Salmir Kaplan

Post Reply
snaga_znanja

#326 Re: Salmir Kaplan

Post by snaga_znanja »

SDP je onda logicnim slijedom jaran od Kurdistanske radnicke partije... :lol:
empirers

#327 Re: Salmir Kaplan

Post by empirers »

snaga_znanja wrote:SDP je onda logicnim slijedom jaran od Kurdistanske radnicke partije... :lol:
Ne,SDP su kemalisti :D kemalisti su malo zesci doduse
empirers

#328 Re: Salmir Kaplan

Post by empirers »

snaga_znanja wrote:SDP je onda logicnim slijedom jaran od Kurdistanske radnicke partije... :lol:
Ne,SDP su kemalisti :D kemalisti su malo zesci doduse
mokra_carapa

#329 Re: Salmir Kaplan

Post by mokra_carapa »

Paranoid wrote:
snaga_znanja wrote:Sta ova budala prica ako moze u kratkim crtama ali vidim da teoretise zavjerma?
Koliko sam ja shvatio, onaj koje zaglibio u "hizmetu" i pojeo mnogo njihovih "knjiga" je opasan da je dovoljno da mu neko od nadležnih izda fetvu...taj je u stanju da napravi cirkus kakve možemo vidjet u Bejrutu..
Upravo to ko nije vidio i ne zna, tzv braća turci peru mozak i unesrećenu djecu vrbuju davajući im mogućnost studiranja i kojekakvog napredovanja pod uslovom da kad hizmetu zatreba osoba za djelovanje u njihovu korist oni se odazovu i zanemaruju sve ostale obaveze, principe i sl.

kao janjičari u neko davno prošlo vrijeme :)

hizmet = sekta
kamen spoticanja

#330 Re: Salmir Kaplan

Post by kamen spoticanja »

mokra_carapa wrote:
Paranoid wrote:
snaga_znanja wrote:Sta ova budala prica ako moze u kratkim crtama ali vidim da teoretise zavjerma?
Koliko sam ja shvatio, onaj koje zaglibio u "hizmetu" i pojeo mnogo njihovih "knjiga" je opasan da je dovoljno da mu neko od nadležnih izda fetvu...taj je u stanju da napravi cirkus kakve možemo vidjet u Bejrutu..
Upravo to ko nije vidio i ne zna, tzv braća turci peru mozak i unesrećenu djecu vrbuju davajući im mogućnost studiranja i kojekakvog napredovanja pod uslovom da kad hizmetu zatreba osoba za djelovanje u njihovu korist oni se odazovu i zanemaruju sve ostale obaveze, principe i sl.

hizmet = sekta
Jes, a ko se ne odazive postane ministar :-)
Klavikula

#331 Re: Salmir Kaplan

Post by Klavikula »

koga interesuje nesto vise o Hizmetu nek se obrati drugu Tajipu. on ga moze vise uputiti u te relacije. iz prve ruke moze reci kako je saradjivati sa njima i kako je ratovat protiv njih :D :D
Last edited by Klavikula on 17/01/2014 20:30, edited 1 time in total.
snaga_znanja

#332 Re: Salmir Kaplan

Post by snaga_znanja »

mokra_carapa wrote:
Paranoid wrote:

hizmet = sekta
Kao npr. sta obavlja kad ga zovnu? Gdje se moze upisati da mi neko para dadne.-. :lol:
It_is_a_Leclerc

#333 Re: Salmir Kaplan

Post by It_is_a_Leclerc »

Kaplan brani Erdogana od Hizmeta.

Ta budala, braćo moja mila :lol:
mokra_carapa

#334 Re: Salmir Kaplan

Post by mokra_carapa »

Bolje biti nekome žirant nego ovo :D
kamen spoticanja

#335 Re: Salmir Kaplan

It_is_a_Leclerc wrote:Kaplan brani Erdogana od Hizmeta.

Ta budala, braćo moja mila :lol:
Nakon ovog vecerasnjeg nastupa erdogan sigurno pobjeđuje
MuaDib

#336 Re: Salmir Kaplan

Post by MuaDib »

Moj ministre ti si pobrko lončiće, nisi ti travu jeo, već si se izgleda dobro napušio trave. :zzzz:
akcid

#337 Re: Salmir Kaplan

Post by akcid »

Ima li neko link na večerašnji FACE TV sa Kaplanom?
branimir stulic

#338 Re: Salmir Kaplan

Post by branimir stulic »

