------------link wrote:Receno im je da to ne moze. Na to su se oni trebali okrenuti i otici, a ne zapoceti besmislenu raspravu, kad se iz aviona vidi da nisu u pravu i da nemaju nikakvu osnovi za raspravu. Ne uposljava svaka firma doktore i inzinjere kao konobare, pa da se pravdaju musterijama po pola sata za svaku glupost koju ovi izvale. frajer im je jednom rekao da ne moze, svako ponavljanje je uvijek sa blago povisenim glasom. Ja se nakon treceg ponavljanja npr potucem.Bullet Tooth Tony wrote:ne kontam sto ofiras covjeka bezveze , covjek je jednostavno pitao direktora odnosno ovlasteno lice , postoji li takav paket usluge, a inace je sasvim normalno da pitas nesto ako te zanima, na sto je nazovi direktor postupio jednostavno zargonski receno, kao zadnja seljacina i papcina , ako nema takav pakaet usluge jednostavno se kaze ... Zao mi je gospodine ali Office Food trenutno ne nudi tu opciju , hvala i prijatno .... a ne šaš ti , neš sad nikako itd itd ....lol eto vi predstavljate kompaniju sa 120 uposlenika i za vas se onda mogu krsiti pravila. procitaj joj jednom pocetak svog posta gdje si lijepo napisao sta je potrebno uraditi da se dobije member kartica, a onda to uporedi sa onim sto ste vi zahtjevali. sto ne mogu ove novopecene gospode, to je cudo
a za ovo boldirano , tako i treba sincino ...ojhaaaa , ma ja njemu kad za meĐU reknem bolan ja ka Šocom spucam ojhaaaaVrli Direktor je mogao da kaze moze ili nemoze. Pokusao sam da mu objasnim da samo trazimo da kaze jel to moze ili nemoze jer ako nemoze taj bi moj kolega uplatio ta 4 jela i to po jeftinijoj cijeni od 8 km i tako bi ustedio 3 KM ali ne Gospodin direktor je povisio ton i rekao mi "Jarane sad neš karticu nikako dobit sve da hoćeš, ni ti ni oni"
odjava