DEŠAVANJA U ARAPSKOM SVIJETU
-
Desert Wind
#326 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
ma znaju da su pretili pa da im ne bi jos dodatno nabili komplekse 
-
simpozijum delirijum
#327 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
e jes' vala , trebaju smrsat malo , napokon i Amerikanci se bude iz letargije , a sljedeci put neka probaju Kus- kus ili shish cevap u znak podrske protiv blesavoga i opakoga guvernera Viskonsina ,Desert Wind wrote:ma znaju da su pretili pa da im ne bi jos dodatno nabili komplekse
- ladyada
#328 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
to je bila ono samo reklama .........ko je prvi stigao stigao je ........jefferson wrote:Pa jbg, pali prihodi od turizma, pa ne mogu vise, a i Papa Jones nije bas jeftinladyada wrote:simpozijum delirijum wrote:bio bi komican da nije tako krvolocan
inace vezano za revolucije medju Arapima , koje su zahvatili sve drzave tamo ?
u USA , Viskonsin ; vec nedelju dana traju protesti javnih radnika , ucitelja , vatrograsaca radnickih unija itd.. zbog odluke Guvernera republikanca da sreze budzet i ukine radnicke unije te beneficije za doticne zaposlene
demonstranti vec nedelju dana drze "okupiranu" zgradu senata u Viskonsinu i ne napustaje je
prije neki dan 80 000 ljudi bilo na ulicama
povratak radnickome pokretu u USA ?
ali neobicna podrska dolazi iz Egipta !
Egipcani narucili 200 pizza za demonstrante koji logoruju tamo
Arapski scenario 'made in USA " u USA ili USA scenario "made in Arabs "![]()
link;
http://www.sott.net/articles/show/22460 ... Protesters![]()
![]()
cuj samo 200 pizza .......... nasmija se ..........
-
simpozijum delirijum
#329 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
meni je gest Egipcana vrlo simpatican , vrlo cool
ne zaboravimo ;"proleteri svih zemalja ujedinite se " ( cisto da iznerviram Jeffersona hiper Amerikanca )
evo detaljnije objasnjenje desavanja u Viskonsinu i ne zaboravite !?
Amerikanci su ponosan narod malo spori dok skontaju ali dobra raja
zasto slavimo 8 Mart dan zena ? zbog zena Cikaga
kada je nastao anti-ratni pokret i 1968 ? te ekoloski pokret
opet zahvaljujuci pametnim Amerikancima
odo im naruciti par hamburgera za Viskonsin , i dosta im , treba im dijeta inace
dosta su bili lijeni u borbi za svoja prava
link;
http://www.informationclearinghouse.inf ... e27533.htm
ne zaboravimo ;"proleteri svih zemalja ujedinite se " ( cisto da iznerviram Jeffersona hiper Amerikanca )
odo im naruciti par hamburgera za Viskonsin , i dosta im , treba im dijeta inace
link;
- Gat'Gor
#330 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
LMMFAO @ Gadafija
Wow, ovaj govor je klasik supervillain status. Ovaj zivi u svojoj maloj fantaziji. Cuj Amerkanci okupirali Bengazi i davaju ljudima drogu....
Samo sam ceko da jos kaze "JA SAM BATMAAAAAAAAAN"
Wow, ovaj govor je klasik supervillain status. Ovaj zivi u svojoj maloj fantaziji. Cuj Amerkanci okupirali Bengazi i davaju ljudima drogu....