Ljudi..... ja ovo nista nisam shvatio. Da ovaj Kaplan nije bio u autu sa Hankinim sinom jer mi je izgledao... nekako napuseno. Majko moja mila...
DAkle svi vi koji ljetujete u Antaliji.. svi ste vi meni sumnjivi.. I ovi fudbaleri koji se tamo pripremaju... svi odreda.
kamen spoticanja

#339 Re: Salmir Kaplan

akcid wrote:

bez ikakve zafrkancije,skloni djecu u drugu sobu kad ovo budes gledao
frx

#340 Re: Salmir Kaplan

Post by frx »

kamen spoticanja wrote:
akcid wrote:

:D :D :D :run:
dormeo

#341 Re: Salmir Kaplan

Post by dormeo »

koji vam je qrac ljudi?! covjek je iznio informacije, i svaka cast mu na tome. normalno je da se preko nasih ledja na ovom podrucju lome svakakvi interesi kao sto su se lomila koplja i na jugoslaviji dok nije razjebana a neki su govorili ta to ti znas. nemojte bit papci pa odmah u startu srat. svaka informacija je dobrodosla, covjek nije imao nikakav interes da sebi navlaci probleme a opet je odlucio da nesto kaze sto smatra da je bitno i u interesu ljudi. zato malo respekta.
daddy-kool

#342 Re: Salmir Kaplan

Post by daddy-kool »

kamen spoticanja wrote:
-LIBERO- wrote:Fethullah Gülen sponzor Zeljke Komsica.

O jbt. Kaplan poludio skroz...tj. Bakir poludio skroz. :D
Kaplan je tihicev najvjerniji pushac...tesko da bakir ima s ovim veze
Tacnije ovo nema veze s mozgom
"SDP mi je postao malo sumnjiv kad je neki isao u tursku"
Sjooj al ga senad lozi :lol:
Kaplan je bio Tihićev igrač, ali ova priča miriše na Izetbegovićevu struju.

Da ovo nije bilo iskazivanje lojalnosti i vijest o lošem zdravstvenom stanju Tihića?
zvizdan

#343 Re: Salmir Kaplan

Post by zvizdan »

dormeo wrote:koji vam je qrac ljudi?! covjek je iznio informacije, i svaka cast mu na tome. normalno je da se preko nasih ledja na ovom podrucju lome svakakvi interesi kao sto su se lomila koplja i na jugoslaviji dok nije razjebana a neki su govorili ta to ti znas. nemojte bit papci pa odmah u startu srat. svaka informacija je dobrodosla, covjek nije imao nikakav interes da sebi navlaci probleme a opet je odlucio da nesto kaze sto smatra da je bitno i u interesu ljudi. zato malo respekta.
Kakve je, bolan, informacije iznio? Nabrojao par institucija i firmi za koje svako koga je to zanimalo od njihovog osnutka u BiH zna da su Hizmetove. A narocito je to znala i njegova stranka kad im je sirom otvorila vrata da udju u BiH, ali, eto, tad je Hizmet bio u talu s Erdoganom pa je to bilo OK. Pa su im tako, naprimjer, na 100 godina halalili tekiju u Blagaju, za milion kesovine. Isto ko da je iznio informacije kako ovi spremaju teroristicke napade po Bosni ili nesto slicno...

Uglavnom, lik se pokazao totalno nesposobnim da sastavi dvije smislene recenice u kontinuitetu, a kamo li da nam objasni zasto bi se mi ovdje trebali bojati Hizmeta. Kakve konkretno veze s Bosnom ima to sto su se ovi trenutno pohebali s Erdoganom, i treba li sad SIPA reagovati jer je on morao kupovati po pet primjeraka Zamana dok se zahebavao po Turskoj? :D

Nego, jel tebi fakat OK da ti ovakav benevrek bude ministar, i to kulture? Ne vidis u tome nista cudno? :-D
kamen spoticanja

#344 Re: Salmir Kaplan

daddy-kool wrote:
kamen spoticanja wrote:
-LIBERO- wrote:Fethullah Gülen sponzor Zeljke Komsica.

O jbt. Kaplan poludio skroz...tj. Bakir poludio skroz. :D
Kaplan je tihicev najvjerniji pushac...tesko da bakir ima s ovim veze
Tacnije ovo nema veze s mozgom
"SDP mi je postao malo sumnjiv kad je neki isao u tursku"
Sjooj al ga senad lozi :lol:
Kaplan je bio Tihićev igrač, ali ova priča miriše na Izetbegovićevu struju.

