Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?sarajevoxxxx wrote:gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. I dok ne odgovoriš, nema skretanja s teme.
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?![]()
Evo treći put te pitam Je li dozvoljeno ubijati civile u borbi protiv Isila
Šta kažeš ti si prva pitala
Pariz
- gospodja profiterka
#3251 Re: Pariz
- Lincoln-Burrows
#3252 Re: Pariz
Evo prosto mi žao čovjeka ,
sarajevoxxx odgovori im da jesi protiv ISILa i
riješit ćeš se davitelja.
-
Hakiz
#3253 Re: Pariz
Mislim da se nećeš ti zadnji smijati, ali samo nastavi.sarajevoxxxx wrote:gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. I dok ne odgovoriš, nema skretanja s teme.
- bogoljub
#3254 Re: Pariz
Teroristički napad u Parizu je teroristički i osuđujem ga!
Bez imalo uvijanja teroristički napadi i u Libanu 43 ubijenih i u Turskoj 134, i u Iraqu 328,i u Nigeriji 621 i to sve samo ove godine do 13. novembra su isto teroriastički napravljeni od iste ove grupacije!
Da li to životi Francuza više vrijede od života Libanaca, Turaka, Iračana i Nigerijaca pa se trebamo žalostiti više?
Očigledno je to da neko vještački želi da proizvede nekakav dodatni žal za ubijenima. U tome mediji igraju važnu ulogu!
Svaki ovaj gore spomenuti napad terorističke grupe u svim zemljama sam doživio jednako teško i bolno! Tako i ovaj francuski
Bez imalo uvijanja teroristički napadi i u Libanu 43 ubijenih i u Turskoj 134, i u Iraqu 328,i u Nigeriji 621 i to sve samo ove godine do 13. novembra su isto teroriastički napravljeni od iste ove grupacije!
Da li to životi Francuza više vrijede od života Libanaca, Turaka, Iračana i Nigerijaca pa se trebamo žalostiti više?
Očigledno je to da neko vještački želi da proizvede nekakav dodatni žal za ubijenima. U tome mediji igraju važnu ulogu!
Svaki ovaj gore spomenuti napad terorističke grupe u svim zemljama sam doživio jednako teško i bolno! Tako i ovaj francuski
- gospodja profiterka
#3255 Re: Pariz
Pa ne može. Konkretno, do sada je samo dvoje (2), slovom i brojem, odgovorilo na upit. Samo dvoje.Lincoln-Burrows wrote:Evo prosto mi žao čovjeka ,
Sve ostalo je ali, ali, ali, međutim, a Šešelj, režim, Rusi, ali, ali...
Da stvar bude smješnija, u relativizaciji i izbjegavanju odgovora najviše su se istakli - borci protiv relativizacije.
Da mogu, da smiju, da žele, odgovorili bi.
-
Latte
#3256 Re: Pariz
Francuska i Rusija ce skupa napadat ISIL
-
sarajevoxxxx
#3257 Re: Pariz
Odgovorio sam ti na pitanje nekoliko puta, niko normalan ne podržava Isil ili sirijski režim ili egipatsku vojnu huntu.gospodja profiterka wrote:Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?sarajevoxxxx wrote:gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. I dok ne odgovoriš, nema skretanja s teme.
A sada ti meni odgovori smatras li da je dozvoljeno ubijati civile u borbi protiv Isila
-
sarajevoxxxx
#3258 Re: Pariz
Bezrezervno biti u borbi protiv Isila često podrazumijeva ubijanje civila. Zato ti se ni ne odgovara na moje pitanje.gospodja profiterka wrote:Pa ne može. Konkretno, do sada je samo dvoje (2), slovom i brojem, odgovorilo na upit. Samo dvoje.Lincoln-Burrows wrote:Evo prosto mi žao čovjeka ,
Sve ostalo je ali, ali, ali, međutim, a Šešelj, režim, Rusi, ali, ali...
Da stvar bude smješnija, u relativizaciji i izbjegavanju odgovora najviše su se istakli - borci protiv relativizacije.
Da mogu, da smiju, da žele, odgovorili bi.
Čuj ti prva pitala
- gospodja profiterka
#3259 Re: Pariz
Ama, lijepo rekoh, bez dodataka. Samo kratko i jasno.
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?
-
sarajevoxxxx
#3260 Re: Pariz
gospodja profiterka wrote:Ama, lijepo rekoh, bez dodataka. Samo kratko i jasno.
Je li dozvoljeno ubijati civile. Da ili ne. Zar je tako teško odgovoriti.Eto peti put te pitam
- gospodja profiterka
#3261 Re: Pariz
Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
- Oligarh
#3262 Re: Pariz
gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
- gospodja profiterka
#3263 Re: Pariz
Ja sam osoba koja je u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a.Oligarh wrote:gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?Koja li si ti?!
