SDA-All about

Post Reply
jon_jovi

#326 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

Jašta radi a da nisu ušli u koaliciju sa SDP-eom bi crkli. Sada serete kao i obično.
Čovjek

#327 Re: SDA-All about

Post by Čovjek »

Zipa ovo... 8-)
Asocijacija mladih SDA izvršila prijem 404 nova člana

Svečanost se zove: "Samo BiH SDA"

Asocijacija mladih SDA od sinoć jača je za 404 mlade osobe. Cjelokupni događaj je organizovao Kantonalni odbor Asocijacije mladih Kantona Sarajevo u saradnji sa devet općinskih odbora AM SDA.

Veče druženja mladih SDA iz cijele Bosne i Hercegovine pod nazivom ''Samo BiH SDA'' je održan u Domu mladih. Pored omladine, događaju su prisustvovali član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, zamjenik predsjednika Asim Sarajlić, Senad Šepić, potpredsjednik SDA i direktor Političke akademije, predsjednik Kantonalnog odbora SDA Kantona Sarajevo Denis Zvizdić, predsjednik Asocijacije mladih SDA BiH Salmir Kaplan, predsjednik Glavnog odbora AM SDA BiH Asim Kraković, potpredsjednik FBiH Mirsad Kebo i mnogi drugi.

Na samom početku prisutnima se obratio predsjednik KO SDA KS Nezir Hadžić koji je pozdravio prisutne. On je istakao da AM SDA treba nastaviti borbu osvješćivanja nacionalno neosviještenih članova našeg društva, kao što je to radio rahmetli Alija Izetbegović.

Predsjednik KO SDA KS Denis Zvizdić koji nije krio zadovoljstvo što prisustvuje ovom događaju te govorio o velikim moralnim i etičkim vrijednostima koje koristi SDA kao što su odgoj, obrazovanje te optimizam koji ih krasi.

Jedan od mladih koji su od danas punopravni članovi Stranke demokratske akcije i Asocijacije mladih je Aldin Tinjak.

''Razloga za učlanjenje u SDA je mnogo. Neki od njih su ti jer u SDA se čuva ideja Bosne i jer imam mogućnost realizacije svoje ideje. Spomenuo bih još i Političku akademiju SDA gdje mi se pruža mogućnost profesionalnog usavršavanja'', izjavio je Tinjak.

Skup je svojim dolaskom uveličao član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović koji je uprkos prebukiranom rasporedu obaveza našao vremena da se pojavi na ovom skupu.

Potpredsjednik SDA i direktor Političke akademije je također bio prisutan te čestitao Asocijaciji na uspješnom radu i istakao da su nova 404 člana punopravan dokaz da je SDA stranka kojoj mladi vjeruju i koja im može ponuditi odgovore na njihove potrebe i planiranje budućnosti.

''Danas je SDA kao moderna stranka, prepoznata na međunarodnom nivou, putem svoje Političke akademije ima mogućnost izgradnje kapaciteta i edukacije mladih koji mogu biti lideri u narednom periodu i koji će Stranku, ali i državu Bosnu i Hercegovinu štititi na najbolji mogući način. Još jednom, čestitam svim novim članovima, te svima nama želim mnogo uspjeha i pobjeda sa SDA'', riječi su Senada Šepića.

Cjelokupan događaj je nosio naziv ''Samo BiH SDA'' čime se nedvosmisleno pokazuje da je Stranka demokratske akcije lider na političkoj sceni naše zemlje.

Primanjem preko 404 nova člana, koja su na večerašnjoj manifestaciji poimenično prozvana, u redove Asocijacije mladih je pokazan jedan ozbiljan kontinuitet rada stranke sa mladima čime se pokazuje da SDA nikako ne treba brinuti za svoju budućnost, barem kada su mladi ljudi u pitanju.

Goste događaja su mogli uživati u pjesmama Armina Muzaferije, Tarika Stambolića i Eldina Huseinbegovića. Voditelji događaja su bili Dženita Bravić i Nurko Čaušević.