Da ovo nije bilo iskazivanje lojalnosti i vijest o lošem zdravstvenom stanju Tihića?
ne bi me cudilo...valjda kad pocnes pushit,naviknes se pa onda ne mozes bez toga
ali ovo bakir sigurno nije trazio...znam sigurno da su bakirovi odnosi s hizmecharima dobri
karanana

#345 Re: Salmir Kaplan

Post by karanana »

dormeo wrote:koji vam je qrac ljudi?! covjek je iznio informacije, i svaka cast mu na tome. normalno je da se preko nasih ledja na ovom podrucju lome svakakvi interesi kao sto su se lomila koplja i na jugoslaviji dok nije razjebana a neki su govorili ta to ti znas. nemojte bit papci pa odmah u startu srat. svaka informacija je dobrodosla, covjek nije imao nikakav interes da sebi navlaci probleme a opet je odlucio da nesto kaze sto smatra da je bitno i u interesu ljudi. zato malo respekta.
aha znaci mi smo kljuc politicke krize i borbe za vlast u turskoj?
ovdje se bije bitka za tursku?

posto meni apsolutno nista nije jasno o cemu je pricao ja bih postavio mnogo pitanja pa ko moze da odgovori neka ili sva.

sta je hizmet i zasto je los, odnosno zasto je losiji, gori, opasniji od bilo koje druge stranke, struje ili sekte pa tako i erdoganove koju ovi bakirovci brane? da li je to neka teroristicka skupina? da li je zabranjena u svijetu?
kakve sve ovo ima veze sa nama? zasto bi nas trebalo da brine ko ce doci na vlast u turskoj (naravno znam da to brine bakira, kaplana i druge dupeljupce turaka, tacnije erdogana)? na koji nacin taj hizmet moze uticati na ljude ovdje preko turskih koledza, putnickih agencija i drugih organizacija koje je onaj naveo?

ja sam uvijek i mislio da je ovaj mali bakirov. ne izlazi mi iz glave njegovo dupeuvlakastvo kada je 2010. proglasavao bakira pobjednikom za predsjednistvo.
kamen spoticanja

#346 Re: Salmir Kaplan

kaplan je najvjerniji tihicev potrcko...dakle nema s bakirom nikakve veze...bar nije imao dok je tihi bio vitalan
a o hizmetu mozes naci vise na temi o protestima u turskoj
Ridjobrki

#347 Re: Salmir Kaplan

Post by Ridjobrki »

kamen spoticanja wrote:kaplan je najvjerniji tihicev potrcko...dakle nema s bakirom nikakve veze...bar nije imao dok je tihi bio vitalan
Poklopila je njega Bakirova struja otkako je imenovan ministrom.

Da se poslužim mišlju Duška Dugouška / Zekoslava Mrkve: "Prosto je nevjerojatno što sve slon neće napraviti za šaku kikirikija."
akcid

#348 Re: Salmir Kaplan

Post by akcid »

kamen spoticanja wrote:
akcid wrote:

[youtube]http://www.youtube.,,,,,,com/watch?v=q0VGmXvbxJA.....[/youtube]

Tačno tako :D

Kaplan ovdje prosipa ublehe, iznosi informacije bez ijednog konkretnog dokaza, optužuje bez ikakvog smislenog razloga. Ovo je klasičan oblik diskreditacije protivnika interesa, ideje ili ideologije. Ovakvom spinu mogu povjerovati samo lakovjerne, naivne, neobrazovane i glupe osobe. Ovaj intervju, ova priča je poznati oblik političke borbe protiv rivala. Ne bi me iznenadila informacija i da je Kaplan saradnik turske obavještajne agencije :-)
kamen spoticanja

#349 Re: Salmir Kaplan

Ridjobrki wrote:
kamen spoticanja wrote:kaplan je najvjerniji tihicev potrcko...dakle nema s bakirom nikakve veze...bar nije imao dok je tihi bio vitalan
Poklopila je njega Bakirova struja otkako je imenovan ministrom.

Da se poslužim mišlju Duška Dugouška / Zekoslava Mrkve: "Prosto je nevjerojatno što sve slon neće napraviti za šaku kikirikija."
ma jok...do neki dan su mu skidali brnjicu kad je trebalo lajat na sefika dzaferovica,safeta softica i zeleniju ekipu...sad tihi vise ne dolazi na glavni odbor,bezbeli trazi novog gospodara
kamen spoticanja

#350 Re: Salmir Kaplan

akcid wrote: Ne bi me iznenadila informacija i da je Kaplan saradnik turske obavještajne agencije :-)
ta agencija (MIT se zove ) je vrlo ozbiljna sluzba...kaplan bi mogao biti saradnik mahalsko obavjestajne sluzbe
Post Reply