Vidi znam da je moje ponasanje neopravdano, neosnovano, ali me kopka i kraj pricesha_ba wrote:uvrijedi se lik.... e svasta
Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
balkanac29
#326 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
-
balkanac29
#327 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
respo, vidim da vrijedjati znas i mozes...
-
ufff
#328 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ti joj 4 jel hahah to je ko tunel dole
-
sha_ba
#329 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
kopka il ne djes se uvrijedit ba?balkanac29 wrote:Vidi znam da je moje ponasanje neopravdano, neosnovano, ali me kopka i kraj pricesha_ba wrote:uvrijedi se lik.... e svasta
-
balkanac29
#330 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
pa jest prvih 3-4 centimetra, poslije ko novaufff wrote:ti joj 4 jel hahah to je ko tunel dole
-
balkanac29
#331 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Nisam se uvrijedio, ali bih volio cuti neki kostruktivan prijedlog...sha_ba wrote:kopka il ne djes se uvrijedit ba?balkanac29 wrote:Vidi znam da je moje ponasanje neopravdano, neosnovano, ali me kopka i kraj pricesha_ba wrote:uvrijedi se lik.... e svasta
- respo
#332 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
dati savjet je vrijedjanje?balkanac29 wrote:respo, vidim da vrijedjati znas i mozes...
onda nemoj ni pitati
nekima stvarno ne treba ni ponuditi odgovor a kamoli savjet
-
gidra
#333 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Druže ko ti god kaže da mu nije bitan broj bivših partnera svoje djevojke laže te sigurno. Muškarci su drugačiji od djevojaka po tom pitanju u našoj sredini.balkanac29 wrote:respo, vidim da vrijedjati znas i mozes...
Ali sve je do tebe, tj. pojedinca, nekome je 4 partnera puno, nekome je taj broj smiješan, znači ti ovdje jedino sam sebi možeš pomoći, a na forumu ćeš jedino naići na šprdanciju. Ako tebi to smeta, a očigledno smeta ostavi djevojku nemoj patiti sebe a ni nju.
Last edited by gidra on 15/05/2013 20:03, edited 1 time in total.
-
balkanac29
#334 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
neeeeveze s vezom wrote:jel tebe strah da je jedan od te 4-ce bio bolji od tebe ?
-
balkanac29
#335 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Hvala stari...gidra wrote:Druže ko ti god kaže da mu nije bitan broj bivših partnera svoje djevojke laže te sigurno. Muškarci su drugačiji od djevojaka po tom pitanju u našoj sredini.balkanac29 wrote:respo, vidim da vrijedjati znas i mozes...
Ali sve je do tebe, tj. pojedinca, nekome je 4 partnera puno, nekome je taj broj smiješan, znači ti ovdje jedino sam sebi možeš pomoći, a na forumu ćeš jedino naići na šprdanciju. Ako tebi to smeta, a očigledno smeta ostavi djevojku nemoj patiti sebe a ni nju.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#336 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ovo mu je receno do sada 5 puta, ali on je to shvatio kao neodgovarajuci savjet i sprdanciju.gidra wrote:Ako tebi to smeta, a očigledno smeta ostavi djevojku nemoj patiti sebe a ni nju.
- respo
#337 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
gidra kako mozes govoriti u ime svakog muskarcagidra wrote: Druže ko ti god kaže da mu nije bitan broj bivših partnera svoje djevojke laže te sigurno. Muškarci su drugačiji od djevojaka po tom pitanju u našoj sredini.
evo meni nije bitan broj bivsih nit ce pri ovoj pameti biti
ako sam sa djevojkom koju volim bitno mi je da nema nekog pored mene to mi je bitno a to sta je ona radila sta sam ja radio je irelevantno jer se tada nismo ni znali
-
balkanac29
#338 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Zna, al ne vjerujeveze s vezom wrote:zaboravih dodati u krevetu![]()
a jel zna ona za tvojih 40 ?
- JThomas
#339 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ma samo nek' nije sa vlasima lijegala...