Izvor:http://www.sutra.ba/novost/61934/Asocij ... nova-clana
ultima_palabra

#328 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

:lol: Zemlja koja ima ovakvu omladinu ne treba brinuti za svoju budućnost... neće je ni imati.
jazzer

#329 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Čovjek wrote:...
Skup je svojim dolaskom uveličao član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović koji je uprkos prebukiranom rasporedu obaveza našao vremena da se pojavi na ovom skupu....
E ovim su me kupili. Tako se ponasa jedan clan Predsjednistva. Uprkos svakodnevnoj borbi za sviju nas,
za drzavu on je ipak nasao vremena i posjetio ovaj cijenjeni skup. :lol: :lol:

A mi smo dobili jos 404 debila koji ce u skorije vrijeme na drzavnu sisu :x :x
_Alcatraz_

#330 Re: SDA-All about

Post by _Alcatraz_ »

ultima_palabra wrote::lol: Zemlja koja ima ovakvu omladinu ne treba brinuti za svoju budućnost... neće je ni imati.
Zasto si zloban? :lol: :x :lol:
Ovo je Bosna i Hercegovina, a to je dovoljan dokaz da su mladi buducnost... Predsjednik Asocijacije mladih SDA BiH Salmir Kaplan, koji je hercegovac, ministar kulture i uzor mladima, je redovan gost eminentnog :lol: restorana Bosna na Ilidzi. :-)
I onda kazes da zemlja nema buducnost. Nadam se samo da si mislio na zemlju BiH, a ne na planetu Zemlju. :lol:
Čovjek

#331 Re: SDA-All about

Post by Čovjek »

jazzer wrote:
Čovjek wrote:...
Skup je svojim dolaskom uveličao član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović koji je uprkos prebukiranom rasporedu obaveza našao vremena da se pojavi na ovom skupu....
E ovim su me kupili. Tako se ponasa jedan clan Predsjednistva. Uprkos svakodnevnoj borbi za sviju nas,
za drzavu on je ipak nasao vremena i posjetio ovaj cijenjeni skup. :lol: :lol:

A mi smo dobili jos 404 debila koji ce u skorije vrijeme na drzavnu sisu :x :x
Mene više fascinira jedan drugi član predsjedništva, poznat po jakom principu...
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/preds ... 7-izetbego

A to što kažeš da su 404 debila u pitanju, više govori o samom tebi, a o njima ništa... ;-)
kiky

#332 Re: SDA-All about

Post by kiky »

sda je dno dna ...
duh_sa_sjekirom

#333 Re: SDA-All about

Post by duh_sa_sjekirom »

mimoza33 wrote:Ono sto me konstantno nervira jeste da se SDA-u prebacuje kriza za nezaposlenost, za neimastinu.... a niko ne spominje to da je SDA poslije 1995 uradila sve moguce da nam vrati bosance i hercegovce, i teritorij na kojem zivimo. Pa zar ovaj narod ne vidi ko kolo vodi u Bosni? Zaista vas se divim sto ste pored ociju slijepi.Nekad i pomislim "evo vam Zlaje, za njega glasavi pa sad vidite kako ce vam biti". Zaista mi je zao ove ove lijepe bh mladosti, jer vidim kako nam je.
Bez namjere da favorizujem bilo koju stranku (jer nisam član niti jedne), već isključivo kao običan građanin i poreski obveznik (od čije se plate redovno mjesečno odbija značajna suma novca za finansiranje, između ostalog, svakojakih stranačkih parazita i nametnika), da te nešto priupitam:

1. Ako je neko 20 godina u vlasti, 20 godina sisaju državnu sisu i žive na grbači naroda, imaju sve poluge u vlasti, da li onda imaju i odgovornost za trenutno stanje po pitanju nezaposlenosti i neimaštine, npr samo u FBBiH? Čiji članovi su nekadašnji premijeri Adnan Terzić, Nedžad Branković, Mustafa Mujezinović...?

2. Šta je konkretno SDA uradila na povratku Bosanaca i Hercegovaca i koliki je približno njihov broj?

3. Koji konkretno teritorij je vratila SDA i od koga ili šta jekonkretno uradila po ptom pitanju?

Molim argumentovane i konkretne odgovore.
Hvala.
jazzer

#334 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Čovjek wrote:Mene više fascinira jedan drugi član predsjedništva, poznat po jakom principu...

A to što kažeš da su 404 debila u pitanju, više govori o samom tebi, a o njima ništa... ;-)
Zeljko Komsic, sa svim svojim manama (a ima ih svakako) je 3 puta vise ucinio za ovu zemlju nego B.I. u paketu
sa svojim babom.
I, btw, Zeljko Komsic je zlatni ljiljan, znaci imao je velika muda kada su takva trebala za odbranu
drzave sto se ne moze reci za B.I. Malo je ovo off topic ali ti si napravio poredjenje pa da ti odgovorim.

A sto se tice ovih 404 ljudi..sta ocekivati od onih koje je obucila i za politiku pripremila SDA?
Bolju buducnost za sve nas? Jaku drzavu? Da, naravno...
novi.dan.nova.nafaka

#335 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

jazzer wrote:
Čovjek wrote:Mene više fascinira jedan drugi član predsjedništva, poznat po jakom principu...
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/preds ... 7-izetbegoA to što kažeš da su 404 debila u pitanju, više govori o samom tebi, a o njima ništa... ;-)
Zeljko Komsic, sa svim svojim manama (a ima ih svakako) je 3 puta vise ucinio za ovu zemlju nego B.I. u paketu sa svojim babom.
I, btw, Zeljko Komsic je zlatni ljiljan, znaci imao je velika muda kada su takva trebala za odbranu drzave sto se ne moze reci za B.I. Malo je ovo off topic ali ti si napravio poredjenje pa da ti odgovorim.

A sto se tice ovih 404 ljudi..sta ocekivati od onih koje je obucila i za politiku pripremila SDA?
Bolju buducnost za sve nas? Jaku drzavu? Da, naravno
...
Da nisi toliko bezobrazan pa te mlade ljude nazivaš debilima (to u stvari govori više o tvom primitivizmu) i da toliko mržnje ne isijava iz postova, dalo bi se pričati.
SDA itekako misli na mladi kadar - to je jedina stranka koja ima Političku akademiju. Svake godine po nekoliko desetina polaznika obučavaju treneri koji dolaze iz sestrinskih stranaka širom evrope, ove godine su recimo bili šveđani,englezi, kao i savjetnici iz EU parlamenta. http://sda.ba/home/treca-generacija-pol ... -sa-radom/
Željko je zlatni ljiljan - super, svaka čast! SDA stranka je prepuna Zlatnih ljiljana, koji su uradili mnogo više nego što će Željko ikad uraditi. SDA jeste participirala u skoro svim vladama nakon rata, ali, SDA nikad nije vladala sa više od 50%, vlast su dijelili sa drugima, HDZ-om, SNSD-om, ranije sa SDS-om, strankama koje se i dan danas bore za secesiju, manje ili više. SDA nije zlatna, daleko od toga, ali isto tako, osim organizovanog otpora agresiji na BiH, učinili su jako mnogo na jačanju zajedničkih institucija, eno se i dalje bore za budžet koji će jačati institucije države, za razliku od SDP-a...
ultima_palabra

#336 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Nego šta su nego debili? Da nisu ušli u SDA iz ideala? :-) Ušli su da se nakače na budžetsku sisu...
draganbl

#337 Re: SDA-All about

Post by draganbl »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
jazzer wrote:
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/preds ... 7-izetbegoA to što kažeš da su 404 debila u pitanju, više govori o samom tebi, a o njima ništa... ;-)
Zeljko Komsic, sa svim svojim manama (a ima ih svakako) je 3 puta vise ucinio za ovu zemlju nego B.I. u paketu sa svojim babom.
I, btw, Zeljko Komsic je zlatni ljiljan, znaci imao je velika muda kada su takva trebala za odbranu drzave sto se ne moze reci za B.I. Malo je ovo off topic ali ti si napravio poredjenje pa da ti odgovorim.

Bolju buducnost za sve nas? Jaku drzavu? Da, naravno
...
Da nisi toliko bezobrazan pa te mlade ljude nazivaš debilima (to u stvari govori više o tvom primitivizmu) i da toliko mržnje ne isijava iz postova, dalo bi se pričati.
SDA itekako misli na mladi kadar - to je jedina stranka koja ima Političku akademiju. Svake godine po nekoliko desetina polaznika obučavaju treneri koji dolaze iz sestrinskih stranaka širom evrope, ove godine su recimo bili šveđani,englezi, kao i savjetnici iz EU parlamenta. http://sda.ba/home/treca-generacija-pol ... -sa-radom/
Željko je zlatni ljiljan - super, svaka čast! SDA stranka je prepuna Zlatnih ljiljana, koji su uradili mnogo više nego što će Željko ikad uraditi. SDA jeste participirala u skoro svim vladama nakon rata, ali, SDA nikad nije vladala sa više od 50%, vlast su dijelili sa drugima, HDZ-om, SNSD-om, ranije sa SDS-om, strankama koje se i dan danas bore za secesiju, manje ili više. SDA nije zlatna, daleko od toga, ali isto tako, osim organizovanog otpora agresiji na BiH, učinili su jako mnogo na jačanju zajedničkih institucija, eno se i dalje bore za budžet koji će jačati institucije države, za razliku od SDP-a...
Kao što sam nekoliko puta ponovio, ne brijem se za Bosnu kad vidim ko je napada, već kada vidim ko je brani.
guruman

