Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- star(i)mo
#326 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Taj securecode (pored ona 3 broja s pozadine) je izgleda uveo samo MasterCard.

- azrica87
#327 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
izgleda basstar(i)mo wrote:Taj securecode (pored ona 3 broja s pozadine) je izgleda uveo samo MasterCard.![]()
-
ocaj
#328 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Hvala vam momci,prave ste dusice!
Kad kupim karte javim se jel bilo problema, ocekujem jos neke potvrde za karte pa necu kupovati do ponedeljka. Ali avionska karta je tu, jos jedna vatrena navijacica stize....
Kad kupim karte javim se jel bilo problema, ocekujem jos neke potvrde za karte pa necu kupovati do ponedeljka. Ali avionska karta je tu, jos jedna vatrena navijacica stize....
-
specifikacija
#329 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!azrica87 wrote:izgleda basstar(i)mo wrote:Taj securecode (pored ona 3 broja s pozadine) je izgleda uveo samo MasterCard.![]()
HOTEL LIBERTEL MONTMARTRE DUPERRE
32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Tél. +33 (0)1 42 81 55 33
Fax +33 (0)1 44 63 04 73
http://www.hotel-montmartre-duperre.com ... #index.php
Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu!
Last edited by specifikacija on 10/09/2011 22:55, edited 1 time in total.
- star(i)mo
#330 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Specifikacija, oplakah prvi dio tvog posta...

-
specifikacija
#331 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Azrica nam bas nema srecestar(i)mo wrote:Specifikacija, oplakah prvi dio tvog posta...![]()
![]()
- azrica87
#332 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!
32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73
Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu![/quote]
joj nemoj me strasiti
uzeli smo taj hotel, zato sto je bio onako "simpatican" po izgledu i imao je dobar "rating".. citala sam bas da je u "crvenom kvartu"
valja i to vidjeti, hodati stopama picassa i van gogha...
32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73
Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu![/quote]
joj nemoj me strasiti
- star(i)mo
#333 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma sta ima veze, Moulin Rouge 
- azrica87
#334 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
a jesam baksuzspecifikacija wrote:Azrica nam bas nema srecestar(i)mo wrote:Specifikacija, oplakah prvi dio tvog posta...![]()
![]()
)))))
- star(i)mo
-
specifikacija
#336 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
joj nemoj me strasitiazrica87 wrote:Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!
32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73
Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu!
Ma, ok je to mjesto, ti barovi su pismenog izgleda, pomalo nabacuju na one barove iz americkih western filmova
Iznad ti je tkz. umjetinicki kvart, i taj splet fantasticnih ulicica i punoooo stepenica, gotovo na svakom koraku se penjes/spustas
- azrica87
#337 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
jasta cestar(i)mo wrote:![]()
Bice to sve OK.
- azrica87
#338 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma, ok je to mjesto, ti barovi su pismenog izgleda, pomalo nabacuju na one barove iz americkih western filmovaspecifikacija wrote:joj nemoj me strasitiazrica87 wrote:Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!
32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73
Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu!uzeli smo taj hotel, zato sto je bio onako "simpatican" po izgledu i imao je dobar "rating".. citala sam bas da je u "crvenom kvartu"
Iznad ti je tkz. umjetinicki kvart, i taj splet fantasticnih ulicica i punoooo stepenica, gotovo na svakom koraku se penjes/spustas
haha jos mi i to fali, da se penjem po parizu
-
specifikacija
#339 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
haha jos mi i to fali, da se penjem po parizuazrica87 wrote:Ma, ok je to mjesto, ti barovi su pismenog izgleda, pomalo nabacuju na one barove iz americkih western filmovaspecifikacija wrote:joj nemoj me strasitiazrica87 wrote:Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!
32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73
Ajfelov se renovira, potpuno je pokriven, tako to otpisi!
Salim seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu!uzeli smo taj hotel, zato sto je bio onako "simpatican" po izgledu i imao je dobar "rating".. citala sam bas da je u "crvenom kvartu"
))
Iznad ti je tkz. umjetinicki kvart, i taj splet fantasticnih ulicica i punoooo stepenica, gotovo na svakom koraku se penjes/spustas)))
-
specifikacija
#340 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ali, Ajfelov se renovira, tako da je potpuno prekriven, a ne dozvoljavaju da se pridje blize zbog radova i opasnosti da se nesto obrusi na znatizeljnog setaca!
-
specifikacija
#341 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Salim se za Ajfelov, morao sam, mada sam se pokusao suzdrzati
)))
- star(i)mo
#342 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Nemoj jadan ne bio, gdje ce ti dusa!?

