Mislim da bi se u grupi A moglo do drugog mjesta (Hrvatska bi tad ostala bez plasmana), a E je najlakša bez dileme.
Kvalifikacije za SP 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ajatolah_
#326 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
Slovaci su se pokazali u dobrom svjetlu na Svjetskom prvenstvu, Grci su nam uvijek bili tvrd protivnik, očekujem tešku borbu i otprilike sličan broj bodova na prva tri mjesta, pa koga zapadne koje mjesto.
Sa Litvanijom i Latvijom nisam upoznat.
Mislim da bi se u grupi A moglo do drugog mjesta (Hrvatska bi tad ostala bez plasmana), a E je najlakša bez dileme.
-
bosnovizija
#327 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Grupe u kvalifikacijijama za SP 2014.god.u Brazilu:
A: HRVATSKA, SRBIJA, BELGIJA, ŠKOTSKA, MAKEDONIJA, WELS
B: ITALIJA, DANSKA, ČEŠKA R., BUGARSKA, ARMENIJA, MALTA
C: NJEMAČKA, ŠVEDSKA, REP. IRSKA, AUSTRIJA, FARSKI OTOCI, KAZAHSTAN
D: HOLANDIJA, TURSKA, MAĐARSKA, RUMUNIJA, ESTONIJA, ANDORA
E: NORVEŠKA, SLOVENIJA, ŠVICARSKA, ALBANIJA, KIPAR, ISLAND
F: PORTUGAL, RUSIJA, IZRAEL, SJEV. IRSKA, AZERBEJDŽAN, LUXEMBURG
G: GRČKA, SLOVAČKA, Bi H, LITVANIJA, LATVIJA, LIHTENŠTAJN
H: ENGLESKA, CRNA GORA, UKRAJINA, POLJSKA, MOLDAVIJA, SAN MARINO
I: ŠPANIJA, FRANCUSKA, BJELORUSIJA, GRUZIJA, FINSKA
Ja sam prezadovoljan sa grupom u kojoj je naša reprezentacija ( BiH )! Sretno zmajevi do Brazila!

A: HRVATSKA, SRBIJA, BELGIJA, ŠKOTSKA, MAKEDONIJA, WELS
B: ITALIJA, DANSKA, ČEŠKA R., BUGARSKA, ARMENIJA, MALTA
C: NJEMAČKA, ŠVEDSKA, REP. IRSKA, AUSTRIJA, FARSKI OTOCI, KAZAHSTAN
D: HOLANDIJA, TURSKA, MAĐARSKA, RUMUNIJA, ESTONIJA, ANDORA
E: NORVEŠKA, SLOVENIJA, ŠVICARSKA, ALBANIJA, KIPAR, ISLAND
F: PORTUGAL, RUSIJA, IZRAEL, SJEV. IRSKA, AZERBEJDŽAN, LUXEMBURG
G: GRČKA, SLOVAČKA, Bi H, LITVANIJA, LATVIJA, LIHTENŠTAJN
H: ENGLESKA, CRNA GORA, UKRAJINA, POLJSKA, MOLDAVIJA, SAN MARINO
I: ŠPANIJA, FRANCUSKA, BJELORUSIJA, GRUZIJA, FINSKA
Ja sam prezadovoljan sa grupom u kojoj je naša reprezentacija ( BiH )! Sretno zmajevi do Brazila!
- vinnie_jones
#328 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
Maznemo brodicu u Makarskoj i lagano do Brazilafukushima wrote:valja pocet skupljati pare za brazil, daleko je majku mu![]()
nastradaće i Hamšiku ženski dio familije kad budemo igrali goreKelner wrote:hebace ce nas onaj hamsik, grci su taraba, strara ekipa....
- siki_sa
#329 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
Kuci sve pobjediti, sto se tice grcke i slovacke na kod njih izvuci bod, litvaniju, latviju i litenstajn i gostima pobjediti i eto nas na SP-u
- Romanista 101%
#330 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
grupa G je najlaksa, laksa je nego i grupa E.
