Bogati, što samo FBiH.jefferson wrote:
Ocito da ce se stranci morati upetljati i pokusati FBiH da preustroje, svidjalo se to nekom ili ne, i ponovo vratiti neke ovlasti visokom predstavniku.
Izgleda, mi se stvarno otcijepili od RS-a
Bogati, što samo FBiH.jefferson wrote:
Ocito da ce se stranci morati upetljati i pokusati FBiH da preustroje, svidjalo se to nekom ili ne, i ponovo vratiti neke ovlasti visokom predstavniku.
Chmoljo wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Chmoljo wrote:eh... hoćemo li?
Ajmo, a gdje?
Dr. Kuca wrote:Joj ovi u tuzli, gori od politicara. Sad ce se oni uvaliti negdje.
Gdje se gledaIt_is_a_Leclerc wrote:Da li neko gleda prijenos skupštine USK ?!
Ja što ih ruže demonstranti...
"Kolika je vaša plata ?"
jos kad skontas da su to ideje koje nisu koristili u kampanji jer su bile suvise debilne, osto skart u steku za crne danehhaarree wrote:stigo čmoks![]()
![]()
jao sto bakir i komso ispovracase nebuloza raznoraznih, to neko procesuiranje, to fond od milijardu za nezbrinute, to bonovi za kupovinu domacih proizvoda za siromasne, ma haus, jebo ti norvesku kako ce oni da srede fedrejšn za 2 do 3 dana
Pa jel ti fakat kontas da je ukidanje RS realno? Bolje dva koraka naprijed, jedan nazad, nego rat. Pusti Dodu nek vazi, samo ce se to rjesiti od sebe. Ali nece se rjesiti ako FBiH bude kakva jeste, gdje se ne zna ko pije a ko placa.palermo wrote:Bogati, što samo FBiH.jefferson wrote:

Nevjerovatno kakvo imaš razmišljanje. Nevjerovatno.k1ks wrote:Jeste i sto se mene tice kad vidim ko me je vodio sve ove godine i od koga meni zivot zavisi da se hoce i raspast sve !!!Logovan wrote:Bujrum brate idi odmah iz države. Nemoj čekati rat.k1ks wrote:Sad me je stid sto zivim u BiH,da se hoce zaratit da sto lakse odem iz ove zemlje !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I čuj stid te što živiš u BiH.
a planiram nego lakse je azil dobit kad je ratno stanje. Moram li ti pojasnit sta je azil ???
-LIBERO- wrote:Kaze Bakir, posjedujem samo kucu popola sa zenom.
Sve drugo sto mi nadju na moje ime neka uzmu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kraljevski. Fenomenalno. Odlicno.
Oovo je bitnije i zbog ovoga je Dodik otišao u Srbiju i zbog ovoga se Srbija petlja a sa druge strane imamo Hrvatsku u kojoj se isto događacharrrmed wrote:Evo na dnevniku kazu da se grupa u Bijeljini okupila i vikala: "Ovo je Srbija"
U Beogradu skup podrške protestima građana u BiH
09. februar 2014. u 10:42
Grupa građana koja podržava masovne građanske proteste u Bosni i Hercegovini najavila je danas da će 10. februara, u ponedeljak u centru Beograda, na Trgu republike organizirati protest solidarnosti.
Protest organiziraju građani koji su se okupili na grupi na Facebooku pod nazivom “Podrška narodu Tuzle iz Srbije”. U pisanom saopćenju dostavljenom medijima, navodi se da protesti u BiH na dramatičan način postavljaju pitanja koja se ućutkavaju godinama, piše Blic.
“Njihova spontanost, orijentacija na socijalne i ekonomske probleme i, istovremeno, jasna težnja da se distanciraju od nacionalnih i verskih sukoba, kao i od svih postojećih političkih partija pružaju po prvi put prostor mladim i uglavnom nezaposlenim ljudima da uzmu aktivno učešće u političkom životu,” stoji u saopćenju.
Dodaje se da je Tuzla podigla svoj glas i započela borbu za socijalna prava i prevazilaženje podjela.
“Najbolja solidarnost koju možemo da pružimo jeste da se i sami organizujemo i konačno na dnevni red postavimo pitanja dvodecenijske pljačke narodnog bogatstva putem ratova i privatizacija”, navodi se u saopćenju.
Skup je zakazan za 16 sati kod restorana Ruski car.
jedini nacinjefferson wrote:Pa jel ti fakat kontas da je ukidanje RS realno? Bolje dva koraka naprijed, jedan nazad, nego rat. Pusti Dodu nek vazi, samo ce se to rjesiti od sebe. Ali nece se rjesiti ako FBiH bude kakva jeste, gdje se ne zna ko pije a ko placa.palermo wrote:Bogati, što samo FBiH.jefferson wrote:
Da suzu pustis.-LIBERO- wrote:Kaze Bakir, posjedujem samo kucu popola sa zenom.
Sve drugo sto mi nadju na moje ime neka uzmu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kraljevski. Fenomenalno. Odlicno.
Sad ce ti reci "rahat-patnja"jefferson wrote:Pa jel ti fakat kontas da je ukidanje RS realno? Bolje dva koraka naprijed, jedan nazad, nego rat. Pusti Dodu nek vazi, samo ce se to rjesiti od sebe. Ali nece se rjesiti ako FBiH bude kakva jeste, gdje se ne zna ko pije a ko placa.palermo wrote:Bogati, što samo FBiH.jefferson wrote: