Upoznajte Tuzlu :)
-
dEnI_tz
ljubitelji nogometa a posebno slobodini fanovi da vas obavjestim da je sloboda danas na tusnju pobijedila rudar 2:1
eto za one koji nisu upoznati i one koji su nazalost propustili utakmicu.Primili smo gol u 95min steta ali vazno je da smo pobijedili 
-
sunday_morning
Fluid, hvala na lijepim slikama i doprinosu nasoj temi
nego, jel' se sta promijenilo, ima li stagod za pohvaliti, kritizirati...
zalazio na ona mjesta koja smo ti preporucili??
------------------------------------------------------------------
(upravo u ovom trenutku dali smo GOOOLL ..Bajramovicu svaka cast... ''hajmo Bosno, Bosno hehehe... BIH - Belgija 1:0)
nego, jel' se sta promijenilo, ima li stagod za pohvaliti, kritizirati...
------------------------------------------------------------------
(upravo u ovom trenutku dali smo GOOOLL ..Bajramovicu svaka cast... ''hajmo Bosno, Bosno hehehe... BIH - Belgija 1:0)
-
The_Fluid
Eh, je l se promijenilo, pa kod Stupina na putu prema Tuzli, kad sam ishao prema Tuzli asfalt je bio dobar,, u povratku su vode pochele raditi svoje, tako da svi koji idu tom cestom nek znaju da je asfalt po ko zna koji put (taj dio ceste je vishe puta popravljan, klizishte postoji vetj deset godina najmanje) legao.
Isto mogu retji i za onaj dio Tuzle, prije nego se skrene u pravcu Rome, da bio sam i tamo, odvedoshe, kazhu ovdje shminka izlazi, fino uradjeno, vidim da je tu kompletna zgrada nova nikla, lijepo.
Shta tje biti sa onom zgradom gdje je opshtina nekad bila, neshto mi se chini da je cijela ta zona pochela da se miche?
Bijah i u Biblioteci, tu sam i prije dolazio, i nekako mi se chini da oni drzhe neki solidan nivo.
Eh, da, svratismo i u Dalmu na tocheno tuzlansko, i tu mi se zapravo najvishe dopala zgrada ispred, mislim da je vlasnik trazhio povrat iste, tako mi isprichashe, sad koristi jedan sprat, navodno (evo je na slici u prvom redu, gore, desno)
Eh, sunday_morning, tema o restoranima je postavljena po povratku u Sarajevo, jer se eto i sami Tuzlaci, ovi sa kojima sam se ja susretao, zhalili kako u Tuzli nema dovoljno dobrih restorana.
Dobra je Tuzla, i mislim da je drugi dio slika (njih chetrdesetak) josh i interesantniji.
Isto mogu retji i za onaj dio Tuzle, prije nego se skrene u pravcu Rome, da bio sam i tamo, odvedoshe, kazhu ovdje shminka izlazi, fino uradjeno, vidim da je tu kompletna zgrada nova nikla, lijepo.
Shta tje biti sa onom zgradom gdje je opshtina nekad bila, neshto mi se chini da je cijela ta zona pochela da se miche?
Bijah i u Biblioteci, tu sam i prije dolazio, i nekako mi se chini da oni drzhe neki solidan nivo.
Eh, da, svratismo i u Dalmu na tocheno tuzlansko, i tu mi se zapravo najvishe dopala zgrada ispred, mislim da je vlasnik trazhio povrat iste, tako mi isprichashe, sad koristi jedan sprat, navodno (evo je na slici u prvom redu, gore, desno)
Eh, sunday_morning, tema o restoranima je postavljena po povratku u Sarajevo, jer se eto i sami Tuzlaci, ovi sa kojima sam se ja susretao, zhalili kako u Tuzli nema dovoljno dobrih restorana.
Dobra je Tuzla, i mislim da je drugi dio slika (njih chetrdesetak) josh i interesantniji.
-
fukara_tz
Zgradu stare opstine treba da ruse, pa ce valjda na istom mjestu napravitii novu. Mada to pricaju vec godinu dana pa nista. Javi nam drug kad budu te nove slike 
Evo malo snimaka sa Ilincice
Pogled na centar

Pogled na istocni dio grada, inace u Tuzli ne postoji brdo s kojeg mozete slikati kompletan grad
,

Evo malo snimaka sa Ilincice
Pogled na centar

Pogled na istocni dio grada, inace u Tuzli ne postoji brdo s kojeg mozete slikati kompletan grad

-
alen_re
Evo za pocetak i par slika od mene... ako vam se svide, saljem jos...
Nasa mala bankica...