-
Baudelaire
#331 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
Šta ste navalili sa tim da je E najlakša, meni je drago što nas nije zapala. Island iz zadnjeg šešira je težak, a i Albanija i Kipar su jači od Latvije i Litvanije. Slovačka i Grčka su tu negdje sa Slovenijom i Norveškom.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#332 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ako ovo prodamo...nek ide repka u MP3 
- lerdi
#333 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
Dobili smo daleko najlakšu grupu. To sam slijepac ne vidi.
Ronaldo ljudim ti .....
Ronaldo ljudim ti .....
- mrtva kokoš
#334 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
predvidjam da cemo na ovoj temi otjerati safeta i naci novog selektora za kvalifikacije 2014 
-
Zgec Lezda
#335 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
I ja to kazem. Primjetio sam da neki kazu da je E laksa, ali G je najlaksa. Grupa G ima dvije, mozda cak i tri ekipe koje su slabije ili barem na istom nivou kao najslabija ekipa u E. Grupa E nema bas neku jaku ekipu, ali zato sve ekipe su neke sa kojim bi bilo puno nerjesenih rezultata.Romanista 101% wrote:grupa G je najlaksa, laksa je nego i grupa E.
- vaučer
#336 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Debelo najlakša skupina, za dvije glave najlakša.
Mogu slobodno raspustiti reprezentaciju i pobacat se svi reprezentativci sa Starog mosta ako ne prođu.
Mogu slobodno raspustiti reprezentaciju i pobacat se svi reprezentativci sa Starog mosta ako ne prođu.
-
fukushima
#337 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
ako odemo na euro u poljsku i ukrinu mozda se nesto i promijeni po tom stavuSplinter wrote:predvidjam da cemo na ovoj temi otjerati safeta i naci novog selektora za kvalifikacije 2014
ili bar u baraz
- atko
#338 Re: Kvalifikacije za SP 2014
e vala ako ovo ne prodjemo ...treba dekretom ukinuti repku
- p206
#339 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Grčka i Litvanija su zaebane za ove naše balerine... radne i požrtvovane ekipe, Grci još uz to dosta prgavi, i neviđeni sretnici u izvlačenjima...
Latvija je imala jednu dobru generaciju koja je otišla na EURO 2004, sad nista posebno...
Slovačka prava domaćinska ekipa, mada su mrtve Ruse znali dobiti na gostovanju i to je sve
ako ništa otićemo na EURO 2016. biju ko neće
Latvija je imala jednu dobru generaciju koja je otišla na EURO 2004, sad nista posebno...
Slovačka prava domaćinska ekipa, mada su mrtve Ruse znali dobiti na gostovanju i to je sve
ako ništa otićemo na EURO 2016. biju ko neće
- kokuz_sa
#340 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
slovaci lagani al na papiru samo..digli ruse u gostima 
-
fukushima
#341 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
pa digli smo ih i mi u prijateljskoj ko od sale
- kokuz_sa
#342 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
jedno je prijateljska drugo su kvalifikacije al eto..
- ledeni_caj
#343 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Najlaksa grupa koju smo dobili do sada, i opet ne valja. Sta treba, sami da budemo u grupi? Direktno da idemo?
-
fukushima
#344 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
ako nista bar znamo da se mozemo nositi sa njima. i armenija ih kuci otresla 3-1 a irska im otkinula bod u slovackoj
- kamen spoticanja
#345 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
onda da ne igramo nikako...pa bolan u malo srece u zrijebu na prvenstvu u brazilu mozemo do cetvrtfinala istog...a onda je svakako lutrija...amir begovic izvadi po dva penala mexikancima u cetvrtfinalu,i holandjanima u polufinalu...a onda u finalu englezi...pa sta bude...to je tesko prognozirat...kokuz_sa wrote:jedno je prijateljska drugo su kvalifikacije al eto..