#338 Re: SDA-All about

Post by guruman »

SDA bila i nepovratila se.A ti mladi niti imaju pojma o politici niti znaju ko ih to uvlači i navlači na regrutaciju,nemaju u backgroundu pamćenje na jedno propalo i dekadentno vrijeme (20 godina)pogubno prvenstveno po muslimane,stari jurišnici SDA se umorili pa sad na sve strane guraju golobrade nepotističke izdanke da sačuvaju ono što su osvojili (oteli) od ovog opljačkanog naroda.Za napomenu,narod se borio i izborio za svoj opstanak bez njih.Jer da su su borili kao što se busaju,ne bi ih toliko sjedilo po institucijama i sistemu buđeta (cijele familije) ,već bi bili po rovovima ili izginuli u prvim borbenim redovima kao heroji i likovi koji trebaju biti uzor.(Ako laže koza ,ne laže rog).
novi.dan.nova.nafaka

#339 Re: SDA-All about

guruman wrote:Za napomenu,narod se borio i izborio za svoj opstanak bez njih.Jer da su su borili kao što se busaju,ne bi ih toliko sjedilo po institucijama i sistemu buđeta (cijele familije) ,već bi bili po rovovima ili izginuli u prvim borbenim redovima kao heroji i likovi koji trebaju biti uzor.(Ako laže koza ,ne laže rog).
A gdje to sjede SDP jurišnici, ako ćemo već tako (ili još bolje, oni zajedno sa svojom braćom, očevima, suprugama i koga sve već nisu uvukli u svoju nepotističku hobotnicu) ? Ili jurišnici ostalih stranaka - gdje su to oni, majka mu stara?
Trebal' nabrajat Premijerovog brata, supruga od Lidije Korać, oca od Lipovače, asistenta od Zlaje....
Čovjek

#340 Re: SDA-All about

Post by Čovjek »

jazzer wrote:

Zeljko Komsic, sa svim svojim manama (a ima ih svakako) je 3 puta vise ucinio za ovu zemlju nego B.I. u paketu
sa svojim babom.
I, btw, Zeljko Komsic je zlatni ljiljan, znaci imao je velika muda kada su takva trebala za odbranu
drzave sto se ne moze reci za B.I. Malo je ovo off topic ali ti si napravio poredjenje pa da ti odgovorim.

Bolju buducnost za sve nas? Jaku drzavu? Da, naravno...
Željko Komšić je od 2006. godine član predsjedništva. Na stranu zlatni ljiljan, kojeg je dobio od Alije Izetbegovića Rahmetli, bitno je kakav je političar sada. Dakle, u 6 godina njegovog mandata, nije pokrenuo niti jednu inicijativu i bukvalno je je u tom periodu uradio jedno veliko NIŠTA! osim što je blebetao kako će Koštunicu po prstima, te postao prepoznatljiv po svojoj "Principielnosti", prvo po pitanju funkcija u SDP-u, a sada i po pitanju Budžeta kojem se najviše protivio lično on! Dakle on nije ni P. od Političara.

To što nisi analitičan i informisan, samo po sebi dokazuje da ti Bakira i Rahmetli Aliju ne podnostiš čisto iz razloga što njih dvojica ne potiču iz partije koju ti favorizuješ. Ne pada mi na pamet da ti navodim sve zasluge te dvojice ljudi, vrlo lako možeš pronaći šta su radili i educirati se, jer se radi o lucidnim i mudrim političkim potezima. Sam Bakir je za manje od 2 godine uradio za BiH, kao što bi Komšić uradio za 12 godina, razmotri malo o tome.

