NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
almirony

#326 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:

Moze biti, nije toliko ni raspored los do kraja sezone...

kuci Cleveland
na strani 49ers
kuci San Diego
na strani Cleveland
raspored uopste nije los, ali Ravensi imaju jos laksi raspored i mislim da ce Steelersi vrlo vjerovatno uci u play off kao wild-card
Pitarrr82

#327 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:
Pitarrr82 wrote:

kuci Cleveland
na strani 49ers
kuci San Diego
na strani Cleveland
raspored uopste nije los, ali Ravensi imaju jos laksi raspored i mislim da ce Steelersi vrlo vjerovatno uci u play off kao wild-card

Jbg 2 poraza u sezoni protiv njih, nema veze ko zna sta se sve moze desiti :mrgreen:
almirony

#328 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:
almirony wrote:
Pitarrr82 wrote:

kuci Cleveland
na strani 49ers
kuci San Diego
na strani Cleveland

Jbg 2 poraza u sezoni protiv njih, nema veze ko zna sta se sve moze desiti :mrgreen:
tacno! ;-) preko Ravensa i Patsa do ponovog susreta sa Packersima
Pitarrr82

#329 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

:mrgreen:

Image
almirony

#330 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

valjda ce Dick LeBeau smisliti nacin kako zaustaviti Rodgersa ovaj put
Pitarrr82

#331 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote::thumbup: :thumbup: :thumbup:

Valjda, ne kazu dzaba da je jedan od najboljih odbrambenih koordinatora :mrgreen:
almirony

#332 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:
almirony wrote::thumbup: :thumbup: :thumbup:

Valjda, ne kazu dzaba da je jedan od najboljih odbrambenih koordinatora :mrgreen:
otac "zone blitz" odbrane, i dobro je sto imaju 10tak dana odmora do tekme s 49ersima
Pitarrr82

#333 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Dobro je evo jos se neko ukljucio u ovu temu :mrgreen:
Pitarrr82

#334 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Uh jbt tek sinoc vidim kako je KC imao TD protiv Bearsa, ne mogu da vjerujem da su izgubili onakvu tekmu a i raspored im nije bas najbolji...
cls

#335 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:Uh jbt tek sinoc vidim kako je KC imao TD protiv Bearsa, ne mogu da vjerujem da su izgubili onakvu tekmu a i raspored im nije bas najbolji...
ma ta ce bersi :D amaterski TD :D
Spear

#336 Re: NFL Balkan

Post by Spear »

Bearsi su gotovi, nema Cutlera nema Fortea... a šteta za njih, u dobru su formi ušli.
Pitarrr82

#337 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Spear wrote:Bearsi su gotovi, nema Cutlera nema Fortea... a šteta za njih, u dobru su formi ušli.

Sirimo se, samo pricajte :D! Gdje li je karanana da sta kaze na ovo :D?
cls

#338 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Pitarrr82 wrote:
Spear wrote:Bearsi su gotovi, nema Cutlera nema Fortea... a šteta za njih, u dobru su formi ušli.

i njemu je to jasno :D zato ga nema :D
Spear

#339 Re: NFL Balkan

Post by Spear »

Pitarrr82 wrote:

:D

ma ja sam baš fan američkog fudbala. Evo da malo diskutujemo, šta kažete na Tebowa? nevjerovatno je stvarno kao čovjek pobjeđuje i nastavlja pobjeđivat, svaka mu čast. ali ja teško mogu zamislit da bi mogao pobjedit new england, green bay ili new orleans. ali je stvarno zanimljivo za pratiti šta će biti sa Denverom.

I šta kazete Dallas/New York? Ja obozavam gledat pompozni Dallas i kako gube utakmice, Jerry Jonesa i Tony Choka :D Vjerujem da će Giantsi uzet titulu a da će Romo zeznut po običaju. onaj meč Dallasa protiv Lionsa je bio nevjerovatan. A Giantsi uopšte nisu loši, imaju najteži raspored u čitavoj ligi.

I na kraju.. superbowl pick?

