Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

j@ pa j@

#326 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by j@ pa j@ »

Creasy wrote:
insomnia88 wrote:
j@ pa j@ wrote:...
pa zavisno sta smatras uspjehom. kazem da vise znacajnih uspjeha i znacajnije uspjehe nije napravila. ima veci plasman na fifinoj listi i cesce se plasira na neka takmicenja to stoji.
plus jedna medaljica koju srbija nema ...
ne dovoljno za velesilu, ali dovoljno da se bude bolji od srbije....nažalost ni mi ni srbi nikad u nogometu nećemo moći brojat previše medalja
ali meni nije bitna razlika na nekom takmicenju biti 11 ili 23 i sl. ako se pobroje uspjesi oni stvarni... hr ni po cemu ne prednjaci u fudbalu nad sr. sa naglaskom kada se broje pravi uspjesi.
ccc...jesi tvrdoglav :-)
nemam više šta pametno dodat..rekao sam svoje i svatko neutralan će se složit sa mnom
...

i dalje se ne slazem da ima VISE uspjeha. ima jedan uspjeh. bronzu sa SP. a srbija ima klupskog prvaka evrope i svijeta i 2 puta evropske vicesampione u U21. takodjer ima i polufinale SP-a iz 1930 godine (ucestvovali samo srbi bez hr reprezentativaca) a tada se za 3. mjesto mislim nije igralo.

isto tako po meni, a vjerujemo i mnogim drugim, bronza sa sp-a nije znacajnija od svega gore navedenog a pogotovo ne od klupskog sampiona evrope i svijeta. jeste ono repka a ovo klub ali i sampion je sampion (i svijeta i evrope) a treci je treci.

Hrvatska ima vise uspjeha od Srbije u fudbalu, ali ne zaboravi da je Srbija izbacila Hrvatsku kada su bili zajedno u grupi u kvalifikacijama za EP 2000.
Isto tako, mladi fudbaleri Srbije su bolji u medjusobnim duelima sa vrsnjacima iz Hrvatske.
j@ pa j@

#327 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by j@ pa j@ »

....

jebo te drug a ti druga,pa obrnuto
a serem ti se i na zvijezdu,crvenu[/quote]
...

divni argumenti... civilizovani i na da sve jako inteligentni .... (jos samo da shvatis sta ko hoce da kaze gdje bi ti bio kraj)..
xDenisx

#328 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by xDenisx »

Inace, nista gluplje nego zivjeti od stare slave...Zvezdu danas redovno gazi Partizan, a Partizana gazi svaki ozbiljni i neozbiljni tim u raznim evropskim ligama. Ne znam zbog cega se uopste raspravlja o njima na ovoj temi.
respo

#329 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by respo »

j@ pa j@ wrote: ja sam iz sarajeva i nije se slavilo osim ona trecina srba tamo. a kako se cijene srpski uspjesi na u sarajevu pokazuje ovaj forum.
i pale su tada pripadale sarajevu tako da...
moj jedan poznanik na moru citavo vrijeme govori da je iz sarajeva a zivi dalje od hadzica

kako se cijene srpski usjesi na palama ovaj u sarajevu govori to sto vecina navija za novaka ako igra protiv nekih tamo stranaca
romanovero

#330 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by romanovero »

j@ pa j@ wrote:....

jebo te drug a ti druga,pa obrnuto
a serem ti se i na zvijezdu,crvenu
...

divni argumenti... civilizovani i na da sve jako inteligentni .... (jos samo da shvatis sta ko hoce da kaze gdje bi ti bio kraj)..[/quote]
naserem ti se u usta ta skrbava,papcicu
medvjed23

#331 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by medvjed23 »

žestoko offtopičenje, žestoko :roll:

informacija u prilog mom izboru...

