Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
domaci.ba

#326 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by domaci.ba »

moj poznanik iz ZG se nahajco lani na herbalife. Govorio mu da ohane i objasnio zasto tako mislim al jok. isao je na "seminare" msm da je kurs brzog marketinga. Sada ima dugove al haj sto je sebe povalio neg i burazera :-)
kazo

#327 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by kazo »

hurmasica wrote:
kazo wrote:Inostrana Wellness kompanija traži preduzetne,ozbiljne i odgovorne pojedince za organizaciju i vođenje poslovanja, plasman proizvoda, distribuciju i marketing.Bavimo se najprofitabilnijim dijelom Wellnessa- ishranom.

- Edukacija i obuka klijenata su obezbjeđeni. Posao se može obavljati kao honorarni ili osnovni, u zavisnosti od mogućnosti kandidata.

Organizacija i vođenje poslovanja, plasman proizvoda, razvoj distributivne mreže i marketing.

Tražimo: Ozbiljne i odgovorne osobe sa dobrim komunikacionim i organizacionim sposobnostima, preduzetničkog duha, koji žele da započnu privatni posao, odnosno postanu partneri, tj.distributeri međunarodne kompanije.

Prednost osoba:

-ambicioznost,požrtvovanost i istrajanost u poslu,
-spremnost za učenje,
-imaju želju za napredovanjem,
-posjeduju sklonost ka timskom radu.

Ponuda (bonusi):
- Mogućnost napredovanja i mogućnost za dalje napređenje profesionalnih sposobnosti
- Mogućnost samostalnog kreiranja radnog vremena (puno ili skraćeno radno vrijeme)
- Mogućnost poslovanja u drugim zemljama

interesovani neka ostave kontakt ime, prezime i kontakt telefon u Inbox
HERBALIFE-hocete da otmete i ono malo para sto nezaposleni imaju, ako uopste imaju, kako vas nije stid na ovaj nacin reklamirati svoj proizvpd!!
zasto da nas bude stid? jel poznajes nekog kome nije pomoglo ? milioni zadovoljnih klijenata stoje iza nas, tako da...
kazo

#328 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by kazo »

domaci.ba wrote:moj poznanik iz ZG se nahajco lani na herbalife. Govorio mu da ohane i objasnio zasto tako mislim al jok. isao je na "seminare" msm da je kurs brzog marketinga. Sada ima dugove al haj sto je sebe povalio neg i burazera :-)
to je neka teska budala :-? ima i kod nas takvih slucajeva da si me ne lazemo, ali to su oni sto se zele preko noci obogatiti
e.peace

#329 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by e.peace »

A,šta je to wellnes :-)
oridjidji

#330 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by oridjidji »

e.peace wrote:A,šta je to wellnes :-)
to ti je ono sto se veze uz spa :D
e.peace

#331 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by e.peace »

oridjidji wrote:
e.peace wrote:A,šta je to wellnes :-)
to ti je ono sto se veze uz spa :D
Joj brate ja kad vidim ove nadri qrce iz wellnes,spa,gnld,kirby,inostrana isl korporacija :x
Umalo zaboravi ona amvay ili anvay,tako nekako :mrgreen:
Mr.Penguin

#332 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Mr.Penguin »

Pomaze li ova tema?
azurna_obala

#333 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by azurna_obala »

.
Last edited by azurna_obala on 11/03/2012 21:54, edited 1 time in total.
casanova123

#334 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by casanova123 »

pomaze pomaze :D
cini mi s da je neko rekao da je nasao posao preko ove teme..
svjezi_ustipak

#335 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by svjezi_ustipak »

kazo wrote: zasto da nas bude stid? jel poznajes nekog kome nije pomoglo ? milioni zadovoljnih klijenata stoje iza nas, tako da...
treba vas biti stid jer ste jedna obicna Ponzijeva shema i sredstvo za uzimanje para naivnima.
poznajem ljude kojima nije pomoglo, cak naprotiv.
milioni nasamarenih klijenata stoje iza vas tako da...
hurmasica

#336 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by hurmasica »

kazo wrote:
zasto da nas bude stid? jel poznajes nekog kome nije pomoglo ? milioni zadovoljnih klijenata stoje iza nas, tako da...
da poznajem, sebe !!!!!!!!!!!!!
zvali su me na razgovor za posao i ja se jadna ponadala da cu napokon nakon dugog cekanja naci nesto za sebe. morala sam jos da platim desetak maraka da slusam reklamiranje tudjeg proizvoda!!!!!!!!!!
a najveca je tuga, sto je na tom skupu bilo jos mnogo ljudi na kojima se vidi da jadni nemaju sta da jedu, a ne da im neko uvaljuje da se zaduze hiljadama maraka i kupe proizvod koji nicem ne sluzi!
Tri puta sam nasjela na to sranje, svkai put na drugi nacin!
I na sva tri predavanja ste prikazivali djevojku na slici koja je navodno nekada imala aknasto lice pa joj se sada cudom zvanim herbalife ocistilo...jednom je ta osoba bila iz zagreba, jednom iz tuzle i jednom iz sarajeva. mislim dajte ba ljudi smislite si bolji nacin da prodate svoje upakovano sranje.
ako nista uzmite pare od ljudi koji ih imaju, a ne bijedu da zavaljujete u dugove!
burek_in_space