-
jefferson
#331 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Mislim da ti je najbolja ova, amerikanci slabo konatju. Najproduktivnij zemlja an svijetu s najvise inovacija, i oni slabo konatju? Jbg, ne kukaju svi u ovoj drzavi kao ti, obicno ti koji kukaju vazda odsele u kanadu i primaju socijalusimpozijum delirijum wrote:meni je gest Egipcana vrlo simpatican , vrlo cool
odo im naruciti par hamburgera za Viskonsin , i dosta im , treba im dijeta inacedosta su bili lijeni u borbi za svoja prava
link;
-
Desert Wind
#332 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
jes se nas'o ko ce im sta rec' kuk'o si na drzavu, dojeb'o se za stipu americku i sad prosipas kako drugi u bosni malo radejefferson wrote:
Mislim da ti je najbolja ova, amerikanci slabo konatju. Najproduktivnij zemlja an svijetu s najvise inovacija, i oni slabo konatju? Jbg, ne kukaju svi u ovoj drzavi kao ti, obicno ti koji kukaju vazda odsele u kanadu i primaju socijalu
ko o cemu kurva o postenju
-
simpozijum delirijum
#333 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
koje crne inovacije ?jefferson wrote:Mislim da ti je najbolja ova, amerikanci slabo konatju. Najproduktivnij zemlja an svijetu s najvise inovacija, i oni slabo konatju? Jbg, ne kukaju svi u ovoj drzavi kao ti, obicno ti koji kukaju vazda odsele u kanadu i primaju socijalusimpozijum delirijum wrote:meni je gest Egipcana vrlo simpatican , vrlo cool
odo im naruciti par hamburgera za Viskonsin , i dosta im , treba im dijeta inacedosta su bili lijeni u borbi za svoja prava
link;
kakvi patenti ?
Indija i Kina ih presisali 100 % po tom pitanju , ali ne pratis linkove koje postam
najbrzi voz na planeti . solarna energija , superprovodnici i najbrzi kompjuter ( ne racunam Njemce i Evropljane koji svahacaju frku i idu u nove tehnologije ) i gomila ostaloga
USA jos jedino oruzje pravi sve ostalo je truba
evo ne mogu niti zadnji let Spejs Satla odrzati na vrijeme ( odgodjen po ko zna koji put )
sramota care sramota
i placaju Rusima , Evropljanima i Japancima da odrzavaju ISS ( medjunarodnu svemirsku stanicu )
prouci podatke care pa pricaj
- Meho Kodro
#334 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
http://english.aljazeera.net/watch_now/
LIVE
Gaddafi says "Damn those" who try to stir unrest across Libya : I am a bedouin warrior who brought glory to Libya and will die a martyr
........................
LIVE
Gaddafi says "Damn those" who try to stir unrest across Libya : I am a bedouin warrior who brought glory to Libya and will die a martyr
........................
-
jefferson
#335 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Ja mislim da amerikancima ne preostaje nista drugo nego da im ti objasnis par stvari.simpozijum delirijum wrote:koje crne inovacije ?jefferson wrote:Mislim da ti je najbolja ova, amerikanci slabo konatju. Najproduktivnij zemlja an svijetu s najvise inovacija, i oni slabo konatju? Jbg, ne kukaju svi u ovoj drzavi kao ti, obicno ti koji kukaju vazda odsele u kanadu i primaju socijalusimpozijum delirijum wrote:meni je gest Egipcana vrlo simpatican , vrlo cool
link;
kakvi patenti ?
Indija i Kina ih presisali 100 % po tom pitanju , ali ne pratis linkove koje postam
najbrzi voz na planeti . solarna energija , superprovodnici i najbrzi kompjuter ( ne racunam Njemce i Evropljane koji svahacaju frku i idu u nove tehnologije ) i gomila ostaloga
USA jos jedino oruzje pravi sve ostalo je truba![]()
evo ne mogu niti zadnji let Spejs Satla odrzati na vrijeme ( odgodjen po ko zna koji put )
sramota care sramota
i placaju Rusima , Evropljanima i Japancima da odrzavaju ISS ( medjunarodnu svemirsku stanicu )
prouci podatke care pa pricaj
O tvojim linkovima je suvisno pricati
-
simpozijum delirijum
#336 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
o mojim linkovima je suvisno pricati ??
o tipovima koji imaju sveucilisno znanje i analiticari koji su bili naokolo po planeti ?
hoces li naruciti pizzu za Viskonsin, Jefferson
ljude koje s bore za svoja prava ?
o tipovima koji imaju sveucilisno znanje i analiticari koji su bili naokolo po planeti ?
-
jefferson
#337 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Ja odo na pizzu sad, a oni neka Pizzu traze od unijesimpozijum delirijum wrote:o mojim linkovima je suvisno pricati ??