On 5 February 2010, France Football choose Sušić as the best player in the history of Paris Saint-Germain, ahead of players such as Carlos Bianchi, Mustapha Dahleb, Ronaldinho, George Weah, Joël Bats, Raí and Luis Fernández.
http://en.wikipedia.org/wiki/Safet_Su%C5%A1i%C4%87

Već izrazih rezervu prema proglašenjima igrača za najbolje al red je spomenuti...
j@ pa j@

#332 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by j@ pa j@ »

mozda bi se trebalo razdvojiti po sportovima..

tenis- nole i seles (ana, jeca, goran)
rukomet- balic i ceca (skrba)
kosarka- ovdje ih ima puno iz svih krajeva, podlozno raspravi
fudbal- isto podlozno raspravi
odbojka- miljkovic, braca grbic, kvisko...
vaterpolo- ff, daca, sapic, vanja
plivanje- cavic
atletika- blanka
gimnastika- cerar
box- benes i parlov
streljastvo- jasna
bb- naser el sobnati i milos sarcev
stoni tenis- primorac
itd....
Last edited by j@ pa j@ on 15/02/2012 16:39, edited 1 time in total.
respo

#333 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by respo »

j@ pa j@ wrote:
xDenisx wrote:
Creasy wrote:Upravo tako, htio neko priznati ili ne, ali nakon utakmice u Bariju je nastalo opstenarodno veselje u cijelom Sarajevu. Sjecam se da se u Nedzaricima igralo kolo do zore... :D

A sto se ove liste tice - Nole, Drazen i mozda Monika.
:lol: Mozda u istocnom, obicnim Sarajijama je pucao kurac za Zvezdu :)
....

drug je bio ironican jer su ovje tvrdili da je zvezdin uspjeh uspjeh cijele juge a ne srpski jer je zvezda igrala za sfrj. u hr i bih se ubise od radosti te 91 godine (ne racunajuci u bih onu 1/3 sto su srbi i nas par koji smo tada bili jugosloveni).
bio jugosloven a sad se presalto da si veci srbin od obrenovica
daj ba isti si onaj nacionalista sa drugih strana tj srbin na baterije

bjezi necu vise o ovome jer ne zasluzujes vise ni rijeci od mene

kao sto rekoh korac raza i ajd recimo toni
ima tu jos njih al ovo je ono da kazem glavno
jbg kad nam je kosarka najjaca bila na ovim prostorima
dalmatinka

#334 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by dalmatinka »

j@ pa j@
ako se gleda ko je uspjesniji u nekom sportu gledaju se 3 stvari. istorijat, trenutna situacija (posljednje veliko takmicenje) i h2h. srbija je u rukometu u odnosu na hr ono sto je hr u kosarci u odnosu na sr. i jedni i drugi imaju po 4 medalje sa velikih takmicenja i to srebro i tri bronze s tim da sr u rukometu ima i 4. bronzu ali u zenskom rukometu (i samim tim je uspjesnija u zenskom rukometu). oboje imaju niz bitnih pojedinaca u tim sportovima (sr ima niz rukmetasa koji su bili MVP vaznih takmicenja i birani za naj igrace svijeta (cak i vise od hr. srbi imaju veselina vujovica, arpada sterbika i skrbica koji su bili izabrani za najbolje na svijetu a hr ivana balica 2 puta.
Srebro i tri bronce??? A gdje su nestale zlatne medalje? Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre nisu velika natjecanja?
Na čemu si? I ja bi malo! :D

P.S. Od osamostaljenja 3 zlata, 5 srebra i 2 bronce. Mediteranske igre sam zanemarila, ako ćemo ih spominjati, onda još 3 zlata i 1 srebro.
j@ pa j@

#335 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by j@ pa j@ »

A sto se ove liste tice - Nole, Drazen i mozda Monika.[/quote]
:lol: Mozda u istocnom, obicnim Sarajijama je pucao kurac za Zvezdu :)[/quote]
....

drug je bio ironican jer su ovje tvrdili da je zvezdin uspjeh uspjeh cijele juge a ne srpski jer je zvezda igrala za sfrj. u hr i bih se ubise od radosti te 91 godine (ne racunajuci u bih onu 1/3 sto su srbi i nas par koji smo tada bili jugosloveni).[/quote]
bio jugosloven a sad se presalto da si veci srbin od obrenovica
daj ba isti si onaj nacionalista sa drugih strana tj srbin na baterije

bjezi necu vise o ovome jer ne zasluzujes vise ni rijeci od mene

...

