ekupon.ba
- Ma.Le.Na
#326 Re: ekupon.ba
mozda ne mogu proci visa electron....nego samo klasicna visa 
- Zanaaa
#327 Re: ekupon.ba
Super, vjerujem ja da je sigurno, ali kakav korist kad neprihvata moju karticu od BBI:-(Chata87 wrote:Koriste PikPay koji je bosanska varijanta PayPala i koristi trenutno najbolje zastite, tako da se nemas oko cega sekirati. Ako opet nisi sigurna googlaj PikPay pa procitaj detaljnije informacijeMa.Le.Na wrote:ja ne volim ostavljati podatke sa kartice online![]()
uvedite i opciju placanja paypalom ili nesto slicno..mnogi servisi kod nas su implementirali pikpay
-
B3laj
#328 Re: ekupon.ba
Nije ovo lose... mislim da nije prevara, ali se moze desiti da neki nesavjesni ugostitelji ili pruzaoci usluga malo spuste kvalitet kad budu kupon navale.
Inace... cisti zakon velikih brojeva. Ta pizza/masaza i sl. ne vrijede inace 50% cijene, tj. tih 50% je cista zarada, a popust koji daju kompenziraju kolicinom. Plus dobiju reklamu.
Sto se placanja tice... ne vjerujem nicem domacem. Pikpay drze isti oni ljudi koji su palili raju na derneku, pa ga sad odjebali i ostavili privacy zastitu nula, da ti svaka fukara vidi sve (iako ga mozda i ne koristis, ali neces da brises).
Inace... cisti zakon velikih brojeva. Ta pizza/masaza i sl. ne vrijede inace 50% cijene, tj. tih 50% je cista zarada, a popust koji daju kompenziraju kolicinom. Plus dobiju reklamu.
Sto se placanja tice... ne vjerujem nicem domacem. Pikpay drze isti oni ljudi koji su palili raju na derneku, pa ga sad odjebali i ostavili privacy zastitu nula, da ti svaka fukara vidi sve (iako ga mozda i ne koristis, ali neces da brises).
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#329 Re: ekupon.ba
Pa samo to idiot moze uraditi. Ovo je prilika da privuku sto veci broj gostiju..Office food je tek poceo s radom, prodali su 1000 kupona po jako niskim cijenama, i vjerovatno nece imati nikakvu zaradu.B3laj wrote:Nije ovo lose... mislim da nije prevara, ali se moze desiti da neki nesavjesni ugostitelji ili pruzaoci usluga malo spuste kvalitet kad budu kupon navale.
Medjutim, ova promocija putem kupona ce im dovesti 2000 gostiju, i njima je jedino isplativo ako ti gosti budu zadovoljni hranom odnosno uslugom i odluce se opet jesti u OF.
-
B3laj
#330 Re: ekupon.ba
Nikad ne reci nikad, pogotovo u ovoj nasoj sredini 
Taj primjer koji navodis je krajnost. Ljudi otvorili, bore se za musterije, naravno da ce posteno odraditi... govorim opcenito, kad se to uobicaji... nije Englez dzabe rekao da su najskuplje stvari free of charge ili sa debelim popustom
Taj primjer koji navodis je krajnost. Ljudi otvorili, bore se za musterije, naravno da ce posteno odraditi... govorim opcenito, kad se to uobicaji... nije Englez dzabe rekao da su najskuplje stvari free of charge ili sa debelim popustom
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#331 Re: ekupon.ba
Pa ovisi sta hoces postici..ako putem ovog kupona zelis privuci klijenta koji ce se vratiti, onda mu neces ponuditi manje od uobicajenog.B3laj wrote:Nikad ne reci nikad, pogotovo u ovoj nasoj sredini
E sad sta nasi "strucnjaci" imaju u glavi, to je druga prica
- dharma
#332 Re: ekupon.ba
Isla u banku da pitam sta je u pitanju. Imam Visa electron debitnu karticu, i kaze mora biti kreditna (koja se moze dobiti ako imam redovna mjesecna primanja, a ja nemam, student ),ili da uzmem neku poklon karticu (koja kosta 5KM, ne rece koliko mjesecno odrazvanje kosta, i plus mroam uplatiti 50KM na tu karticu). I sad radi 7KM, koliko sam htjela potrositi da platim 5+, ne isplati mi se.
Gledam sad na ekupon.ba, mozda negdje i pise da ne mogu debitne, ali nista ne nalazim. Mozda je i kod ostalih isti problem.
Zaboravih napisati da se radi o HYPO banci
Gledam sad na ekupon.ba, mozda negdje i pise da ne mogu debitne, ali nista ne nalazim. Mozda je i kod ostalih isti problem.
Zaboravih napisati da se radi o HYPO banci
- dharma
#333 Re: ekupon.ba
Ipak pise
Plaćanje na eKuponu je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice.
Ja sam bila ubjeđena da su Visa electron i obicna Visa isto, ovo samo skraceno, ali cika google kaze da ipak postoji razlika
Plaćanje na eKuponu je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice.
