Kao što rekoh, tako reče komentator na SK ili SK+ tokom utakmice Blackburn-Liverpool.horion_bosona wrote:Glupost, pa covjek je vec jednom samoinicijativno napustio klupu Liverpoola '91. u trenutku kad je bio prvi na tabeli i to nakon sto je u predhodnim sezonama osvojio 3 titule. Dalglish je uvjeren, kao uostalom i vecina navijaca, da radi dobar posao u suprotnom bi sam odstupio.Ajant wrote:Onda je klub u vrlo lošoj situaciji, prvenstveno jer vlasnici ne mogu otpustiti Kennya tako lako, jer rizikuju da se navijači okrenu protiv njih, ipak se radi o vjerovatno najvećoj živoj legendi Liverpoola. On je s druge strane rekao da nikada ne bi sam napustio Liverpool, kao previše je ponosan ili nešto slično, bar je tako rekao neki komentator na SK-u.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ajant
#3251 Re: Liverpool FC
-
Coalman
#3252 Re: Liverpool FC
Haman je Liverpool pravo zagrizao za švedskog veznjaka...Talk of the KOP
Wikipedia Sayin W have Captured Midfielder Rasmus Elm from AZ Alkmaar for 8 Million.
Deal Seems Done waiting for Conformation from LFC Website.
If Bought Hed be great Buy and is known for His Vision in the Midfieldand Set Piece Conversions.
LSK
Skauti Liverpoola danas na utakmici Zaragoze i Ath. Bilbaoa, navodno prate Ikera Muniaina. Ovo ako je istina to je odlična stvar jer je strašan igrač Muniain.
Također Kenny je viđen u subotu na utakmici između Toulousea i Montpelliera i smatra se da je pratio igru Moussa Sissoka, čak je i taj igrač potvrdio da je bilo kontakta sa Liverpoolom.
- vaučer
#3253 Re: Liverpool FC
Šta će im ti veznjaci pored živog Jonje Shelveya?
Taj mali će biti odličan nogometaš.
Taj mali će biti odličan nogometaš.
-
Unbelievable
#3254 Re: Liverpool FC
Sa Liverpoolom nikad ne znas sta ti je prednost, a sta nedostatak. Ne vjerujem da ce Kenny protiv Fulhama izvesti 2. postavu, stavise, mislim da ce bas krenuti na pobjedu, eto, da nas barem na kraju sezone malo obraduju. Nadam se da cemo FA uzeti, jer meni nekako i onaj Carling kup djeluje kao davno osvojenCoalman wrote:U prednosti smo u odnosu na Chelsea jer oni imaju vrlo težak raspored igraju sa ove sezone sjajnim Newcastleom + bore se za Ligu Prvaka tako da moraju maximalno zapeti na utakmicama koje slijede. Dok Liverpool igra sa Fulhamom i to će biti jedna revijalna utakmica vjerovatno gdje će Keny izvesti 2. postavu i odmarati glavne igrače za to finale. Mislim da je i Chelseau primarni cilj Liga Prvaka, a FA Cup ako se osvoji dobro i jeste dok je Liverpoolu to šansa da iole popravi ovu sezonu.
-
Coalman
#3255 Re: Liverpool FC
Ma siguran sam da će biti miješani sastav jer ipak treba odmoriti igrače za najvažniju utakmicu sezone.Unbelievable wrote:Sa Liverpoolom nikad ne znas sta ti je prednost, a sta nedostatak. Ne vjerujem da ce Kenny protiv Fulhama izvesti 2. postavu, stavise, mislim da ce bas krenuti na pobjedu, eto, da nas barem na kraju sezone malo obraduju. Nadam se da cemo FA uzeti, jer meni nekako i onaj Carling kup djeluje kao davno osvojenCoalman wrote:U prednosti smo u odnosu na Chelsea jer oni imaju vrlo težak raspored igraju sa ove sezone sjajnim Newcastleom + bore se za Ligu Prvaka tako da moraju maximalno zapeti na utakmicama koje slijede. Dok Liverpool igra sa Fulhamom i to će biti jedna revijalna utakmica vjerovatno gdje će Keny izvesti 2. postavu i odmarati glavne igrače za to finale. Mislim da je i Chelseau primarni cilj Liga Prvaka, a FA Cup ako se osvoji dobro i jeste dok je Liverpoolu to šansa da iole popravi ovu sezonu.