da ja sam nacionalista a nigdje nikoga nisam uvrijedio... a vi sto osipate i vrijedjate i nacionalno i licno i prelazite preko tih uvreda na tudj racun ste kao multikulturalni. kako da ne. a sve sto sam napisao sam i dokumentovao i nigdje nema ni grama lazi. za razliku od vasih fabrikovanih istina.

i dalje tvrdim da da se nije pojavio nole pola vas, realnih, ovdje bi navodilo zeca kao najboljeg sportistu iz ovih krajeva jer je bio br2 iza velikog samprasa i osvojio vimbl. a sada se smijete na pomen noleta.

a bilo je takvih diskusija na ex-yu portalima i prije noletovog uspona i zec je bio redovno na repertuaru. sada ti isti zaobilaze navesti noleta i cak se i smiju na njegov pomen a uporediti noleta i gorana je u najmanju ruku postalo smijesno... a nole je tek (daj boze zdravlja) na pola svoje karijere i tek je dostigao zenit.

kao sto rekoh korac raza i ajd recimo toni
ima tu jos njih al ovo je ono da kazem glavno
jbg kad nam je kosarka najjaca bila na ovim prostorima[/quote]
j@ pa j@

#336 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by j@ pa j@ »

dalmatinka wrote:
j@ pa j@
ako se gleda ko je uspjesniji u nekom sportu gledaju se 3 stvari. istorijat, trenutna situacija (posljednje veliko takmicenje) i h2h. srbija je u rukometu u odnosu na hr ono sto je hr u kosarci u odnosu na sr. i jedni i drugi imaju po 4 medalje sa velikih takmicenja i to srebro i tri bronze s tim da sr u rukometu ima i 4. bronzu ali u zenskom rukometu (i samim tim je uspjesnija u zenskom rukometu). oboje imaju niz bitnih pojedinaca u tim sportovima (sr ima niz rukmetasa koji su bili MVP vaznih takmicenja i birani za naj igrace svijeta (cak i vise od hr. srbi imaju veselina vujovica, arpada sterbika i skrbica koji su bili izabrani za najbolje na svijetu a hr ivana balica 2 puta.
Srebro i tri bronce??? A gdje su nestale zlatne medalje? Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre nisu velika natjecanja?
Na čemu si? I ja bi malo! :D

P.S. Od osamostaljenja 3 zlata, 5 srebra i 2 bronce. Mediteranske igre sam zanemarila, ako ćemo ih spominjati, onda još 3 zlata i 1 srebro.
...

vidim da ti iq nije jaca strana!!

to srebro i 3 bronze se odnose na uspjehe sr (muskih) u rukometu i hr u kosarci. pravio sam paralele... ali treba malo mucnuti glavom i shvatiti prije nego se pocne pjeniti.
dalmatinka

#337 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by dalmatinka »

j@ pa j@

vidim da ti iq nije jaca strana!!

to srebro i 3 bronze se odnose na uspjehe sr (muskih) u rukometu i hr u kosarci. pravio sam paralele... ali treba malo mucnuti glavom i shvatiti prije nego se pocne pjeniti.
Jasno, svi glupi, samo ti pametan. Pitam se samo zašto te onda smatram redikulom? Zbog tvog IQ-a? Neeee....
Pogodi, ako imaš čime. :-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#338 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by Bobi »

Ovaj ja pa ja...2 tjedna out , i josh neki gore, nisam mu nick zapamtio....takodje 2 tjedna :D.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#339 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by plain vanilla »

kakavdanakneiskustvu wrote:
melac wrote:Ja vam kažem da vi svi možete ove rasprave da zatvorite jer su Ivano Balić i Svetlan Cenić službeno od IHF-a kao i od stuke tako i od navijača diljem svijeta izabrani za najbolje rukometaše svih vremena. Ali tu nije kraj, danas svi u skijaškom svijetu smatraju Janicu Kostelić najboljom skijašicom svih vremena, od Ingemara Stenmarka preko Marca Girardelia do Bode Millera, tako da je ovdje priča završena!

