Lopov-eliminator wrote:Nigdje ni tacke ni zareza u poruci a tek sto je nepismen... Sto ce ovaj lopovcic popiti degeneka negdje kad naleti na neku budaletinu. Evo i ovaj mu profil edinashop suspendovan![]()
Ko sto rece Pikhater nek se vise nece kofrciti sa 160 pozitivnih dojmova. Ovakvi kao on degradiraju postene prodavace koji imaju 100+ transakcija koje mukotrpno godinama rada zarade, treba stati u kraj svakom debilcicu kao sto je ovaj.
http://www.pik.ba/profil/ArmenVENOM/
evo ga sad na 73 dojma ostao to je sto mu skidaju polako sto je malverzirao ali ima jos tu profila sa kojim je muljao sto ih znam ali sigurno nemaju dokaza dovoljno, prvo su mu na 110 skinuli juce a evo vidim danas 73 tabire ga polako...
Ima nekih nelogicnosti prijavio sam ga za par profila s kojim se dogovorio mangup da prodaju i kupuju fiktivno stvari mozda koje prodaju van pika kao npr sto se meni neki lola javio za farove od pasata ja bio online kaze e jaro ja sam prodao van pika farove haj ti klikni da ostavimo dojam:D
Evo ovaj profil http://www.pik.ba/profil/ljuboje/ lik se bavi autodijelovima i gumama nekim prodajom i td inace je lik iz bijeljine! od 244 njegove transakcije samo 6! je kupio artikala a da nisu vezani za autodijelove,gume,felge, znaci ostalih 238 je vrtio sa autodijelovima i gumama,felgama to je ok, a ovih fantomskih 6 transakcija je odradio sa pogodite s kim ArmenVENOM i to je jedinih 6 artikala koje je kupio da su mobiteli i smece sto prodaje on na profilu, da eto dosao covjek iz bijeljine kupiti toner za stampac od 10km ili nokiu od 10km sto prodaje ovaj lopov po sarajevu a lik vrti hiljadama ima 50.000 maraka robe na profilu ovaj ljuboje...
I vidite sad ovu situaciju kako su brisali ove dojmove armenvenomu ostala su mu dva dojma od ljuboja a vidio sam da je imao vise s njim prije , to mozete lako povjeriti otvorite mu dojmove i kliknete ctrl+f i ukucate u search ljuboje, e sad kad to isto uradis kod ljuboja na povjerenjima on ima 6! dojmova sa armenvenom! e sad tu mi nije jasno nesto sto nisu i njemu izbrisali ako su vidili da je fiktivno prodavao artikle ne moze ovaj imati 2 a ovaj 6 od njega... cudno
ne kazem da je ovaj ljuboje prevarant niti ista ali eto jos jedan primjer na sta su ljudi spremni, covjek dobro radi i vidim dugo je na piku jedan od prvih 1000 korisnika pika! i on se prihvatio ovog klosara da suradjuje s njim i dojmovima... sta od ostalih onda ocekivati