SDA nije obučila ta 404 mlada čovjeka, oni su većinom završili fakultete ili studiraju, te misle svojom glavom, a jedni su od najboljih studenata u svojim generacijama. Samovoljno su odlučili da budu njeni članovi, jer tu vide svoju budućnost.

Siguran sam da su Fluskule koje ti plasiraš, a koje se vuku još od tamo neke 2002 godine, potrošene i da je narod uvidio da je SDA jedina stranka sa realnom i državotvornom politikom, bez koje nebi postojao ni SDP u ovoj zemlji, a ni sve ostale stranke.

Koliko god tebi to smetalo ili se ne slagao sa tim, to ti je činjenica i fakat! ;-)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#341 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

New Episode:
Ali Baba i 404 nova razbojnika! :roll:
Chisum

#342 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

O ovoj KUGI, zacetoj u Gedzinoj laboratoriji mi se gadi i pricati....

Toliko kriminalaca, toliko izdajica, podrumasa, dezertera koji se ogrebase o dzep, obraz i cast ovog naroda, sto u ratu sto nakon njega, a sve zahvaljujuci SDA, da bi me bilo stid, da sam nekada i glasao za ovu bagru izdajnicku, dzeparosku, da im ime pomenem.

Ajde sto su ove "staaaaaaaaare bosanske i sarajevske begovske porodice", pd kojih pola vidjelo Sarajeva nije do prije 15-20 godina, a mnogi ni bogami ni Bosne, poharali sve sto se moglo poharati, unistili sve sto se moglo unistiti, prodali sve sto se moglo prodati, a u iastom paketu i obraz, cast i dostojanstvo ovog naroda koji rovari po kontejnerima evo vec 20 godina, ali sto i danas narod pushi istu ofucanu pricu...

Al' najjace mi je "politicka akademija stranke SDA" :lol: ... ne znam kakav im je podmladak, ali su im "starija braca" dno ispod kojeg nema nista.

Jebote, ja nepismenije i primitivnije lobanje i labrnje ne vidjeh, a radio sam godinama u samoj "kosnici" sarajevke SDA, na samom izvoru sa istim tim govnima, neelokventnim, neobrazovanim, bezobraznim i pokvarenim do srzi... sta su oni od ovog grada uradili, ne moze ih ovaj priglupi malokurci SDP stici za jos 200 godina.
Last edited by Chisum on 17/05/2012 12:56, edited 2 times in total.
Corto Maltese

#343 Re: SDA-All about

Post by Corto Maltese »

jazzer wrote: Zeljko Komsic, sa svim svojim manama (a ima ih svakako) je 3 puta vise ucinio za ovu zemlju nego B.I. u paketu
sa svojim babom.
Branković, Komšić, Rađo... mislim da je ova zemlja zrela za zakon kojim bi se nosiocima najviših ratnih priznanja zabranilo bavljenje politikom.
jazzer

#344 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

novi.dan.nova.nafaka wrote:...
Je l ovo sa akademije ''obavezno stivo''?? Covjece dragi, ne moras ni meni ni bilo kome drugom objasnjavati
ko su i sta su. Svaki dan vidim rezultate rada SDA, ali svaki dan i na svakom koraku. O kojoj sferi zivota zelis
da kazem o uspjesima SDA? Hoces o jakoj BiH? O ekonomiji? O zdravstvu, skolstvu? O sistemu vrijednosti
koje je SDA uspostavila za ovih 20 godina? Najvece zlo koje je, poslije cetnika, pogodilo BiH je SDA.
Chisum

#345 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

jazzer wrote:
novi.dan.nova.nafaka wrote:...
Je l ovo sa akademije ''obavezno stivo''?? Covjece dragi, ne moras ni meni ni bilo kome drugom objasnjavati
ko su i sta su. Svaki dan vidim rezultate rada SDA, ali svaki dan i na svakom koraku. O kojoj sferi zivota zelis
da kazem o uspjesima SDA? Hoces o jakoj BiH? O ekonomiji? O zdravstvu, skolstvu? O sistemu vrijednosti
koje je SDA uspostavila za ovih 20 godina? Najvece zlo koje je, poslije cetnika, pogodilo BiH je SDA.

Upravo. I tu nema vise nikakve price.

Nakon agresije, sto cetnicke, sto ustaske uloge, nakon svih ubijenih, protjeranih, nakon svega unistenog, spaljenog i pokradenog, docekala nas je SDA, s ledja, i dovrsila nas.

