Šalim se, ma kako god. Takve cure bi odale druge stvari kad bi se pažljivo gledalo: maniri općenito, društvo, kako se nosi, kakve su joj cipele i tako...
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
♥ Julianna ♥
#326 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Aaaaa Zen'ca ..sad je sve jasno
Šalim se, ma kako god. Takve cure bi odale druge stvari kad bi se pažljivo gledalo: maniri općenito, društvo, kako se nosi, kakve su joj cipele i tako...
-
Zoya
#327 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
Eborg
#328 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kunem ti se paprikom da je ne bi skontala, ja sve krivim na taj raskid, mislim da fakat nije do nje jer zaista nije takva, zato joj nisam ni uzimao za zlo. No dobro, dosta o tome.
A što se Zenice tiče, to je novi Dubai, mark my words.
Sarajke psuju Allaha. 
A što se Zenice tiče, to je novi Dubai, mark my words.
-
drekalica28
#329 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Potrefim i ja nekad.Zoya wrote:![]()
drekalice, tvoja ideja je bila ova tema, svaka ti cast
-
Tirkiz
#330 Re: Vasa najgora date iskustva :P
obajsnjenje je bilo otpilike ovako nekako parafraziram : ja se u ovoj vezi osjecam potpuno slobodnoRetro_Eskobar wrote:Kad ti djevojka pusti tihomira,ti je blijedo pogleds,a ona kaze:"Mislila sam da smo u ozbiljnoj vezi."
- ima´l_zime_Marinko
#331 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Drekalicedrekalica28 wrote:ima´l_zime_Marinko wrote:Samo da znas Drekalice dobro si me pogurala s one dvije i po marke! za Magarca i njegov traktor sam oplako
il ono bi obratno
![]()
!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De ti onda ispričaj ljudima šta je bilo pri drugom susretu.
Da ne ispadne da te zakidam u priči.
- Traktor`
#332 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jeste, al' sutra...svakome prema zaslugama...valjda to tako u zivotu ide...bar kod mene...Dioda wrote:Vala basRidjobrki wrote:Preklinjem te reci da se zajebavaš!Traktor` wrote: nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u ustacura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da
i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela...
i tako ja neslavno zavrsim...
![]()
nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslovaljda zato sto zaobilazim cure na stiklama...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne mogu da vjerujem![]()
Ja se fakat divim strpljenju te cureFinjak nakav
- Ridjobrki
#333 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa ja, to je primjer dvostrukih standarda: kad ona dekne to ti je još i ultimativni kompliment!Tirkiz wrote:obajsnjenje je bilo otpilike ovako nekako parafraziram : ja se u ovoj vezi osjecam potpuno slobodnoRetro_Eskobar wrote:Kad ti djevojka pusti tihomira,ti je blijedo pogleds,a ona kaze:"Mislila sam da smo u ozbiljnoj vezi."![]()
![]()
![]()
Eborg wrote: Ne diraj mi u metropolu, i ja sam ti veliki lokalpatriota, barem bi ti to trebao razumjeti. Sada sam na (i pod, pored, iza) Sarajkama tako da nema prevelike razlike.
-
Eborg
- zateznistub
#335 Re: Vasa najgora date iskustva :P
U to doba '80 tih se izlazilo u Dedan. Upoznam ja djevojku tu i ko biva u petak ponovo a gdje drugo nego u Dedan. Nadjemo se kod dva ziranta i pjehe u dedan. sjedemo, dodje Šok, inace moj jaran iz mahale, sta cemo popit ona ce cistu votku, ja (da ne ispadem mis) stok, i tako naglabemo proslo sat-dva nekoliko tura i njeno pitanje gdje cemo dalje? Haj reko do sos-a i tamo mahnemo par komada. U neka doba ona izjavi da je gladna a vec je gluho doba noci i odemo do grila na socijalnom, stariji znaju gdje je bio, mahnemo po pljesku i gdjecemo-stacemo zaglavimo u Cepelinu gdle smo nastavili lokat' do iznemoglosti. Eh poenta pisanja je taj da me je doticna toliko napila da sam u neka doba noci ja povrac'o i ono sto je ona pojela, i dan-danas se ne sjecam da lli je ona mene odvela kuci ili ja nju ili sam sam sebe oslepao kuci. Poslije smo jos par puta izasli ali samo u kino.
