Nije, Džamonja je ako se ne varam sa Dobrinje C-5.julisiz es grant wrote:I nek kažu Sarajevo Teheran ovo-ono...
..kad Srbi bez problema mogu biti kriminalci i živjeti u strogom centru istovremeno (vjerovatno neki "uglednik" im ćaća bio pa dobio stan u tadašnjoj Nemanjinoj, ili okolini iste).
I nisu oni jedini...ima onaj neki Džamonja...mada ja mislim da je taj iz "srpskog" Sarajeva, samo se možda malo više druži sa ovim našim.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- trambusek88
#3251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- uglavnomja
#3252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
julisiz es grant wrote:I nek kažu Sarajevo Teheran ovo-ono...
..kad Srbi bez problema mogu biti kriminalci i živjeti u strogom centru istovremeno (vjerovatno neki "uglednik" im ćaća bio pa dobio stan u tadašnjoj Nemanjinoj, ili okolini iste).
I nisu oni jedini...ima onaj neki Džamonja...mada ja mislim da je taj iz "srpskog" Sarajeva, samo se možda malo više druži sa ovim našim.
mati im je tu zivjela-odrasla u doba kad se nisu brojala krvna zrnca.
a sto se tice slika, mislim da je djordje na ovoj najdonjoj. onog starijeg se ne sjecam.
-
julisiz es grant
#3253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lazarevski-staro sarajevsko (ili bosansko-for that matter
) prezime 
-
old_spice
#3254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jesam li ja nesto fulio ili je vec bila prica o njima i njihovom porijeklu, cini mi se beograd?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nema budi siguran ni pola sto je imala ona milicija!shbc wrote:Ima danas policija i vise ovlasti od milicije. Sto ih slabije koristi je druga prica.hrasno38 wrote:da ali takvi danas ubijaju po ulicama neduzen ljude i pucaju na policiju.....kile nisu bitne kada si poremecen. Tu moram biti posten i staviti se 100% na stranu policije koja hapis i hapsi a ono govno od "djavoljeg advokata" i korumpirani sudovi ih oslobadjaju i oslobadjaju. Bez obzira sto se ja kemfam rijecima sa @terciusom ja cu se ponovo roditi kada se daju policiji ovlasti "milicije" i kada ovakvi budu prevaspitani nakon jedne noci boravka u drustvu uniformi. I ovako nas jebu iz EU i tamo kad budemo spremni da udjemo EU ce se raspasti pa makar da imamo na ulicama mir i da setamo sa mirom van "demokratske Evrope".emigrazione wrote:Hahahah gledaj ramba nema deset deka u sebi, a fol poze neke, neke tetovaze, boze me sacuvaj....
-
zigson
#3256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jok, aleksandar je na zadnjoj sa zulicem amaromuglavnomja wrote:julisiz es grant wrote:I nek kažu Sarajevo Teheran ovo-ono...
mati im je tu zivjela-odrasla u doba kad se nisu brojala krvna zrnca.
a sto se tice slika, mislim da je djordje na ovoj najdonjoj. onog starijeg se ne sjecam.
- hrasno38
#3257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa sta bi ti??? Da je Sarajevo danas 100% etnicki cist grad....smeta ti i ovo malo sto je ostalo nebosnjakajulisiz es grant wrote:I nek kažu Sarajevo Teheran ovo-ono...
-
julisiz es grant
#3258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne, samo ističem naš stepen tolerancije, kad u sred Sarajeva imaš Srbe kriminalcehrasno38 wrote:Pa sta bi ti??? Da je Sarajevo danas 100% etnicki cist grad....smeta ti i ovo malo sto je ostalo nebosnjakajulisiz es grant wrote:I nek kažu Sarajevo Teheran ovo-ono...
Još čekam na nekog mafioza Hamu u Banjaluci il makar u "njihovom" Sarajevu
- holowey
#3259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
medju kriminalcima vlada "bratstvo i jedinstvo" ali umjesto ideologije povezuje ih para i parom vezani interesi... oni medjusobno nemaju probleme sitne buranije poput nacionalnih interesa...
- karanana
#3260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa nece neki nacionalno netrpeljiv balo doci aleksandru lazarevu i reci mu goni se u neku stvar chetniche....jer zna da bi mogo popit
ali taj isti balo ce doci nekom obicnom malobrojnom gradjaninu srbinu i jebat mu sve po spisku chetnicko bez ikakvog razloga.
ali taj isti balo ce doci nekom obicnom malobrojnom gradjaninu srbinu i jebat mu sve po spisku chetnicko bez ikakvog razloga.
