Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

BHF_Manijak

#326 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Ma ne znam brate, ali ta tekma sa Rijekom meni sve smrdi na kladionicu...Onako "neofirno" iz "dvice u kec", odigrala se prijateljska, lova se uzela i idemo dalje...
LSD

#327 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:Ma ne znam brate, ali ta tekma sa Rijekom meni sve smrdi na kladionicu...Onako "neofirno" iz "dvice u kec", odigrala se prijateljska, lova se uzela i idemo dalje...
Ko je uzeo lovu :?
Što to Hrvatska selekcija sa Slavenom Bilićem ne dođe malo na Tušanj sa Slobodom...da se uzme lova i da se ide dalje....bi ih razapeli u Hrvatskoj da se to desi- jer su ozbiljna selekcija.
Daj ba, ovo je blamaža stoljeca.
Lakat Jebić

#328 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Lakat Jebić »

LSD wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma ne znam brate, ali ta tekma sa Rijekom meni sve smrdi na kladionicu...Onako "neofirno" iz "dvice u kec", odigrala se prijateljska, lova se uzela i idemo dalje...
Što to Hrvatska selekcija sa Slavenom Bilićem ne dođe malo na Tušanj sa Slobodom...da se uzme lova i da se ide dalje....bi ih razapeli u Hrvatskoj da se to desi- jer su ozbiljna selekcija.
jest jarane, nisam gledao ja ovaj klip ranije, al ovi penali, sve i jedan su smijesni :lol: :lol: :lol: al opet slazem se da je bruka
KPNCTNJAH

#329 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by KPNCTNJAH »

Lakat Jebić wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma znam to sve drug, valjda nabolje ide, ali me tuga uhvati kad vidim da je jedna Estonije odigrala sa Brazilom ili Rumunija, pa evo Albanija sa Argentincima, kad cemo docekati Engleze, Holandzane, Italijane, opet Svabe itd...
za brazil se plati, pa ti dodju.

a igrali smo sa brazilom '96. 1:1, a od argentine izgubili 5:1 negdje '98.-'99. obe u gostima
Ja se sjecam 1:0 Ronaldo iz slobodnjaka (Dedic branio) i 5:0 protiv Argentine (Batistuta hetrik :D )
Lakat Jebić

#330 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Lakat Jebić »

KPNCTNJAH wrote:
Lakat Jebić wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma znam to sve drug, valjda nabolje ide, ali me tuga uhvati kad vidim da je jedna Estonije odigrala sa Brazilom ili Rumunija, pa evo Albanija sa Argentincima, kad cemo docekati Engleze, Holandzane, Italijane, opet Svabe itd...

a igrali smo sa brazilom '96. 1:1, a od argentine izgubili 5:1 negdje '98.-'99. obe u gostima
Ja se sjecam 1:0 Ronaldo iz slobodnjaka (Dedic branio) i 5:0 protiv Argentine (Batistuta hetrik :D )
zar mi nismo nerijeseno odigrali tu protiv brazila? a to je ta protiv argentine 5:0, s batistutinim het-triom, ne znam odakle mi ovaj jedan nas go :D
smoki_choko

#331 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by smoki_choko »

nismo, izgubli smo 1-0
rolando nam ga zabio

Brazil - BiH 1:0
Prijateljska utakmica, 18.12.1996., Manaus, 20.000 gledaoca

Strijelac: Ronaldo 67.

Brazil: Zetti, Cafu, Goncalves, Cruz, Roberto II (Junior II 73,), Conceicao (Ricardinho I 46.), Leandro, Denilson III, Djalminha (Rodrigo II 73.), Giovanni (Oseas 77.), Ronaldinho. Selektor: -

BiH: Dedic, Geca, Pintul, Ramcic, Kapetanovic, Glavas (Dadic 78.), Begic (Music 62.), Besirevic, Sabic (Turkovic 70.), Bolic, Salihamidzic (Osmic 78.). Selektor: Fuad Muzurovic

Sudija: Marinho (Brazil)

Last edited by smoki_choko on 21/06/2011 00:33, edited 2 times in total.
jeza u ledja

#332 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

I to u Manausu, sletjeli sa Mister Noovim Piperom. :D
LSD

#333 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

Lakat Jebić wrote:
LSD wrote:
jest jarane, nisam gledao ja ovaj klip ranije, al ovi penali, sve i jedan su smijesni :lol: :lol: :lol: al opet slazem se da je bruka
Nije poenta u štimanju penala.

prva bruka: igrati uopšte protiv yebene Rijeke :x to je u startu totalna degradacija selekcije (i protiv Sarajeva su se blamirali, ali pitari nisu Rijeka vec su pustili da ovi naši reprezentativci pobjede što sa Rijekom nije bilo slucaj jer su im ljudi natrpali 3 komada).

druga bruka: izgubiti protiv Rijeke :lol: :lol:

Od ove blamaže dalje nema ;-)
BHF_Manijak

#334 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote:
A moj dedo, cuj ko je uzeo lovu...Daj ba pises ko da smo fudbalski avez njemacke pa sve go profesionalac a ne ovi krimosi i likovi sumnjivog morala! Isti oni likovi zeli sto su uzimali tal protiv Irana jedno 18 puta i protiv ostalih Ž reprezentacija...Garant smo i sa Katarom igrali zato sto su velesila a ne zato sto su ljudi tiplali! :wink: Ali nije to tema, otici cemo daleko!
burekodsira

#335 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by burekodsira »

smoki_choko wrote:nismo, izgubli smo 1-0
rolando nam ga zabio

Brazil - BiH 1:0
Prijateljska utakmica, 18.12.1996., Manaus, 20.000 gledaoca

Strijelac: Ronaldo 67.

