hvalacava wrote:Volim te Zelena![]()
Šta nakon razvoda!?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zelena Carapa
#326 Re: Šta nakon razvoda!?
- madner
#327 Re: Šta nakon razvoda!?
Zelena Carapa wrote: Mislim da ukoliko slobodan (ranije nezenjen muskarac bez djece) odabere samohranu majku za svoju zivotnu saputnicu, onda je ona (najvjerovatnije) prava sretnica i ima MUSKARCINU u pravom smislu rjeci.
Sto ce reci, covjeka svjesnog sebe i svojih kvaliteta, covjeka kome nije bitno hoce li ga neko etiketirati (a neko sigurno hoce i nju i njega). Covjeka koji stoji iza svojih postupaka i jak je kao stjena![]()
Zasto ovo mislim? Pa jednostavno zato sto tek sad, citajuci ovaj forum, vidim gdje zivim i kakvi su nam muskarci..I koliko onda neko ko ne misli kao masa odskace od ove sredine.![]()
Mislim, nakon svega procitanog, da je vrijedan svakog postovanja![]()
Muskarcina!
Ovo je tipican primjer sta se dobije kada se krene od zakljucka, pa se pozitivne osobine pripisuju da bi se zakljucak opravdao.
Ako ranije nezenjen muskarac bez djece odabere samohranu majku za svoju zivotnu saputnicu, mozda je i veliki luzer. Mozda nema ponosa pa mu nije bitno sta misle o njemu. Mozda je ukratko receno levat.
- Zelena Carapa
#328 Re: Šta nakon razvoda!?
da sigurno nije mogao "bolje". A sta je to bolje pitam ja tebe? Sta je tebi garant boljeg? Garant srece? To sto se nije ranije udavala a bila je u 4 duge vze? Sto se nije udavala a bila 10 godina u vezi? To sto se nije udavala jer je niko nije htio? Ili mozda to sto je nevina pa nece znati da ima boljih, ljepsih, pametnijih i spretnijih od tebe?madner wrote:Zelena Carapa wrote: Mislim da ukoliko slobodan (ranije nezenjen muskarac bez djece) odabere samohranu majku za svoju zivotnu saputnicu, onda je ona (najvjerovatnije) prava sretnica i ima MUSKARCINU u pravom smislu rjeci.
Sto ce reci, covjeka svjesnog sebe i svojih kvaliteta, covjeka kome nije bitno hoce li ga neko etiketirati (a neko sigurno hoce i nju i njega). Covjeka koji stoji iza svojih postupaka i jak je kao stjena![]()
Zasto ovo mislim? Pa jednostavno zato sto tek sad, citajuci ovaj forum, vidim gdje zivim i kakvi su nam muskarci..I koliko onda neko ko ne misli kao masa odskace od ove sredine.![]()
Mislim, nakon svega procitanog, da je vrijedan svakog postovanja![]()
Muskarcina!
Ovo je tipican primjer sta se dobije kada se krene od zakljucka, pa se pozitivne osobine pripisuju da bi se zakljucak opravdao.
Ako ranije nezenjen muskarac bez djece odabere samohranu majku za svoju zivotnu saputnicu, mozda je i veliki luzer. Mozda nema ponosa pa mu nije bitno sta misle o njemu. Mozda je ukratko receno levat.
- Karabaja
#329 Re: Šta nakon razvoda!?
I nema boljih, ljepših, pametnijih i spretnijih od mene!
I ako ima, ne treba da zna! 
- madner
#330 Re: Šta nakon razvoda!?
Bolje je kad se nije udavala i nema djecu. To bar svako zna. 
- Zelena Carapa
#331 Re: Šta nakon razvoda!?
Znaju slabici, ovi jaki ne znaju.. 
- madner
#332 Re: Šta nakon razvoda!?
LZelena Carapa wrote:Znaju slabici, ovi jaki ne znaju..