Taj rad... Iz ociju kradu...

Image
novi.dan.nova.nafaka

#346 Re: SDA-All about

Čovjek wrote:SDA nije obučila ta 404 mlada čovjeka, oni su većinom završili fakultete ili studiraju, te misle svojom glavom, a jedni su od najboljih studenata u svojim generacijama. Samovoljno su odlučili da budu njeni članovi, jer tu vide svoju budućnost.
Siguran sam da su Fluskule koje ti plasiraš, a koje se vuku još od tamo neke 2002 godine, potrošene i da je narod uvidio da je SDA jedina stranka sa realnom i državotvornom politikom, bez koje nebi postojao ni SDP u ovoj zemlji, a ni sve ostale stranke.
Ponekad se čovjek stvarno zapita, kako već odavno nismo uništeni, imajući u vidu zlo i mržnju koji neki nose u sebi prema drugima i drugačijima. Proglasiti 404 mlade debilima i idiotima, (uglavnom) fakultetski obrazovane osobe može samo čovjek koji mrzi sve što nije njegovo i što nije prema njegovim mjerilima. Strašno...
jazzer wrote:
novi.dan.nova.nafaka wrote:Željko je zlatni ljiljan - super, svaka čast! SDA stranka je prepuna Zlatnih ljiljana, koji su uradili mnogo više nego što će Željko ikad uraditi. SDA jeste participirala u skoro svim vladama nakon rata, ali, SDA nikad nije vladala sa više od 50%, vlast su dijelili sa drugima, HDZ-om, SNSD-om, ranije sa SDS-om, strankama koje se i dan danas bore za secesiju, manje ili više. SDA nije zlatna, daleko od toga, ali isto tako, osim organizovanog otpora agresiji na BiH, učinili su jako mnogo na jačanju zajedničkih institucija, eno se i dalje bore za budžet koji će jačati institucije države, za razliku od SDP-a...
Je l ovo sa akademije ''obavezno stivo''?? Covjece dragi, ne moras ni meni ni bilo kome drugom objasnjavatiko su i sta su. Svaki dan vidim rezultate rada SDA, ali svaki dan i na svakom koraku. O kojoj sferi zivota zelisda kazem o uspjesima SDA? Hoces o jakoj BiH? O ekonomiji? O zdravstvu, skolstvu? O sistemu vrijednosti
Ne objašnjavam ja tebi ništa - odgovaram na laži koje iznosiš. Tebi i tvojim partijašima je već odavno sve jasno: jal' dođete direktno iz SDP-a da prosipate floskule i laži, jal' ste do jučer bili u SDA, pa prebjegli u SBB pa opet po lažima. Narod zna, neki će reći.... :-D
Banksy

#347 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Nego šta su nego debili?
Da nisu ušli u SDA iz ideala? Ušli su da se nakače na budžetsku sisu...
Ne pretjeruj.
U Bosni, danas, mislim da više niko nigdje ne ulazi iz ideala.
Innovation

#348 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Nafaka, ne dozvoli da te ljute ovi "slucajni putnici". To su sve osobe koje se jedva i sjecaju kroz sta smo sve prosli.Ima jedna jako lijepa pjesma, koja kaze "Hvala BiH Armiji, SDA i Aliji, sto smo zivi ostali, sto smo svoji postali...........".
Sto se tice nepotizma, toga je bilo i prije i uvijek ce biti.
jazzer

#349 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Innovation wrote:Nafaka, ne dozvoli da te ljute ovi "slucajni putnici". To su sve osobe koje se jedva i sjecaju kroz sta smo sve prosli.Ima jedna jako lijepa pjesma, koja kaze "Hvala BiH Armiji, SDA i Aliji, sto smo zivi ostali, sto smo svoji postali...........".
:lol: :lol: :lol:

Sta ima akademac? Je l vam ovo himna? :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#350 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Innovation wrote:Nafaka, ne dozvoli da te ljute ovi "slucajni putnici". To su sve osobe koje se jedva i sjecaju kroz sta smo sve prosli.Ima jedna jako lijepa pjesma, koja kaze "Hvala BiH Armiji, SDA i Aliji, sto smo zivi ostali, sto smo svoji postali...........".

Stipu ove dijasporce,došli puni ko' brod iz Švecke i zajebavaju vas zlatne ljiljane. :lol: :lol: :lol:
Post Reply