-
Mustang1
#3256 Re: Liverpool FC
Sad sam gledo golove ovog iz Montpeljea .. Onako nije los ali ne treba dati vise od 10 miliona za njega i to plafon .. i ne smije biti prvi izbor .. jedino da ga se dovede da bude drugi odnosno treci izbor u napadu .. a da bude u prvoj jok ne bi izdrzo zato ga treba od pocetka do kraja koristiti samo sa klupe ..Evo citam da ce vjerovatno Higuain iz Reala .. Nije ni on los izbor do 20 miliona recimo .. On je strasan igrac samo sto ne dobija minutazu pravu pored Benzeme i Ronalda a opet zabija dosta
-
Coalman
#3257 Re: Liverpool FC
Onda bi imali i ovog iz Montpeliera i Martineza iz Nacionala, a vjerovatno bi jedan i izborio prvu postavu. Na prvu mi djeluju kao školovani fudbaleri, imaju fin pregled igre i kretanje na terenu, znaju sami stvoriti priliku i zabiti. Valjda barem jedan uspije.Bubalo1 wrote:Sad sam gledo golove ovog iz Montpeljea .. Onako nije los ali ne treba dati vise od 10 miliona za njega i to plafon .. i ne smije biti prvi izbor .. jedino da ga se dovede da bude drugi odnosno treci izbor u napadu .. a da bude u prvoj jok ne bi izdrzo zato ga treba od pocetka do kraja koristiti samo sa klupe ..Evo citam da ce vjerovatno Higuain iz Reala .. Nije ni on los izbor do 20 miliona recimo .. On je strasan igrac samo sto ne dobija minutazu pravu pored Benzeme i Ronalda a opet zabija dosta
-
Mustang1
#3258 Re: Liverpool FC
Joj ja potpuno zaboravio na njega .. Onda nam ne treba vise ni jedan gledao sam isto klipove i od ovog Martineza i puno mi bolje izgleda od ovog a i bolje je gradje .. Nista onda ili ne dovoditi vise napadaca ili dovest jednog ali bas provjerenog a ne ovako prosjek ovaj .. Bezveze da se ne nagomilavaju igraci prosjecnog kvaliteta kao prosli prijelazni rok ..I u odbranu bi trebalo isto dovesti nekog igraca provjerenog..stopera nekog jakog .. Najbolje bi bilo kad bi doveli npr. stopera za 20-30 mil.,veznjaka nekog onako 15.ak mil. mozda moze i onaj iz Bilbaa,i jednog napadaca i do 40 mil. ali opet kazem ne engleza
..I nekoliko igraca prodati bi trebalo .. i nekoliko iz omladinskog pogona gurnuti tipa onog Sterlinga i imaju jos dvojica trojica zaboravio sam imena ..oni bi bili dobri za klupe ili kad je povrijedjen igrac ili suspenzija .. ali prvenstveno treba prvih 11 izgradit al bas
-
Coalman
#3259 Re: Liverpool FC
Doni, Kelly, Aurelio, Skrtel, Coates, Henderson, Shelvey, Spearing, Maxi, Kuyt, Carroll
Subs: Sterling, Downing, Robinson, Enrique, Flanagan, Carragher, Jones.
Subs: Sterling, Downing, Robinson, Enrique, Flanagan, Carragher, Jones.
- vaučer
#3260 Re: Liverpool FC
0-1 vodi Fulham vrlo nesretnim autogolom Skrtela iz jedine akcije u kojoj su se primakli golu.
Nadam se Sterlingu u drugom dijelu, lijepo je gledati Aurelia zadnji put u crvenom dresu.
Nadam se Sterlingu u drugom dijelu, lijepo je gledati Aurelia zadnji put u crvenom dresu.
-
cindrlimindrli
#3261 Re: Liverpool FC
I ovaj Liverpul propo ko zeton, nidje veze ekipa. Rastura ih Fulham.
- vaučer
#3262 Re: Liverpool FC
Aha, ubijaju ih autogolovima.cindrlimindrli wrote:I ovaj Liverpul propo ko zeton, nidje veze ekipa. Rastura ih Fulham.
