No otvara se pitanje da li je ijedan primio gol sa vece razdaljine?Edin H. wrote:Da li je ijedan od navedenih postigao gol sa veće razdaljine?![]()
Šah mat.
Sah
Moderators: Charuga, Tomahawk11
No otvara se pitanje da li je ijedan primio gol sa vece razdaljine?Edin H. wrote:Da li je ijedan od navedenih postigao gol sa veće razdaljine?![]()
Šah mat.
Bilo je i vrijeme stvarno. Da ne bude da smo mi sto ga ne volimo izmisljali da je los.AmiĐa_Idriz wrote:Klupa danas.
Da je povreda sumnjam da bi ga drzao na klupi.Vidjecemo kad Robi objavi spisak jel povreda u pitanju.Idemedosumom wrote:E hebiga. Je li povreda ili rotacija u pitanju?
Muhamed Đakmić wrote:Ti pišeš da smo neobjektivni, a ti Asmira svrstavaš u rečenicu sa De Geom, Navasom, Alissonom, Ter Stegenom i ostalima
Pa rekao da ne može na prvo okupljanje, pa rekao da ne može na drugo. Onda mu Prosinečki lijepo objasnio da ne može ni na treće.Crvena Tifoza wrote:Inače Prosinečki je bio upućen u taj ‘neprofesionalizam’ i bio je u toku sve te godine, pa ga je prvi dan kaznio. Nema nista Hasagić sa tim. Aha.
Muhamed Đakmić wrote:Pa rekao da ne može na prvo okupljanje, pa rekao da ne može na drugo. Onda mu Prosinečki lijepo objasnio da ne može ni na treće.Crvena Tifoza wrote:Inače Prosinečki je bio upućen u taj ‘neprofesionalizam’ i bio je u toku sve te godine, pa ga je prvi dan kaznio. Nema nista Hasagić sa tim. Aha.
Ti ako vidiš neku veliku zavjeru protiv Asmira ovdje, definitivno je moguće da si mu neki rod i da zato nisi objektivan
Golmanima i nije potreban odmor. Obicno i ako odmaraju onda to rade u kupovima, a ne u ligaskim utakmicama. Ja mislim da je on izgubio jedinicu i u klubu.Crvena Tifoza wrote:Treba nekad i odmoriti prvog golmana. Nije ih Bega doveo u zonu ispadanja primljenim golovima.Sigurna sredina.
Xavier1 wrote:Golmanima i nije potreban odmor. Obicno i ako odmaraju onda to rade u kupovima, a ne u ligaskim utakmicama. Ja mislim da je on izgubio jedinicu i u klubu.Crvena Tifoza wrote:Treba nekad i odmoriti prvog golmana. Nije ih Bega doveo u zonu ispadanja primljenim golovima.Sigurna sredina.
Muhamed Đakmić wrote:Ne da mi se raspravljati i ne želim na ovaj način, jer si tvrdoglav i ignorišeš sve ono što se ne uklapa u tvoje viđenje situacije. Valjaš gluposti jebiga, ne znam kako drugačije da ti kažem.
Ja sam na ovu temu završio, a ti i dalje nastavi pljuvati Hasagića i Šehića radi žestokih nepravdi prema Begoviću.
Pardon, i Prosinečkog. Meni se o takvim stvarima ne da.
I u deset puta lošijoj formi od ovog , minimalno još 14 kola, turskog prvoligaša .Mislim ipak on je golman koji je minimalno deset puta skuplji od onog iz drugoligaša iz Turske.
Ipak je bio jedan i jedna odbrana Poljakajasko_ba wrote:0 udaraca na gol cijelu utakmicu... Bolji je od Begovica. Bosnjo nacionale!
Mislim da mu je vrijeme za MLS.Crvena Tifoza wrote:Xavier1 wrote:Golmanima i nije potreban odmor. Obicno i ako odmaraju onda to rade u kupovima, a ne u ligaskim utakmicama. Ja mislim da je on izgubio jedinicu i u klubu.Crvena Tifoza wrote:Treba nekad i odmoriti prvog golmana. Nije ih Bega doveo u zonu ispadanja primljenim golovima.Sigurna sredina.
Neće njega niko držati na klupi sa njegovom platom. Mislim ipak on je golman koji je minimalno deset puta skuplji od onog iz drugoligaša iz Turske.