Benzema je sigurno bolji igrac od Gomeza, ali mozda nije bolji strijelac.BHF_Manijak wrote:I sta veli neki dan onaj College, Francuzi favoriti ispred Njemaca, Benzema igracina za Gomeza a i dalje rezultat 3:0 za Marija itd...![]()
Al' hajd neka, ja sam neobjektivan jer navijam za Njemacku.
GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hordash
#326 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
-
bosanska senzacija
#327 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Francuzi imaju odličnu ekipu ali se još uvjek osjete posljedice osmogodišnje pošasti zvane Rejmond Domenek.
Ako uspiju pobjediti nekog od favorita i podignu sebi samopouzdanje mislim da mogu ići do samog kraja.
Ako uspiju pobjediti nekog od favorita i podignu sebi samopouzdanje mislim da mogu ići do samog kraja.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#328 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Jok, eto nije Benzema bolji od Gomeza.. de baBHF_Manijak wrote:I sta veli neki dan onaj College, Francuzi favoriti ispred Njemaca, Benzema igracina za Gomeza a i dalje rezultat 3:0 za Marija itd...![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#329 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Deranje guzova 
-
samina_swe
#330 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
kakva je situacija izmedju ukraine i fr? 
-
5 0 5
#331 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
0:2 (uh. ja mislio ti ozbilno pitas)
-
samina_swe
#332 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
da zabari hoce ispasti al nema od toga nista 
-
LSD
#333 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Zinuli guzovi i krenuli po gol ko veliki
a to nisu ni ublizu, gdje ce to biti favorit ekipa u kojoj Jarmolenko glavni igrac kojiem je glavna odlika igre turiranje i sebe i francuza i svojih suigraca i sviju redom...još kad se pridoda ona drugi Nazarenko
gori nego mi ispadaju...Donbas arena ponijela i par solaža Ševcenka, umjesto da se skupljaju u defanzivi i duplaju i onako poroznu odbranu....e sad ga doje zbog toga.
- Edin H.
#334 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
A sta ces svi se furaju, pa i nasi da trebaju i mogu igrati otvoren fudbal protiv velikih ekipa.LSD wrote:Zinuli guzovi i krenuli po gol ko velikia to nisu ni ublizu, gdje ce to biti favorit ekipa u kojoj Jarmolenko glavni igrac kojiem je glavna odlika igre turiranje i sebe i francuza i svojih suigraca i sviju redom...još kad se pridoda ona drugi Nazarenko
![]()
gori nego mi ispadaju...Donbas arena ponijela i par solaža Ševcenka, umjesto da se skupljaju u defanzivi i duplaju i onako poroznu odbranu....e sad ga doje zbog toga.
Zato ja jos uvijek zalim za Bakom - Barbareza na stopera
- cikaBosanac
#335 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Samo se izrovo teren

-
bosanska senzacija
#336 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Ukrajinci i jesu defanzivno postavljeni, ali i pored toga ih Francuzi sa 3 igrača u napadu razvlače kako hoće.
Kad imaš dobre raspoložene individualce džaba ti svaki bunker. Riberi sam krene na čitavu odbranu i navuče 2-3 defanzivca na sebe i brzim dodavanjem izbaci im pola odbrane.
Kad imaš dobre raspoložene individualce džaba ti svaki bunker. Riberi sam krene na čitavu odbranu i navuče 2-3 defanzivca na sebe i brzim dodavanjem izbaci im pola odbrane.
- BHF_Manijak
#337 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Da ponovim, bolji je onaj od kojeg ekipa ima vise koristi, a trenutno Njemacka vise izvlaci od Gomeza ili Gomez noj vise daje.odesveuhonduras wrote:Jok, eto nije Benzema bolji od Gomeza.. de baBHF_Manijak wrote:I sta veli neki dan onaj College, Francuzi favoriti ispred Njemaca, Benzema igracina za Gomeza a i dalje rezultat 3:0 za Marija itd...![]()
To sto je Benzema bolji tehnicar, brzi, ili neka druga karakteristika u kojoj je bolji, to trenutno moze macku o rep, jer mu to ekipa ne osjeti.
To isto sto je onaj retardirani Balitelli vjecno talenat a niko nikad da vidi konacno taj talenat na djelu sem na par bljesaka koje napravi, jebo to ba!
PS Moze li mi neko u vezi sopcasta pomoci, nek se javi na pm da ne bi banove ovdje pusili bezze, gdje linkove(kanale naci) i treba mi jos par informacija u vezi tog programa!!!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#338 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
2 asistencije Benzeme danas tako da tisina !!!

- BHF_Manijak
#339 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Hajd razumijem vas sto igrte ovaj fantasy, vama je i svaki trk bitan 'bem vam misa!leet wrote:2 asistencije Benzeme danas tako da tisina !!!![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#340 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
8 bodova od njega
-
samina_swe
#341 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
u kojoj minuti su fr-ukr??
- Edin H.
#342 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Opet cudan postsamina_swe wrote:u kojoj minuti su fr-ukr??
-
samina_swe
#343 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
nije vec ne gledamEdin H. wrote:Opet cudan postsamina_swe wrote:u kojoj minuti su fr-ukr??
-
Iker C
#344 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Zna li neko ko je igrač utakmice Francuska Ukrajina?
-
Vodja uvale
#345 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Joj suti nemogu sebi da dodjem, prvo ono gore, pa sad ovo...Edin H. wrote:Opet cudan postsamina_swe wrote:u kojoj minuti su fr-ukr??
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#346 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Francuzi su odlična ekipa i jedan od favorita prvenstvaBHF_Manijak wrote:Hajd razumijem vas sto igrte ovaj fantasy, vama je i svaki trk bitan 'bem vam misa!leet wrote:2 asistencije Benzeme danas tako da tisina !!!![]()
Daleko ba od toga da je covo los, klasa je naravno, no post napisah kao osvrt na Collegeovo post od prije nekoliko dana, covjek napisa o Francuzima da pomislis da su strah i trepet. OK, Bezmena bolji igrac od Gomeza - nek bude, no jebo tog napadaca bez golova, dobar je i Lazo bio, razgrto je.
![]()
- skenderija04
#347 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Ovo je najgore do sada.
- Logovan
#348 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Švedska - Engleska 1:2 ali zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom, bitno je da bodove dobijem.
Dobar šut Parkera.
Dobar šut Parkera.
-
samina_swe
#349 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
istina,al njemacka ide do kraja i to je to,,,zabari neka se ne nadajuodesveuhonduras wrote:Francuzi su odlična ekipa i jedan od favorita prvenstvaBHF_Manijak wrote:Hajd razumijem vas sto igrte ovaj fantasy, vama je i svaki trk bitan 'bem vam misa!leet wrote:2 asistencije Benzeme danas tako da tisina !!!![]()
Daleko ba od toga da je covo los, klasa je naravno, no post napisah kao osvrt na Collegeovo post od prije nekoliko dana, covjek napisa o Francuzima da pomislis da su strah i trepet. OK, Bezmena bolji igrac od Gomeza - nek bude, no jebo tog napadaca bez golova, dobar je i Lazo bio, razgrto je.
![]()
-
samina_swe
#350 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Engleska nije uspjela pobjediti Swe od 1940 neke,,,,,trebao si na 1-1 (to je najvjerovatnije)zlo87 wrote:Švedska - Engleska 1:2 ali zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom, bitno je da bodove dobijem.![]()
Dobar šut Parkera.