Ne skrecimo s teme boga ti. Fakat nemas pojma o cemu pricas. A jos uvijek si u americi ccccccccc. Kako li je lose onda u ostatku svijeta
Za linkove ti opet kazem, suvisno komentarisati!
- Soul_Sista
#338 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Gat'Gor wrote:LMMFAO @ Gadafija
Wow, ovaj govor je klasik supervillain status. Ovaj zivi u svojoj maloj fantaziji. Cuj Amerkanci okupirali Bengazi i davaju ljudima drogu....![]()
ja mislim da je on na nekom opasnom tripu
-
simpozijum delirijum
#339 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
pa koji linkovi tebi odgovaraju ?jefferson wrote:Ja odo na pizzu sad, a oni neka Pizzu traze od unijesimpozijum delirijum wrote:o mojim linkovima je suvisno pricati ??
ljude koje s bore za svoja prava ?![]()
Ne skrecimo s teme boga ti. Fakat nemas pojma o cemu pricas. A jos uvijek si u americi ccccccccc. Kako li je lose onda u ostatku svijeta![]()
FOX News ?
i ponavljam . volim USA i jako boli da ova velika nacija ide u propast zbog korumpiranih i obogaljenih manijaka
a Obama suti kao P..ka , a dobar covjek bez muda
zato i dajem linkove o protestima u Viskonsinu i dalje
da bude jasno !
ako bilo ko ugrozi USA NAROD i civile !
ja cu se boriti kao i u Sarajevu , za USA !
jasno !
Amerikanci su super ljudi , kao i svi mi pod losim rezimom , zele slobodu i pravdu
imaju jako losu vladu i rezim kojih ih tlaci
-
jefferson
#340 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Kazem aj, da te nema trebalo bi te izmisliti!simpozijum delirijum wrote:pa koji linkovi tebi odgovaraju ?jefferson wrote:Ja odo na pizzu sad, a oni neka Pizzu traze od unijesimpozijum delirijum wrote:o mojim linkovima je suvisno pricati ??
ljude koje s bore za svoja prava ?![]()
Ne skrecimo s teme boga ti. Fakat nemas pojma o cemu pricas. A jos uvijek si u americi ccccccccc. Kako li je lose onda u ostatku svijeta![]()
FOX News ?
i ponavljam . volim USA i jako boli da ova velika nacija ide u propast zbog korumpiranih i obogaljenih manijaka
a Obama suti kao P..ka , a dobar covjek bez muda![]()
zato i dajem linkove o protestima u Viskonsinu i dalje
da bude jasno !
ako bilo ko ugrozi USA NAROD i civile !
ja cu se boriti kao i u Sarajevu , za USA !jasno !
Amerikanci su super ljudi , kao i svi mi pod losim rezimom , zele slobodu i pravdu
imaju jako losu vladu i rezim kojih ih tlaci
-
sumirprimus
#341 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
ccc,ja ludjaka tito dragi....
sat i po galame a da ga srce ne strese u onim godinama nikako mi ne ide u glavu...
btw,u ovom trenutku pomenut ga u bilo kom pozitivnom kontekstu je licemjerno.tako su i za nas govorili..fundamentalisti ludjaci,horde,lazu,sami sebe ubijaju...
dakle muamere,nek te snadje samo ono sto si zasluzio ni manje ni vise...
sat i po galame a da ga srce ne strese u onim godinama nikako mi ne ide u glavu...
btw,u ovom trenutku pomenut ga u bilo kom pozitivnom kontekstu je licemjerno.tako su i za nas govorili..fundamentalisti ludjaci,horde,lazu,sami sebe ubijaju...
dakle muamere,nek te snadje samo ono sto si zasluzio ni manje ni vise...
