Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dert wrote:="ljubav_aha"]dert,to je seksi ,ne salim se uopste,vec sam odusevljena
ozbiljan sam .
mati me je naucila kad sam bio momcic
ona slomila ruku a posto sam ja najstariji jolpaz od nas trojice brace mene zapalo razvijanje i zakuhavanje hljeba
i da znas da sam vrlo dobar u tome [/quote]
tako je jedan moj prijatelj naucio takodjer
ali meni je to bas seksi mislim da imate vise razumjevanja za zene,postujete ih
Ne, ja stvarno moram sad pitati, zar je sexy kad muško kraj žene u kući kuha?
Pa ja bih mu glavu bez pardona otkinula, da krene petljati kraj mene žive, sam po kuhinji.
Nek on zna radi sebe, ali da se hvalim da ne znam kuhati, a on da kuha..... Vala to je svakakvo ali sexy nije...
Mis mekinjas wrote:Ne, ja stvarno moram sad pitati, zar je sexy kad muško kraj žene u kući kuha?
Pa ja bih mu glavu bez pardona otkinula, da krene petljati kraj mene žive, sam po kuhinji.
Nek on zna radi sebe, ali da se hvalim da ne znam kuhati, a on da kuha..... Vala to je svakakvo ali sexy nije...
najbolje je da oboje znaju kuhati zato je dert naucio svoju suprugu da, jeste seksi jer joj je pomogao
ne razumijem zasto rad muskarca u kuhinji opisujes sa "patnjom"
Mis mekinjas wrote:Ne, ja stvarno moram sad pitati, zar je sexy kad muško kraj žene u kući kuha?
najbolje je da oboje znaju kuhati zato je dert naucio svoju suprugu da, jeste seksi jer joj je pomogao
ne razumijem zasto rad muskarca u kuhinji opisujes sa "patnjom"
ne opisujem "patnjom", ali nije brate ni sexy koliko žene to govore
Sexy je žena gola u pregači, ali muškarac u takvom izdanju je smiješan, pa nek priča ko šta hoće...