djevojka za zeniti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ljubav_aha

#326 Re: djevojka za zeniti?

Post by ljubav_aha »

Industrialyzer wrote:Kljuc koji otvara svaku bravu je dobar kljuc , a brava koju otvara svaki kljuc je losa brava :-D
ALI TIP je tzv. bump key : One bump key will work for all locks of the same type :D

sala propala :lol:
Dialer

#327 Re: djevojka za zeniti?

Post by Dialer »

Nije svaka za zenit.
Serena

#328 Re: djevojka za zeniti?

Post by Serena »

dr.Gonzo wrote:
ma ovo je pretjerivanje...ne mogu da vjerujem da djevojke budu sa njih 20 do 25.godine
valjda imaju 2-3 veze i to je to... a ovo afere svakih 15 dana drugi... zaista suvisan komentar na to
Slaba ti matematika, tim tempom bi za 8 godina skupila 200 partnera.
Ovdje se prica o 1-2 partnera godisnje, al i to je ocigledno previse za mahalu u mahalase.

Da se razumijemo, ja ovdje pricam o djevojkama kakve se meni svidjaju, a to su: pametne, lijepe, sarmantne, otvorene, dobre, liberalne, odlucne. A takve obicno nesto probaju, pa ako im se ne svidja promijene umjesto da vezu odrzavaju na infuzijama.
:thumbup: exactly!
Serena

#329 Re: djevojka za zeniti?

Post by Serena »

Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more :). Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.

A ako je od njih 5-10 samo jedan bio u gradu kao (npr. Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja luka), 3-4 tamo gdje je studirala (npr. Zagreb, Bec, Beograd), 1-2 na nekom od putovanja s prijateljicama po Evropi, 1-2 na drugom kontinentu, 1-2 na ljetovanjima itd.

jel imamo poentu... jel kljucno to da nitko ne moze proci kroz npr. Sarajevo i reci "ti je zenis, mi smo je jebali"??
Dialer

#330 Re: djevojka za zeniti?

Post by Dialer »

A sto si se ti zabrinula toliko? :) Jel se to udajes?
zedan

#331 Re: djevojka za zeniti?

Post by zedan »

Serena wrote:Pitanje je sljedece. Znaci.. znamo da je od pamtivijeka broj sexualnih partnera zene izuzetno bitan pri ocjenjivanju njenih moralnih kvaliteta, a njena sexualna proslost moze biti presudna pri ostvarivanju bilo kakve smislene veze ili braka. Tako da po prosjecnom razmisljanju jednog balkanca (cak liberalnog balkanca), ispravite me ako grijesim, pristojan broj parnera za djevojku (starosti do nekih 23-4 godine) bi bio do 3. Ako je postojao samo jedan, to je idealno valjda... Ako su bila 2 do 3 to je ok... Znaci to do 3 je za zeniti odmah... Ako se broj penje do 5, to je vec diskutabilno, ali recimo da djevojka ima pravo na popravni. Od 5 do 10 - kurva... A ako ih je imala preko 10... ta vec treba biti spaljena na lomaci?!

O ovome sam razgovarala sa velikim brojem muskih prijatelja i sa deckom, i svi otprilike imaju istu kategorizaciju, kako sam gore navela. Ovdje na forumu je vec mnogo vise jedinki, i zanimaju me vasa misljenja, i zenska i muska... Da li vi muski stvarno ovako razmisljate.. Postoji li neki muskarac koji nije toliko licemjeran da iako je on presao cca 10-15 zena, zeni broji svakog partnera, i naravno i prirodu odnosa sa tim partnerom... Ako je to bila veza, sve je ok. Ako je nedajbozenikome zena imala "prijatelja s povlasticama" eto ga jos jedan pecat na celo "NE ZENITI"... I uostalom, koju razliku cini npr 3 ili 5... Ako su od ta tri, dva bila fuck buddyja, kakve onda veze ima ako je imala jos dva fuck buddyja, kad je vec zena jaaaaaaaako niskih moralnih vrijednosti???

