Kupujem iP5 cim budem imao kesaChuckie wrote:http://www.phonearena.com/news/iPhone-5 ... ks_id34756
Ali ne sporim da je iP fizicki kvalitetniji i mnogo bolje "upakovan"! To je boljka ostalih
Moderator: Benq
Kupujem iP5 cim budem imao kesaChuckie wrote:http://www.phonearena.com/news/iPhone-5 ... ks_id34756
dakle sad je namjestenonermin.padez wrote:Kupujem iP5 cim budem imao kesaChuckie wrote:http://www.phonearena.com/news/iPhone-5 ... ks_id34756Ali otkud znas da ovi testovi nisu namjesteni (svakako 2 telefona ne mogu nikako isto pasti a i nezahvalno je testirati ovoliku razliku u velicini display-a), koliki je danas marketing i ne cudi me
Ali ne sporim da je iP fizicki kvalitetniji i mnogo bolje "upakovan"! To je boljka ostalih
Izvini molim te, sta to fali Symbianu? Jel to mozda sto ne crasha kao Android svako malo pa ne valja? Nemoj pricati nesto ako ne znas sta pricas, a ocigledno si od nekoga cuo da Symbian ne valja pa sad prosipas marketing ovdje. Reci mi samo jednu stvar sta ti mozes sa Andoridom da ja ne mogu sa Symbianom, izuzev trilion press to fart aplikacija?vocar88 wrote:E ovako prvo da odgovorim korisniku "Quaresma"...Znaci blage veze nemas o zivotu a kamoli nesto o telefonima...Drugo vjerovatno si na ovom forumu da isprozivas sve android uredjaje, kladim se da imas negdje u dzepu Nokiu 8210 ili mozda cak neki simbian uredjaj...

Revolucionar ★ wrote: Dobar je i Golf caDvi i moze sve sto i A4, al .. . .ne moze sve sto i iOS
Hh, cirkus cirkus cirkusnermin.padez wrote:Revolucionar ★ wrote: Dobar je i Golf caDvi i moze sve sto i A4, al .. . .ne moze sve sto i iOS
Hajde ba ljudi spustite malo tenzije, ili da zakazemo tucu, android vs ios vs symbianvocar88 wrote:I dzabe reklamises tu krsinu od Nokie...uzmi malo Galaxy u ruke pa da vidis sta je tel i ekran...I nemoj mene uciti sta je simbian ponavljam nosio sam simbian dok si kenjao u cega !!!!
Ja evo sad imam N8 i 808 i meni nista ne blokira, a symbian koristim od 7650 Nokia-e...vocar88 wrote:Axaxaxa...Jesi vidio Qlera sto se okurazio...Dobio frajer vibera i nije bitno sto ima samo opcije pisanja texta na njemu...E moj misu ja kad sam imao Simbian uredjaje ti si se igrao negdje sa djecom zmirke po ulici...Stavise i sad imam simbian i to Nokia belle na N8 dnevno 30 puta zatlokira i tako u krug...Tako da simbian NIKAD !!!!! Kao sto je covjek vec napomenuo to je kao golf 2 naspram divovima...
Jest, ali ima 4x2 rezoluciju ekrana. Ko grah kad prospeš u šerpi.Qler wrote:I jos za iPhone 5 korisnike, Nokia 808 PV ima 16:9 omjer ekrana
Evo iz prve znam da na Symbianu ne moze TeamViewer, a koji je meni odlicna i jako korisna stvar, X puta mi se desi da nisam kuci a zena u "panici" zove jer joj nesto nije u redu na racunaru, npr ne cuje svoje na Skype-u, izbacilo joj neku poruku za Virus... Nakacim se na prvi Wifi ili ako bas gori onda preko 3G-a, otvorim TeamViewer i imam desktop svog racunara na mobitelu.Qler wrote:Ja evo sad imam N8 i 808 i meni nista ne blokira, a symbian koristim od 7650 Nokia-e...vocar88 wrote:Axaxaxa...Jesi vidio Qlera sto se okurazio...Dobio frajer vibera i nije bitno sto ima samo opcije pisanja texta na njemu...E moj misu ja kad sam imao Simbian uredjaje ti si se igrao negdje sa djecom zmirke po ulici...Stavise i sad imam simbian i to Nokia belle na N8 dnevno 30 puta zatlokira i tako u krug...Tako da simbian NIKAD !!!!! Kao sto je covjek vec napomenuo to je kao golf 2 naspram divovima...
Opet, ne kazem ja da je Symbian bolji od andorida i ios-a, ali nije los koliko pricate, a puno pricate bez veze...
A sto ste se uhvatili Vibera, procitaj obavijest o Voice HD za Nokia telefone...
Meni treba dobar telefon sa dobrom kamerom, a to niko osim Nokia-e trenutno ne moze ponuditi, dobra kamera, HDMI, USB OTG, BT File transfer, cita skoro sve video formate sa srt titlovima out of the box, imam facebook, twitter, flickr, skype, nibuzz, whatsapp, viber, xms buddy... opet kazem, navedite nesto sto mozete na svojim telefonima a ja na mogu na symbianu...
A ti izgleda jos kenjas u cega...
I jos za iPhone 5 korisnike, Nokia 808 PV ima 16:9 omjer ekrana