auuu e respo nismo vishe drugari..danas je bio momenat zblizavanja kad smo opanjkavali one parking papke..ali ovo je previshe!respo wrote:pa poslije vina s tobom nju necu ni pogledati
sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Irm@
#326 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
- respo
#327 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
pa pogledat cu kad mi posaljes sliku ha ja
- Irm@
#328 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
izvini ja sam plava pa ne znam je li se na mene ili sarmicu odnosi ovaj tvoj komentar

- Evil.Eddie
#329 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
malo nas je,al' nas imaPeppermintSA wrote:Imam jarana iz srednje koji već godinama živi i studira u Parizu. Momak je baš lafac, što jest jest. Kad izađe u grad, kao da je sišao s modne piste, ali bukvalno. Uglavnom, nedavno je došao u posjetu na par dana i mi otišli do Bejsmenta - on zakupio separe, par flaša šampanjca nas čekalo itd. - On baš fura taj neki vip tretman, koji je meni, ruku na srce, preseravanje, al' haj, izađem s njim tu noć.
Kako se on upucava trebama - to je strašnpKoristi retardirana, jakooo direktna upucavanja bez dlake na jeziku, ali sa nekim gardom - i najčudnije, upali
![]()
Dovukao je on mali milion cura u separe tu noć, cugancija, priča...I sad, otkucalo 3 ujutro, i treba se ići, on zovne nekim curama koktele i kaže konobaru da ih zovne za separe - a cure s nekim likovima za stolom, sve kontam, evo belaja. Kad eto, njih dvije odjebale te likove i ravno u separe, sjedaju, a on direktan do bola se okreće jednoj od njih:
''Ne interesuje me ko si, čime se baviš, šta voliš, šta ne voliš, zašto si, tobože, drugačija od ostalih...ja te gledam 2 sata i jako me seksualno privlačiš, a budući da si došla, znam da i ja tebe seksualno privlačim...možemo mi ćaskati o nebitnim stvarima, mogu te čak i pitati za broj, iako te nikad neću nazvati...zar nije to gubitak vremena? Ja sam sa kolima, pa hajmo mi ovo popiti i otići negdje na samo.''
Ovu drugu curu nije ni pogledao, nije se ni pozdravio s njom - ona zinula još više od prve.
Ja se bukvalno sjeb'o, sve čekam da mu održi predavanje u fazonu ''na šta ti ja ličim'' bla bla. Kad ništa...samo se nasmiješi, obori glavu i popi piće.
I, bome, odoše zajedno.
I ovo bi bila zanimljiva anegdota o jaranu koji je klepio neku ''radodajku'', da se nije opet isto desilo poslije par noći, kad smo opet izašli...
Očigledno važi ona: ''It's not what you say, it's how you say it''...
- Evil.Eddie
#330 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Last edited by Evil.Eddie on 06/02/2012 23:53, edited 2 times in total.
- respo
#331 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
radoooooooooIrm@ wrote:izvini ja sam plava pa ne znam je li se na mene ili sarmicu odnosi ovaj tvoj komentar![]()
-
dezurni_ucenik
#332 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
sto sam cuo od nekih klosara
napunio bi te ko mocart kajdanku
pocijepao bi te ko poziv za vojsku
ti si moja lovina ja sam tvoj predator