Who dat Brees, New Orelans Saints!! (dosta mi je all smiles, i'm funny and good Aaron Rodgersa)
cls

#340 Re: NFL Balkan

Post by cls »

problem Tebowa je sto svi o njemu pricaju, a niko da spomene da odbran mu igra nevjerovatno dobro, kao i sp, tako da osim prosle tekme nije ni morao da se puno napreze da bi TD napravio, a sto se tice Dalas/New York, ja kao fan Giantsa, ne mislim da cemo proci dalje, dvije protiv Dalasa utakmice, tesko, a povrede nas ubile ovu tekmu
karanana

#341 Re: NFL Balkan

Post by karanana »

evo me. od kad se pojavio, gajim antipatije prema tebow-u jer mi uopste nije jasna ta tebow manija. onda sam malo chachkao o njemu i nasao da je kao neki veliki vjernik krschanin. mislim ne znam ima li to veze sa tim sto ga mediji u americi vole, ali mi upravo to pretjerano kenjanje o njemu dize pritisak. svaki dan nesto o tebow-u. cak se spominje i njegov odlazak na pro bowl. covjek baci 150 yardi po tekmi, eventualno otrci 30-40, QB rating ispodprosjecnih 80ak i vec se prica o probowlu. uskoro ce ga vec strpati u hall of fame.

da. bearsi su gotovi. nece im ni mcnabb ni fahro pomoci jer sad nema ni fortea 4 tekme. moja posljednja zelja je da poderu denver ili ako nista da polome fucking tebowa jebo im on mater budalastu.

superbowl.....green bay protiv nebitno koga u afc-u jer green bay uzima.
Spear

#342 Re: NFL Balkan

Post by Spear »

Ja mislim da imaju Giantsi šanse. Nisu odlični, ali nije ni Dallas. Onaj poraz od Green Baya mogu gledati ko moralnu pobjedu, sigurno im se malo diglo sampouzdanje pošto su dobro odigrali, dok je Dallas bijedno izgubio od Arizone i sigurno se stvara onaj osjećaj "ne opet.."

A mogu pobjedit svakoga. Ako im pass rush bude radio i Cruz hvatao, vjerujem da mogu uzet Dallas u oba meča. Washington bi trebali lako zamlatiti a Jetsi..ma oni su na ivici raspadanja svaki meč, Sanchez je truba, ne volim ga nikako.

A Tebowa malo ko voli, više ima negativnog hypea oko njega. Nisu ameri toliko oduševljeni njim, nego florida pošto je igrao tamo koledž i raja u denveru pošto im Orton nije bio drag. Kad priča bilo ko od sportskih analizatora, blate ga. Ne zna bacit loptu i tako to, i svi govore naredni meč gubi, i svako to čeka, a čovjek svaki put pobjedi. Ni ja ga nisam volio, ali sad mi je čovjek postao drag (pogotovo kako su glupe Jetse pobjedili :-D ). Naravno znam ja da ih odbrana vadi, ali činjenica je da on bukvalno "privlači" pobjede i ima srca. Gledao sam dokumentarac o njemu kad je tek trebao upisat koledz. Čovjek je u srednjoj odigrao 2 cetvrtine ili tako nešto sa slomljenom nogom...
Pitarrr82

#343 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

karanana mozda i ima veze s tim ali ima i veze sto je on tipicni njihov „sunny boy“, dobar sa svima, stalno se smjeska i bla, bla ali mu je sigurno najveca mana za sada pas igra i to se moze vidjeti na njegovim statistikama. Posto ameri cesto pricaju o njemu moze se mnogo toga i cuti, pa tako cesto spominju i da je do ekipe trenera oko njega da dovedu razinu pas igre na veci nivo. Ja ga ne limvo nikako ali vidjecemo moze li nesto postati, ima srce...
Giantsi ce imati sanse ali samo ako udju uopce u play off :D, vidjecemo...
Koliko god mi zelimo da neko dobije GB, trenutno je to za sve samo san, mislim bila je i Minnesota blizu, bili su Giantsi pa nista...

TNG

Pittsburgh – Cleveland

Image

Image

Image

:mrgreen:
cls

#344 Re: NFL Balkan

Post by cls »

Spear wrote:Ja mislim da imaju Giantsi šanse. Nisu odlični, ali nije ni Dallas. Onaj poraz od Green Baya mogu gledati ko moralnu pobjedu, sigurno im se malo diglo sampouzdanje pošto su dobro odigrali, dok je Dallas bijedno izgubio od Arizone i sigurno se stvara onaj osjećaj "ne opet.."

A mogu pobjedit svakoga. Ako im pass rush bude radio i Cruz hvatao, vjerujem da mogu uzet Dallas u oba meča. Washington bi trebali lako zamlatiti a Jetsi..ma oni su na ivici raspadanja svaki meč, Sanchez je truba, ne volim ga nikako.

