hmm sta ja znam.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
male_okice

#326 Re: hmm sta ja znam.

Post by male_okice »

duminjo wrote:
true story: lik u svom stanu piski sjedeci jer mu se ne mili cistiti wc solja jer je isprica, dok kod drugih piski stojeci jer tad neko drugi cist...
i ti po tom jednom liku sve muskarce trpas u isti kos :thumbup:
ne trpam ovo je samo bila replika na tvoje: mi ipak piskimo stojeci. Iako nisam shvatila na sta tacno ciljas...piski ako hoces i na glavi tvoj problem.
krompir i riza

#327 Re: hmm sta ja znam.

Post by krompir i riza »

JBL wrote:
krompir i riza wrote:Zašto si ubijeđen da žene samim time što zarađuju i postaju finansijski neovisne po defaultu prave sranja? Je l' to žena ne može biti lijepa,zgodna,obrazovana, pametna, zaposlena, a pritome biti dobra/normalna partnerica i majka? Otkad i po kojoj logici se ovo dvoje međusobno isključuje?
Jer mogu... Zasto i ne? Isto generalno vazi i za muskarce. Naravno da moze, moze te i sutra grom strefiti. Ali sanse bas i nisu nesto. To je nemoguce vec zbog toga sto zenska (bar na zapadu) mora odabrati jedno ili drugo zbog nedostatka vremena.
A suprug/partner? Mora li on praviti kompromise? Ili on može istovremeno biti zaposlen,uspješan, zgodan i dobar partner i otac? Je li zapad pokvario i muškarce?
Pitarrr82

#328 Re: hmm sta ja znam.

Post by Pitarrr82 »

free kick wrote:vi ste mene sad zbunili :-)
jel mogu zene piti pivu ili ne :cry:

Zavisi ko ti je momak/muz itd. :lol: :lol:
male_okice

#329 Re: hmm sta ja znam.

Post by male_okice »

krompir i riza wrote:
JBL wrote:
krompir i riza wrote:Zašto si ubijeđen da žene samim time što zarađuju i postaju finansijski neovisne po defaultu prave sranja? Je l' to žena ne može biti lijepa,zgodna,obrazovana, pametna, zaposlena, a pritome biti dobra/normalna partnerica i majka? Otkad i po kojoj logici se ovo dvoje međusobno isključuje?
Jer mogu... Zasto i ne? Isto generalno vazi i za muskarce. Naravno da moze, moze te i sutra grom strefiti. Ali sanse bas i nisu nesto. To je nemoguce vec zbog toga sto zenska (bar na zapadu) mora odabrati jedno ili drugo zbog nedostatka vremena.
A suprug/partner? Mora li on praviti kompromise? Ili on može istovremeno biti zaposlen,uspješan, zgodan i dobar partner i otac? Je li zapad pokvario i muškarce?
Ma nije, muski barem ovdje sto forumaju rade teske poslove i savrsenog su morala-kao oni sa Mayflower-a :D ali naravno sve su zene k**** ukljucujuci i njihove majke :x
Pitarrr82

#330 Re: hmm sta ja znam.

Post by Pitarrr82 »

Ajm zabezeknut :mrgreen:
Ghost_Rider_XXX

#331 Re: hmm sta ja znam.

Post by Ghost_Rider_XXX »

ljubav_aha wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
Una ragazza wrote:Ovaj JBL mi se cini kao malo vise napacen muskarac, koga je par cura dobro nacepilo u zivotu i tacno mogu zamislit tip osobe...namrgodjena lica, smrknut, vazda nesto tersa kako niko ne valja, kako su zene ovakve onakve, ukratko siri negativnu energiju...mozda zato takve i privlaci :-)

opusti se malo covjece, disi :)
Može bit', a i ne mora. U načelu čoek je sto posto upravu, danas je kompromis postao veliki višak u riječniku i većina stvari nam se svodi ako hoš hoš, ako neš ne moraš.
ma i tebe je jahacu dobro pricepilo,pises o tolernaciji i kompromisu ALI su ipak zene malo to to to malo na na na ;-)
Jahač više piše utopistički, a ti meni reci gdje nisam upravu.
hocunecu

#332 Re: hmm sta ja znam.

Post by hocunecu »

Pitarrr82 wrote:Ajm zabezeknut :mrgreen:
zatvori usta :-D
madner

#333 Re: hmm sta ja znam.

Post by madner »

male_okice wrote:
krompir i riza wrote:
JBL wrote: Jer mogu... Zasto i ne? Isto generalno vazi i za muskarce. Naravno da moze, moze te i sutra grom strefiti. Ali sanse bas i nisu nesto. To je nemoguce vec zbog toga sto zenska (bar na zapadu) mora odabrati jedno ili drugo zbog nedostatka vremena.
Ma nije, muski barem ovdje sto forumaju rade teske poslove i savrsenog su morala-kao oni sa Mayflower-a :D ali naravno sve su zene k**** ukljucujuci i njihove majke :x
Osim mene. Ja radim lahke poslove a ne druzim se sa zenama lahkog morala :D
Lucazode

#334 Re: hmm sta ja znam.

