Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
BHF_Manijak

#326 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by BHF_Manijak »

Jest da ste ga svrstali u ovu kategoriju ali nedavno uzeh one "nove" Ovako pastete, sto reklamirju, i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen. Daleko bolje od onih standardnih tamno i svijetlo plave, sto se savije dok je otvoris. :mrgreen: Ove nove su mi fakat super alternativa argeti, cak i slicnog okusa, iako ce te sad reci da sam lud. :mrgreen: Probo sam pikant i extra, super su bile stvarno. :thumbup: Salama Ovako mi se odavno ogadila, bar ona u svijetlo plavom pakovanju, ono nije salama ono je nekakva forma parizera i uzasnog je okusa, kiselkasta... :roll: Kad se alo proprzi s jajima ok je, ali daleko od dobre! :roll:
Heller

#327 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by Heller »

Kakva je pikant jel ljuca i bolja od Lovacke
BHF_Manijak

#328 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by BHF_Manijak »

Heller wrote:Kakva je pikant jel ljuca i bolja od Lovacke
Ljutne fino, ali nije sad previse da je ne mozes jesti, a meni daleko bolje od lovacke (to su one tamno plava i svijetlo plava jel tako :mrgreen: ?)! Probaj, meni je sjela pravo, kazem ti u odnosu na one prijasnje je super, moram jos i ostale probati. :thumbup:
Heller

#329 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by Heller »

BHF_Manijak wrote:
Heller wrote:Kakva je pikant jel ljuca i bolja od Lovacke
Ljutne fino, ali nije sad previse da je ne mozes jesti, a meni daleko bolje od lovacke (to su one tamno plava i svijetlo plava jel tako :mrgreen: ?)! Probaj, meni je sjela pravo, kazem ti u odnosu na one prijasnje je super, moram jos i ostale probati. :thumbup:
Probacu, Lovačka je ona zelena :mrgreen:
takač

#330 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by takač »

Sarajevsko P I V O

Prije par dana kupim. Ne mogu da vjerujem da je to sarajevsko pivo. Tako loše, ne mogu da vjerujem.
Mogu samo reći da nema pjene,jednostavno kao da je obična voda ili bolje rečeno od jedne pive napravili tri.

Žalosno i sramotno za pivaru.

Izgleda kada dobiju nagradu za pivo da posebno prave pivo, a nama prodaju smeće od piva.

Samo neznam do kle će.
doktor78

#331 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by doktor78 »

Sudzuka "Semic" Visoko. Znaju jako dobru sudzuku napraviti, ali kad je kupujete, to je kao da igrate loto ili bingo. Nikad ne znate sta cete dobiti: moze biti fantasticna, a moze biti i pravo smece. Ne mogu da vjerujem da toliko variranje u kvaliteti jednog proizvoda moze biti, rade li te inspekcije ista???? Zadnja sudzuka koju sam uzeo je bila apsolutno nejestiva, i definitivno sam odlucio da vise ne uzimam sudzuku od njih
MaxPayne

#332 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by MaxPayne »

takač wrote:Sarajevsko P I V O

Prije par dana kupim. Ne mogu da vjerujem da je to sarajevsko pivo. Tako loše, ne mogu da vjerujem.
Mogu samo reći da nema pjene,jednostavno kao da je obična voda ili bolje rečeno od jedne pive napravili tri.

Izgleda kada dobiju nagradu za pivo da posebno prave pivo, a nama prodaju smeće od piva.

Samo neznam do kle će.
Ovo za pjenu im je postalo standard,već duže vrijeme.Definitivno pivo koje najviše varira,od solidnog do užasnog.
Dokle će,dok god mogu jeftino gurati tu hemiju guraće.
hrusta

#333 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by hrusta »

MaxPayne wrote:

Samo neznam do kle će.
Ovo za pjenu im je postalo standard,već duže vrijeme.Definitivno pivo koje najviše varira,od solidnog do užasnog.
Dokle će,dok god mogu jeftino gurati tu hemiju guraće.
max, ko je bi ti pivo nako preporucio. nisam neki pijac piva ali volim probati razlicita, nako uz veceru mala casica. kad sam bio u Berlinu kod jarana otisli u jednu staru pivnicu i velika selekcija piva se mogla probati u malim casicama, probo neko ko crveno pive bas je bio fin ukus i neko onda obicno, od nekog finog jecma bas je fino bilo. sto se tice nasih prodavnica konzum i merkator, sta bih ti preporucio.
MaxPayne

#334 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by MaxPayne »

Po meni u tim prodavnicama je najbolje uzeti Preminger od lagera,ili od pšeničnih Erdinger i Krombacher dobro idu uz jelo.Ne znam da li se ima uzeti Goser tamno i svijetlo,to je isto dobro uz povoljniju cijenu ako voliš Heineken i slične pive.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#335 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by plain vanilla »

doktor78 wrote:Sudzuka "Semic" Visoko. Znaju jako dobru sudzuku napraviti, ali kad je kupujete, to je kao da igrate loto ili bingo. Nikad ne znate sta cete dobiti: moze biti fantasticna, a moze biti i pravo smece. Ne mogu da vjerujem da toliko variranje u kvaliteti jednog proizvoda moze biti, rade li te inspekcije ista???? Zadnja sudzuka koju sam uzeo je bila apsolutno nejestiva, i definitivno sam odlucio da vise ne uzimam sudzuku od njih
ja sam kupila Bajrinu sudzuku i meni je stvarno fina, nije premasna ni pretvrda

sve dok ne nadjoh unutra komad necega..onako tirkizno plavog :shock:
drndalo

#336 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by drndalo »

hrusta wrote:max, ko je bi ti pivo nako preporucio. nisam neki pijac piva ali volim probati razlicita,
Ako nisi jos probao, probaj i Preminger, Nektar, Kaltenberg, Tuzlanski lager (imaju i crnu), sve su za vecinu serija Sarajevske u zadnje vrijeme, ozbiljne pive... Nektar i Kaltenberg (licencna proizvodnja BL pivare) su malo jaceg ukusa od Premingera...

