Islam - pitanja i odgovori
-
sekerbay
#3251 Re: Islam - pitanja i odgovori
Uvijek komanda za mnom, a ne naprijed 
- Irsar
#3252 Re: Islam - pitanja i odgovori
Lažeš.Connaisseur Karlin wrote:ali vjernici misle da su zene niza bica, procitja postove Irsara
Kada neko ovako laže, a postoje moji postovi na ovoj temi za ljude da se uvjere u suprotno, jedino objašnjenje jeste tvoja malicioznost. Kada nemaš argument da ponudiš mimo "moje mišljenje", onda je laž praktično i jedino što ti preostaje. Čudno je samo tvoje ustrajavanje u tome.
- Irsar
#3253 Re: Islam - pitanja i odgovori
Vidi ko kaže, neko ko par postova prije spomenu "originalni Islam". To govori mnogo o tebi, naravno sigurno ne namjeravano.zagortenej wrote:Taj “pravi“ islam je nešto slično postojanju drekavca-mnogi tvrde da postoji, ali ga još niko nije vidio.
Oni koji su ga navodno vidjeli, nisu među živima.
- Connaisseur Karlin
#3254 Re: Islam - pitanja i odgovori
mene si dovoljno uvjerio , da su za tebe zene, niza bicaIrsar wrote:Lažeš.Connaisseur Karlin wrote:ali vjernici misle da su zene niza bica, procitja postove Irsara
Kada neko ovako laže, a postoje moji postovi na ovoj temi za ljude da se uvjere u suprotno, jedino objašnjenje jeste tvoja malicioznost. Kada nemaš argument da ponudiš mimo "moje mišljenje", onda je laž praktično i jedino što ti preostaje. Čudno je samo tvoje ustrajavanje u tome.
- Towelie
#3255 Re: Islam - pitanja i odgovori
Zene i jesu niža bića..za nekih 10ak cm u proseku. 
- Bloo
- Globalna šefica
#3257 Re: Islam - pitanja i odgovori
nemoj da ti gospođu Raziju pošaljemTowelie wrote:Zene i jesu niža bića..za nekih 10ak cm u proseku.
-
sekerbay
#3258 Re: Islam - pitanja i odgovori
Jesi li ti ateista?Towelie wrote:Zene i jesu niža bića..za nekih 10ak cm u proseku.
- Towelie
#3259 Re: Islam - pitanja i odgovori
Jesi li ti?sekerbay wrote:Jesi li ti ateista?Towelie wrote:Zene i jesu niža bića..za nekih 10ak cm u proseku.
-
sekerbay
#3260 Re: Islam - pitanja i odgovori
Zavisi.Towelie wrote:Jesi li ti?
Koliko si dugo na forumu?
- Towelie
#3261 Re: Islam - pitanja i odgovori
Da ti nisam ja slučajno božanstvo jer ocito tvoj (a)teizam na neki način ovisi o meni?sekerbay wrote:Zavisi.Towelie wrote:Jesi li ti?
Koliko si dugo na forumu?
-
sekerbay
#3262 Re: Islam - pitanja i odgovori
IndirektnoTowelie wrote:ocito tvoj (a)teizam na neki način ovisi o meni?
Vidiš ba da hoću neš da te pitam
- Towelie
#3263 Re: Islam - pitanja i odgovori
Hajde pitaj, ne stidi se. Allax se ne stidi istine.sekerbay wrote:IndirektnoTowelie wrote:ocito tvoj (a)teizam na neki način ovisi o meni?
Vidiš ba da hoću neš da te pitam
-
sekerbay
#3264 Re: Islam - pitanja i odgovori
OK. Hvala. Thanks. Dankeschön.Towelie wrote:Hajde pitaj
Sad, budući da imaš pristojan forumski staž, reci mi šta trebam uradit pa da me ova tvoja sestra po kufru @bloo, prestane ignorisat
Čak mi nije uzvratila na novogodišnju čestitku
- Towelie
#3265 Re: Islam - pitanja i odgovori
Napisi neki edgy, kvaziintelektualni komentar u kome ces kazati puno, a neces reci nista. Uputstva za pisanje istih kao i template kako bi to trebalo izgledati imas kod forumasa sa nadimkom arzuhal.sekerbay wrote:OK. Hvala. Thanks. Dankeschön.Towelie wrote:Hajde pitaj
Sad, budući da imaš pristojan forumski staž, reci mi šta trebam uradit pa da me ova tvoja sestra po kufru @bloo, prestane ignorisat
-
sekerbay
#3266 Re: Islam - pitanja i odgovori
Kratko rečeno, potrebno je da bacam šupljake i tešku lafinu. OK, nije problem. A ja naivčina mislio da iskrenost uvijek prolazi...Towelie wrote:kvaziintelektualni komentar u kome ces kazati puno, a neces reci nista.