Bila bih zahvalna da mi neko objasni ovaj fenomen muskog razmisljanja, i da mi da neki validan argument osim onog "to je jednostavno tako od kada svijet postoji"
ja bih probao nesto reci o ovome.sto si navela za nesto balkansko to nema veze sa podrucjem ovo je isto svim ljudima i zenama cjelog svjeta da bih zena bila zena ne znaci broj partnera vec je vazno koliko je puta kroz to mjenjanje raznih ljudi bila povrjedzena ili je to sve imalo svoj razlog neki za to neki poremecaj dusevni lose djetinstvo ili tak nesto slicno proslost je dobro ne dirat i ne biti iskren bilo muska bilo zenska.
za ovo gdje su granice sta je normalno sta ne cifre su ne vazne mislim da svaka zena koja je mentalno zrela za nesto ozbiljnije tad ce izabrat sebi partnera bio on prvi ili deseti ovo sve govorim za normalne osobe ne za one koji imaju neke komplekse ili dusevnu bol koja ih tjera konstantno na neke gluposti broj nikad nije vazan...ocigledno da ti imas problem s tim pa nisi sama sve zenske koje su imale vise partnera se same opterecuju tim i takvih sam sretao dosta samo takvim je vazno to da znaju jer se boje da ce bit manje cjenjene voljene istina je to bas zbog toga je vazno nesto i sakrit jer svak zasluzuje da bude voljen nije vazno koliko je ko bio naivan ili imao greski takve greske se trebaju ispravit a ne dozvolit njima da upravljaju tvojim buducim godinama.decki jesu vise radoznali zbog tog nekog muskog ponosa da ulaze i da se interesuju u proslost zene ali to cine ne zreli likovi pa zbog toga i nije bas naj povoljnije takvog sebi izabrat treba ga pustit da sazri, ili na takva pitanja vezano za broj moze te im dat odgovor imala sam decka sex sam probala i svatila da je sex bezze sa pogresnim tipom i naravno imat granice tak da bih sa ovakvim odgovorem ok prosla a sa onim koliko je kome bitno bit radoznala sama se ofira sta te muci u iznutra te stavri nisu bitne ako su partneri odgovarajuci se sreli...
madner

#332 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

Serena wrote:
Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more :). Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.

A ako je od njih 5-10 samo jedan bio u gradu kao (npr. Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja luka), 3-4 tamo gdje je studirala (npr. Zagreb, Bec, Beograd), 1-2 na nekom od putovanja s prijateljicama po Evropi, 1-2 na drugom kontinentu, 1-2 na ljetovanjima itd.

jel imamo poentu... jel kljucno to da nitko ne moze proci kroz npr. Sarajevo i reci "ti je zenis, mi smo je jebali"??
Ti je ljubis, meni ga pusis. Moj obiljeni slogan. :D
Serena

#333 Re: djevojka za zeniti?

Post by Serena »

ma ne brinem se ja za sebe.. sekiram se za ostatak zenskog roda :|
Serena

#334 Re: djevojka za zeniti?

Post by Serena »

madner wrote:
koliko li si ih ti tako "popusio"? (a da nemas pojma da jesi, naravno)
Mis mekinjas

#335 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

Šta bi, reče li iko koliko je imao partnera u SA? :zoka:
_tulumba_

#336 Re: djevojka za zeniti?

Post by _tulumba_ »

@Serena
Sto se uopce brines za to? Zar ti ne bi trebalo biti svejedno sta ce neko reci? Sto se brinete u tudje ime, tj. u ime tog kome bi mogli dobaciti "ti je zenis a mi je jeb*ali"? Kad nadjes nekog kome ce to biti svejedno, rjesila si te svoje dileme i nedoumice. Koliko ce ti to lako biti, vidis i sama. Mozes uvijek naci nekog kome ce biti svejedno, al' ne ocekuj nekog spektakularnog ili ima evo forumasa koji ce sigurno "priskociti" u pomoc, sad, hoce li te zeniti ili ne, to je vec :-)

@zedan
De ziv bio stavi gdje , . ili veliko slovo..
visocicaguy

#337 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

Serena wrote:ma ne brinem se ja za sebe.. sekiram se za ostatak zenskog roda :|
pa onda je sve super. a ostale nek se brinu o sebi u ovisnosti od aferima :) sto se tice sexa, nece im ga faliti.. a sad, hoce li se udati i za koga - to je manje-vise nevazno danas za emancipovane zene, jelde.. ;-)

@moderacija> opet ste mi brisali postove.. jbmt.. meni je prolaznost/opstojnost postova oko 43%...
Last edited by visocicaguy on 30/06/2011 09:26, edited 1 time in total.
madner

#338 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

Serena wrote:
madner wrote:
koliko li si ih ti tako "popusio"? (a da nemas pojma da jesi, naravno)
Ja bih rado znao, ali avaj, neke zene istinu skrivaju. Valjda ih stid, iako se prave da im nije bitno. :D
(ne)forumas

#339 Re: djevojka za zeniti?

