SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
možda je ljudima dojadilo što se nemaju gdje parkirati 
- chuchumbamayumbe
#327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Žao mi onog SAAB-a pored, auto je bombona!
- johntra
#328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ovo ti je buraz od Nenada Glušice...dugo je radio tog SAAB-a, a i stvarno je ispao ko bombona...gledao sam jutros štetu, osim dva stakla, limarija je dobro prošla, ima samo nekoliko rupa od gelera, a pošto znam da ima dobrog limara sve će se lako srediti...inače ga vozi tokom čitave godine, mada sad traži auto za zime.... 
- thekupus
#329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
fuj, odvratno mi je da su nam ovakve stvari postale skroz normalne, najdalje sto reagujemo je sto se kao zgrazavamo po forumima, a ustvari nam je svejedno sto nam je grad kao divlji zapad...pa ni na onu pucnjavu u bezistanu prosle godine (ja mislim, mozda i ove) nije bilo posebne reakcije javnosti...i onda se cudimo sto nam dolaze mevlid i slicni...pa kod nas se osjecaju kao kod kuce
- cappy_tempo
#330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja koliko sam vidio raja je vise pljuvala krav maga sto ima clanak na sa-x nego sva ova pucanja i bombe,a svaki drugi komentar je bio "sta ce te vi glupani kad frajer izvadi pistolj ili noz" . ljudi umjesto da kazu "aj svaka cast nesta se pokusava protiv majmuna" oni stali na stranu majmuna i pljujuthekupus wrote:fuj, odvratno mi je da su nam ovakve stvari postale skroz normalne, najdalje sto reagujemo je sto se kao zgrazavamo po forumima, a ustvari nam je svejedno sto nam je grad kao divlji zapad...pa ni na onu pucnjavu u bezistanu prosle godine (ja mislim, mozda i ove) nije bilo posebne reakcije javnosti...i onda se cudimo sto nam dolaze mevlid i slicni...pa kod nas se osjecaju kao kod kuce
-
smijesni_ste
#331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zaboravio si još i pljuvanje jer to čudo potječe (valjda) iz Izraela...

- cappy_tempo
#332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
da da,cifutsko pa ne valja,a 50% hrane i pica sto koristimo je iz izraelasmijesni_ste wrote:Zaboravio si još i pljuvanje jer to čudo potječe (valjda) iz Izraela...![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa šta ako se puca i bomba!? Barem to naši ljudi rade a ne neki tamo šta ti ja znamcappy_tempo wrote:da da,cifutsko pa ne valja,a 50% hrane i pica sto koristimo je iz izraelasmijesni_ste wrote:Zaboravio si još i pljuvanje jer to čudo potječe (valjda) iz Izraela...![]()
- thekupus
#334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
O'zone wrote:Pa šta ako se puca i bomba!? Barem to naši ljudi rade a ne neki tamo šta ti ja znamcappy_tempo wrote:da da,cifutsko pa ne valja,a 50% hrane i pica sto koristimo je iz izraelasmijesni_ste wrote:Zaboravio si još i pljuvanje jer to čudo potječe (valjda) iz Izraela...![]()
hahah, sto je najgore 90% ljudi stvarno ovako razmislja...nema veze ako dila drogu, on je ba pravi sarajlija, nema veze sto navlaci djecu, bode okolo nozevima, on je iz fine sarajevske porodice, za takvog bi ja glasao BA na izborima BA
- zateznistub
#335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Molo cesce, kad citas crnu hroniku, pogledaj mjesto rođenja doticnih slucajeva pa odna iznosi svoje SKRMNO misljenje.thekupus wrote: hahah, sto je najgore 90% ljudi stvarno ovako razmislja...nema veze ako dila drogu, on je ba pravi sarajlija, nema veze sto navlaci djecu, bode okolo nozevima, on je iz fine sarajevske porodice, za takvog bi ja glasao BA na izborima BA
- mali Ninja
#336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ljudi, to kad je sinoc dreknulo, ja sam mislio explodirao energopetrol na pofalicima. 