-
cindrlimindrli
#3263 Re: Liverpool FC
Realno, sa ovom zadnjom sansom vec je trebalo biti 0-3.vaučer wrote:Aha, ubijaju ih autogolovima.cindrlimindrli wrote:I ovaj Liverpul propo ko zeton, nidje veze ekipa. Rastura ih Fulham.
-
Mustang1
#3264 Re: Liverpool FC
Jesi dao sve od sebe da da skontas i napises taj post ... Dobro skontali smo propo Liverpool hajd sad cao !
- vaučer
#3265 Re: Liverpool FC
Da realno, baš.
U nekom paralelnom svemiru gdje ne postoji zaleđe bi Fulham imao dvije šanse danas, ovako je imao jedan dobar udarac Freia i gol iz nezgodno odbijenog nabacivanja. To ne opravdava Liverpool ali Fulham je ukupno danas napravio vrlo malo dakle priče o nekom razvaljivanju ostavi za koji drugi put.
U nekom paralelnom svemiru gdje ne postoji zaleđe bi Fulham imao dvije šanse danas, ovako je imao jedan dobar udarac Freia i gol iz nezgodno odbijenog nabacivanja. To ne opravdava Liverpool ali Fulham je ukupno danas napravio vrlo malo dakle priče o nekom razvaljivanju ostavi za koji drugi put.
-
cindrlimindrli
#3266 Re: Liverpool FC
tctcttctccttcct...evo jos jednom sam sa golmanom, pa ovo bih i ja zabio, e moj Fulhame. Leverpul imao dva suta
u semafor.
u semafor.
-
Unbelievable
#3267 Re: Liverpool FC
Navijam za Liverpool godinama i, najiskrenije receno, da je neki drugi klub u pitanju, vjerovatno bih i ja rekla da su propali. Mene takvi komentari vise i ne nerviraju, zato sto rezultati u zadnjih par godina nikako ne odgovaraju ugledu kluba i ambicijama navijaca. Odavno smo se navikli na ovakve rezultate, FA i Carling kup koji nam nekad nisu bili toliko bitni, sada spasavaju sezonu. Nadam se da ce se vec ovog ljeta stanje poceti popravljati i da ce se Liverpool vratiti gdje mu je mjesto.
- vaučer
#3269 Re: Liverpool FC
Kad otpustiš trenera koji je s limitiranom ekipom napao titulu i doveo klub na vrh Europe pa kad nakon te same po sebi kretenske odluke dvije godine zaredom imaš vrlo loš prosjek dobrih kupovina i ne možeš očekivati bolje.
Ova ekipa je dva kreativna igrača daleko od solidne pozicije u ligi, očekujem da to mogu popraviti na ljeto bez velikih problema.
Ova ekipa je dva kreativna igrača daleko od solidne pozicije u ligi, očekujem da to mogu popraviti na ljeto bez velikih problema.
- burek_in_space
#3270 Re: Liverpool FC
I realno, tako vec 20 godina.vaučer wrote:Kad otpustiš trenera koji je s limitiranom ekipom napao titulu i doveo klub na vrh Europe pa kad nakon te same po sebi kretenske odluke dvije godine zaredom imaš vrlo loš prosjek dobrih kupovina i ne možeš očekivati bolje.
Liga shampiona je vishe bila incident, bljesak Liverpoola, nego odraz kvalitete.
- vaučer
#3271 Re: Liverpool FC
Osvajanje da, uvijek je tu doza sreće, ali ne ulaziš u dva finala i redovito u polufinala tek tako a to je Benitez napravio za svog vođenja Liverpoola. U Engleskoj su klubovi gotovo uvijek na kraju poredani po visini love koju izdvajaju za plaće, skoro pa uvijek je ta tablica identična s završnim poretkom u prvenstvu. Benitez je napao ligu i umalo je osvojio s ekipom koja je imala pete najviše plaće, dakle izvukao je maksimum moguć iz objektivno ekipe koja je realno za negdje od 4-6og mjesta. Ova sezona je abortus, podbačaj totalni, ali ni iduće neće biti puno bolje dok ne namaknu više novca u klub a za to je jedno rješenje osim pijanih šeika - stadion.burek_in_space wrote:I realno, tako vec 20 godina.vaučer wrote:Kad otpustiš trenera koji je s limitiranom ekipom napao titulu i doveo klub na vrh Europe pa kad nakon te same po sebi kretenske odluke dvije godine zaredom imaš vrlo loš prosjek dobrih kupovina i ne možeš očekivati bolje.
