Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
star(i)mo

#326 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Taj securecode (pored ona 3 broja s pozadine) je izgleda uveo samo MasterCard. :-) :D
azrica87

#327 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

star(i)mo wrote:Taj securecode (pored ona 3 broja s pozadine) je izgleda uveo samo MasterCard. :-) :D
izgleda bas :D
ocaj

#328 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ocaj »

Hvala vam momci,prave ste dusice! :kiss:

Kad kupim karte javim se jel bilo problema, ocekujem jos neke potvrde za karte pa necu kupovati do ponedeljka. Ali avionska karta je tu, jos jedna vatrena navijacica stize.... :D
specifikacija

#329 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:
star(i)mo wrote:Taj securecode (pored ona 3 broja s pozadine) je izgleda uveo samo MasterCard. :-) :D
izgleda bas :D
Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!

HOTEL LIBERTEL MONTMARTRE DUPERRE
32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Tél. +33 (0)1 42 81 55 33
Fax +33 (0)1 44 63 04 73

http://www.hotel-montmartre-duperre.com ... #index.php

Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu!
Last edited by specifikacija on 10/09/2011 22:55, edited 1 time in total.
star(i)mo

#330 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Specifikacija, oplakah prvi dio tvog posta... :lol: :lol: :lol:
specifikacija

#331 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:Specifikacija, oplakah prvi dio tvog posta... :lol: :lol: :lol:
Azrica nam bas nema srece :))))))
azrica87

#332 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!

32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73

Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu![/quote]

joj nemoj me strasiti :| uzeli smo taj hotel, zato sto je bio onako "simpatican" po izgledu i imao je dobar "rating".. citala sam bas da je u "crvenom kvartu" :-D valja i to vidjeti, hodati stopama picassa i van gogha...
star(i)mo

#333 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Ma sta ima veze, Moulin Rouge :thumbup:
azrica87

#334 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:
star(i)mo wrote:Specifikacija, oplakah prvi dio tvog posta... :lol: :lol: :lol:
Azrica nam bas nema srece :))))))
a jesam baksuz :( nemogu kupiti karte, hotel mi u kurvanjskoj ulici, sad mi jos fali samo da strajkuju 10. oktobra pa da nam let odgode i bice perfekt..
star(i)mo

#335 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

:lol:
Bice to sve OK.
specifikacija

#336 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!

32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73

Ukoliko se odlucis na ovaj hotel, rezervaciju izvrsi preko neta i pazi da tacno ukucas adresu istog. Vjeruj da ja od toga nemam nikakvu korist, ali je ovo samo moj prijateljski savjet. Prosle godine su u tom hotelu boravili moji prijatelji i bili su zadovoljni, a osim toga hotel je renoviran,ali jedina mu je mana sto su sobe nekako male, ali to je mana svih hotelskih soba u Parizu!
joj nemoj me strasiti :| uzeli smo taj hotel, zato sto je bio onako "simpatican" po izgledu i imao je dobar "rating".. citala sam bas da je u "crvenom kvartu" :-D valja i to vidjeti, hodati stopama picassa i van gogha...[/quote]

Ma, ok je to mjesto, ti barovi su pismenog izgleda, pomalo nabacuju na one barove iz americkih western filmova :)))
Iznad ti je tkz. umjetinicki kvart, i taj splet fantasticnih ulicica i punoooo stepenica, gotovo na svakom koraku se penjes/spustas :))))
azrica87

#337 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

star(i)mo wrote::lol:
Bice to sve OK.
jasta ce 8-) gdje ce biti tekma bez mene..
azrica87

#338 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:
azrica87 wrote:Draga Azra, gdje bas u taj hotel?! Isti se nalazi u kvartu Pigalle, koji je poznat kao kvart nacickan sex shopovima, no to nije nista strasno jer je to, manje vise, atrakcija za turiste. Ali, ulicica u kojoj se nalazi tvoj hotel, ispunjen je, s obje strane, barovima i mladim prodavacicama ljubavi. Nije to zastrasujuce mjesto, ali gdje bas tu da izvrsis rezervaciju? Tak kvart je odlican, jer se nalazi tik ispod Montmartra. Ako zelis, pokusaj ovaj hotel ispod, u istom su kvartu, udaljeni oko 100 metara, ali ti se oko hotela nece setati cudaci!

32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73

joj nemoj me strasiti :| uzeli smo taj hotel, zato sto je bio onako "simpatican" po izgledu i imao je dobar "rating".. citala sam bas da je u "crvenom kvartu" :-D valja i to vidjeti, hodati stopama picassa i van gogha...
Ma, ok je to mjesto, ti barovi su pismenog izgleda, pomalo nabacuju na one barove iz americkih western filmova :)))
Iznad ti je tkz. umjetinicki kvart, i taj splet fantasticnih ulicica i punoooo stepenica, gotovo na svakom koraku se penjes/spustas :))))[/quote]

haha jos mi i to fali, da se penjem po parizu :) samo jedno moram obavezno uraditi u parizu: uslikati se sa bosanskom zastavom pred eiffelu 8-)
specifikacija

#339 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:
specifikacija wrote:

32 RUE DUPERRE
75009 PARIS
Fax +33 (0)1 44 63 04 73

Ajfelov se renovira, potpuno je pokriven, tako to otpisi!