Post by Lucazode »

Cekuta wrote:Prijatelji moji,upoznao sam djevojku prije jedno 2-3 mjeseca i jako mi se svidja.Medjutim ona je izasla iz veze s nekim kretenom kad smo se upoznali i kaze mi kao da sam ja nesto najbolje sto joj se desilo u zivotu itd.
Skoro sam primjetio kad smo izasli da s njim sms-a i pricala mi je kako ga je voljela i da nemoze vjerovati kako se
on ponasao prema njoj a ona mu pruzila sve u zivotu i kako je to boli (tipicna sranja).Ali pricestilo se to njihovo dopisivanje i ponekad se osjecam ko debil kad samo stojim kraj nje a ona pise s njim.Sta vi mislite o tome?
Jebo ti njeno tipkanje sa njim, nemoj se brinut, ako se i nađe i poljubi koji put niš specijalno. To je normala brate, samo se ti opusti i uživaj u vezi.
Pitarrr82

#335 Re: hmm sta ja znam.

Post by Pitarrr82 »

hocunecu wrote:
Pitarrr82 wrote:Ajm zabezeknut :mrgreen:
zatvori usta :-D

Dzaba, still... :D
JBL

#336 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

krompir i riza wrote:A suprug/partner? Mora li on praviti kompromise? Ili on može istovremeno biti zaposlen,uspješan, zgodan i dobar partner i otac? Je li zapad pokvario i muškarce?
On moze ili ne, ona obicno mora zbog prirode. Pogotovo na zapadu. Recimo u praksi je kod jedno od prvih pitanja (naravno ne direktnih) kad zenska trazi posao "imate li djecu?" Itd, itd.
JBL

#337 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

JThomas wrote:
JBL wrote:
JThomas wrote:znači sad si 'ladno stavio znak jednakosti između razvoda i nemorala. genijalno
Opet ce biti do pive...
shvatili smo već da ne gotiviš pivu. ne moraš se ponavljati.

jel ti i taj citat predug, cigle 4 rečenice?
Nisam nigdje povezao direktno nemoral i razvode vec (kao sto ti i pise) propad obitelji kao vrijednosti. A tog propada je doslo jer je moral a i sve drugo otislo u 3. Udajes se jer ti ti se da tog dana, razvedes jer nema razloga da ne, djecu frckas okoli jer eto mozes... Nekad se je znalo da nije ok ako se zenska udaje 10x ili ima petoro djeca 5 likova da to bas i nije ok. U biti je nekad vec piva u ruci zenske bilo :shock: Danas je to normala, sto da ne. I onda cudno sto su djeca hasisari :shock:
Cholina_Lokica

#338 Re: hmm sta ja znam.

Post by Cholina_Lokica »

Stvarno su one zene od prije 150 godina bile super bez pive
male_okice

#339 Re: hmm sta ja znam.

Post by male_okice »

JBL wrote:
Nisam nigdje povezao direktno nemoral i razvode vec (kao sto ti i pise) propad obitelji kao vrijednosti. A tog propada je doslo jer je moral a i sve drugo otislo u 3. Udajes se jer ti ti se da tog dana, razvedes jer nema razloga da ne, djecu frckas okoli jer eto mozes... Nekad se je znalo da nije ok ako se zenska udaje 10x ili ima petoro djeca 5 likova da to bas i nije ok. U biti je nekad vec piva u ruci zenske bilo :shock: Danas je to normala, sto da ne. I onda cudno sto su djeca hasisari :shock:
a zasto ne postanes gay i rjesis svoje probleme sa zenama :D btw a zasto onda muskarci zene takve zene koje imaju eto dvoje troje djece sa drugim muskarcima? a zasto nisu i ti muskarci stigmatizovani kao i te zene? jel ona sebi napravila dijete?-nemoj da ti moram objasnjavati osnove biologije-zaceca, takodjer gdje su ti ocevi da posluze kao role model za svoje kcerke i sinove poslije razvoda, jer ako su se razveli od zene jer eto one nisu valjale jesul se tad razveli i od svoje djece i ona su razvodom od njihove majke prestala biti i NJIHOVA DJECA, sto ne traze starateljstvo i brinu se o svojoj djeci sami? Fakat bez da te zelim uvrijediti ali toliko si nebuloza iznijeo kroz ovu temu da ti mogu reci ako ti trazis normalnu zensku moras i ti sam biti normalan a ako te bilo koja normalna cura cuje o ovim stvarima(normalna eto i po tvojim standardima) upalice joj se sve moguce crvene lampice u glavi i bice: trci lola trci.
Last edited by male_okice on 22/09/2011 11:19, edited 2 times in total.
dječak sa šibicama

#340 Re: hmm sta ja znam.

Post by dječak sa šibicama »

Ja i ne pratim temu, otislo se u duboki ofsajd, ali ovo pitanje me zanimalo uvijek, zasto je nekulturno ako zena pije pivu?

Jel fora do kulture ili sam ja na pogresnom tragu?