#337 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by burek_in_space »

azurna_obala wrote:Nego, jedno pitanje...ima li neko iskustva sa Mladinskom knjigom, da li je neko radio za njih?
Prema rijechima mog druga - da ga velika nuzhda nije natjerala da radi za njih 6 mjeseci, ne bi ni lud otishao tamo.
E sad, on jeste malo tersav sam od sebe, pa nemoj da ti sad samo ovo bude neki putokaz u formiranju mishljenja.
I stava sam da ne koshta nishta probati, makar mjesec dana, pa ako ne ide - ne ide.
U svakom sluchaju sretno! :thumbup:
kazo

#338 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by kazo »

svjezi_ustipak wrote:
kazo wrote: zasto da nas bude stid? jel poznajes nekog kome nije pomoglo ? milioni zadovoljnih klijenata stoje iza nas, tako da...
treba vas biti stid jer ste jedna obicna Ponzijeva shema i sredstvo za uzimanje para naivnima.
poznajem ljude kojima nije pomoglo, cak naprotiv.
milioni nasamarenih klijenata stoje iza vas tako da...
100% je tako :-) pitaj te ljude zasto im nije pomoglo? sigurno sto su se redovni pridrzavali. Kakvih nasamarenih? o cemu ti :-D uozbilji se malo :lol: 100% smo platiti milione ljude da lazu za nas :lol:
kazo

#339 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by kazo »

hurmasica wrote:
kazo wrote:
da poznajem, sebe !!!!!!!!!!!!!
zvali su me na razgovor za posao i ja se jadna ponadala da cu napokon nakon dugog cekanja naci nesto za sebe. morala sam jos da platim desetak maraka da slusam reklamiranje tudjeg proizvoda!!!!!!!!!!
a najveca je tuga, sto je na tom skupu bilo jos mnogo ljudi na kojima se vidi da jadni nemaju sta da jedu, a ne da im neko uvaljuje da se zaduze hiljadama maraka i kupe proizvod koji nicem ne sluzi!
Tri puta sam nasjela na to sranje, svkai put na drugi nacin!
I na sva tri predavanja ste prikazivali djevojku na slici koja je navodno nekada imala aknasto lice pa joj se sada cudom zvanim herbalife ocistilo...jednom je ta osoba bila iz zagreba, jednom iz tuzle i jednom iz sarajeva. mislim dajte ba ljudi smislite si bolji nacin da prodate svoje upakovano sranje.
ako nista uzmite pare od ljudi koji ih imaju, a ne bijedu da zavaljujete u dugove!
kad si piglu :-D onda je to do tebe kad ne mozes da skontas ni poslije treceg puta o cemu se radi :-D
a da je tuga ljudi ne bi bili na seminaru, a ti kad nekog vidis znas jel' ima nesto da jede ili nema ? ccc isto kao sto ti trebaju 3 seminara da bi skontala o cemu se radi :lol: i jos nesto mi ne tjeramo nikog da se zaduzuje
cura nije iz zagreba,tuzle vec je iz sarajeva ako te toliko zanima hoces da te upoznam s njom? to sto ti ne pratis ko je odakle i sto ne mozes da zapamtis tvoj problem ;)
burek_in_space

#340 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by burek_in_space »

10 mar 2012, 17:21 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» kazo

14 dana odmora ce ti dobro doci da prochitash pravila foruma, i nauchish se komunicirati normalno.
azurna_obala

#341 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by azurna_obala »

.
Last edited by azurna_obala on 11/03/2012 21:55, edited 1 time in total.
casanova123

#342 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by casanova123 »

burek_in_space wrote:10 mar 2012, 17:21 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» kazo

14 dana odmora ce ti dobro doci da prochitash pravila foruma, i nauchish se komunicirati normalno.
sta je uradio ovaj kazo?
Mr.Penguin

#343 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Mr.Penguin »

casanova123 wrote:
burek_in_space wrote:10 mar 2012, 17:21 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» kazo

sta je uradio ovaj kazo?
Nazivao budalom onog ko ima drugacije misljenje.
Irm@

#344 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Irm@ »

shuma.ispod.pazuha

#345 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by shuma.ispod.pazuha »

Irm@

#346 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Irm@ »

-
party_zan

#347 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by party_zan »

i ja bih posao :)
Jos malo pa dipl. ing. el. odsjek za telekomunikacije

Sve umijem, sve znam, samo me platite :)
miss v

#348 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by miss v »

..
Last edited by miss v on 26/12/2013 19:56, edited 1 time in total.
miss v

#349 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by miss v »

..
Last edited by miss v on 26/12/2013 19:57, edited 1 time in total.
Mr.Penguin

#350 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Mr.Penguin »

miss v wrote:Ima li neko da je radio ili prijavljivao se/išao na ragovor u MPF Perspektive da prenese iskustva?
Moze i privatno.
Ja nisam.

:D
Last edited by Mr.Penguin on 13/03/2012 19:23, edited 1 time in total.
Post Reply