OK, bacam se na pisanje privatnih poruka
- arzuhal
#3267 Re: Islam - pitanja i odgovori
Dosadan sam ja poprilično i providno predvidljiv da bi me neko kopirao, što rek'o Đole, uvijek dosadan i isti...isti...isti...Towelie wrote:Napisi neki edgy, kvaziintelektualni komentar u kome ces kazati puno, a neces reci nista. Uputstva za pisanje istih kao i template kako bi to trebalo izgledati imas kod forumasa sa nadimkom arzuhal.sekerbay wrote: OK. Hvala. Thanks. Dankeschön.
Međutim kada nađeš nekoga ko pretrči samo u par godina uzbudljivi put od muslimanskog literaliste i bukvaliste (selefije), preko muslimanskog tradicionaliste (sunije), pa muslimanskog racionaliste (mu'tezile, kur'anije) do agnostika i frojdovca iliti ko-zna-čega, nekoga pred kim su još toliki neistraženi horizonti i razni -izmi u kojima još nije bio, uzbudljivost se ne da izmjeriti
Trenutno u džinskom svijetu igraju kladaru da li će misao krenuti ka filozofiji egzistencijalizma ili će potonuti u carstvo treće logike - fenomenologiju.
Samo se na obraz, ahlak i odgoj više niko ne kladi...
ps.
Jedino ti ne mogu oprostiti što vrijeđaš @Bloo insinuirajući da pada na isprazni kvaziintelektualizam...
- Towelie
#3268 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ma reko bi mu ja da kopira mene, al nece on to umeti ionako. Lakse mu je s tobom, ako nista hinjskih ad hominema mu nece zatrebati. 
- Bloo
- Globalna šefica
#3269 Re: Islam - pitanja i odgovori
Zamišljam vas na minderu, kako umazani sitnim šećerom sa rahatlokuma, radite ovo:

-
sekerbay
#3270 Re: Islam - pitanja i odgovori
Opa, preletač
To neprocjenjivo blago u vidu poznavanja i one druge obale će odigrati presudnu ulogu u ostvarenju mojih planova i dolasku do željenog cilja
Budući da si iskusan u prelascima na drugu stranu, tvoja pomoć će biti od krucijalne važnosti.Towelie wrote:Ma reko bi mu ja da kopira mene, al nece on to umeti ionako. Lakse mu je s tobom, ako nista hinjskih ad hominema mu nece zatrebati.
To neprocjenjivo blago u vidu poznavanja i one druge obale će odigrati presudnu ulogu u ostvarenju mojih planova i dolasku do željenog cilja
- HardcoreMX
#3271 Re: Islam - pitanja i odgovori
divide et impera...Bloo wrote:Zamišljam vas na minderu, kako umazani sitnim šećerom sa rahatlokuma, radite ovo:
- Bloo
- Globalna šefica
#3272 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nemam neki izbor....arzuhal wrote:
Jedino ti ne mogu oprostiti što vrijeđaš @Bloo insinuirajući da pada na isprazni kvaziintelektualizam......Al' spomenuh već obraz i odgoj, pa da se ne ponavljam...
Padam na sve.
- arzuhal
#3273 Re: Islam - pitanja i odgovori
Bloo wrote:Nemam neki izbor....arzuhal wrote:
Jedino ti ne mogu oprostiti što vrijeđaš @Bloo insinuirajući da pada na isprazni kvaziintelektualizam......Al' spomenuh već obraz i odgoj, pa da se ne ponavljam...
![]()
Padam na sve.
- Towelie
#3274 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nisi ti toliko bitna, honey.Bloo wrote:Zamišljam vas na minderu, kako umazani sitnim šećerom sa rahatlokuma, radite ovo:
Imam ja prece zene to fight for. Za ovu dvojicu ne garantujem nista.
- arzuhal
#3275 Re: Islam - pitanja i odgovori
sekerbay wrote:Opa, preletač
Budući da si iskusan u prelascima na drugu stranu, tvoja pomoć će biti od krucijalne važnosti.Towelie wrote:Ma reko bi mu ja da kopira mene, al nece on to umeti ionako. Lakse mu je s tobom, ako nista hinjskih ad hominema mu nece zatrebati.