- HAVANA
#336 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zateznistub wrote:U to doba '80 tih se izlazilo u Dedan. Upoznam ja djevojku tu i ko biva u petak ponovo a gdje drugo nego u Dedan. Nadjemo se kod dva ziranta i pjehe u dedan. sjedemo, dodje Šok, inace moj jaran iz mahale, sta cemo popit ona ce cistu votku, ja (da ne ispadem mis) stok, i tako naglabemo proslo sat-dva nekoliko tura i njeno pitanje gdje cemo dalje? Haj reko do sos-a i tamo mahnemo par komada. U neka doba ona izjavi da je gladna a vec je gluho doba noci i odemo do grila na socijalnom, stariji znaju gdje je bio, mahnemo po pljesku i gdjecemo-stacemo zaglavimo u Cepelinu gdle smo nastavili lokat' do iznemoglosti. Eh poenta pisanja je taj da me je doticna toliko napila da sam u neka doba noci ja povrac'o i ono sto je ona pojela, i dan-danas se ne sjecam da lli je ona mene odvela kuci ili ja nju ili sam sam sebe oslepao kuci. Poslije smo jos par puta izasli ali samo u kino.
Što nisi duvo, ko svi normalni ljudi...
- zateznistub
#337 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije taj dan bilo u sankuHAVANA wrote:zateznistub wrote:U to doba '80 tih se izlazilo u Dedan. Upoznam ja djevojku tu i ko biva u petak ponovo a gdje drugo nego u Dedan. Nadjemo se kod dva ziranta i pjehe u dedan. sjedemo, dodje Šok, inace moj jaran iz mahale, sta cemo popit ona ce cistu votku, ja (da ne ispadem mis) stok, i tako naglabemo proslo sat-dva nekoliko tura i njeno pitanje gdje cemo dalje? Haj reko do sos-a i tamo mahnemo par komada. U neka doba ona izjavi da je gladna a vec je gluho doba noci i odemo do grila na socijalnom, stariji znaju gdje je bio, mahnemo po pljesku i gdjecemo-stacemo zaglavimo u Cepelinu gdle smo nastavili lokat' do iznemoglosti. Eh poenta pisanja je taj da me je doticna toliko napila da sam u neka doba noci ja povrac'o i ono sto je ona pojela, i dan-danas se ne sjecam da lli je ona mene odvela kuci ili ja nju ili sam sam sebe oslepao kuci. Poslije smo jos par puta izasli ali samo u kino.
Što nisi duvo, ko svi normalni ljudi...
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#338 Re: Vasa najgora date iskustva :P
stara skolazateznistub wrote:U to doba '80 tih se izlazilo u Dedan. Upoznam ja djevojku tu i ko biva u petak ponovo a gdje drugo nego u Dedan. Nadjemo se kod dva ziranta i pjehe u dedan. sjedemo, dodje Šok, inace moj jaran iz mahale, sta cemo popit ona ce cistu votku, ja (da ne ispadem mis) stok, i tako naglabemo proslo sat-dva nekoliko tura i njeno pitanje gdje cemo dalje? Haj reko do sos-a i tamo mahnemo par komada. U neka doba ona izjavi da je gladna a vec je gluho doba noci i odemo do grila na socijalnom, stariji znaju gdje je bio, mahnemo po pljesku i gdjecemo-stacemo zaglavimo u Cepelinu gdle smo nastavili lokat' do iznemoglosti. Eh poenta pisanja je taj da me je doticna toliko napila da sam u neka doba noci ja povrac'o i ono sto je ona pojela, i dan-danas se ne sjecam da lli je ona mene odvela kuci ili ja nju ili sam sam sebe oslepao kuci. Poslije smo jos par puta izasli ali samo u kino.
-
ibizza
#339 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad procitam ova zeMska iskustva,skontam kakvih bolida ima u ovom gradu
Cuj onoga,okrenuo kais za 180%

Cuj onoga,okrenuo kais za 180%
- dječak sa šibicama
#340 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja dok ne cujem neku pricu o nekom tipu sa pustenim noktom na malom prstu od ruke, nisam impresioniran.
