ALI TIP je tzv. bump key : One bump key will work for all locks of the same typeIndustrialyzer wrote:Kljuc koji otvara svaku bravu je dobar kljuc , a brava koju otvara svaki kljuc je losa brava
sala propala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ALI TIP je tzv. bump key : One bump key will work for all locks of the same typeIndustrialyzer wrote:Kljuc koji otvara svaku bravu je dobar kljuc , a brava koju otvara svaki kljuc je losa brava
dr.Gonzo wrote:Slaba ti matematika, tim tempom bi za 8 godina skupila 200 partnera.ma ovo je pretjerivanje...ne mogu da vjerujem da djevojke budu sa njih 20 do 25.godine
valjda imaju 2-3 veze i to je to... a ovo afere svakih 15 dana drugi... zaista suvisan komentar na to
Ovdje se prica o 1-2 partnera godisnje, al i to je ocigledno previse za mahalu u mahalase.
Da se razumijemo, ja ovdje pricam o djevojkama kakve se meni svidjaju, a to su: pametne, lijepe, sarmantne, otvorene, dobre, liberalne, odlucne. A takve obicno nesto probaju, pa ako im se ne svidja promijene umjesto da vezu odrzavaju na infuzijama.
Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more. Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.
ja bih probao nesto reci o ovome.sto si navela za nesto balkansko to nema veze sa podrucjem ovo je isto svim ljudima i zenama cjelog svjeta da bih zena bila zena ne znaci broj partnera vec je vazno koliko je puta kroz to mjenjanje raznih ljudi bila povrjedzena ili je to sve imalo svoj razlog neki za to neki poremecaj dusevni lose djetinstvo ili tak nesto slicno proslost je dobro ne dirat i ne biti iskren bilo muska bilo zenska.Serena wrote:Pitanje je sljedece. Znaci.. znamo da je od pamtivijeka broj sexualnih partnera zene izuzetno bitan pri ocjenjivanju njenih moralnih kvaliteta, a njena sexualna proslost moze biti presudna pri ostvarivanju bilo kakve smislene veze ili braka. Tako da po prosjecnom razmisljanju jednog balkanca (cak liberalnog balkanca), ispravite me ako grijesim, pristojan broj parnera za djevojku (starosti do nekih 23-4 godine) bi bio do 3. Ako je postojao samo jedan, to je idealno valjda... Ako su bila 2 do 3 to je ok... Znaci to do 3 je za zeniti odmah... Ako se broj penje do 5, to je vec diskutabilno, ali recimo da djevojka ima pravo na popravni. Od 5 do 10 - kurva... A ako ih je imala preko 10... ta vec treba biti spaljena na lomaci?!
O ovome sam razgovarala sa velikim brojem muskih prijatelja i sa deckom, i svi otprilike imaju istu kategorizaciju, kako sam gore navela. Ovdje na forumu je vec mnogo vise jedinki, i zanimaju me vasa misljenja, i zenska i muska... Da li vi muski stvarno ovako razmisljate.. Postoji li neki muskarac koji nije toliko licemjeran da iako je on presao cca 10-15 zena, zeni broji svakog partnera, i naravno i prirodu odnosa sa tim partnerom... Ako je to bila veza, sve je ok. Ako je nedajbozenikome zena imala "prijatelja s povlasticama" eto ga jos jedan pecat na celo "NE ZENITI"... I uostalom, koju razliku cini npr 3 ili 5... Ako su od ta tri, dva bila fuck buddyja, kakve onda veze ima ako je imala jos dva fuck buddyja, kad je vec zena jaaaaaaaako niskih moralnih vrijednosti???
Bila bih zahvalna da mi neko objasni ovaj fenomen muskog razmisljanja, i da mi da neki validan argument osim onog "to je jednostavno tako od kada svijet postoji"
Ti je ljubis, meni ga pusis. Moj obiljeni slogan.Serena wrote:Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more. Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.
A ako je od njih 5-10 samo jedan bio u gradu kao (npr. Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja luka), 3-4 tamo gdje je studirala (npr. Zagreb, Bec, Beograd), 1-2 na nekom od putovanja s prijateljicama po Evropi, 1-2 na drugom kontinentu, 1-2 na ljetovanjima itd.
jel imamo poentu... jel kljucno to da nitko ne moze proci kroz npr. Sarajevo i reci "ti je zenis, mi smo je jebali"??
koliko li si ih ti tako "popusio"? (a da nemas pojma da jesi, naravno)madner wrote:
Ti je ljubis, meni ga pusis. Moj obiljeni slogan.
pa onda je sve super. a ostale nek se brinu o sebi u ovisnosti od aferimaSerena wrote:ma ne brinem se ja za sebe.. sekiram se za ostatak zenskog roda
Ja bih rado znao, ali avaj, neke zene istinu skrivaju. Valjda ih stid, iako se prave da im nije bitno.Serena wrote:koliko li si ih ti tako "popusio"? (a da nemas pojma da jesi, naravno)madner wrote:
Ti je ljubis, meni ga pusis. Moj obiljeni slogan.
izvini, prema mojim shvatanjima je to KURVA i shodno tome meni ne bi mogla biti zena - ali cijenim da nekome moze biti. to sto bih ga ja sazalijevao, je druga stvar. je l imamo poentu?Serena wrote:Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
A ako je od njih 5-10 samo jedan bio u gradu kao (npr. Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja luka), 3-4 tamo gdje je studirala (npr. Zagreb, Bec, Beograd), 1-2 na nekom od putovanja s prijateljicama po Evropi, 1-2 na drugom kontinentu, 1-2 na ljetovanjima itd.
jel imamo poentu... jel kljucno to da nitko ne moze proci kroz npr. Sarajevo i reci "ti je zenis, mi smo je jebali"??
Serena wrote:
žene su mahom KUJE...mmf wrote:
Zavisi je li ker ili slučajni prolaznik?
visocicaguy wrote:
izvini, prema mojim shvatanjima je to KURVA i shodno tome meni ne bi mogla biti zena - ali cijenim da nekome moze biti. to sto bih ga ja sazalijevao, je druga stvar. je l imamo poentu?
pa necemo pretjerivati... samo navodim gdje i kad je sve zena mogla imati priliku za sex, a da mahali to promakneshin wrote:Serena wrote:
Uh uh uh, dobar tempo:
-Jedan kada je cekala u redu za placanje racuna
-Jedan dok se vozila tramvajem
-Jedan majstor kada se pokvario TV
-Jedan dok je cekala na crvenom
-Jedan dok je isla na bajram kod nane
-Jedan dok je izvela kera u setnju
Molio bih da se nastavi niz
žensku DŽUKELUSutlijas wrote:KUJA - rijec kojom ponekad oznacavamo zenskog psa.
Serena wrote:
ona lijepa, pametna, fina, simpaticna cura koja te nasmijava, koja te obara s nogu, koja je inteligentna, imate iste interese, voli te i brine se za tebe, s kojom ti je sex savrsen, s kojom strast prsti na sve strane, s kojom ti vrijeme leti, koja te usrecuje u svakom smislu... ona koja ce sutra biti odlicna majka i zena... ona koju ces ti ozeniti... pa iskreno se nadam da ce ih brojati 5-10 prije tebe, ali ti to nikad neces znati... jer NARAVNO znas, kao sto i svi muskarci "znaju" procitati koja je kurva, koja nije![]()
![]()