- amrica
#337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
zateznistub wrote:Molo cesce, kad citas crnu hroniku, pogledaj mjesto rođenja doticnih slucajeva pa odna iznosi svoje SKRMNO misljenje.thekupus wrote: hahah, sto je najgore 90% ljudi stvarno ovako razmislja...nema veze ako dila drogu, on je ba pravi sarajlija, nema veze sto navlaci djecu, bode okolo nozevima, on je iz fine sarajevske porodice, za takvog bi ja glasao BA na izborima BA
SKROMNO ILI SRAMNO
- zateznistub
#338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Neka sam izabere, meni svejednoamrica wrote:zateznistub wrote:Molo cesce, kad citas crnu hroniku, pogledaj mjesto rođenja doticnih slucajeva pa odna iznosi svoje SKRMNO misljenje.thekupus wrote: hahah, sto je najgore 90% ljudi stvarno ovako razmislja...nema veze ako dila drogu, on je ba pravi sarajlija, nema veze sto navlaci djecu, bode okolo nozevima, on je iz fine sarajevske porodice, za takvog bi ja glasao BA na izborima BA
SKROMNO ILI SRAMNO
- cigara
#339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja sam s Kosevskom, znam non stop pucaju, nije do tebethekupus wrote:ima li iko da zivi na Kosevu, da mi potvrdi pucnjeve svake dvije, tri noci...bojim se da mi ne puca nesto u glavi, jer niko ne reaguje na njih, ne spominju se u medijima :O
- VeDooo1gim
#340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma jok same "sarajlije" iz Kaknja Kladnja Ilijasa Visokog u crnoj hronicizateznistub wrote:Molo cesce, kad citas crnu hroniku, pogledaj mjesto rođenja doticnih slucajeva pa odna iznosi svoje SKRMNO misljenje.thekupus wrote: hahah, sto je najgore 90% ljudi stvarno ovako razmislja...nema veze ako dila drogu, on je ba pravi sarajlija, nema veze sto navlaci djecu, bode okolo nozevima, on je iz fine sarajevske porodice, za takvog bi ja glasao BA na izborima BA
-
skuhlo
#341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja ne znam da sam ikad čuo ili pročitao da je u Sarajevu pucao ili ubad'o neko iz Kaknja, Kladnja, Ilijaša ili Visokog.VeDooo1gim wrote:Ma jok same "sarajlije" iz Kaknja Kladnja Ilijasa Visokog u crnoj hronicizateznistub wrote:Molo cesce, kad citas crnu hroniku, pogledaj mjesto rođenja doticnih slucajeva pa odna iznosi svoje SKRMNO misljenje.thekupus wrote: hahah, sto je najgore 90% ljudi stvarno ovako razmislja...nema veze ako dila drogu, on je ba pravi sarajlija, nema veze sto navlaci djecu, bode okolo nozevima, on je iz fine sarajevske porodice, za takvog bi ja glasao BA na izborima BA
-
to je to
#342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Prije sat vremena pokušali mi ukrasti auto ispred ulaza. Golf (naravno) koji je bio parkiran ispod prozora.
Hvala Bogu na dobrim komšijama!
- campa_xxx
#343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
to je to wrote:Prije sat vremena pokušali mi ukrasti auto ispred ulaza. Golf (naravno) koji je bio parkiran ispod prozora.
Gdje to?
- burek_in_space
#344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Eis, pa da se vratish i dovrshish posao.campa_xxx wrote:
Gdje to?
-
to je to
#345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Aerodromsko naselje
- mrtva kokoš
#346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
koji je golf, gdje ?!to je to wrote:Prije sat vremena pokušali mi ukrasti auto ispred ulaza. Golf (naravno) koji je bio parkiran ispod prozora.
prodaj ga, osiguraj, ako su nanijetili da ga dignu, nema mu spasa...
-
to je to
#347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Da ga čekam sa kafom?burek_in_space wrote:Eis, pa da se vratish i dovrshish posao.campa_xxx wrote:
Gdje to?
-
to je to
#348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
5-tica. Osiguran je ali ipak čovjeku nije svejedno.šime.sparina wrote:koji je golf, gdje ?!to je to wrote:Prije sat vremena pokušali mi ukrasti auto ispred ulaza. Golf (naravno) koji je bio parkiran ispod prozora.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ako je dvica/trojka lavlju nabaciti ako je novija serija onda zederšime.sparina wrote:koji je golf, gdje ?!to je to wrote:Prije sat vremena pokušali mi ukrasti auto ispred ulaza. Golf (naravno) koji je bio parkiran ispod prozora.
edit: sad vidjeh petica u pitanju...zeder nabaci
- burek_in_space
#350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bolje sa heklerom. Ali ne campu, nije on od tog posla.to je to wrote: Da ga čekam sa kafom?
Medjutim, ako su ga shmeknuli, crno mu se pishe.