Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je istina da u radnji u BBI-u imaju ograničenu verziju flashovano xbox slimova ili je to samo onako da ljudi što brže kupe?
Meni lik reče da će im uskoro nestati ta verzija i da će prodavati obični slim koji nije flashovan.
Dok u onoj radnji kod BKC-a govore da mogu kod njih sam birati koji xbox želim (flashovan ili ne).
Igram ovaj Mass Effect i igra je ludilo! Stvarno nisam fan sci-fi žanra u bilo kojem obliku kao ni fantasya, ali moram priznati da je Bioware sa Mass Effectom i Dragon Ageom stvarno pogodio u sridu!
zaritisinebrute wrote:e ovako ... jedno pitanje ... posto sam skontao iz predhodnih odgovora da ispade sa lt 3 skuplja pita neg tepsija ... em sto moram nositi da mi ''strucnjak'' ugradi ilitga snimi ... em sto moram kupovati novi burner jer lt 3 igrice traze drugaciji burning ... em sto bi ove koje imam ponovo morao re-burn ...
pa da pitam ako ja ostanem na ovom lt 2 hocu li moci igrati sada novije igrice koje planiraju izaci ... tj do sada kada skinem igrice za lt 2 sve imaju iso fajl i dvd fajl (koji se koristi prilikom przenja) a sada skoro svi izbacuju za lt 3 sa tim dvd fajlom ... hocu li sada morati priliko mskidanja da taj iso fajl obradim u onom programu x-nesto kako bi dobio dvd faj za lt 2 ... zbunjen sam malko ?????????
Sve je isto (iso i dvd fajl) za LT+ 2.0 i 3.0 osim przenja , kod LT+ 3.0 ISO moras provuci kroz novi Abgx pa nakon toga pomocu Xbox backup creator-a ubaciti topology zbog sigurnosti LIVE ... Ne postoje igre za LT+ 3.0 sve je to ista stvar samo je poenta u przenju ISO fajla , metro dashboard jebe stvar jer bez novog przaca ne mozes instalirati igru na HDD ako przis truncate (starom) metodom . Ostani na LT+ 2.0 i nemoj se konektovati na LIVE ! przi truncate metodom dok igre ne pocnu traziti novi dashboard ...
e hvala ti na odgovoru ... ali bas bas hvala ...
DanteX wrote:Da li je istina da u radnji u BBI-u imaju ograničenu verziju flashovano xbox slimova ili je to samo onako da ljudi što brže kupe?
Meni lik reče da će im uskoro nestati ta verzija i da će prodavati obični slim koji nije flashovan.
Dok u onoj radnji kod BKC-a govore da mogu kod njih sam birati koji xbox želim (flashovan ili ne).
ne znam sta da ti kazem ja sam svoj xbox slim 250gb kupio prije koju sedmicu u bbi-u i nisu mi nista rekli kao da imaju ograniceno ... mislim moguce je jer vise ne prodaju igrice za xbox nego te proslijede nekom liku koji na tvoj zahtjev przi igrice ... mislim primjetio sam da u centru grada slabo mozes naci xbox igrice (naravno ne govorim o originalima) ... tako da je sve moguce ...
I ja posto sam tek nedavno kupio xbox kupujem ove malo starije igre koje dodju dosta povoljno. Dok to preigram ovim novim ce pasti cijena. Jedino ove igre za Kinect su malo skuplje jer su ipak nove.
landlord wrote:I ja posto sam tek nedavno kupio xbox kupujem ove malo starije igre koje dodju dosta povoljno. Dok to preigram ovim novim ce pasti cijena. Jedino ove igre za Kinect su malo skuplje jer su ipak nove.
Probat cu Mass efect. Eborg, hvala na preporuci.
Koliko sam primjetio, teze je naci za Kinect polovne igre, vecinom su nove, i prilicno su skupe.
Ali ovih ima dosta povoljno
Nesto sam cito vezano za ovaj xbox pa mi nisu jasne neke stvari.Da pitam ovde pa ako more odgovor
Ovaj hd npr.sto ima mogu li se na njega snimat igre sto pirati sto originali i pokretat sa istog bez cd-a?Koja je procedura?
Jesu li igre iste velicine kao na pc?Ako jesu ovaj hd npr.od 20 giga bi bio malo...?Moze li se stavit onda neki veci hd ako je ovaj sto ide uz npr 20gb?
Ne, HDD ti služi za snimanje igara i multimediju. Isto tako služi i za instaliranje igara (nije obavezno) kojim skraćuješ učitavanja u igri te štediš laser kod čitanja diskova ali je i dalje potreban disk za pokretanje igre i učitavanje nekih podataka sa istog.