U zemlji u kojoj je normalna stvar ujutro na putu za posao, onako momacki, udahnuti, i iz dubine pluca izvuci zelembaca uz karakteristican zvuk roktanja, i zvucno ga izbaciti na trotoar.

vjerovali ili ne, jedne godine sam ujutro iduci do faksa brojao zelembace, stao sam negdje kod 50 i nesto :-) odnosno kod mucnine
male_okice

#341 Re: hmm sta ja znam.

Post by male_okice »

dječak sa šibicama wrote:
Ja i ne pratim temu, otislo se u duboki ofsajd, ali ovo pitanje me zanimalo uvijek, zasto je nekulturno ako zena pije pivu?

Jel fora do kulture ili sam ja na pogresnom tragu?

U zemlji u kojoj je normalna stvar ujutro na putu za posao, onako momacki, udahnuti, i iz dubine pluca izvuci zelembaca uz karakteristican zvuk roktanja, i zvucno ga izbaciti na trotoar.

vjerovali ili ne, jedne godine sam ujutro iduci do faksa brojao zelembace, stao sam negdje kod 50 i nesto :-) odnosno kod mucnine
zato ja ne pijem pivo...samo sve ostalo :D
Ghost_Rider_XXX

#342 Re: hmm sta ja znam.

JBL wrote:Nisam nigdje povezao direktno nemoral i razvode vec (kao sto ti i pise) propad obitelji kao vrijednosti. A tog propada je doslo jer je moral a i sve drugo otislo u 3. Udajes se jer ti ti se da tog dana, razvedes jer nema razloga da ne, djecu frckas okoli jer eto mozes... Nekad se je znalo da nije ok ako se zenska udaje 10x ili ima petoro djeca 5 likova da to bas i nije ok. U biti je nekad vec piva u ruci zenske bilo :shock: Danas je to normala, sto da ne. I onda cudno sto su djeca hasisari :shock:
Ne misliš li da malo pretjeruješ?!
madner

#343 Re: hmm sta ja znam.

Post by madner »

Pa nije normalno da izvuces zelemaca, i to se smatra nekulturom. Kao i ispijanje pive od zemske osobe.
Ghost_Rider_XXX

#344 Re: hmm sta ja znam.

madner wrote:Pa nije normalno da izvuces zelemaca, i to se smatra nekulturom. Kao i ispijanje pive od zemske osobe.
A ako pije iz čaše? :D
madner

#345 Re: hmm sta ja znam.

Post by madner »

Ghost_Rider_XXX wrote:
madner wrote:Pa nije normalno da izvuces zelemaca, i to se smatra nekulturom. Kao i ispijanje pive od zemske osobe.
A ako pije iz čaše? :D
Onda to nije nekulturno, samo neukusno :D
dječak sa šibicama

#346 Re: hmm sta ja znam.

Post by dječak sa šibicama »

JBL wrote: Nisam nigdje povezao direktno nemoral i razvode vec (kao sto ti i pise) propad obitelji kao vrijednosti. A tog propada je doslo jer je moral a i sve drugo otislo u 3. Udajes se jer ti ti se da tog dana, razvedes jer nema razloga da ne, djecu frckas okoli jer eto mozes... Nekad se je znalo da nije ok ako se zenska udaje 10x ili ima petoro djeca 5 likova da to bas i nije ok. U biti je nekad vec piva u ruci zenske bilo :shock: Danas je to normala, sto da ne. I onda cudno sto su djeca hasisari :shock:
Za propast morala i obiteljske vrijednosti si apsolutno u pravu, samo ne vidim kakve veze piva ima sa tim.

I ne mozes samo zene kriviti za moralno posrtanje, ne zene se same za sebe po 10 puta.

Drustvo je moralno posrnulo, i to je cinjenica. Nekome je to cool, liberalizam, napredak drustva kao takvog, kako ko vec gleda.

Obiteljske vrijednosti gotovo i ne postoje jer se sama obitelj u modernom kvaziliberalnom drustvu degradira, svaka tradicionalna vrijednost se karakterizira kao konzervatizam odnosno zaostalost, primitivizam, ali ruku na srce, ne zans koji su gori, oni koji degradiraju tradicionalne vrijednosti ili oni koji ih kofol brane, a brane ih tako sto izmlavare zenu da joj pokazu "ko nosi pantole u ovoj kuci".

Djeca su hasisari jer nisu odgojeni na pravi nacin. Od djeteta mozes napraviti uzornog covjeka, a mozes napraviti i debila.
Pitarrr82

#347 Re: hmm sta ja znam.

Post by Pitarrr82 »

Ima li koja cura/zena za pivu danas :mrgreen: ?
Cholina_Lokica

#348 Re: hmm sta ja znam.

Post by Cholina_Lokica »

Pitarrr82 wrote:Ima li koja cura/zena za pivu danas :mrgreen: ?
Nece ni jedna da bude nemoralna :mrgreen:
Pitarrr82

#349 Re: hmm sta ja znam.

Post by Pitarrr82 »

Cholina_Lokica wrote:

Pa nije u mojim ocima cim pitam a i moje je da pitam i sam odlucim jel nemoralna ili nije :mrgreen: ...
male_okice

#350 Re: hmm sta ja znam.

Post by male_okice »

Cholina_Lokica wrote:
ili nenormalna jel :lol:
Locked