Za one koji su trazili, dom penzionera...

Hotel Bristol (snjezni)...

Kapija....

Setaliste Korzo 1...

Setaliste Korzo 2...

Narodno pozoriste...

Nova zgrada kod banke...

I opet...

Solni trg...

I jos jednom....

Pa jos jednom...

I samo jos jednom

Jeste li svi zaboravili na turka ??

UKUD Zvonko Ceric, prijeratni prvaci folklora u BiH

Sta da velim kad ih volim....

Nasa mala bankica...

Za one koji su trazili, dom penzionera...

Hotel Bristol (snjezni)...

Kapija....

Setaliste Korzo 1...

Setaliste Korzo 2...

Narodno pozoriste...

Nova zgrada kod banke...

I opet...

Solni trg...

I jos jednom....

Pa jos jednom...

I samo jos jednom

Jeste li svi zaboravili na turka ??

UKUD Zvonko Ceric, prijeratni prvaci folklora u BiH

Sta da velim kad ih volim....

-
Patriotska_Liga_BiH
iskreno kazem da Tuzla nije bas tako lijepa kao neki gradovi BiH, za mene su najljepsi gradovi Sarajevo i Mostar, ima jos nekih malih gradica koji su stvarno lijepi.
A po meni se Tuzlaci veoma puno foliraju tako da nedolazim rado u Tuzlu.
A po meni se Tuzlaci veoma puno foliraju tako da nedolazim rado u Tuzlu.
-
7th_Heaven
Ona na kojoj je stadion isto ko da je s moje garaze slikana! 
-
fukara_tz
Evo malo slika poznatih Tuzlaka
Mirnes Ajanovic

Emir Hadzihafizbegovic

Nermin Omic (glumac iz serije "Viza za buducnost")

Gazda "Limenke" i "Bos burgera"

Prva s lijeva (plavusa) Suncica clanica grupe IF, a do nje ova u sredini pjevacica Aysela sto pjeva s Kemom Hasicem dobro jutro voljena sunday garant zna tu pjesmu

Darko Vojvodic fudbaler Slobode

Clan grupe Terusi koja je nedavno obiljezila 40 godina postojanja

Mirnes Ajanovic

Emir Hadzihafizbegovic

Nermin Omic (glumac iz serije "Viza za buducnost")

Gazda "Limenke" i "Bos burgera"

Prva s lijeva (plavusa) Suncica clanica grupe IF, a do nje ova u sredini pjevacica Aysela sto pjeva s Kemom Hasicem dobro jutro voljena sunday garant zna tu pjesmu

Darko Vojvodic fudbaler Slobode

Clan grupe Terusi koja je nedavno obiljezila 40 godina postojanja

-
sunday_morning
dragi Fukara..pa dje bas nadje vlasnika Limenke i Bosburgera
..mislim hajde Mirnes inekako, to je 'narodski coek'
neces vjerovati, ali znam za tu Ajselu i tu pjesmu sa Kemom... bila sam skoro na jednoj svadbi i kad se ja zgrozih nad jaukanjem i stenjanjem nad mikrofonom..okomise se na mene ''nemoj nam reci da nisi cula za -dobro jutro moja voljena???!!!''
mislim, ono je dno-dna (uz Stoju i ostale njima slicne)!

neces vjerovati, ali znam za tu Ajselu i tu pjesmu sa Kemom... bila sam skoro na jednoj svadbi i kad se ja zgrozih nad jaukanjem i stenjanjem nad mikrofonom..okomise se na mene ''nemoj nam reci da nisi cula za -dobro jutro moja voljena???!!!''
-
Oficir s puzom
Sta mi je sa komsijom pjevacem, Nesibom Delibegovicem-Neskom..
znate li ... imam njegova dva cd... fino pjeva...
znate li ... imam njegova dva cd... fino pjeva...
- Alfons Kauders
Joooj Neska...
...jest propo!
...jest propo!
-
Oficir s puzom
Alfons Kauders wrote:Joooj Neska...
...jest propo!
ma pjeva super...
a bio sam u osnovnoj skoli zaljubljen u njegovu rodicu...
Amiru...