valjda kitić?
ana nikolic, svetlana cenic... :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#340 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by Admir_1984 »

Admir_1984 wrote:Vezano za Tonija nedavno gledam neki intervju na tv crna gora i gost neki bivsi igrac jugoplastike, valjda igrao prije generacije radje i tonija, koliko mene sjecanje sluzi nije bio neko sad vele ime, mislim da ni za reprezentaciju nije igrao, a nakon kosarkarske karijere postao je kosarkaski skaut u bullsima i vec dugi niz godina je jedan od glavnih ljudi u bullsima vezan za transfere. On je rekao da je doprinos Tonija uspjesima cikaga ogroman i da je po njegovom misljenju odma nakon Kreše Cosica zajedno sa Drazenom najbolji igrac sa ovih prostora. Pricao je jos o tome koliko mu je Jordan vjerovao i slicno

ivica dukan?
e jeste
Sezam

#341 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by Sezam »

@kakavdanakneiskustvu

ne moze ti odgovoriti, zatrpan je u snijegu, probija se iz Banovica trenutno, trebace mu barem dve hefte :D

Evo od mene glas i za ibrahima Susica :thumbup: :bih:
just principe

#342 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by just principe »

j@ pa j@ wrote:
a to sto se bosanci loze na fucu.... pa na sta drugo da se loze?? kada su kanta za napucavanje u svim sportovima au fuci eto imajuj dzeku i misimovica da se loze na njih. i eto.. nadali su se konacnom plasmanu. sasvim normalno. ne boj se... da imaju tenisera barem ranga cilica bi se i te kako lozili na tenis. pa koliko se samo loze na sjedecu odbojku... a sport mislim.. ...sta reci?

hoce da ti ja kazem na sta se lozim i na to ko mi je kanta za napucavanje
Acheron

#343 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by Acheron »

j@ pa j@ wrote:
insomnia88 wrote:U Srbiji se više lože na Partizan i Zvezdu nego na reprezentaciju.Ne to bilo loše da su ti klubovi jaki i igraju u pristojnoj ligi.
Što se tiče reprezentacije,nešto ste se ložili dok vam je Antić bio izbornik ali sve je to bilo umjetno i brzo ste odustali.
Puno više se lože Bosanci iako nemaju veću reprezentaciju od srpske(iako su u zadnjim kval bili bolji)

Ne razumijem te...znači Hrvatska nije nogometna sila ,pa ne smijemo reći da je uspješnija od Srbije?
Hrvatska nikad neće biti nogometna sila jer ne može parirati Engleskoj,Njemačkoj,Španjolskoj,Francuskoj,Italiji,Nizozemskoj,Brazilu,Argentini...još je tu masa zemalja koja ima puno više stanovnika(i nogometaša) i puno više ulaze u nogomet od Hrvatske....recimo Turska koja je ipak dobila svoje u Istanbulu.

I točno je da je recimo Njemačkoj normalno da se plasira na veliko natjecanje i ne uzbuđuje se previše zbog toga.Oni se zbog raznih razloga i MORAJU plasirat na veliko natjecanje..bila bi velika katastofa i sramota da se ne plasiraju.
Dok je za jednu Hrvatsku i slične zemlje veliki uspjeh i kad se plasira na veliko natjecanje..i to ne jednom nego 7 puta iz 9 pokušaja.Da ne govoimo o nekom ozbiljnijem rezultatu
....