-
ella.ella
#341 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije dzaba narod rekao: od nameta nema selameta.Tirkiz wrote:prvo..koji ces je vrag voditi po tolikoj zimi na bjelasnicuTraktor` wrote: nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u ustacura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da
i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela...
i tako ja neslavno zavrsim...
![]()
nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslovaljda zato sto zaobilazim cure na stiklama...
![]()
![]()
![]()
![]()
drugo kad si vidio da je u stiklama sto je nisi pitao gdje bi ona zeljema da je vodis
trece ako ti je rekla da joj se ne svidja kad momak pusi i pije---zasto si to radio
cetvrto ako ti je rekla da ne zeli da se ljubi u usta ---zasto si navaljivao
peto...zasto si je ucjenjivao poljubcem u usta kad je sjela u auto
sesto nakon svega zasto joj se nisi izvinuo zbog neugodnosti koje si joj priredio.
sedmo mozda cura ima moralne principe i vjerska udjedjenja a ti je nisi za to pitao
osmo mozda ipak ima dobro srce i dusu...
hajde sad fino odgovori
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izlazila sam sa vise nasrtljivih, kojima je krajnji cilj bio vrlo jasan, krevet i kraj price, ali brate ako si na dejtu zar se ne mozes suzdrzat malo, nego odmah da se žvališ. to nije simpaticno ni jednoj djevojci, iako muskarci kontaju da je nama to merak i samo cekamo da nas neko jal povali jal zazvali.
- bijela
#342 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa ovo je najbolja tema na svijetu!
- dječak sa šibicama
#343 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nego kad ste vec kod Krajisnika, nije moje ali jeste sestrino (pa i moje, recimo) iskustvo... izasla ona jednu noc, naravno davno je to bilo ima i 15 godina, sa prijateljicom otisla kod njenog decka, prijateljicinog, u njegov stan, neka zurka bila. Okupilo se drustvo, dijaspora jelte, iz svih krajeva BiH ali najvise ovih iz ljute Krajine. Trgaju se pive, rakija, u trendu, sestra u jednom momentu uzme pladanj sa casama i ode u kuhinju da to opere, kao ona fina a ustvari samo da se makne iz vec pijanog drustva, ono, da se ukloni u stranu. Inace je vicna kucnim poslovima ko mravojed kvantnoj fizici.
I tako, ubrzo su one otisle kuci, sve se to zavrsilo. Nakon par dana, dodju neka djecica, i kazu hej trazi te neki covjek. gdje me trazi? eno ga kaze na autobuskoj stanici. Mislim se ja neko se zajebava samnom, hajde odem ja tamo da vidim sta je u pitanju, vec spreman da doticnog zajebanta posaljem u neku stvar, medjutim zaista stoji covjek, vidim ja njega, on zagleda u mene, mjerka me. Dodjem ja do njega, i predstavim se, ja sam taj i taj, on se lijepo predstavi, iz kog je plemena (tu meni postaje jasnije o cemu je rijec) negdje iz nekakvog Jezerskog, objasnio je on meni i gdje je to, kasnije sam se ja raspitivao i saznao da oni tamo imaju po nekoliko zena, 10 ili vise djece, ljuta Krajina negdje kod Cazina... i pita on mene, jel ta i ta tvoja sestra? rekoh jeste, to je moja sestra, sto pitas? pa ja sam ti kaze sine onu noc kad su ona i prijateljica bile na zabavi, vidio da je ona vrijedna, voli kucne poslove i ne bjezi od njih, postena, oprala je sudje, donijela nam nove case, ja ti sine planiram da se zenim i sad mene ti zanima koliko bi ti para za nju trazio... (onaj njihov stanjca, mliko, varenika naglasak).. rekoh bogati ponovi sta si mi upravo rekao, izgubio sam te kod vrijedna, dok je on biflao dalje ja razmisljam cuj moja sestra vrijedna i voli kucne poslove, kad opet cujem spominje nekakve pare. Koliko para trazis za sestru.
Joj rekoh prijatelju, ja bi ti je dao dzaba, kad bi ona htjela, hocu ja na salu da okrenem, ali on zapeo. Vadi novcanik, pokazuje kljuceve od kola imao je onaj Opel Calibra sto je tada bila makina, kao on ima para i ja samo trebam reci cijenu.
