U svakom onom segmentu o kojem svaka snena djevojcica sanja samo kada se nadju u toj situaciji one neznaju kako da reaguju kada je momak pazljiv , nezaboravlja rodjendane datume koji se obiljezavaju i sl., zna kada kupiti poklon a kada cvijece jednostavno on hoce da se zabavlja a one valjda navikle na one tipove platio sam ti pice hajmo u moj stan.
Romantika ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
gilbert
#326 Re: Romantika ...
Svira i gitaru i to bas dobro .
U svakom onom segmentu o kojem svaka snena djevojcica sanja samo kada se nadju u toj situaciji one neznaju kako da reaguju kada je momak pazljiv , nezaboravlja rodjendane datume koji se obiljezavaju i sl., zna kada kupiti poklon a kada cvijece jednostavno on hoce da se zabavlja a one valjda navikle na one tipove platio sam ti pice hajmo u moj stan.
- 6.april
#329 Re: Romantika ...
Da djevojke ne znaju kako da se ponašaju kada je neko romantičan.
-
gilbert
#330 Re: Romantika ...
Znaju
po sistemu sta cu ja sad.
- 6.april
#331 Re: Romantika ...
Pokloni cvijeće - zahvališ se.
Šta je tu za ne znati?!
Mi govorimo o odraslim osobama, naučenim na normalno ponašanje u civilizaciji, zar ne?
Ne znaju se ponašati..koje izlike.
Šta je tu za ne znati?!
Mi govorimo o odraslim osobama, naučenim na normalno ponašanje u civilizaciji, zar ne?
- hadzinicasa
#332 Re: Romantika ...
a šta je romantika?
-
gilbert
#333 Re: Romantika ...
Pa to ti kazem neznaju se ponasati jer imam osjecaj da uvijek nadje neke koje su romantiku samo vidjele na filmu.6.april wrote:Pokloni cvijeće - zahvališ se.
Šta je tu za ne znati?!
- Ghost_Rider_XXX
#334 Re: Romantika ...
Hajde molim te, mi i civilizacija. Priušti si jednu subotu i otidji u bilo koje popularnije mjesto u Sarajevu, sjedi u ćošak naruči piće i posmatraj ljude oko sebe i interakciju, ništa više, i sve će ti biti jasno o tom civilizovanom ponašanju.6.april wrote:Pokloni cvijeće - zahvališ se.
Šta je tu za ne znati?!
- 6.april
#335 Re: Romantika ...
Koliko mu je godina?
Šta je to, sem cvijeća - koje je najjednostavnije romantično za uraditi, što radi (konkretno a ne "pa sve romantično")?
Ako bi meni neko došao pod prozor i izveo serenadu, zbunila bi se i ja u početku.
Ako bi mi dao neku romantičnu porukicu, ne bih.
Vrlo si vague..
Šta je to, sem cvijeća - koje je najjednostavnije romantično za uraditi, što radi (konkretno a ne "pa sve romantično")?
Ako bi meni neko došao pod prozor i izveo serenadu, zbunila bi se i ja u početku.
Vrlo si vague..
-
gilbert
#336 Re: Romantika ...
Srednje tridesete , pa to ti kazem seranada , iznajmi covjek cjelu bastu restorana za njih dvoje a ona ko izgubljena .6.april wrote:Koliko mu je godina?
Vrlo si vague..
Cvjece sam koristio ko najbanalni primjer , posalje jednoj ogroman buket ruza na posao a njen komentar kao nisi trebao sada me peglaju na poslu.
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#337 Re: Romantika ...
do njega je.... ne možeš nakvarcanoj curi s pola kile pudera i umjetnim trepavicama prosipati romantiku. One to ne kontajugilbert wrote:Pa to ti kazem neznaju se ponasati jer imam osjecaj da uvijek nadje neke koje su romantiku samo vidjele na filmu.6.april wrote:Pokloni cvijeće - zahvališ se.
Šta je tu za ne znati?!
- 6.april
#338 Re: Romantika ...
Očito bira nedorasle nesazrele primjerke ženske vrste.
Razlog može biti i taj da suviše na početku veze uradi nešto takvo, djevojka se prepadne jer ne želi ništa ozbiljno i pomisli da on želi.
Razlog može biti i taj da suviše na početku veze uradi nešto takvo, djevojka se prepadne jer ne želi ništa ozbiljno i pomisli da on želi.
- anoush
#339 Re: Romantika ...
što je sasim isto aprilko
- Ghost_Rider_XXX
#340 Re: Romantika ...
Ovih nedoraslih i nesazrelih ima k'o Kineza, valjda neka pandemija nesazrijevanja. 
-
gilbert
#341 Re: Romantika ...
Razlika u godinama jer kada je nama bilo dvadesetak svaku djevojku sa kojom si izasao gledao si kao potencijalnog supruznika , smjesno ali jednostavno tada nije bilo mnogo djevojaka koje nisu zeljele nista ozbiljno , a on zadrzao stare navike i svatanja pa nemogu da se uklope.
to sto se tice sminke i pudera kao sto se kaze problem je sto bira mala a ne velika glava.
eto ja neznam sta da mu kazem koji savjet da mu dam ?
to sto se tice sminke i pudera kao sto se kaze problem je sto bira mala a ne velika glava.
- anoush
#342 Re: Romantika ...
gilbert wrote:Razlika u godinama jer kada je nama bilo dvadesetak svaku djevojku sa kojom si izasao gledao si kao potencijalnog supruznika , smjesno ali jednostavno tada nije bilo mnogo djevojaka koje nisu zeljele nista ozbiljno , a on zadrzao stare navike i svatanja pa nemogu da se uklope.
kad se već drži starih navika i shvatanja, nek' počne razmišljati velikom glavom...
- Ghost_Rider_XXX
#343 Re: Romantika ...
Jel ja ovo dobro ukapirah, lik u srednjim tridesetim, munta cure u srednjim dvadesetim, kojima prodaje romantiku a la Hollywood?
- anoush
#344 Re: Romantika ...
savršeno si ukapirao, ili se gilbert nije dobro izrazio
-
gilbert
#345 Re: Romantika ...
Ma da budem iskren vise u kasnim tridesetim ranim cetrdesetim .malo mladji od mene jedno dvije -tri godine.anoush wrote:savršeno si ukapirao, ili se gilbert nije dobro izrazio
- anoush
#347 Re: Romantika ...
još gore!!!!gilbert wrote:Ma da budem iskren vise u kasnim tridesetim ranim cetrdesetim .malo mladji od mene jedno dvije -tri godine.anoush wrote:savršeno si ukapirao, ili se gilbert nije dobro izrazio
jel' on pod kakvom terapijom, ili slično?
-
gilbert
#348 Re: Romantika ...
Ma kakvi zdrav ko drijen.
Voli covjek da se zabavlja sa mladima , osjeca se mladim .
Voli covjek da se zabavlja sa mladima , osjeca se mladim .
- Ghost_Rider_XXX
#349 Re: Romantika ...
A šta mu je target grupa???
-
gilbert
#350 Re: Romantika ...
21 do 37Ghost_Rider_XXX wrote:A šta mu je target grupa???
90-60-90