Last edited by karanana on 10/07/2016 18:21, edited 1 time in total.
- Logovan
#3261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj kriminalaca i govana.
Vidi u kakvim uslovima živi jedan od njih.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to su bosanci 
-
krater
#3263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Black swan wrote:to su bosanci
- shbc
#3264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Budi siguran da ima. Meni je to potvrdilo vise policajaca koji su radili u oba sistema. Jedina razlika je sto ovi danasnji nemaju zastitu nadleznih i povjerenja u svoje kolege koliko su oni imali. Dodaj tu jos EU koja nam glavu soli o ljudskim pravima kriminalaca i dobijes situaciju da dosta danasnjih policajaca ne smije da ulazi u sukob sa olosem jer se boje otkaza i odmazde prema njima i njihovoj porodici.hrasno38 wrote:
Nema budi siguran ni pola sto je imala ona milicija!
- salik79
#3265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
100% tacno. Onda je iza najobicnijeg prasinara stajao citav sistem, od nacelnika/komandira, preko tuzitelja i sudije do Marsala, a danas haman niko.shbc wrote:Budi siguran da ima. Meni je to potvrdilo vise policajaca koji su radili u oba sistema. Jedina razlika je sto ovi danasnji nemaju zastitu nadleznih i povjerenja u svoje kolege koliko su oni imali. Dodaj tu jos EU koja nam glavu soli o ljudskim pravima kriminalaca i dobijes situaciju da dosta danasnjih policajaca ne smije da ulazi u sukob sa olosem jer se boje otkaza i odmazde prema njima i njihovoj porodici.hrasno38 wrote:
-
nema me tamo
#3266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i + si mog'o spavat na klupi
-
zigson
#3267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jes jes sve je bilo bolje prije hahhahah
- salik79
#3268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hajmo ovako - koliko podrucje/reon je sam kontrolisao pozornik Jozo Andzic i kolika je stopa kriminaliteta, delikvencije i sl. bila prisutna na tom podrucju?!
- Sodom1
#3269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moze se i sad spavati . Ne znam u cemu je fazon s tim spavanjem, obicna floskulanema me tamo wrote:i + si mog'o spavat na klupi
-
nema me tamo
#3270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moraš brate unaprijed da znaš da je zajebancija ne smiješ takav reply pucat. 
- hrasno38
#3271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vidi kad se kaze "da imas ovlasti" onda se podrazumjeva da citav sistem stoji iza tebe jer ako ne stoji ti nemas ovlasti. Nije ovlast samo da moze izvaditi palicu i napendreciti nekoga ili ako neko na tebe povuce oruzje da pucas nego kada pucas da sistem autiomatski samo to zabiljezi sto je bilo i prije rata, obavi razgovor sa policajcem a unutrasnja kontrola zavrsi svoj posao. Pa sjebali su citavu jedinicu sjajnih policajaca radi toga sto su primjenili silu u Zujevini a u Titinoj miliciji bi dobili odlikovanja.shbc wrote:Budi siguran da ima. Meni je to potvrdilo vise policajaca koji su radili u oba sistema. Jedina razlika je sto ovi danasnji nemaju zastitu nadleznih i povjerenja u svoje kolege koliko su oni imali. Dodaj tu jos EU koja nam glavu soli o ljudskim pravima kriminalaca i dobijes situaciju da dosta danasnjih policajaca ne smije da ulazi u sukob sa olosem jer se boje otkaza i odmazde prema njima i njihovoj porodici.hrasno38 wrote:
- hrasno38
#3272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160710111
i hajde ti izadji da prosetas gradom....gdje je ono govno od Nefica da nam kaze kako je situacija uobicajena....ili je mozda i ovo sve isprogramirano pred izbore
i hajde ti izadji da prosetas gradom....gdje je ono govno od Nefica da nam kaze kako je situacija uobicajena....ili je mozda i ovo sve isprogramirano pred izbore
- Better Man
#3273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakv ba Nefić. da je pravne države lik bi bio u zatvoru zbog saobraćajke u kojoj je autom satrao čovjeka.hrasno38 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160710111
- Sodom1
#3274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imas ljudi koji to shvataju ozbiljno i to ponavljaju kao da je to ne znam ti kakvo bogastvo,nema me tamo wrote:Moraš brate unaprijed da znaš da je zajebancija ne smiješ takav reply pucat.
Drago mi je da nisi jedan od tih
-
MensurM
#3275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovdje zive ona brothers Lazarevski, raja od ubijenog Curevca.hrasno38 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160710111
Vjerojatno ima veze s tim.