Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FARMAS wrote:Evo na vecini medija, drustvenim mrezama i forumima skoro pa cijeli jedan narod likuje, i jednostavno drago im je zbog smrti 224 osoba i to samo zato sto su Rusi, odnosno sto se Rusi bore protiv "muslimana" - ISIL-a, sto smatraju poravnjanjem racuna, slicna stvar i sa teroristickim napadima u Francuskoj, i onda se cudimo xasto nas nazivaju teroristima i bijelom Al Kaidom fuuuuj
FARMAS wrote:Evo na vecini medija, drustvenim mrezama i forumima skoro pa cijeli jedan narod likuje, i jednostavno drago im je zbog smrti 224 osoba i to samo zato sto su Rusi, odnosno sto se Rusi bore protiv "muslimana" - ISIL-a, sto smatraju poravnjanjem racuna, slicna stvar i sa teroristickim napadima u Francuskoj, i onda se cudimo xasto nas nazivaju teroristima i bijelom Al Kaidom fuuuuj
Neznam dokle ce te trpiti ovdje na forumu al vjerovatno ne dugo!
Sinai plane crash: Russian aircraft 'broke up in mid air' - avion se raspao u vazduhu, medjutim egipatski premijer tvrdi da je tehnicki problem na avionu najvjerovatniji uzrok tragedije.
Kopilot bio zabrinut prije leta tehnickim stanjem aviona.
I administrator je srbin, doduse Alijin
Avion je oboren sa 10 000 metara kamaru kilometara od Sirije tako da ovo sa kurtonom moze biti samo provokacija
A provokacijama ovdje, zbog preko 200 nevinih zrtava, nema mjesta
PS: pravilima foruma je zabranjeno komentarisanje rada moderacije
ono, tipa-adminstrator banovo nekog zbog ismijavanja sa zrtvama, al ja mislim da je to oke, nek se smije svijet, moretel vi njima to dokazati, ipak ste vi neki autoritet jemda
U cemu ces istrajati da se i mi smijemo zrtvama ko taj gore, ne daj Boze, il da se radije smijemo tebi zbog tog sto branis tog gore sto se smije zrtvama
Niemand bira ovo drugo smije se tebi
'ta si rekla nadleznim, oniiiiii nemaju smisla za humor