Brazil: Zetti, Cafu, Goncalves, Cruz, Roberto II (Junior II 73,), Conceicao (Ricardinho I 46.), Leandro, Denilson III, Djalminha (Rodrigo II 73.), Giovanni (Oseas 77.), Ronaldinho. Selektor: -

BiH: Dedic, Geca, Pintul, Ramcic, Kapetanovic, Glavas (Dadic 78.), Begic (Music 62.), Besirevic, Sabic (Turkovic 70.), Bolic, Salihamidzic (Osmic 78.). Selektor: Fuad Muzurovic

Sudija: Marinho (Brazil)

i dan danas, kad vidim gecu, padne mi na um jaran koji mi je za gecu objasnjavo "on je ronalda cuvo"...
s jedne strane svjetska zvjezda a s druge gorazde brda sume kraj svjeta :D :-)
:thumbup: :bih:
cyprus

#336 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by cyprus »

Zanimljivo da kad se god sjetim tih prvih utakmica naše reprezentacije, prvi mi na um naleti baš Nudžein Geca :D :D
simonese

#337 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by simonese »

mislim da je jedan bod realan
simonese

#338 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by simonese »

trcicu trceci wrote:
simonese wrote:mislim da je jedan bod realan
naravno, tj. 4 boda BiH jer ocigledno navijas protiv :dance: :dance:
tako sam i ja zborio protiv Rumuna,i,hamo popuslic
aida25

#339 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by aida25 »

Lakat Jebić wrote:

Pa odakle nam pare za Brazil??!!Tada smo imali a sada kao nemamo??
JThomas

#340 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by JThomas »

tad je još bilo sadake, ono, tek izašli iz rata... :D
smoki_choko

#341 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by smoki_choko »

ostalo od donacija, koliki su se milioni slili moralo se nesto i za fudbal izdvojiti :D
smoki_choko

#342 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by smoki_choko »

bjelorusija U21 treca na evropskom prvenstvu. polufinale nesretno ispali nakon sto su vodili do 89 minute protiv spanije. fudbal u bjelorusiji napreduje velikim koracima
Bosanski_kralj

#343 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bosanski_kralj »

smoki_choko wrote:bjelorusija U21 treca na evropskom prvenstvu. polufinale nesretno ispali nakon sto su vodili do 89 minute protiv spanije. fudbal u bjelorusiji napreduje velikim koracima
Evo još jednog "dobrog" opravdanja za poraz koji ćemo doživjeti u Bjelorusiji. :roll:
quasar

#344 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Ma ne treba tražiti izgovore, nego treba ove shvatiti jako jako ozbiljno, jer su oni faktički u boljoj poziciji od nas, i direktni su nam konkurenti za baraž. Treba prihvatiti mogućnost da mi nismo svjetska fudbalska sila i da ima možda i boljih ekipa koje se neće predati, i protiv kojih ćemo morati zapeti svim silama i dati najbolje od sebe...

Eto samo tako.
Corola

#345 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

Da je kojim slucajem nasa mlada repka osvojila to trece mjesto.Vec bi po forumima obezbjedili prvo ili drugo mjesto na Evropskom u Poljsko-Ukrajinskim'' dezelama''.A istina je da smo samo jednom dogurali do baraza protiv Ceha.Do septembra vise je nego ocito da ce Bjelorusi prekomandovati dosta igraca u seniorsku repku.
Bit ce gutavo,sa opravdanjem ili ne,manje bitno.
jutarnji

#346 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jutarnji »

Ma zgazicemo ih!
6 bodova, naravno.
rufas

#347 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by rufas »

jutarnji wrote:Ma zgazicemo ih!
6 bodova, naravno.
Gazit cemo ih sve dok se pjeva-bosnom behar probeharao.
To je prvih petnaestak minuta,a onda slijedi-mene zivot razocarao.
Posle prikazanim protiv rumunije,tesko mogu da ocekajum neki povoljniji rezultat.
Nije ovo eurosong,pa da se ocekuje 6 bodova od bjelorusije :lol:
quasar

#348 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

U svjetlu uspjeha ove U21 ekipe, koja ce se lijepo pridruziti A selekciji, koja svakako vec ima solidan uspjeh u kvalifikacijama, mislim brate da smo donji ovdje, sa mozda 1 bodom iz obje tekme. Nasa se sva nada temelji na tome da ce mozda do jeseni nasi igraci biti prvotimci u svojim klubovima.

UFFF. :sad: :cry:
nihoniho

#349 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

ja se nadam, da ce pape odustati od izigravanja barcelone ,sa ruskim i izraelskim dizelasima ,i izvesti eklipu koja moze trcati i dobiti duele. to je jedina nada, bjelorusi nece napraviti gresku koju su napravili rumuni u zenici i pustiti nas da kombinujemo na njihovim dijelu terena. to znaci, misimovic,ibricic, medunjanin-out, salihovic, besic neko na krilu ko moze trcati . ja bih vranjesa na bek,a mujdzu na krilo.......pa ako dzeko, pjanic,lulic , naravno sa dodavanjem mujdze i salihovica u ofanzivi,ne mogu dati gol,onda..........ovako cemo,s ovom papetovom taktikom,biti porazeni u bjelorusiji,a ovdje remi......
quasar

#350 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Locked