-
gidra
#340 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Pričam na osnovu sredine u kojoj sam odrastao, na osnovu svog društva iz srednje na osnovu društva sa faxa, na osnovu društva sa fudbala, nisam naišao ni na jednog momka kome broj bivših nije bitan, kao što rekoh nekome je broj 5 normalan a nekome je to puno...a po ovoj priči ovdje ova djevojka je normala, nije nikakva radodajka.respo wrote:gidra kako mozes govoriti u ime svakog muskarcagidra wrote: Druže ko ti god kaže da mu nije bitan broj bivših partnera svoje djevojke laže te sigurno. Muškarci su drugačiji od djevojaka po tom pitanju u našoj sredini.
evo meni nije bitan broj bivsih nit ce pri ovoj pameti biti
ako sam sa djevojkom koju volim bitno mi je da nema nekog pored mene to mi je bitno a to sta je ona radila sta sam ja radio je irelevantno jer se tada nismo ni znali
Nije niko lud valjda toliko da oženi neku koju su prekucavali i kunto i panto i koja je bila otirač svima, i onda ona pred kraj 20tih ili pocetkom 30tih skonta kao da bi se trebala smiriti i uozbiljiti, odjednom joj dosadilo sve, i fol ganjati neku ozbiljnu vezu. E nek onda materi se svojoj smiruje.
a respo ti si svakako izuzetak
- MedenoSrce
#341 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ma ja s ovim sto ih je imao 40 ne bih vise kafe popila da zarazu ne fasujem
29 dinago i nabro 40 
- respo
#342 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
a sta fali toj koja je bila sa kuntom i pantom?
sta joj zamjeras? sto je prozivila ono sto je htjela u 20-im pa fino onda skontala da je to prerasla i fino se uda a ne da po stare dane trazi neke seme i da se zajebava i sa muzem i sa ljubavnikom ili cak ljubavnicima i slicno
to sto si ti to zakljucio na osnovu sredine u kojoj zivis znaci da je vecina takva u toj sredini mada i u toj sredini moguce da bar jednom nije vazno al nebitno eto nek su svi takvi
je li se svijet ravna po toj sredini?
sta joj zamjeras? sto je prozivila ono sto je htjela u 20-im pa fino onda skontala da je to prerasla i fino se uda a ne da po stare dane trazi neke seme i da se zajebava i sa muzem i sa ljubavnikom ili cak ljubavnicima i slicno
to sto si ti to zakljucio na osnovu sredine u kojoj zivis znaci da je vecina takva u toj sredini mada i u toj sredini moguce da bar jednom nije vazno al nebitno eto nek su svi takvi
- insomnia78
#343 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ja svi smo liberalni dok se desava drugima, de ba
s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
- respo
#344 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
sta je problem insomnia?
bio sam sa djevojkama koje su bile sa njih 20 (slovima dvadeset) al nisam raskinuo s njima zbog broja nego zbog sasvim necega drugog
bio sam sa djevojkama koje su bile sa njih 20 (slovima dvadeset) al nisam raskinuo s njima zbog broja nego zbog sasvim necega drugog
- dale cooper
#345 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Jebote ovaj pravi dramu kao da se ona još uvijek viđa i spava sa svom četvoricom.

- fatamorgana
#346 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
radi se o gramatičkoj grešci,WRRsmom wrote:fatamorgana wrote:Pa ako su čemu mogle bi i zanimati,
zanimao bi te bivsi tvoje drage, ako je cemu?
-
sha_ba
#347 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ako mogu samo da primjetim... malo je off..
ove radikalce vazda "one" potrefe .... samo uglavnom ni ne znaju...
al hajd... samo ne kontam, sto se muski boje da je cura imala zivot prije njih... zar je to najvaznije ako se dvoje svide i zaljube jedno u drugo???
ove radikalce vazda "one" potrefe .... samo uglavnom ni ne znaju...
al hajd... samo ne kontam, sto se muski boje da je cura imala zivot prije njih... zar je to najvaznije ako se dvoje svide i zaljube jedno u drugo???
- insomnia78
#348 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ma nije nista, bio sam i jarespo wrote:sta je problem insomnia?
Mislio sam na zenidbu
s' moje sokoćalo
- respo
#349 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
pa mozda bi je i ozenio da nije te druge prepreke bilo
jednostavno nismo se slagali u nekim drugim stvarima koje uopste nemaju veze sa sexom i tim stvarima
jednostavno nismo se slagali u nekim drugim stvarima koje uopste nemaju veze sa sexom i tim stvarima
-
gidra
#350 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
jebiga ti respo, onda ti oženi nekog otirača a nama ostavi ove finerespo wrote:a sta fali toj koja je bila sa kuntom i pantom?
Ja i dalje stojim pri tvrdnji da eto ako nisu svi(jer eto ti si izuzetak) bar 90% muškog svijeta mari šta mu je hanuma radila prije njega. Nekoga će tanigarti neke stvari više, a nekoga manje. Mada nisam ni ja neka moralna vertikala da bi ovdje ko pop mogao vaziti o ovome.