Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jes' mi krivo sto nisam gledao mec, u pm. Tek' se probudio. Uglavnom, bit' ce ovo dobra sezona za Napoli, sigurno.
btw. Izgleda da je sve zavrseno sa Skrtelom i Martinezom.
BegA_ wrote:Jes' mi krivo sto nisam gledao mec, u pm. Tek' se probudio. Uglavnom, bit' ce ovo dobra sezona za Napoli, sigurno.
Danas u Gazzetti pise da je predlozeno da se svi mecevi Napolija, u kojem bude igrao pravi argentinac Higuain, registruju walk-over rezultatom 3-0 za Napoli, posto nema potrebe za protivnika da se trudi a mogu jedino najebat sa vise golova.
BegA_ wrote:Jes' mi krivo sto nisam gledao mec, u pm. Tek' se probudio. Uglavnom, bit' ce ovo dobra sezona za Napoli, sigurno.
Insigne masina!
pa traje tekma jos 2-2 i fulio arsenal penal
Znam, gledao sam. Kako Hamsik izadje iz igre, sve krenu naopako. Al' nije lose ni ovo, ipak je ovo tek druga ozbiljnija prijateljska tekma. Mora se poraditi na fizickoj spremi, Pipita od 80. nije mogao da hoda.
samoyu wrote:Nakon pobjede protiv Galatasaraja i vodsva 2-0 protiv Arsenala nakon prvog poluvremena Napoli je apsolutni favorit za scudetto i to sve bez Higuaina
Galata i Arsenal su inace jebene ekipe..svake godine finale Lige prvaka igraju
Hoce li Napoli u takmicarskim utakmicama pustati protivnika da postigne po 2 gola, samo da bude zanimljiva zavrsnica ili je to bilo samo za ovu prijateljsku?
Mislim da im je to glupo, jer je jasno da su najjaca ekipa koja trenutno igra igru po zelenim terenima i treba da dominiraju kad su najbolji.
samoyu wrote:Nakon pobjede protiv Galatasaraja i vodsva 2-0 protiv Arsenala nakon prvog poluvremena Napoli je apsolutni favorit za scudetto i to sve bez Higuaina
Galata i Arsenal su inace jebene ekipe..svake godine finale Lige prvaka igraju
ovo je bio vise ironican post jer sam vec vidio naslove u italiji Napoli apsolutni favorit za scudetto
80 miliona troska za klub a mozes time kupit pola postave Juventusa i naravno osvojit Serie A kao ti nabrojani igraci ili pobjec ko Cavani da se sta i osvoji.
O cemu ovaj jadnik cuj realovac, kopije oxygena itd..
Fakat su ovi juventinoovci prvaci spama tj. trolanja i onda jos kmece kad ostavis realan posta na temi - samozvanoj njihov temi
Poshto se ne mozhe sttai u kraj ni Vitu ni Juventusovcima, od danas cemo drugachije.
Vito, majstoru trollanja, prvi naredni post u kojem nastavish po starom, slijedi ti trajni ban
Bilo ko od simpatizera/navijacha Juventusa ko mu odgovori - mjesec dana bana.