Liga shampiona je vishe bila incident, bljesak Liverpoola, nego odraz kvalitete.
-
Coalman
#3272 Re: Liverpool FC
Loša utakmica Liverpula iako je onih zadnjih 10-ak minuta 1. poluvremena davalo nadu da bi Liverpul mogao barem do neriješenog rezultat. Uticao je na igrače i onaj autogol (koja nesreća
), ali brzo su se konsolidovali i vratili u meč. Od 20-25. minute Liverpul preuzima terensku incijativu pa sve do odlaska na odmor. Stvorili smo u tom periodu 3 fine prilike (Shelvey, Kuyt i Carol se našli u prilikama), ali su ovi izbijali i sa gol crte. U nastavku nešto bolja igra Fulhama, a Liverpul malo popustio. Ne mogu reći nezaslužena pobjeda Fulhama, ali da je bilo i drugačije da je Liverpul dobio ne bi bilo nezasluženo sasvim sigurno.
Dobra stvar je što su priliku dobili momci koji manje igraju i što je Keny odmorio glavne igrače za FA Cup, gdje očekujem da zablistaju. Čim nema Suareza faktički nema ni golova Liverpula. Zadnja linija djelovala dosta dobro Aurelio bio dobar, štoperski tandem Coates-Škrtel odličan, Coates pokazao da se na njega može računati i da je prava zamjena za Škrtela/Aggera. Caroll nije ni mogao mnogo pokazati s obzirom da nije imao mnogo lopti od veznjaka.

Dobra stvar je što su priliku dobili momci koji manje igraju i što je Keny odmorio glavne igrače za FA Cup, gdje očekujem da zablistaju. Čim nema Suareza faktički nema ni golova Liverpula. Zadnja linija djelovala dosta dobro Aurelio bio dobar, štoperski tandem Coates-Škrtel odličan, Coates pokazao da se na njega može računati i da je prava zamjena za Škrtela/Aggera. Caroll nije ni mogao mnogo pokazati s obzirom da nije imao mnogo lopti od veznjaka.

- burek_in_space
#3273 Re: Liverpool FC
Benitez je Tito za takmichenja gdje se igraju dvije utakmice, kup sistem, ali na duzhe staze, i nije bash neki taktichar.vaučer wrote:
Osvajanje da, uvijek je tu doza sreće, ali ne ulaziš u dva finala i redovito u polufinala tek tako a to je Benitez napravio za svog vođenja Liverpoola. U Engleskoj su klubovi gotovo uvijek na kraju poredani po visini love koju izdvajaju za plaće, skoro pa uvijek je ta tablica identična s završnim poretkom u prvenstvu. Benitez je napao ligu i umalo je osvojio s ekipom koja je imala pete najviše plaće, dakle izvukao je maksimum moguć iz objektivno ekipe koja je realno za negdje od 4-6og mjesta. Ova sezona je abortus, podbačaj totalni, ali ni iduće neće biti puno bolje dok ne namaknu više novca u klub a za to je jedno rješenje osim pijanih šeika - stadion.
Tada je izvukao najbolje iz Liverpoola, ali da je on trajno rjeshenje za njihovu klupu, chisto sumnjam.
Lichno, mislim da bi onaj Moyes iz Evertona chuda mogao napraviti, chak sam u naletima bijesa zagovarao i otpushtanje Wengera sa klupe Arsenala ( kao shto cu opet u novembru/decembru
-
Coalman
#3274 Re: Liverpool FC
Moyes bi možda mogao na klupu Arsenala, ali Liverpula nikada. Ne bi mu to oprostili navijači Evertona, bilo bi svega.
Mada ja sam čitao da je on kandidat za nasljednika Fergusona.
Mada ja sam čitao da je on kandidat za nasljednika Fergusona.
-
korisnicko ime1234
#3275 Re: Liverpool FC
mozel livpool ikako u euroligu sljedece godine,s obzirom da su tu presudni kupovi,posto je stoke prosle sezone tako upo u evropu ??????????