jadan ti ako ti ekipa s ovog topica bude birala... Bloo ce kakvu geekicu, Burek "dobru u dusi", ja bih ti sportistikinju - na kraju ces zavrsit' k'o Gustav, s vlastitom slikom u rukamaGhost_Rider_XXX wrote:Ja mrtav ozbiljan. Očigledno da mi izbor nije jača strana, sad ćemo osnovati stručni žiri, pa lijepo redom.Poison Ivy wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Ma stanite ljudi dragi da se saberem. Sinoc sam se propisno oduzeo. A množenje neka malo sačeka. Napravicu ja temu kad se oporavim Ghost traži ženu, pa ćemo svi skupa da biramo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro je, još uvijek je prisutan smisao za humor
Jeli Ghost upravu ili nije?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- wewa
#326 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
- Cholina_Lokica
#327 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Oni koji nece da se natjeculadyblue18 wrote:Ko ce biti u tom ziriju?
- Bloo
- Globalna šefica
#328 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
wewa wrote: jadan ti ako ti ekipa s ovog topica bude birala... Bloo ce kakvu geekicu, Burek "dobru u dusi", ja bih ti sportistikinju - na kraju ces zavrsit' k'o Gustav, s vlastitom slikom u rukama
nek mu chmoljo bira
- Filter
#329 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ev jedna preporuka za pocetak
neka bude sa velikim... plavim ocima...
pa mu vi sastavite ostatak...
neka bude sa velikim... plavim ocima...
pa mu vi sastavite ostatak...
- burek_in_space
#330 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nisam ljubomoran, nego ne bihda Ghosta u ovako ranjivom stanju iskoristite, o vi krvopije.wewa wrote: sto si, bolan, ljubomoran
Uostalom, ja sam njegova zadnja linija odbrane, 3-4 gajbe sa mnom dok popije, nece mu pasti na pamet zhenidba josh zadugo.
- Ghost_Rider_XXX
#331 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nek si im reko druže Bureke, sad sam pravo ranjiv i lako iskoristiv.burek_in_space wrote:Nisam ljubomoran, nego ne bihda Ghosta u ovako ranjivom stanju iskoristite, o vi krvopije.wewa wrote: sto si, bolan, ljubomoran![]()
![]()
Uostalom, ja sam njegova zadnja linija odbrane, 3-4 gajbe sa mnom dok popije, nece mu pasti na pamet zhenidba josh zadugo.
- Bloo
- Globalna šefica
#332 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost_Rider_XXX wrote:
Nek si im reko druže Bureke, sad sam pravo ranjiv i lako iskoristiv.
jah...drama
- wewa
#333 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
molicu lijepo, ja pijem samo 0 neg, velike su sanse da je Ghost miran od meneburek_in_space wrote:Nisam ljubomoran, nego ne bihda Ghosta u ovako ranjivom stanju iskoristite, o vi krvopije.wewa wrote: sto si, bolan, ljubomoran![]()
![]()
- madner
#334 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Evo ja cu, sve haplikacije poslati na pp.ladyblue18 wrote:Ko ce biti u tom ziriju?
Javim se ako prodjete u uzi krug
- Bloo
- Globalna šefica
#335 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
madner wrote:Evo ja cu, sve haplikacije poslati na pp.ladyblue18 wrote:Ko ce biti u tom ziriju?
Javim se ako prodjete u uzi krug
ja posl'o
- wewa
#336 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ho'sh rec' hebezljivGhost_Rider_XXX wrote:Nek si im reko druže Bureke, sad sam pravo ranjiv i lako iskoristiv.burek_in_space wrote:Nisam ljubomoran, nego ne bihda Ghosta u ovako ranjivom stanju iskoristite, o vi krvopije.wewa wrote: sto si, bolan, ljubomoran![]()
![]()
-
IMME
#337 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Da temi dospemo jos smisaonog ulja (steta da se svede na offtop, smirite dozivljaje, ba),
sad kad znamo to sto znamo; vecina nas rece da Ghost treba da kulira, ceka se na njen potez.
Evo vec kolko, 3-4 dana nista. hm ... pa kolko to jos treba ostaviti na cekanje?
Pitanje kao prvo ide na Ghosta?
Na tvom mjestu, ostavila bih otvoreno jos toliko ; znaci, jedna sedmica je vise no dovoljno.
Ne javi li se za to vremena, staviti tacku na tu pricu (mada je, po meni, i bez tog cekanja zrelo za to), promijeniti broj mobitela, udariti joj block i izbrisati ju iz kontakata, slike (ako ih ima) sakriti od sebe, druziti se s rajom, izlaziti, a i nas ne zaboraviti
sad kad znamo to sto znamo; vecina nas rece da Ghost treba da kulira, ceka se na njen potez.
Evo vec kolko, 3-4 dana nista. hm ... pa kolko to jos treba ostaviti na cekanje?
Pitanje kao prvo ide na Ghosta?
Na tvom mjestu, ostavila bih otvoreno jos toliko ; znaci, jedna sedmica je vise no dovoljno.