Oprosti rekoh, nije naprodaju, ne znam kako a se rijesim covjeka. Ja krenuo nazad ono tapsem ga po ramenu, kao eto oprosti, mislim se bolan nebio ne kopaj si grob kad ti nije nuzda, pojela bi te... on meni eto javi ako bude sta, pitaj ti nju, mozda hoce, a za cijenu nije problem, dogovorit cemo se.
I tako, ubrzo su one otisle kuci, sve se to zavrsilo. Nakon par dana, dodju neka djecica, i kazu hej trazi te neki covjek. gdje me trazi? eno ga kaze na autobuskoj stanici. Mislim se ja neko se zajebava samnom, hajde odem ja tamo da vidim sta je u pitanju, vec spreman da doticnog zajebanta posaljem u neku stvar, medjutim zaista stoji covjek, vidim ja njega, on zagleda u mene, mjerka me. Dodjem ja do njega, i predstavim se, ja sam taj i taj, on se lijepo predstavi, iz kog je plemena (tu meni postaje jasnije o cemu je rijec) negdje iz nekakvog Jezerskog, objasnio je on meni i gdje je to, kasnije sam se ja raspitivao i saznao da oni tamo imaju po nekoliko zena, 10 ili vise djece, ljuta Krajina negdje kod Cazina... i pita on mene, jel ta i ta tvoja sestra? rekoh jeste, to je moja sestra, sto pitas? pa ja sam ti kaze sine onu noc kad su ona i prijateljica bile na zabavi, vidio da je ona vrijedna, voli kucne poslove i ne bjezi od njih, postena, oprala je sudje, donijela nam nove case, ja ti sine planiram da se zenim i sad mene ti zanima koliko bi ti para za nju trazio... (onaj njihov stanjca, mliko, varenika naglasak).. rekoh bogati ponovi sta si mi upravo rekao, izgubio sam te kod vrijedna, dok je on biflao dalje ja razmisljam cuj moja sestra vrijedna i voli kucne poslove, kad opet cujem spominje nekakve pare. Koliko para trazis za sestru.
Joj rekoh prijatelju, ja bi ti je dao dzaba, kad bi ona htjela, hocu ja na salu da okrenem, ali on zapeo. Vadi novcanik, pokazuje kljuceve od kola imao je onaj Opel Calibra sto je tada bila makina, kao on ima para i ja samo trebam reci cijenu.
Oprosti rekoh, nije naprodaju, ne znam kako a se rijesim covjeka. Ja krenuo nazad ono tapsem ga po ramenu, kao eto oprosti, mislim se bolan nebio ne kopaj si grob kad ti nije nuzda, pojela bi te... on meni eto javi ako bude sta, pitaj ti nju, mozda hoce, a za cijenu nije problem, dogovorit cemo se.
- Jack Be Nimble
#344 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Djevojka je bila kurir na biciklu i dostavljala postu izmedju zgrada/kancelarija. Dolazila u nasu kancelariju i mi smo obicno onako zdravo za zdravo imali pricu. Sve vise i vise malo duza prica je bila, ali nista znacajano. Svaka zena koja je radila sa mnom je to primjetila i kao trebao bi je pitati da izadjete, stalno samo sa tobom prica, ima osmjeh ovo ono. Medjutim meni nekako glupo bilo da je u kancelariji pitam, dodje ona sljedeci put i bez ikakve treme ona ce meni "bi li htjeo da izadjemo preko vikenda". I ja haj reko.
Izasli mi, ona super izgleda, biciklista, noge super, guza super ma sve super. Narucili nesto za jesti i ona ce meni "ja se preselila iz Floride prije par mjeseci". Meni odma u glavi
reko gdje se sa ovom skonta, ali reko haj mozda je pametna pa pobjegla. Jok, malo pomalo ona spominje u crkvu koju ide haman svaki dan i naravno pita da li bi ja htjeo ici sutra (nedelja) sa njom u njenu crkvu. Objasnjava ona meni da ce sutra poslije biti organizacija protesta protiv aborcije i homoseksualizma za naredne sedmice itd itd
.