- sarmica
#333 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
CVIKERASH wrote:sto sam cuo od nekih klosara
- žulijan asanž
#334 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ja imam jedno prosto dobacivanje. mislim u gradu je prosto, a na periferiji nije toliko, jer tamo ima i prostije... e sad ne znam smijem li ovdje....
- burek_in_space
#335 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Pucajžulijan asanž wrote:ja imam jedno prosto dobacivanje. mislim u gradu je prosto, a na periferiji nije toliko, jer tamo ima i prostije... e sad ne znam smijem li ovdje....
- žulijan asanž
#336 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ovo je bilo na onoj temi sa slikama. znači, strogo ukradeno iz nepoznatog online izvora.burek_in_space wrote:Pucajžulijan asanž wrote:ja imam jedno prosto dobacivanje. mislim u gradu je prosto, a na periferiji nije toliko, jer tamo ima i prostije... e sad ne znam smijem li ovdje....
"izvrn'o bi ti pi*ku ko šnajder nogavicu"
- Traktor`
#337 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
hahahahaha...znao sam da ces to...žulijan asanž wrote: ovo je bilo na onoj temi sa slikama. znači, strogo ukradeno iz nepoznatog online izvora.![]()
- burek_in_space
#338 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Vidio, oplak'o, sve ok.žulijan asanž wrote:
ovo je bilo na onoj temi sa slikama. znači, strogo ukradeno iz nepoznatog online izvora.![]()
-
Woman
#339 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
meni jednom vrli dobacivač neki reče: jao jesi dobra,samo su ti malo ti noge krive, al ništa strašno.
- Traktor`
#340 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
lopata se na Dobrinji moja ulica i u po frke prolazi djevojka drama dobra...kad neko iz mase progovara...hajde baci tri lopate, pa ces dobiti moj broj... 
- sarmica
#341 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
sinoć u stanu,cimerica pozvala svoju raju sa fakulteta u stan..i hajd ja s njima tu,malo se popilo..u po frke prilazi mi njen kolega sa faxa i kaže:"mogu li ja s tobom ašikovati,malo se ljubiti"

- Traktor`
#342 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
i?? jeste li se ljubili??sarmica wrote:sinoć u stanu,cimerica pozvala svoju raju sa fakulteta u stan..i hajd ja s njima tu,malo se popilo..u po frke prilazi mi njen kolega sa faxa i kaže:"mogu li ja s tobom ašikovati,malo se ljubiti"![]()
- sarmica
#343 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
znala sam da ćeš me ti to pitati..Traktor` wrote:i?? jeste li se ljubili??sarmica wrote:sinoć u stanu,cimerica pozvala svoju raju sa fakulteta u stan..i hajd ja s njima tu,malo se popilo..u po frke prilazi mi njen kolega sa faxa i kaže:"mogu li ja s tobom ašikovati,malo se ljubiti"![]()
nismo,nije mi se svidio nimalo
- Traktor`
#344 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
hajde ba priznaj da si se ljubila...sarmica wrote:znala sam da ćeš me ti to pitati..Traktor` wrote:i?? jeste li se ljubili??sarmica wrote:sinoć u stanu,cimerica pozvala svoju raju sa fakulteta u stan..i hajd ja s njima tu,malo se popilo..u po frke prilazi mi njen kolega sa faxa i kaže:"mogu li ja s tobom ašikovati,malo se ljubiti"![]()
![]()
nismo,nije mi se svidio nimalo![]()
narandžast
-
nihil_
#345 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Narandzast?sarmica wrote:znala sam da ćeš me ti to pitati..Traktor` wrote:i?? jeste li se ljubili??sarmica wrote:sinoć u stanu,cimerica pozvala svoju raju sa fakulteta u stan..i hajd ja s njima tu,malo se popilo..u po frke prilazi mi njen kolega sa faxa i kaže:"mogu li ja s tobom ašikovati,malo se ljubiti"![]()
![]()
narandžast
Imal pjegice
- Rootboi
#346 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
'dje rusa nadjesarmica wrote:znala sam da ćeš me ti to pitati..Traktor` wrote:i?? jeste li se ljubili??sarmica wrote:sinoć u stanu,cimerica pozvala svoju raju sa fakulteta u stan..i hajd ja s njima tu,malo se popilo..u po frke prilazi mi njen kolega sa faxa i kaže:"mogu li ja s tobom ašikovati,malo se ljubiti"![]()
![]()
narandžast
- sarmica
#347 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Ljubila se jesam,ali ne sa narandžastim..ima i pjegice
nije moj tip nimalo bio 
- Traktor`
#348 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
nego mala...da ja tebe nesto ovako otvoreno pitam...hocemol' mi sta konkretno??

-
nihil_
#349 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
a haj makar je probo, ostro i na prvusarmica wrote:Ljubila se jesam,ali ne sa narandžastim..ima i pjegice![]()
nije moj tip nimalo bio
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#350 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Ja sinoc rekoh, Adna i Adnine zagondzije na PP. Treci put necu ponavljati.
Hvala na razumijevanju.
Hvala na razumijevanju.