...

opet to gubitnicko razmisljanje... kako se moze u kvalifikacijama biti bolji a ne plasirati se.... pa sta je smisao kvalifikacija??? i sama rijec kaze... dakle smisao kvalifikacija je da se kvalifikujes a to ili jesi ili nisi ucinio. ne mozes se malo kvalifikovati ili puno kvalifikovati kao sto ne mozes biti ni malo ili puno trudna. ili se jesi ili se nisi kvalifikovao. u posljednjim kvalifikacijama je jedino hr bila uspjesna a svi drugi neuspjesni i to je cinjenica. sa druge strane sr je recimo u direktnom sukobu u polufinalu dobila hr na posljednjem evropskom u rukometu i napravila znacajniji uspjeh. da li je po tebi znaci sr bolja od hr u rukometu? a srebro je ipak uspjeh za razliku od "boljeg nekvalifikovanja" na takmicenje.

a to sto se bosanci loze na fucu.... pa na sta drugo da se loze?? kada su kanta za napucavanje u svim sportovima au fuci eto imajuj dzeku i misimovica da se loze na njih. i eto.. nadali su se konacnom plasmanu. sasvim normalno. ne boj se... da imaju tenisera barem ranga cilica bi se i te kako lozili na tenis. pa koliko se samo loze na sjedecu odbojku... a sport mislim.. ...sta reci?

sve je to normalna posljedica stanja u drustvu i (ne)uspjejha u sportu. gdje je uspjeh to se prati (jesu li hrvati bili oduvjek ludi za skijanjem i skokom u vis???)

kažeš da si iz sarajeva?,a onda govoriš o bosancima kao o nekoj stranoj državi,ko si,šta si?
Paljanski sarplaninac. Kurton....i BOSANAC. 8-)
Last edited by Acheron on 15/02/2012 19:59, edited 1 time in total.
melac

#344 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by melac »

melac wrote:Ja vam kažem da vi svi možete ove rasprave da zatvorite jer su Ivano Balić i Svetlan Cenić službeno od IHF-a kao i od stuke tako i od navijača diljem svijeta izabrani za najbolje rukometaše svih vremena. Ali tu nije kraj, danas svi u skijaškom svijetu smatraju Janicu Kostelić najboljom skijašicom svih vremena, od Ingemara Stenmarka preko Marca Girardelia do Bode Millera, tako da je ovdje priča završena!

No ja imam emotivnu listu, a na njoj su meni najdraži sportaši:

1. Dražen Petrović, jer je imao onu dodatnu finesu, šmek u igri. Najradije ga poredim sa Zinedinom Zidaneom. Naravno da je teško ne zaboraviti još Deana Bodirogu ( Što nam fali, što nam treba, sex, droga, Bodiroga, defintivno je u reprezentaciji bio bolji i od Stojakovića i od Divca, a tek bolji od Đorđevića)

2. Ivano Balić, jer je ima isto tako neki magiju u igri, gledao sam i Richardsona i Wislandera kao Talanta Dušbajeva, ali je on ipak imao veću ulogu u svojoj reprezentaciji od ovih gore pomenutih. Njegovu magičnu igru najradije uspoređujem s magijom Rogera Federera.

3. Ante Kostelić, čovjek je osvojio sve što se može osvojiti u sportu za kojeg svi kažu da je fizički najzahtijevniji za pripremu, kao i odgoj sportaša.

P.S. Ne treba zaboraviti ni Blanku Vlašić, koja se približila nevjerovatnom rekordu Štefke Kostadinove, kao i to da je bila birana za najbolju atletičarku Europe, Svijeta, Osvajala razna prvenstva, a i bila je birana za najbolju sportašicu Svijeta, kao ovih dana Novak Đoković, za kojeg vjerujem da će u budućnosti biti bolji od ovih svih gore nabrojanih itd.

valjda kitić?
Da, ali već sam se ispravio, samo koji post unazad.
Creasy

#345 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by Creasy »

Zna se ko je No1, a o druga 2 mjesta se moze polemisati.

gost iz ZG

#346 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by gost iz ZG »

j@ pa j@ wrote: ja sam iz sarajeva i nije se slavilo osim ona trecina srba tamo. a kako se cijene srpski uspjesi na u sarajevu pokazuje ovaj forum.
:D
yeah righ
liječi se ... i ti i tvoji klonovi
bolestan si,
kad te vrate na forum iz banirnog progonstva, traži psihijatra
Bobbah

#347 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by Bobbah »

Nevjerovatno je kako ste uspjeli pokvariti ovako zanimljivu temu. Svaka vama čast! Naciomalizam 4 EVA!!