Pita ona mene u koju crkvu moji roditelju idu, i ja ono pa eto znas mi nismo nesto relgija ovo ono (kontam ako kazes da si musliman nema od ove noci nista, jos se nadam da ce biti i sljedeca noc)...zaustavi ona mene u rijecima, zabrinutim pogledom me gleda i upita "da ti mozda nisi Jevrej?" Ja totalno zbunjen i malo prepadnut i ja ono ne nisam, kakav Jevrej, a ona ce "uf dobro je, ja mrzim Jevreje" Opet ja
i kaze ona, kao salim se ali oni su ubili Isusa, prema tome... Wow, kontam u sebi dzaba tebi govoriti da sam musliman...
I ne znam kako ipak te veceri sam ja njoj rekao da sam ja musliman (jer sam skonto da od nje i tog dejta nema nista, niti bilo koje druge noci) na sta ce ona meni
"sta je to"
ja reko "sta sta je to"
ona: pa to musliman, sta je to? sta to znaci biti musliman? o tome se prica u zadnje vrijeme u vijestima ali ja ne znam sta to znaci
Ja totalno izgubljen, ja kontam ono pita me sta znaci Islam opcenito, kako se ponasati u Islamu, i ja nju pitam da li imas pitanja o Islamu.
Ona: Islam? Ne razumijem. Sta je Islam i kakve veze Islam i musliman imaju?
Ja mislim da ona mene zajebava, ja se okrecem gledam gdje je ta jebena skrivena kamera. Haj ono sto je blanula za Jevreje, ali sada me bas zajebava.
Nastavlja ona: cujem ja o tim muslimanima, imate li vi neke veze sa mormonima? jeste li vi kao neka sekta?
Na kraju sam ja skonto da ona pojma nema o Islamu, Afganistanu, Iraku, ona je izgubljena sto se tice svijeta izvan njene crkve.
Obicno bi se vidjeli na ulici, stalno bi pricala sa mnom i stalno zvala da dodjem u njenu crkvu. Jedno vrijeme sam konto ako odes u crkvu mozda i bude nesto, ali ako ne idem u dzamiju zbog cure necu vala ni u crkvu onda necu.
Izasli mi, ona super izgleda, biciklista, noge super, guza super ma sve super. Narucili nesto za jesti i ona ce meni "ja se preselila iz Floride prije par mjeseci". Meni odma u glavi
Pita ona mene u koju crkvu moji roditelju idu, i ja ono pa eto znas mi nismo nesto relgija ovo ono (kontam ako kazes da si musliman nema od ove noci nista, jos se nadam da ce biti i sljedeca noc)...zaustavi ona mene u rijecima, zabrinutim pogledom me gleda i upita "da ti mozda nisi Jevrej?" Ja totalno zbunjen i malo prepadnut i ja ono ne nisam, kakav Jevrej, a ona ce "uf dobro je, ja mrzim Jevreje" Opet ja
I ne znam kako ipak te veceri sam ja njoj rekao da sam ja musliman (jer sam skonto da od nje i tog dejta nema nista, niti bilo koje druge noci) na sta ce ona meni
"sta je to"
ja reko "sta sta je to"
ona: pa to musliman, sta je to? sta to znaci biti musliman? o tome se prica u zadnje vrijeme u vijestima ali ja ne znam sta to znaci
Ja totalno izgubljen, ja kontam ono pita me sta znaci Islam opcenito, kako se ponasati u Islamu, i ja nju pitam da li imas pitanja o Islamu.
Ona: Islam? Ne razumijem. Sta je Islam i kakve veze Islam i musliman imaju?
Ja mislim da ona mene zajebava, ja se okrecem gledam gdje je ta jebena skrivena kamera. Haj ono sto je blanula za Jevreje, ali sada me bas zajebava.
Nastavlja ona: cujem ja o tim muslimanima, imate li vi neke veze sa mormonima? jeste li vi kao neka sekta?
Na kraju sam ja skonto da ona pojma nema o Islamu, Afganistanu, Iraku, ona je izgubljena sto se tice svijeta izvan njene crkve.
Obicno bi se vidjeli na ulici, stalno bi pricala sa mnom i stalno zvala da dodjem u njenu crkvu. Jedno vrijeme sam konto ako odes u crkvu mozda i bude nesto, ali ako ne idem u dzamiju zbog cure necu vala ni u crkvu onda necu.
