koliko su oni imali. Dodaj tu jos EU koja nam glavu soli o ljudskim pravima kriminalaca i dobijes situaciju da dosta danasnjih policajaca ne smije da ulazi u sukob sa olosem jer se boje otkaza i odmazde prema njima i njihovoj porodici.
salik79

#3265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by salik79 »

shbc wrote:
hrasno38 wrote:
Budi siguran da ima. Meni je to potvrdilo vise policajaca koji su radili u oba sistema. Jedina razlika je sto ovi danasnji nemaju zastitu nadleznih i povjerenja u svoje kolege koliko su oni imali. Dodaj tu jos EU koja nam glavu soli o ljudskim pravima kriminalaca i dobijes situaciju da dosta danasnjih policajaca ne smije da ulazi u sukob sa olosem jer se boje otkaza i odmazde prema njima i njihovoj porodici.
100% tacno. Onda je iza najobicnijeg prasinara stajao citav sistem, od nacelnika/komandira, preko tuzitelja i sudije do Marsala, a danas haman niko.
nema me tamo

#3266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

i + si mog'o spavat na klupi
zigson

#3267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zigson »

jes jes sve je bilo bolje prije hahhahah
salik79

#3268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by salik79 »

Hajmo ovako - koliko podrucje/reon je sam kontrolisao pozornik Jozo Andzic i kolika je stopa kriminaliteta, delikvencije i sl. bila prisutna na tom podrucju?!
Sodom1

#3269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

nema me tamo wrote:i + si mog'o spavat na klupi
Moze se i sad spavati . Ne znam u cemu je fazon s tim spavanjem, obicna floskula
nema me tamo

#3270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

Moraš brate unaprijed da znaš da je zajebancija ne smiješ takav reply pucat. :D
hrasno38

#3271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

shbc wrote:
hrasno38 wrote:
Vidi kad se kaze "da imas ovlasti" onda se podrazumjeva da citav sistem stoji iza tebe jer ako ne stoji ti nemas ovlasti. Nije ovlast samo da moze izvaditi palicu i napendreciti nekoga ili ako neko na tebe povuce oruzje da pucas nego kada pucas da sistem autiomatski samo to zabiljezi sto je bilo i prije rata, obavi razgovor sa policajcem a unutrasnja kontrola zavrsi svoj posao. Pa sjebali su citavu jedinicu sjajnih policajaca radi toga sto su primjenili silu u Zujevini a u Titinoj miliciji bi dobili odlikovanja.
hrasno38

#3272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160710111

i hajde ti izadji da prosetas gradom....gdje je ono govno od Nefica da nam kaze kako je situacija uobicajena....ili je mozda i ovo sve isprogramirano pred izbore
Better Man

#3273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Better Man »

hrasno38 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160710111

i hajde ti izadji da prosetas gradom....gdje je ono govno od Nefica da nam kaze kako je situacija uobicajena....ili je mozda i ovo sve isprogramirano pred izbore
Kakv ba Nefić. da je pravne države lik bi bio u zatvoru zbog saobraćajke u kojoj je autom satrao čovjeka.
Sodom1

#3274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

nema me tamo wrote:Moraš brate unaprijed da znaš da je zajebancija ne smiješ takav reply pucat. :D
Imas ljudi koji to shvataju ozbiljno i to ponavljaju kao da je to ne znam ti kakvo bogastvo,
Drago mi je da nisi jedan od tih :D
MensurM

#3275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by MensurM »

hrasno38 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160710111

Ovdje zive ona brothers Lazarevski, raja od ubijenog Curevca.

Vjerojatno ima veze s tim.
Post Reply