Mene kao "mlađeg" forumaša zanimaju ovakve stvari, tj naši stariji sportski heroji. Balkan je nevjerovatan izvor talenta, i stvarno smo (ex-yu zemlje) postigli puno toga u svijetu, i sigurno bismo još više da nije bilo rata.

Ja nisam ni čuo za neka imena što su navedena ovdje, niti sam znao šta se desilo Moniki, ali sam zato ovdje dosta naučio, pa sam i sam malo google-ao. Svima vama koji ste davali konstruktivne ideje, hvala vam! Tema je za deset, stvarno se puno toga može naučiti o našoj prošlosti, i mislim da danas treba više priče o našim legendama, jer se neka imena polako zaboravljaju. Vjerujem da većina djece danas ne znaju šta su Kinđe, Pape, Hase postigli, a da ne pričam o manje poznatima, kao Muha Hamić-Mujić. Takvi ljudi su svojim uspjehom dali puno toga nama, kao društvu, i zaslužili su da se spominju, da se kafići, konferencije, stadioni, skupovi, nagrade, ulice imenuju po njima.

Nadam se da će ova tema dugo biti živa, i da će nastaviti na "on topic" putu :)

Što se tiče mog izbora trojice.. kao što rekoh, dosta sam mlađi nego ostali ovdje (barem pretpostavljam), pa nisam bio živ za vrijeme kad su ove sile bile aktivne. Mogu se samo nadat da ćemo nastaviti proizvodit svjetske face, i da će jedan dan doći pravi ljudi na prave pozicije, da mogu naš, bosanski talenat, prepoznati, iskoristiti, i usmjeriti na pravi način. Nikad neću oprostiti hajvanu koji je pustio Ibrahimovića da igra za Švedsku (znam da je rođen tamo i to sve, ali svejedno se čovjek jednim dijelom osjeća kao Bosanac, i ako je htio, i mogao igrat za nas, vala trebali smo se potrudit da zaigra!) Neko reče gore da balkan nikad nije proizveo talenat kao što je Ibra, i potpuno se slažem! On možda nije postigao toliko koliko su neki drugi, jer ga više zanimaju druge stvari, ali da je svejtska klasa, to niko ne može demantovati! :D
dječak sa šibicama

#348 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by dječak sa šibicama »

Admir_1984 wrote:
Admir_1984 wrote:Vezano za Tonija nedavno gledam neki intervju na tv crna gora i gost neki bivsi igrac jugoplastike, valjda igrao prije generacije radje i tonija, koliko mene sjecanje sluzi nije bio neko sad vele ime, mislim da ni za reprezentaciju nije igrao, a nakon kosarkarske karijere postao je kosarkaski skaut u bullsima i vec dugi niz godina je jedan od glavnih ljudi u bullsima vezan za transfere. On je rekao da je doprinos Tonija uspjesima cikaga ogroman i da je po njegovom misljenju odma nakon Kreše Cosica zajedno sa Drazenom najbolji igrac sa ovih prostora. Pricao je jos o tome koliko mu je Jordan vjerovao i slicno

ivica dukan?
e jeste
Ima sina, igra za hrvatske mlade selekcije, ali tanka kvaliteta. Vise sto je tatin sin, isto kao i mali Kukoc.
karanana

#349 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by karanana »

ne sjecam se nekog pretjeranog derneka 91. u sarajevu kad je zvezda uzela. jedino se sjecam da sam tada na glavnoj dzadi vidio kolonu automobila na celu sa kamionetom koji je na sebi imao kazan za pravljenje rakije a pored njega stoje i u drugim autima se voze neki cudno obuceni ljudi sa nekakvim cudnovatim ne-socijalisticko jugoslovenskim zastavama.

nole
drazen
bilo je mnogo dobrih fudbalera
janica
radostan dan

#350 Re: Top 3 sportista sa Ex-YU prostora svih vremena

Post by radostan dan »

i šta bi, ko je pobijedio?
Post Reply