eeee,jahBloody wrote:Kad ionako skucen stan zabarikadiraju ustakljivanjem balkona.
Popularne stvari koje ne kontam
-
pashasolidni
#3251 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- sema911s
#3252 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bata. to se ocito nisi vozio u mecki_BataZiv_0809 wrote:Fiat Bravo mi prvo auto.Lajavikrelac wrote:Nisi ti Fiata vozio mensečini....udobnija je slavska drvena klupa i to bez naslonjača od njega_BataZiv_0809 wrote:A jednodnevne odlaske na more itekako kontam. To mi je bas pravo super. Sto se tice 12 sati u automobilu, tu zalim sve one koji ne voze talijanska autaUdobniji od mnogih auta golf klase
A i nazad je dosta prostran
Sad je talijanski Mercedes, mada ja imam obicaj reci da je zapravo Mercedes njemacka Lanča
- Bloody
#3253 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jazukpashasolidni wrote:eeee,jahBloody wrote:Kad ionako skucen stan zabarikadiraju ustakljivanjem balkona.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3254 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sema911s wrote:
Bata. to se ocito nisi vozio u mecki
-
pashasolidni
#3255 Re: Popularne stvari koje ne kontam
imao balkon ili ne,ustakljen ili ne,prchvarnik je prchvarnikBloody wrote:jazukpashasolidni wrote:eeee,jahBloody wrote:Kad ionako skucen stan zabarikadiraju ustakljivanjem balkona.
- Jack Be Nimble
#3256 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A koja je poenta iza stavljanja stakala? Da zimi bude toplije?pashasolidni wrote: imao balkon ili ne,ustakljen ili ne,prchvarnik je prchvarnik
- Cherry-Cherry
#3257 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Balkon vrijedi kao soba.
Ne bih ga ustaklila nema tih para.
-
pashasolidni
#3258 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa da...kupus se prije ukiseliJack Be Nimble wrote:A koja je poenta iza stavljanja stakala? Da zimi bude toplije?pashasolidni wrote: imao balkon ili ne,ustakljen ili ne,prchvarnik je prchvarnik
-
palestinka
#3259 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne razumijem kada odrasle žene, većinom žene koriste izraze iz serija sa nasnimljenim smijehom tipa 'koji dio ove rečenice ne razumiješ', 'pričaj ruci' i sl, općenito taj nepotrebni nadrndani ton.
- basicm
#3260 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam iftar za nepostace!
- insomnia78
#3261 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tradicija?
- Jack Be Nimble
#3262 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljudi pozovu a ja gladan. Isti razlog zasto idem na bozicni/uskrsni rucak a ne znam se ni prekrstiti. Pravis drustvo ljudima koji to prihvataju ozbiljno i njima milo u srco sto se okuplja raja kod njih.basicm wrote:Ne kontam iftar za nepostace!
- insomnia78
#3263 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jack Be Nimble wrote:Ljudi pozovu a ja gladan. Isti razlog zasto idem na bozicni/uskrsni rucak a ne znam se ni prekrstiti. Pravis drustvo ljudima koji to prihvataju ozbiljno i njima milo u srco sto se okuplja raja kod njih.basicm wrote:Ne kontam iftar za nepostace!
-
palestinka
#3264 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Jack Be Nimble wrote:Ljudi pozovu a ja gladan. Isti razlog zasto idem na bozicni/uskrsni rucak a ne znam se ni prekrstiti. Pravis drustvo ljudima koji to prihvataju ozbiljno i njima milo u srco sto se okuplja raja kod njih.basicm wrote:Ne kontam iftar za nepostace!
Čast štó si pozvan í što ljudi žele da si uz njih u tim trenucima, da i tradicija, druženje. Ponašaš se pristojno kako dolikuje i sve íma smísla.
- walter kurtz
#3265 Re: Popularne stvari koje ne kontam
monogamiju tako neprirodno 
- uglavnomja
#3266 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to je ok, ali iftar nije isto sto i "praznicni" rucak. Zna se ko i kada i zasto iftari. mislim, iftar je jelo poslije posta, ako ga jede neko ko ne posti, nije iftar nego rucak-vecera.Jack Be Nimble wrote:Ljudi pozovu a ja gladan. Isti razlog zasto idem na bozicni/uskrsni rucak a ne znam se ni prekrstiti. Pravis drustvo ljudima koji to prihvataju ozbiljno i njima milo u srco sto se okuplja raja kod njih.basicm wrote:Ne kontam iftar za nepostace!
tradicija je ok, samo je terminologija pogresna.