-
Mustang1
#346 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Htjedoh postaviti sliku ispod .. i odmah si mi ti pao na pametpici wrote:ako ovo prodamo...nek ide repka u MP3

-
north
#347 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
Ma ko se iole razumije u fudbal, ne može reći da su Grčka i Slovačka lopata ekipe, ali su sigurno od svih iz prva dva šešira ponajlakše, možda da je još umjesto Grčke upala Norveška
, ali i ovako je predobro...
Pa zamislite da smo u zadnjoj skupini sa Španijom i Frnacuskom, ili da su nas zapali švabe, holanđani, englezi, portugalci..... mogli bi odmah zaboraviti na prvo mjesto, ovako se mora razmišljati o prvom mjestu ako se misli ozbiljno....
Slovake smo već dobili u prijateljskoj i to na njihovom terenu, sa grcima igramo za 10-ak dana prijateljsku pa ćemo vidjeti sa čim oni raspolažu, iako mislim da imaju prestaru i istrošenu ekipu, ali zato iskusnu i prgavu koja zna igrati tvrdo i na rezultat....biće pravo jebeno sa njima igrati na njhovom terenu kad se zna kakvu atmosferu grci prave..
Neće biti lako ni na gostovanjima u Litvaniji i Latviji, ruske su to škole jebi ga, daleko gostovanje, tako da treba biti jako oprezan...
Pa zamislite da smo u zadnjoj skupini sa Španijom i Frnacuskom, ili da su nas zapali švabe, holanđani, englezi, portugalci..... mogli bi odmah zaboraviti na prvo mjesto, ovako se mora razmišljati o prvom mjestu ako se misli ozbiljno....
Slovake smo već dobili u prijateljskoj i to na njihovom terenu, sa grcima igramo za 10-ak dana prijateljsku pa ćemo vidjeti sa čim oni raspolažu, iako mislim da imaju prestaru i istrošenu ekipu, ali zato iskusnu i prgavu koja zna igrati tvrdo i na rezultat....biće pravo jebeno sa njima igrati na njhovom terenu kad se zna kakvu atmosferu grci prave..
Neće biti lako ni na gostovanjima u Litvaniji i Latviji, ruske su to škole jebi ga, daleko gostovanje, tako da treba biti jako oprezan...
-
Baudelaire
#348 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
Joj što mrzim kad 'vako neko počne sa šupljom i uzdizanjem. Kakvi crni Englezi u finalu, šta ih dižete u nebesa. Možemo dobiti samo Brazil ili Njemačku u finalu, ne spominjite više tu cirkusku otočku naciju.kamen spoticanja wrote:onda da ne igramo nikako...pa bolan u malo srece u zrijebu na prvenstvu u brazilu mozemo do cetvrtfinala istog...a onda je svakako lutrija...amir begovic izvadi po dva penala mexikancima u cetvrtfinalu,i holandjanima u polufinalu...a onda u finalu englezi...pa sta bude...to je tesko prognozirat...kokuz_sa wrote:jedno je prijateljska drugo su kvalifikacije al eto..
- atko
#349 Re: Kvalifikacije za SP 2014
jest vala ... pa nemozemo dobit dvije andore i tri san marina u grupi ... a nemozemo ni domacinstvo SP ili EP pa da idemo direktno
Do sad smo prosli sve i svasta ... i nenozemo se vise vaditi ... il' znamo odigrat momacki il' neznamo ... ako ne prodjemo ... nije to sport za nas i treba ga svrstati u neke trecerazredne dogadjaje sa hokejom i sl.
Do sad smo prosli sve i svasta ... i nenozemo se vise vaditi ... il' znamo odigrat momacki il' neznamo ... ako ne prodjemo ... nije to sport za nas i treba ga svrstati u neke trecerazredne dogadjaje sa hokejom i sl.
- Kinaski
#350 Re: Koga cemo dobiti u kvalifikacijama za SP 2014??
i slovenci su ih u barazu uzelikokuz_sa wrote:slovaci lagani al na papiru samo..digli ruse u gostima