-
specifikacija
#343 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Zna se, zna sestar(i)mo wrote:Nemoj jadan ne bio, gdje ce ti dusa!?![]()
![]()
- azrica87
#344 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
hahah bas ti hvalaspecifikacija wrote:Salim se za Ajfelov, morao sam, mada sam se pokusao suzdrzati)))
-
specifikacija
#345 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Upalis TV i gledas utakmici iz perspektive hotelske sobe, ali mislim da ce prenositi i u obliznjim kafanicama, ne mislim na one nemoralne baroveazrica87 wrote:hahah bas ti hvalaspecifikacija wrote:Salim se za Ajfelov, morao sam, mada sam se pokusao suzdrzati)))
ali nema veze, necu ja ni izlaziti iz "svog kvarta"
- azrica87
#346 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ma ja, na tv makar mogu vidjeti, jel ono henry stvarno dao s' rukom golspecifikacija wrote:Upalis TV i gledas utakmici iz perspektive hotelske sobe, ali mislim da ce prenositi i u obliznjim kafanicama, ne mislim na one nemoralne baroveazrica87 wrote:hahah bas ti hvalaspecifikacija wrote:Salim se za Ajfelov, morao sam, mada sam se pokusao suzdrzati)))
ali nema veze, necu ja ni izlaziti iz "svog kvarta"
Ipak, na TV-u se sve tako bolje vidi
)))
-
specifikacija
#347 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma,on ti je vec u penziji
nego, sta ces kupiti star(i)mo i meni, to je stari pariski obicaj da onaj ko dolazi, donosi i neke poklone
Mi smo skromni
kako se zove ona poznata totra iz Beca koji svi hvale, a nije bas cemu 
- star(i)mo
#348 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Saher torta, mmmm
star(i)mo wrote:specifikacija wrote:U nastavku sajt na eng. jeziku za prodaju karata : http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en
Podvlacim da na ovome sajtu mozete sami birati slobodna mjesta na tribinama! Kliknite na "location" i birajte mjesta na kojima su nasi navijaci! Karte je, nakon sto se izvrsi uplata, nemoguce zamjeniti...
Karte mozete printati kuci u PDF formatu, i to vas nista ne kosta. Nepotrebno je traziti da vam se karte salju na kucnu adresu jer ce preporuceno pismo kostati oko 15 eura!
Sljedeci sajtovi su :
http://partenaires.ticketnet.fr/manifes ... 7#zoneplan
http://www.placeetvous.fr/
Uploaded with ImageShack.us
-
specifikacija
#349 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
star(i)mo wrote:Saher torta, mmmm![]()
Meni se u Mo. dopada onaj restoran " Sadrvan" i posebno " bosanska snicla"kako je to mmmmmm
star(i)mo wrote:specifikacija wrote:U nastavku sajt na eng. jeziku za prodaju karata : http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en
Podvlacim da na ovome sajtu mozete sami birati slobodna mjesta na tribinama! Kliknite na "location" i birajte mjesta na kojima su nasi navijaci! Karte je, nakon sto se izvrsi uplata, nemoguce zamjeniti...
Karte mozete printati kuci u PDF formatu, i to vas nista ne kosta. Nepotrebno je traziti da vam se karte salju na kucnu adresu jer ce preporuceno pismo kostati oko 15 eura!
Sljedeci sajtovi su :
http://partenaires.ticketnet.fr/manifes ... 7#zoneplan
http://www.placeetvous.fr/
Uploaded with ImageShack.us
- azrica87
#350 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
moze jedna sacher torta sa slagom i jedna becka kahva "melange" za dvije kartespecifikacija wrote:Ma,on ti je vec u penzijinego, sta ces kupiti star(i)mo i meni, to je stari pariski obicaj da onaj ko dolazi, donosi i neke poklone
Mi smo skromni
kako se zove ona poznata totra iz Beca koji svi hvale, a nije bas cemu