Od uvoznih, probaj PAN-ov Zlatni, dosta je jaceg ukusa od obicnog lagera...
ultima_palabra

#337 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by ultima_palabra »

Samo neznam do kle će.
Odavno ne valja qrcu... jedino im je Premium dobar, vidim da ga ima pojeftino uzeti u Merkuru.
ETO_SAD

#338 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by ETO_SAD »

Koji su indijanci vecina od Vas. No Comment!!!
Usred kampanje "Kupujmo domaće" u kojoj se pokušava spasiti nešto ove privrede vi krenete u diskusiju "Najloši bh proizvod"
Lično koristim većinu BH proizvoda i idem redom:
Ovako Piletina odlična, nove paštete beton kao i Pilka salame, Hrenovke pileće odlične, juneće onako, nerezak beton, šunke vrhunske.
Vispak, kafa sasvim solidna, supe dobre, nove začine hoću da probam
Sokovi: u pet deka sa stranim, radije kupim domaći i ako je zeru lošiji
Tuzlanska so definitivno
Violeta...citam komentar previše perfemiran....ma ne seri!!!!
Naivni su koji misle da je strano bolje, pa da bi ljudi postigli cijene koje su ovdje moraju smeće uvaliti.
E da je bosnjama malo ove zapadne pameti pa da kupuju domaće, ali jok kod nas vazi ona da i tuđe govno bolje mirise nego naše...
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :run:
drndalo

#339 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by drndalo »

Ima tema najbolji BH proizvodi, a ima i ova gdje bi trebalo biti oprezan da ne ograises...
BiTa

#340 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by BiTa »

Akovine viršle.Odavno ne konzumiram, ali fkt ne valjaju...ono skuhaš ili u ambalaži ili izvan ambalaže one se napušu,pa ispušu pa se slijepe,a ukus ko ustajala kiselina.One mini,jumbo....
illuminated

#341 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by illuminated »

Duhovni Vođa wrote:ne znam da li je spomenuto, ali sarajevsko pivo u limenci i plastičnoj boci je ravno pijenju dizel goriva iz rezervoara građevinske mašine

fuj

:lol: koja komparacija... popravi mi dan. :lol:
moskri_loco_pajdoman

#342 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by moskri_loco_pajdoman »

Meni je Sarajevska piva pravo dobra, ali zato ona K-plus.. nemoš gutat :run:
cvrčak_na_hedonizmu

#343 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Moram se složiti, sarajevska piva se baš odronila, nekakva kiselkasta i gorka :skoljka:
doktor78

#344 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by doktor78 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Moram se složiti, sarajevska piva se baš odronila, nekakva kiselkasta i gorka :skoljka:
A tek tuzlansko, k'o da ga u Jali pune :shock:
ifbbpro

#345 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by ifbbpro »

L@BuD wrote:hepok marmelada lijepo upakirana a kad otvoris tonu šećera
Auu ja bas nedavno uzeo hepok marmeladu od sipka i nisam jeo odavno bolju.. doduse to je sipak mozda neka druga ne valja :?
ifbbpro

#346 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by ifbbpro »

SHTEVELEC wrote:Juce kupim Brajlovic cajnu kobasicu (pakovana u bijeloj kesi) - ako sam ista gadnije prob'o... Poslije 2-3 komadica sam ostalo (dvije kobasice su u pakovanju) zamot'o i u smece...
Treb`o si bar kerove nahraniti.. Ne treba se hrana tek tako bacati neko nema hljeba da jede :roll:
emirolini

#347 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by emirolini »

doktor78 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Moram se složiti, sarajevska piva se baš odronila, nekakva kiselkasta i gorka :skoljka:
A tek tuzlansko, k'o da ga u Jali pune :shock:
Mozda ga nisi pio dugo vremena, ali Tuzlansko je puno bolje nego prije, za mene daleko ispred Sarajevskog, Sarajevsko se strasno pokvarilo, nadam se da ce se vratiti onom starom ukusu.

Plus Tuzlanski radler je imalo ogroman uspjeh tokom ljeta i naravno i dalje se prodaje ( cure ga kupuju ) ali manje nego ljeti. Zato ce se sad poceti Tuzlansko crno aktivnije piti x)
talić

#348 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by talić »

ImageJučer kupim sladoled u Konzumu i donesem kući, rok trajanja 24.01.2014.
Sinoć izvadim kutiju iz komore i otvorim. Iznenađenje...... Sladoled se skupio, jednostavno rečeno ne izgleda ispravan. Kao da se otopio negdje u transportu ali mi je nejasno zašto je onda toliko prazanog prostora u kutiji.
S obzirom da sam vozio samo 5 minuta do kuće do mene sigurno nije.
Pošaljem sinoć mail ledu i prikačim fotografiju i danas ništa,..... nema odgovora.
Kao i obično račun je jučer završio u smeću i nije mi se dalo da ga tražim.
Nije mi za 7 maraka ali ne volim kad mi se podvaljuje.
StupskaBitanga

#349 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by StupskaBitanga »

otkad je ledo bh proizvod?
kox

#350 Re: Najlošiji bh. proizvod široke potrošnje?

Post by kox »

Neki od Ledovih sladoleda na stapicu (snjeuljica, cmok itd. - uglavnom oni od 0,5 KM i 1KM) su proizvedeni u BiH. Ostali su mislim proizvedeni u Hrvatskoj.
Post Reply