- uglavnomja
#3267 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cherry-Cherry wrote:Balkon vrijedi kao soba.Ne bih ga ustaklila nema tih para.
zanimljivo.
a ja sve kontam da je ustakljen balkon slicniji sobi od neustakljenog
- All Apologies
#3268 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisi ba razumio
Zastakljen balkon ima vrijednost ostave,
a nezastakljen balkon ima vrijednost dnevne ili spavace sobe
Zastakljen balkon ima vrijednost ostave,
a nezastakljen balkon ima vrijednost dnevne ili spavace sobe
-
Zastavnik_dzemo
#3269 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ovo ne kontam ... kad se debele zenturače koje su realno ko tenk, nazivaju imenima poput bucka, debeljuca, bucika, i sl. ova sa slike ima brat bratu 59 kila viska, vidis da joj se koza sa stomaka objesila do cjevanica ... dje je ba to bucka? to je kravetina dembelainsomnia78 wrote:Ok je sisa kod bucke![]()
- Cherry-Cherry
#3270 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Želim "otvorenu sobu"uglavnomja wrote:Cherry-Cherry wrote:Balkon vrijedi kao soba.Ne bih ga ustaklila nema tih para.
![]()
zanimljivo.
a ja sve kontam da je ustakljen balkon slicniji sobi od neustakljenogpogotovo u tim malim stanovima, gdje je ljeti fakat soba, a zimi ostava.
- Cherry-Cherry
#3271 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat nije bucka, nego je krmačetina usaljena.Zastavnik_dzemo wrote:ja ovo ne kontam ... kad se debele zenturače koje su realno ko tenk, nazivaju imenima poput bucka, debeljuca, bucika, i sl. ova sa slike ima brat bratu 59 kila viska, vidis da joj se koza sa stomaka objesila do cjevanica ... dje je ba to bucka? to je kravetina dembelainsomnia78 wrote:Ok je sisa kod bucke![]()
- avetinja
#3272 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne razumijem da žene misle ako udare muškarca da će on imati istu reakciju kao Đovani/Huan/Deni iz serije. Poslije kada im vrate udarac iznenađene su.
- Cherry-Cherry
#3273 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam što žene vole Bred Pita.
Al ozbiljno.
Ne kontam ni što frajeri vole Anđelinu.
Meni su njih dvoje bez veze... On mi uopšte nije neki lafac. Što se nje tiče, vještačka mi je ta njena transformacija u Majku Terezu, a prije toga tetovirala noževe, furala se na neku opasnu žensku, imala je neke izjave morbida žešća i sad odjednom svetica, humanitarac
Sve mi je kod nje prenaglašeno i jedna i druga krajnost... Ne znam, nije se ona meni nikad sviđala. Dženifer mi je bila daleko simpatičnija, nekako mi je super cura, obična djevojka iz susjedstva, sva je spontana. Anđelina je poprilično mračna i vještačka. 
Meni su njih dvoje bez veze... On mi uopšte nije neki lafac. Što se nje tiče, vještačka mi je ta njena transformacija u Majku Terezu, a prije toga tetovirala noževe, furala se na neku opasnu žensku, imala je neke izjave morbida žešća i sad odjednom svetica, humanitarac
- ultima_palabra
#3274 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Brad je faca, mojne zajebavat... mislim, ukusi se razlikuju, ali 90% žena ga gotivi.
Angie mi je bezze zadnjih 10 godina, ali prije toga je bila ribetina i po... nema frajera kojem nije bila u top 5. Jennifer Aniston? Ona je seksi kao drvo ili kao Julia Roberts
Angie mi je bezze zadnjih 10 godina, ali prije toga je bila ribetina i po... nema frajera kojem nije bila u top 5. Jennifer Aniston? Ona je seksi kao drvo ili kao Julia Roberts
- petunija
#3275 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Za Anđelinu se slažem, a Breda i ja volimCherry-Cherry wrote:Ne kontam što žene vole Bred Pita.Al ozbiljno.
Ne kontam ni što frajeri vole Anđelinu.
![]()
Meni su njih dvoje bez veze... On mi uopšte nije neki lafac. Što se nje tiče, vještačka mi je ta njena transformacija u Majku Terezu, a prije toga tetovirala noževe, furala se na neku opasnu žensku, imala je neke izjave morbida žešća i sad odjednom svetica, humanitaracSve mi je kod nje prenaglašeno i jedna i druga krajnost... Ne znam, nije se ona meni nikad sviđala. Dženifer mi je bila daleko simpatičnija, nekako mi je super cura, obična djevojka iz susjedstva, sva je spontana. Anđelina je poprilično mračna i vještačka.