Post by (ne)forumas »

Stvar je jednostavna, ne dajte im picke pa neka hodaju suha kurca, na kraju ce znati cijeniti to sto dobiju i nece "zakerati"
visocicaguy

#340 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

Serena wrote:

izvini, prema mojim shvatanjima je to KURVA i shodno tome meni ne bi mogla biti zena - ali cijenim da nekome moze biti. to sto bih ga ja sazalijevao, je druga stvar. je l imamo poentu?
Last edited by visocicaguy on 30/06/2011 09:31, edited 1 time in total.
Sutlijas

#341 Re: djevojka za zeniti?

Post by Sutlijas »

Ah... lijepa vremena kada su cure davale guze i cuvale nevinost... :evil:
shin

#342 Re: djevojka za zeniti?

Post by shin »

Serena wrote:

Uh uh uh, dobar tempo:

-Jedan kada je cekala u redu za placanje racuna
-Jedan dok se vozila tramvajem
-Jedan majstor kada se pokvario TV
-Jedan dok je cekala na crvenom
-Jedan dok je isla na bajram kod nane
-Jedan dok je izvela kera u setnju

Molio bih da se nastavi niz :D
Mis mekinjas

#343 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

:-) :-) :-)
Mis mekinjas

#344 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

mmf wrote:
Zavisi je li ker ili slučajni prolaznik? :-)
žene su mahom KUJE... :D
Sutlijas

#345 Re: djevojka za zeniti?

Post by Sutlijas »

KUJA - rijec kojom ponekad oznacavamo zenskog psa.
Serena

#346 Re: djevojka za zeniti?

Post by Serena »

visocicaguy wrote:
izvini, prema mojim shvatanjima je to KURVA i shodno tome meni ne bi mogla biti zena - ali cijenim da nekome moze biti. to sto bih ga ja sazalijevao, je druga stvar. je l imamo poentu?

ona lijepa, pametna, fina, simpaticna cura koja te nasmijava, koja te obara s nogu, koja je inteligentna, imate iste interese, voli te i brine se za tebe, s kojom ti je sex savrsen, s kojom strast prsti na sve strane, s kojom ti vrijeme leti, koja te usrecuje u svakom smislu... ona koja ce sutra biti odlicna majka i zena... ona koju ces ti ozeniti... pa iskreno se nadam da ce ih brojati 5-10 prije tebe, ali ti to nikad neces znati... jer NARAVNO znas, kao sto i svi muskarci "znaju" procitati koja je kurva, koja nije :roll: :roll: :roll:
Serena

#347 Re: djevojka za zeniti?

Post by Serena »

shin wrote:
Serena wrote:

Uh uh uh, dobar tempo:

-Jedan kada je cekala u redu za placanje racuna
-Jedan dok se vozila tramvajem
-Jedan majstor kada se pokvario TV
-Jedan dok je cekala na crvenom
-Jedan dok je isla na bajram kod nane
-Jedan dok je izvela kera u setnju

Molio bih da se nastavi niz :D
pa necemo pretjerivati... samo navodim gdje i kad je sve zena mogla imati priliku za sex, a da mahali to promakne :D
Mis mekinjas

#348 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

Sutlijas wrote:KUJA - rijec kojom ponekad oznacavamo zenskog psa.
žensku DŽUKELU :D
shin

#349 Re: djevojka za zeniti?

Post by shin »

Serena wrote:
ona lijepa, pametna, fina, simpaticna cura koja te nasmijava, koja te obara s nogu, koja je inteligentna, imate iste interese, voli te i brine se za tebe, s kojom ti je sex savrsen, s kojom strast prsti na sve strane, s kojom ti vrijeme leti, koja te usrecuje u svakom smislu... ona koja ce sutra biti odlicna majka i zena... ona koju ces ti ozeniti... pa iskreno se nadam da ce ih brojati 5-10 prije tebe, ali ti to nikad neces znati... jer NARAVNO znas, kao sto i svi muskarci "znaju" procitati koja je kurva, koja nije :roll: :roll: :roll:

Image
Last edited by shin on 30/06/2011 09:42, edited 1 time in total.
madner

#350 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

Samo da pitam cemu ovo pripisivanje svih pozitivnih osobina radodajkama?

Inteligencija je upitna, ako joj je cilj bio da ima familiju onda je sama sebi sjebala namjerno samse. Kako je to inteligentno?
Locked