Salim seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Iznad ti je tkz. umjetinicki kvart, i taj splet fantasticnih ulicica i punoooo stepenica, gotovo na svakom koraku se penjes/spustas :))))
haha jos mi i to fali, da se penjem po parizu :) samo jedno moram obavezno uraditi u parizu: uslikati se sa bosanskom zastavom pred eiffelu 8-)[/quote]
specifikacija

#340 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Ali, Ajfelov se renovira, tako da je potpuno prekriven, a ne dozvoljavaju da se pridje blize zbog radova i opasnosti da se nesto obrusi na znatizeljnog setaca!
specifikacija

#341 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Salim se za Ajfelov, morao sam, mada sam se pokusao suzdrzati :))))
star(i)mo

#342 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Nemoj jadan ne bio, gdje ce ti dusa!? :lol: :lol: :lol:
specifikacija

#343 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:Nemoj jadan ne bio, gdje ce ti dusa!? :lol: :lol: :lol:
Zna se, zna se :))))))
azrica87

#344 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:Salim se za Ajfelov, morao sam, mada sam se pokusao suzdrzati :))))
hahah bas ti hvala :x ali nema veze, necu ja ni izlaziti iz "svog kvarta" :wink:
specifikacija

#345 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:
specifikacija wrote:Salim se za Ajfelov, morao sam, mada sam se pokusao suzdrzati :))))
hahah bas ti hvala :x ali nema veze, necu ja ni izlaziti iz "svog kvarta" :wink:
Upalis TV i gledas utakmici iz perspektive hotelske sobe, ali mislim da ce prenositi i u obliznjim kafanicama, ne mislim na one nemoralne barove :) Ipak, na TV-u se sve tako bolje vidi :))))
azrica87

#346 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:
azrica87 wrote:
Upalis TV i gledas utakmici iz perspektive hotelske sobe, ali mislim da ce prenositi i u obliznjim kafanicama, ne mislim na one nemoralne barove :) Ipak, na TV-u se sve tako bolje vidi :))))
ma ja, na tv makar mogu vidjeti, jel ono henry stvarno dao s' rukom gol :)
specifikacija

#347 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Ma,on ti je vec u penziji :) nego, sta ces kupiti star(i)mo i meni, to je stari pariski obicaj da onaj ko dolazi, donosi i neke poklone :) Mi smo skromni :) kako se zove ona poznata totra iz Beca koji svi hvale, a nije bas cemu :)
star(i)mo

#348 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Saher torta, mmmm :D
star(i)mo wrote:
specifikacija wrote:U nastavku sajt na eng. jeziku za prodaju karata : http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en

Podvlacim da na ovome sajtu mozete sami birati slobodna mjesta na tribinama! Kliknite na "location" i birajte mjesta na kojima su nasi navijaci! Karte je, nakon sto se izvrsi uplata, nemoguce zamjeniti...

Karte mozete printati kuci u PDF formatu, i to vas nista ne kosta. Nepotrebno je traziti da vam se karte salju na kucnu adresu jer ce preporuceno pismo kostati oko 15 eura!

Sljedeci sajtovi su :

http://partenaires.ticketnet.fr/manifes ... 7#zoneplan
http://www.placeetvous.fr/
Image

Uploaded with ImageShack.us
specifikacija

#349 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:Saher torta, mmmm :D

Meni se u Mo. dopada onaj restoran " Sadrvan" i posebno " bosanska snicla" :) kako je to mmmmmm :)
star(i)mo wrote:
specifikacija wrote:U nastavku sajt na eng. jeziku za prodaju karata : http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en

Podvlacim da na ovome sajtu mozete sami birati slobodna mjesta na tribinama! Kliknite na "location" i birajte mjesta na kojima su nasi navijaci! Karte je, nakon sto se izvrsi uplata, nemoguce zamjeniti...

Karte mozete printati kuci u PDF formatu, i to vas nista ne kosta. Nepotrebno je traziti da vam se karte salju na kucnu adresu jer ce preporuceno pismo kostati oko 15 eura!

Sljedeci sajtovi su :

http://partenaires.ticketnet.fr/manifes ... 7#zoneplan
http://www.placeetvous.fr/
Image

Uploaded with ImageShack.us
azrica87

#350 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:Ma,on ti je vec u penziji :) nego, sta ces kupiti star(i)mo i meni, to je stari pariski obicaj da onaj ko dolazi, donosi i neke poklone :) Mi smo skromni :) kako se zove ona poznata totra iz Beca koji svi hvale, a nije bas cemu :)
moze jedna sacher torta sa slagom i jedna becka kahva "melange" za dvije karte :D
Locked