- Oligarh
#3264 Re: Pariz
Da, znam, i ja sam takav.gospodja profiterka wrote:Ja sam osoba koja je u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a.Oligarh wrote:gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
-
sarajevoxxxx
#3265 Re: Pariz
Ja sam na pitanje odgovorio nekoliko puta. Na tvoje još uvijek cekamo.gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
Dakle, šesti put te pitam. Je li dozvoljeno ubijati civile.Da ili ne.
Tebi je teže odgovoriti na to pitanje nego drugima na pitanje o Isilu.
- Oligarh
#3266 Re: Pariz
Hajd, Saxxxxx, slobodno skoči, nije hladna voda 
- gospodja profiterka
#3267 Re: Pariz
Nisi odgovorio niti jednom. Dakle dovoljno je samo da jednom napišeš, bez ikakvih dodataka:sarajevoxxxx wrote:Ja sam na pitanje odgovorio nekoliko puta. Na tvoje još uvijek cekamo.gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
Da, ja sam u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a.
Čim to uradiš, dobit ćeš i moj odgovor.
-
sarajevoxxxx
#3268 Re: Pariz
A to podrazumijeva i masakri nad građanima Raqqe, Mosula, Al Baba itd.gospodja profiterka wrote:Ja sam osoba koja je u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a.Oligarh wrote:gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
- gospodja profiterka
#3269 Re: Pariz
Samo odgovori čovječe, što se mučiš?
-
sarajevoxxxx
#3270 Re: Pariz
Je li dozvoljeno ubijati žene i djecu u borbi protiv Isila, još uvijek čekam odgovor. Zar je tako teško odgovoriti.gospodja profiterka wrote:Nisi odgovorio niti jednom. Dakle dovoljno je samo da jednom napišeš, bez ikakvih dodataka:sarajevoxxxx wrote:Ja sam na pitanje odgovorio nekoliko puta. Na tvoje još uvijek cekamo.gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. Moj jasan odgovor ćeš dobiti čim kratko i jasno odgovoriš na moje pitanje bez ikakvih dodataka.
Da, ja sam u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a.
Čim to uradiš, dobit ćeš i moj odgovor.
Pitanje je upućeno i drugima na forumu.
-
Honda Hondas
#3271 Re: Pariz
A ti treba hiljadu puta ponoviti:sarajevoxxxx wrote:gospodja profiterka wrote:Ama, lijepo rekoh, bez dodataka. Samo kratko i jasno.
Je li dozvoljeno ubijati civile. Da ili ne. Zar je tako teško odgovoriti.Eto peti put te pitam
Njemacka je morala biti srusena do temelja da bi se nacisticko zlo iskorijenilo i da bi Evropa bila ono sto je danas. Neupitno je da su civili ginuli, samo bombardovanje Hamburga 1943 god je odnijelo 40 000 civilnih zrtava, Ne treba spominjati Hirosimu i Nagasaki,
Boga mi dragog, sta sad mi mozemo uraditi zbog toga sto ce civili u Raqqi poginuti? da im smeta ISIL, i da ga ne podrzavaju pobjegli bi preko brda i dolina pa makar na Kipar dosli!!!
Tamo vlada bezakonje, tamo vlada anarhija, moraju se poduzeti radikalne mjere da se to zlo zbrise sa Zemlje? Znas, udari ljudima sila u glavu...
Pogledaj kako se Sadam kurcio kad je 1990 izvrsio invaziju na Kuvajt, pa je na kraju postao veliki musliman kad su ga objesili zbog svoje prepotencije.
Ljudi su divljaci. Kad nema zakona,kad nema drzave, onda najgori ljudski porivi dolaze do izrazaja..
Ti podrzavas samo pobunjenike, iako i sam znas da se oni ne bore za demokratiju, nego za moc i prevlast, i bit ce samo preslika ISILA, a dodvoravaju se Zapadu samo jer im je guzica zinula za vlascu..
Sve su to ista govna.
-
sarajevoxxxx
#3272 Re: Pariz
Odgovorio sam nekoliko puta.gospodja profiterka wrote:Samo odgovori čovječe, što se mučiš?
-
sha_ba
#3273 Re: Pariz
A imam i ja pitanje za ove sto podržavaju!?
Sta čekate?
- gospodja profiterka
#3274 Re: Pariz
Trebam li ti crtati. Jasan odgovor ćeš dobiti odmah, ali ODMAH nakon što odgovoriš sa da ili ne.
Ako se nadaš da ću ja odustati, ako se iko tome nada, ostavite svu nadu vi koji ulazite na ovu temu. Nema odustajanja. Na veliku radost boraca protiv relativizacije odlučila sam onemogućiti svaki vid relativizacije i nemam namjeru odustati sve dok se svi učesnici rasprave ne izjasne jednom riječju:
Ili to ili neće biti rasprave.
Ako se nadaš da ću ja odustati, ako se iko tome nada, ostavite svu nadu vi koji ulazite na ovu temu. Nema odustajanja. Na veliku radost boraca protiv relativizacije odlučila sam onemogućiti svaki vid relativizacije i nemam namjeru odustati sve dok se svi učesnici rasprave ne izjasne jednom riječju:
Ili to ili neće biti rasprave.