-
simpozijum delirijum
#342 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
jefferson wrote:
Kazem aj, da te nema trebalo bi te izmisliti!
odavno sam izmisljen, a sta je sa tobom , to se zove ;' imam muda ili jaja?"
imas li svoje misljenje ili ti je frka od tvojih sponzora ?
popij alkoholni napitak ( ne odobravam dzoint i mariuhanu u revoluciji )
i gledaj sta se desava
-
jefferson
#343 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Pazi da se ponovo ne umoris od tih silnih revolucijasimpozijum delirijum wrote:jefferson wrote:
i gledaj sta se desava
-
simpozijum delirijum
#344 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
pogledaj iza coska care , sute i gledaju , koliko sirotinje , ne budi sebican kada se vozis kuci ? daj im par dolara u imperiji i prosjaka i ratnih veterana moli za parejefferson wrote:Pazi da se ponovo ne umoris od tih silnih revolucijasimpozijum delirijum wrote:jefferson wrote:
i gledaj sta se desava
prate signale
- jutarnji
#345 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Ako je i od tebe, previse je. Kakvi prosjaci, ratni veterani?simpozijum delirijum wrote:pogledaj iza coska care , sute i gledaju , mkoliko sirotinje , ne budi sebican kada se vozis kuci ? koliko prosjaka i ratnih veterana moli za pare
prate signale
-
jefferson
#346 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Jel avion bio zute ili zelene ili crvenkasto zuckaste bojejutarnji wrote:Ako je i od tebe, previse je. Kakvi prosjaci, ratni veterani?simpozijum delirijum wrote:pogledaj iza coska care , sute i gledaju , mkoliko sirotinje , ne budi sebican kada se vozis kuci ? koliko prosjaka i ratnih veterana moli za pare
prate signale
- Bajro Harmonikaš
#347 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Delirijum je stanje konfuzije, često praćeno halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću i anksioznošću. Obično je rezultat promjena u cerebralnom metabolizmu usljed intoksiniranja alkoholom ili drugim drogama, šokom ili vrućicom ili višestrukim etiologijama. Može nastati i tokom asptinencije od supstanci koje izazivaju jaku zavisnost.

-
simpozijum delirijum
#348 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Jefferson
ne optuzujem te za takvu brutalnost prema ljudima koji trenutno nemaju hljeba i kruha
znam da si se docepao asfalta i svi ostali su gamad za tebe i crnci i Arapi i Muslimani jer si vidio Njujork i svjetla velegrada iz vilajeta BiH
i vidis !?
da si u Egiptu sada ti 'divlji :" Egipcani bi podijelili zadnji komad komad hljeba sa tobom
kontas sada zasto si izgubio i zasto Egipcani salju 200 pizza Amerikancima ?
sloboda narodu !
sta je sljedece ?
atomske bombe ?
jer je to jedino sto moze zaustaviti volju naroda, na planeti za slobodom... . od Kine do Rusije i USA i Arapa
ne optuzujem te za takvu brutalnost prema ljudima koji trenutno nemaju hljeba i kruha
znam da si se docepao asfalta i svi ostali su gamad za tebe i crnci i Arapi i Muslimani jer si vidio Njujork i svjetla velegrada iz vilajeta BiH
i vidis !?
da si u Egiptu sada ti 'divlji :" Egipcani bi podijelili zadnji komad komad hljeba sa tobom
sloboda narodu !
sta je sljedece ?
atomske bombe ?
jer je to jedino sto moze zaustaviti volju naroda, na planeti za slobodom... . od Kine do Rusije i USA i Arapa
-
simpozijum delirijum
#349 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
vidim da znas stanjeBajro Harmonikaš wrote:Delirijum je stanje konfuzije, često praćeno halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću i anksioznošću. Obično je rezultat promjena u cerebralnom metabolizmu usljed intoksiniranja alkoholom ili drugim drogama, šokom ili vrućicom ili višestrukim etiologijama. Može nastati i tokom asptinencije od supstanci koje izazivaju jaku zavisnost.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao i efekte narkotika
kojem klanu pripadas ?
Albancima sa sjevera
Zemuncima ?
ili Sandzak klan !
ruta preko Svicarske ?
ili Italija ?
mozda nazovem FBI da porazgovara sa vama
-
jefferson
#350 Re: NEREDI U ARAPSKOM SVIJETU
Mozes ti to bolje! Ubjedjen samsimpozijum delirijum wrote:Jefferson
i vidis !?
sloboda narodu !
sta je sljedece ?
atomske bombe ?