Građanine Sarajeva ovo je, malo je reci, zalosno. Koliko ti je djete sigurno u gradskom prevozu, u skoli, u bolnici...?huxley wrote:[email protected]<script type="text/javascript">
/* <![CDATA[ */
(function(){try{var s,a,i,j,r,c,l,b=document.getElementsByTagName("script");l=b[b.length-1].previousSibling;a=l.getAttribute('data-cfemail');if(a){s='';r=parseInt(a.substr(0,2),16);for(j=2;a.length-j;j+=2){c=parseInt(a.substr(j,2),16)^r;s+=String.fromCharCode(c);}s=document.createTextNode(s);l.parentNode.replaceChild(s,l);}}catch(e){}})();
/* ]]> */
</script>
Postovani,
Bio sam jedan od vasih zagrizenih simpatizera, dok mi nije skrenuta paznja da je gdica Kozlic kandidat Nase Stranke za Skupstinu ZEDO kantona.
Kako je moje dijete zrtva ugriza pasa lutalica, a Dalida se bori da isti ostanu na ulici i da je protiv je eutanazije (sto je na snazi u skoro svim zemljama EU) i izmjena postojeceg Zakona, moj glas je otisao drugima, a na zalost, bio sam primoran i sve svoje FB prjatelje, kao i grupe i forume ciji sam clan, obavijestiti o ovome, kako se ne bi zeznuli i glasali za opciju koja i dalje omogucava napade na djecu, prljanje nasih parkova itd.
S postovanjem,
Gradjanin Sarajeva.
Koliko ljudi u tvome okruzenju je zaposleno? Kako se boris protiv korupcije u npr. zdravstvu? Kako ces i gdje zaposliti svoje dijete kada, ABD, zavrsi skolu?