Ja sam bila ubjeđena da su Visa electron i obicna Visa isto, ovo samo skraceno, ali cika google kaze da ipak postoji razlika
-
ja1977
#334 Re: ekupon.ba
Meni je prosla uplata sa Visa elektron Unicredit banke.
Last edited by ja1977 on 11/04/2011 15:41, edited 1 time in total.
- dharma
#335 Re: ekupon.ba
Ma izgleda da zavisi od banke. Napisah sta su mi rekli u Hypoja1977 wrote:Meni je prosla uplata sa viza elektron Unicredit banke.
-
Cafe Camargue
#336 Re: ekupon.ba
Ma to ti je do banke 100%! Kod mene je obična, debitna, Visa Electron kartica, koja se izdaje sa CVV2 brojem na poleđini, što znači da nesmetano možeš vršiti i internet plaćanja. U pitanju je UniCredit banka.dharma wrote:Ma izgleda da zavisi od banke. Napisah sta su mi rekli u Hypoja1977 wrote:Meni je prosla uplata sa viza elektron Unicredit banke.
-
ja1977
#337 Re: ekupon.ba
A koji ti je broj karticedharma wrote:Ma izgleda da zavisi od banke. Napisah sta su mi rekli u Hypoja1977 wrote:Meni je prosla uplata sa viza elektron Unicredit banke.
- dharma
#338 Re: ekupon.ba
ja1977 wrote:A koji ti je broj karticedharma wrote:Ma izgleda da zavisi od banke. Napisah sta su mi rekli u Hypoja1977 wrote:Meni je prosla uplata sa viza elektron Unicredit banke.
Hoces i pin kod, za svaki slucaj
- blinker13
#339 Re: ekupon.ba
Meni je prošla kupovina sa Visa Electron karticom, ali je Intesa Sanpaolo u pitanjuMa.Le.Na wrote:mozda ne mogu proci visa electron....nego samo klasicna visa
- dharma
#340 Re: ekupon.ba
E vala sam i ja odabrala banku, samo takoblinker13 wrote:Meni je prošla kupovina sa Visa Electron karticom, ali je Intesa Sanpaolo u pitanjuMa.Le.Na wrote:mozda ne mogu proci visa electron....nego samo klasicna visa
- ChataDodajStaHoces
#341 Re: ekupon.ba
Unicredit Visa Electron radi bez ikakvih problema 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- ChataDodajStaHoces
#343 Re: ekupon.ba
1,50KM + 4KM za internet bankarstvo koje ja imam (:) Do sada nikad nikakvih problema nisam imao..Entropio wrote:Kol'ko uzimaju mjesečno za održavanje? Ja imam Raiffeisen i oni uzimaju 1.99KM.
- perfect_guy
#344 Re: ekupon.ba
od RF Maestro debitne nema nikakve fajde ovdje, nema tog famoznog CVV2 kodadharma wrote: Plaćanje na eKuponu je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice.
- karanana
#345 Re: ekupon.ba
nema ni moja RF visa electron debitna.
mada neka raja ovdje imaju istu karticu koja ima ovaj cvv2
- ChataDodajStaHoces
#346 Re: ekupon.ba
Ja imam RF visa electron debitna i ima CVV2 broj... izdata prije 2-3 godinekaranana wrote:nema ni moja RF visa electron debitna.
- perfect_guy
#347 Re: ekupon.ba
gdje se tačno nalazi? (možda ga nađem i na svojoj Maestro)Chata87 wrote:Ja imam RF visa electron debitna i ima CVV2 broj... izdata prije 2-3 godinekaranana wrote:nema ni moja RF visa electron debitna.
- ChataDodajStaHoces
#348 Re: ekupon.ba
Na pozadini kartice, uvijek do polja za potpis - trocifreni brojperfect_guy wrote:gdje se tačno nalazi? (možda ga nađem i na svojoj Maestro)Chata87 wrote:Ja imam RF visa electron debitna i ima CVV2 broj... izdata prije 2-3 godinekaranana wrote:nema ni moja RF visa electron debitna.
- perfect_guy
#349 Re: ekupon.ba
neko je to čak i prije mene pomenuo, jednostavno ga nema (a na toj poziciji ga pokazuje i kad hoćeš da platiš preko pikpay)Chata87 wrote: Na pozadini kartice, uvijek do polja za potpis - trocifreni broj
- ChataDodajStaHoces
#350 Re: ekupon.ba
Za bilo kakvu internet kupovinu CVV2 broj je glavni, bez njega ti nema nista... Pokusaj traziti da ti zamijene karticu za noviju, vjerovatno to imaju a cijena ne bi trebala biti preskupa (kod Unicredit zamjena kartice kosta 5KM).perfect_guy wrote:neko je to čak i prije mene pomenuo, jednostavno ga nema (a na toj poziciji ga pokazuje i kad hoćeš da platiš preko pikpay)