- Ridjobrki
#345 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo nije iskustvo nego hvalospjev krajiškoj direktnosti i poduzetnosti.dječak sa šibicama wrote:Nego kad ste vec kod Krajisnika, nije moje ali jeste sestrino (pa i moje, recimo) iskustvo...
(oemdži, Jezerski..
- GandalfSivi
#346 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uf dobro je, ne nadjoh se ni u jednoj prici. Valjda nove generacije dolaze i to 
- erni3
#347 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Fakat, kako nadju idiote pored mene ovakvogDrizzT wrote:da priupitam ove cijenjene gospodicne , gdje nadjete takve likove ?![]()
pa jbte ja da pokusavam bit idiot ne bi bio tolki idiot
- ledeni_caj
#348 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bjezi ba, zamalo u cips zakasnih danas citajuci ovo.drekalica28 wrote:jao što nam je tema popularna.![]()
addem, afree_ba, alcho, bierkof, buksna, Curve, danny_boy, Industrialyzer, kakavdanakneiskustvu, kokuz_sa, ledeni_caj, Lipstick Jungle, M.S., Mr.Penguin, nookey, sabanss, Traktor`, Una ragazza, Urban B. i 135 gostiju.
- snukey
#349 Re: Vasa najgora date iskustva :P
evo i ja da se tuspasim da pratim temu, a i dodam svoj doprinos
.
davno je to bilo, ja mlada, premlada, safata me neki stažista u domu zdravlja koji sam posjećivala jednom, dvaput sedmično (ne sjećam se više). toliko je to naporno postalo, da sam ja prestala ići tamo, na telefon se nisam javljala i nekim slučajem ga nisam sretala neko vrijeme (živimo u istom naselju). par godina poslije, sretnemo se na stanici, gleda on u mene, blenuo, a ja fina i naivna, pozdravljam se. pita on mene odakle me zna, pravo sam mu poznata, al ne može da se sjeti. ne vjerujem ja njemu, al objasnim kako, šta. i vozimo se mi u troli, ne sjećam se o čemu smo pričali, znam da me, dok smo došli ispred mog ulaza, već molio da razmislim o ''nama dvoma'', da pokušamo, ja se njemu sviđam itd... nekako sam mu dala do znanja da ništa od ''nas dvoje'', pa mi je u budućim sretanjima po troli pričao neke priče o nekim tamo djevojkama (usput pitao kako mi ide ljubav - uvijek mi je cvjetala
)...
da ne pričam kako se uvaljivao svakoj zajedničkoj poznanici iz našeg naselja (a znam i za slučajeve iz okolnih područja
.)
davno je to bilo, ja mlada, premlada, safata me neki stažista u domu zdravlja koji sam posjećivala jednom, dvaput sedmično (ne sjećam se više). toliko je to naporno postalo, da sam ja prestala ići tamo, na telefon se nisam javljala i nekim slučajem ga nisam sretala neko vrijeme (živimo u istom naselju). par godina poslije, sretnemo se na stanici, gleda on u mene, blenuo, a ja fina i naivna, pozdravljam se. pita on mene odakle me zna, pravo sam mu poznata, al ne može da se sjeti. ne vjerujem ja njemu, al objasnim kako, šta. i vozimo se mi u troli, ne sjećam se o čemu smo pričali, znam da me, dok smo došli ispred mog ulaza, već molio da razmislim o ''nama dvoma'', da pokušamo, ja se njemu sviđam itd... nekako sam mu dala do znanja da ništa od ''nas dvoje'', pa mi je u budućim sretanjima po troli pričao neke priče o nekim tamo djevojkama (usput pitao kako mi ide ljubav - uvijek mi je cvjetala
da ne pričam kako se uvaljivao svakoj zajedničkoj poznanici iz našeg naselja (a znam i za slučajeve iz okolnih područja
-
uvjekpospan
#350 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Valjda zato sto jebe onaj sto je uporan a ne onaj sto je "pametan"erni3 wrote:Fakat, kako nadju idiote pored mene ovakvogDrizzT wrote:da priupitam ove cijenjene gospodicne , gdje nadjete takve likove ?![]()
pa jbte ja da pokusavam bit idiot ne bi bio tolki idiot