Ne javi li se za to vremena, staviti tacku na tu pricu (mada je, po meni, i bez tog cekanja zrelo za to), promijeniti broj mobitela, udariti joj block i izbrisati ju iz kontakata, slike (ako ih ima) sakriti od sebe, druziti se s rajom, izlaziti, a i nas ne zaboraviti
- Eleonora
#338 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nikad mi nece biti jasno kako se neko tek tako ohladi.
- Eleonora
#339 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Tebi smijesno?!sanabe wrote:Eleonora wrote:Nikad mi nece biti jasno kako se neko tek tako ohladi.
joooooooooooj najjaca dosad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne razumijem stvarno. Kakav se kukavicluk i neiskrenost skriva iza te njene recenice ''Tom izjavom si me ohladio''. Najlakse to reci i nestati, i ostaviti suprotnu stranu totalno zbunjenu, povrijedjenu, slomljenu, a do juce si htio/htjela s njom/njim provesti zivot, i to u bliskoj buducnosti.
Ljuti me to al pravo.
- Eleonora
#340 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Da, uvijek cu se cuditi kako neko moze ispasti toliko krme na kraju. I to prema osobi koja to stvarno ne zasluzuje.sanabe wrote:Pucaju brakovi, judi ostavljaju zenu , djecu, zene varaju muzeve, ima svega...i mi se cudimo![]()
Da citiram svoju prijateljicu "Da mi se prestati cuditi, dzaba ti sve"
- Bloo
- Globalna šefica
#341 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Eleonora wrote:Da, uvijek cu se cuditi kako neko moze ispasti toliko krme na kraju. I to prema osobi koja to stvarno ne zasluzuje.sanabe wrote:Pucaju brakovi, judi ostavljaju zenu , djecu, zene varaju muzeve, ima svega...i mi se cudimo![]()
pa ljudi su đubrad
kad to usvojiš kao pretpostavku u odnosima sa ljudima, nećeš se tako često naći u "čuđenju"
- Eleonora
#342 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Znam da nisi lose mislila. Dobra si ti meni.sanabe wrote:Eleonora wrote:Da, uvijek cu se cuditi kako neko moze ispasti toliko krme na kraju. I to prema osobi koja to stvarno ne zasluzuje.sanabe wrote:Pucaju brakovi, judi ostavljaju zenu , djecu, zene varaju muzeve, ima svega...i mi se cudimo![]()
Nisam nista lose mislila, cudim se i ja. Nije zasluzio.
Kompikovani ovi medjuljudski/ljubavni odnosi u pm, hajmo nesta drugo izmisliti![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#343 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ma dobra je sanabeta...Eleonora wrote: Znam da nisi lose mislila. Dobra si ti meni.![]()
![]()
- Flika
#344 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ne mogu da vjerujem da se jos nije javila...
-
fixer
#345 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
E s kakvim medzedom ghost haman zivot provede.Flika wrote:ne mogu da vjerujem da se jos nije javila...
-
fixer
#346 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Nije to vrijedjanje. To je filmska izjavasanabe wrote:nema togavrijedjanja nema
![]()
jel se meni cini lli ovajbrze vrti ocima
![]()
![]()
-
true
#347 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
oj zenske sada postaje samo bezobrazna
bogati koliko ste bili zajedno
bogati koliko ste bili zajedno
- Ghost_Rider_XXX
#348 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Boga mi još se nije javila. Objavljujem zvanično dosta. U narednih mjesec dana skupljam prijave za stručni žiri. Prijave, sa kraćom biografijom, te dokazom o školskoj spremi kao i uvjerenje od nadležnih institucija da su vam sve na broju, dostaviti na pp, najkasnije do 11.04.2011. Kandidati koji prodju u uži krug biće pozvani na kraći razgovor i duže alkoholiziranje (zbog provjere ponašanja u stresnom ambijentu).
- jutarnji
#349 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ma nasla bezze izgovor da te nogira. Skontala, karta tamo, karta `vamo, daj mu ganjaj papire, pa mu
trazi pos`o, pa ga vozaj okolo..vjerovatno je bilo..koji ce meni on qrac u zivotu pored ovoliko kuronja
okolo. Gdje zivi ta tvoja?...`nako pitam?

trazi pos`o, pa ga vozaj okolo..vjerovatno je bilo..koji ce meni on qrac u zivotu pored ovoliko kuronja
okolo. Gdje zivi ta tvoja?...`nako pitam?
- fatamorgana
#350 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Predlažem Dinu Merlina, ako pobijedi na Evroviziji kao estradnog-vip člana žirija!Ghost_Rider_XXX wrote:Boga mi još se nije javila. Objavljujem zvanično dosta. U narednih mjesec dana skupljam prijave za stručni žiri. Prijave, sa kraćom biografijom, te dokazom o školskoj spremi kao i uvjerenje od nadležnih institucija da su vam sve na broju, dostaviti na pp, najkasnije do 11.04.2011. Kandidati koji prodju u uži krug biće pozvani na kraći razgovor i duže alkoholiziranje (zbog provjere ponašanja u stresnom ambijentu).