Demo igre znaju biti od 700 Mb do nekih 2.5 Gb, instalirane igre zauzmu oko 2-4 Gb.
Sve to znam, narucivao sam ja neke igre i preko ebaya i game.co.uk, al kao sto rekoh mene zanimalo ima li jos negdje u Sa orginala. Manje vise nova igra izadje isto.
Hvala u svakom slucaju
Ma i ovi u BBI i kod BKC znaju da imaju ograničeno tržište tako da imaju smiješnu ponudu a i nerealne su cijene. I oni tako nabave par komada preko inostranih stranica, puknu maržu i to je to.
Nažalost, u čitavoj državi nema nijedan pravi veliki gamerski shop (originali za sve platforme, konzole, dodatna oprema, oficijelni servis, posteri, isprobavanje igara na licu mjesta i sve što ide uz to). Eto prilike za biznis.
Upravo tako. Ja kad sam kupovao forzu 4 odem do bbi-a samo da provjerim cijenu za svaki slucaj jer mi je blizu. Znao sam da su skupi.. Znaci kod njih je 130KM a na piku u drugim radnjama 85KM, pa mislim stvarno...
ovaj Kinect je ludilo ... nabavih ga prije neki dan ... i usput pitam posto imam flashovan xbox sa kojim ni pod razno ne smijem na net da li ce mi traziti Kinect internet vezu ... kaze cola ma neeee ... tako ja fino kuci dodjem (predhodno sprzio tonu igrica za kinect) prikljucim kad crvc ... Kinect trazi internet jer treba da skine update ... mene znoj oblio ... pokusam bez nece ... pokusam naci na netu rjesenje nista ... i prikljucim se ja tako i kontam ma nek se azurira cijeli xbox ... sta ... nosicu ga da ga ponovo falshuju ... kad ono nista azurira se Kinect i sve piratske igrice regulara rade ... tih 10 minuta mi je oduzelo 10 godina zivota
ali Kinect je cudo ... Wii i PS3 sa onim cudom svojim mu nisu ni do koljena ...
zaritisinebrute wrote:ovaj Kinect je ludilo ... nabavih ga prije neki dan ... i usput pitam posto imam flashovan xbox sa kojim ni pod razno ne smijem na net da li ce mi traziti Kinect internet vezu ... kaze cola ma neeee ... tako ja fino kuci dodjem (predhodno sprzio tonu igrica za kinect) prikljucim kad crvc ... Kinect trazi internet jer treba da skine update ... mene znoj oblio ... pokusam bez nece ... pokusam naci na netu rjesenje nista ... i prikljucim se ja tako i kontam ma nek se azurira cijeli xbox ... sta ... nosicu ga da ga ponovo falshuju ... kad ono nista azurira se Kinect i sve piratske igrice regulara rade ... tih 10 minuta mi je oduzelo 10 godina zivota
Ja sam citao na par mjesta da ima dosta problema sa kinectom ukoliko je konzola flashovana, sada ne znam koliko je to tacno ali evo npr ovdje
Understand that you will not be able to play any A.P 2.5 games (All new games from as old as left for dead 1 and and newer games)
Will need the most recent extreme to play, the kinect will cause glitching on your xbox and you may not be able to play some games.
May cause your xbox to stop working. Your games you have downloaded will most likely stop working due to a glitch in the kinect with the modded xbox.
Eto par stvari sa linka povis pa me bas zanima da li je to tacno, ja imam ps3 i ne treba mi ali drug mi zeli nabaviti xbox 360 samo zbog kinecta pa pitam
zaritisinebrute wrote:ovaj Kinect je ludilo ... nabavih ga prije neki dan ... i usput pitam posto imam flashovan xbox sa kojim ni pod razno ne smijem na net da li ce mi traziti Kinect internet vezu ... kaze cola ma neeee ... tako ja fino kuci dodjem (predhodno sprzio tonu igrica za kinect) prikljucim kad crvc ... Kinect trazi internet jer treba da skine update ... mene znoj oblio ... pokusam bez nece ... pokusam naci na netu rjesenje nista ... i prikljucim se ja tako i kontam ma nek se azurira cijeli xbox ... sta ... nosicu ga da ga ponovo falshuju ... kad ono nista azurira se Kinect i sve piratske igrice regulara rade ... tih 10 minuta mi je oduzelo 10 godina zivota
Dobar Kinect Kupi USB stik i skini update s interneta (PC)