A Tebowa malo ko voli, više ima negativnog hypea oko njega. Nisu ameri toliko oduševljeni njim, nego florida pošto je igrao tamo koledž i raja u denveru pošto im Orton nije bio drag. Kad priča bilo ko od sportskih analizatora, blate ga. Ne zna bacit loptu i tako to, i svi govore naredni meč gubi, i svako to čeka, a čovjek svaki put pobjedi. Ni ja ga nisam volio, ali sad mi je čovjek postao drag (pogotovo kako su glupe Jetse pobjedili :-D ). Naravno znam ja da ih odbrana vadi, ali činjenica je da on bukvalno "privlači" pobjede i ima srca. Gledao sam dokumentarac o njemu kad je tek trebao upisat koledz. Čovjek je u srednjoj odigrao 2 cetvrtine ili tako nešto sa slomljenom nogom...
mogu oni ali nece, kada su trebali da dignu Phili koja nije imalal nikakve sanse, nisu, tako da ce tesko obadvije utakmice odigrati kao sto su odigrali protiv GB
almirony

#345 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

komentatori ni na pocetku njegovog povratka uopste nisu bili odusevljeni Tebowom, i dan danas vecina kolumnista ne fali ga nesto previse, uglavnom skeptici su..ali momak igra i ima rezultate, sad za sad. Giantsi? hmmm..onako nisu mi nesimpaticni, ali puno toga im treba da se poslozi da djeluju kao ekipa, izgledaju dosta traljavo. Nekako puno dobrih individualaca, ali kao da gledaju samo sebe i Eli (iako mu je statistika relativno ok ove godine) mi djeluje nesinhronizovano sa ekipom u vecini akcija. No, bez obzira na sve imaju individualnu kvalitetu kojom mogu nadomjestiti te nedostatke i ko zna, ako se srede i posloze, mozda i razbiti GB u play offu, iako to sad izgleda apsolutno nemoguce i smijesno.

Ali dzaba im i to kad ce ih u SuperBowlu docekati terrible towels :D
Pitarrr82

#346 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:komentatori ni na pocetku njegovog povratka uopste nisu bili odusevljeni Tebowom, i dan danas vecina kolumnista ne fali ga nesto previse, uglavnom skeptici su..ali momak igra i ima rezultate, sad za sad. Giantsi? hmmm..onako nisu mi nesimpaticni, ali puno toga im treba da se poslozi da djeluju kao ekipa, izgledaju dosta traljavo. Nekako puno dobrih individualaca, ali kao da gledaju samo sebe i Eli (iako mu je statistika relativno ok ove godine) mi djeluje nesinhronizovano sa ekipom u vecini akcija. No, bez obzira na sve imaju individualnu kvalitetu kojom mogu nadomjestiti te nedostatke i ko zna, ako se srede i posloze, mozda i razbiti GB u play offu, iako to sad izgleda apsolutno nemoguce i smijesno.

:mrgreen: Daj Boze :mrgreen:
almirony

#347 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:
almirony wrote:komentatori ni na pocetku njegovog povratka uopste nisu bili odusevljeni Tebowom, i dan danas vecina kolumnista ne fali ga nesto previse, uglavnom skeptici su..ali momak igra i ima rezultate, sad za sad. Giantsi? hmmm..onako nisu mi nesimpaticni, ali puno toga im treba da se poslozi da djeluju kao ekipa, izgledaju dosta traljavo. Nekako puno dobrih individualaca, ali kao da gledaju samo sebe i Eli (iako mu je statistika relativno ok ove godine) mi djeluje nesinhronizovano sa ekipom u vecini akcija. No, bez obzira na sve imaju individualnu kvalitetu kojom mogu nadomjestiti te nedostatke i ko zna, ako se srede i posloze, mozda i razbiti GB u play offu, iako to sad izgleda apsolutno nemoguce i smijesno.

:mrgreen: Daj Boze :mrgreen:
ja uopste ne sumnjam u to :thumbup:
Pitarrr82

#348 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Pittsburgh - Cleveland 14-3

S uganutim clankom...

Ben Roethlisberger

#7 | QB | Steelers

16/21, 280 YDS, 2 TD, 1 INT

:dance:
cls

#349 Re: NFL Balkan

Post by cls »

ma moze Big Ben i bolje sa uganutim clankom :D on sto ga vise boli, bolje igra :D
Pitarrr82

#350 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cls wrote:ma moze Big Ben i bolje sa uganutim clankom :D on sto ga vise boli, bolje igra :D

Da ne nabrajam s kakvim je sve povredama igrao :mrgreen:
Post Reply