E
V
A
T
I
Sta rec, mada ima ljudi kupuju i kineska auta
- Karabaja
#333 Re: Šta nakon razvoda!?
i/ili luzerimadner wrote:LZelena Carapa wrote:Znaju slabici, ovi jaki ne znaju..
E
V
A
T
I
- cava
#334 Re: Šta nakon razvoda!?
Niđe veze, ako mu je bitnije šta ljudi misle o njemu nego njegova lična sreća, tek je onda luzer i levat.madner wrote:
- madner
#335 Re: Šta nakon razvoda!?
Ne drugi, nego on sam o sebi. 
- Zelena Carapa
#336 Re: Šta nakon razvoda!?
Ljudi koji nemaju argumente koriste pojacanu gestikulacijumadner wrote:LZelena Carapa wrote:Znaju slabici, ovi jaki ne znaju..
E
V
A
T
I
- cava
#337 Re: Šta nakon razvoda!?
"Mozda nema ponosa pa mu nije bitno sta misle o njemu."madner wrote:Ne drugi, nego on sam o sebi.
Osim ako nisi mislio da je blizanac u horoskopu.
- madner
#338 Re: Šta nakon razvoda!?
Vec sam ukazao na logicku gresku iz koje je izveden prethodni zakljucak, tako da sam oborio postavljenu tezu.
- Filter
#339 Re: Šta nakon razvoda!?
hmmm mozda on i jeste levat, (u nekim stvarima) ali tu zaboravljas drugu stranu... valjda se i druga strana nesto pita?madner wrote:
Mozda je ukratko receno levat.
jako je zeznuto tako povrsno etiketiranje, mozda je levat za pronaci djevojku, ali isto tako moze biti savrsen nekoj...
btw. uglavom svoje etikete ljepnemo drugima, valjda nam je tako lakse...
-
Dialer
#340 Re: Šta nakon razvoda!?
Hoces da kazes da si isto razmisljala ko jaZelena Carapa wrote:Pa da ti kazem, lako ti je naci se na njihovom mjestu. S takvim stavom i brze nego sto mislis.Dialer wrote:Btw. vi rastevljeni sto imate djecu, zasto trazite sad neke veze da se vezete i to. Ja da sam an vasem mjestu, ja bi smao klix avanture trazio, bez nekog vezivanja.
Last edited by Dialer on 22/02/2011 11:19, edited 1 time in total.
- madner
#341 Re: Šta nakon razvoda!?
Mislio sam na Freudovu podjelu psihecava wrote:"Mozda nema ponosa pa mu nije bitno sta misle o njemu."madner wrote:Ne drugi, nego on sam o sebi.
Osim ako nisi mislio da je blizanac u horoskopu.
- madner
#342 Re: Šta nakon razvoda!?
Mozda, ja sam to ostavio otvoreno. Zasmetalo mi je ovo etiketiranje pozitivnim osobinama takvih likova.Filter wrote:hmmm mozda on i jeste levat, (u nekim stvarima) ali tu zaboravljas drugu stranu... valjda se i druga strana nesto pita?madner wrote:
Mozda je ukratko receno levat.
jako je zeznuto tako povrsno etiketiranje, mozda je levat za pronaci djevojku, ali isto tako moze biti savrsen nekoj...
btw. uglavom svoje etikete ljepnemo drugima, valjda nam je tako lakse...
Ocito argument izveden na bazi licnog misljenja, umjesto cinjenica.
- Zelena Carapa
#343 Re: Šta nakon razvoda!?
A cinjenice su tvoja licna misljenja?madner wrote: Ocito argument izveden na bazi licnog misljenja, umjesto cinjenica.
Nego, ja tebi davno rekoh, zaljubices se u razvedenu sa troje djece ali nece te htjeti.
Skopnices mlad
Sad se vec mogu kladiti u to! Sjetices se ti carape zelene jedan dan, pa ces sve glavom u zid udarati
- madner
#344 Re: Šta nakon razvoda!?
Ja sam ostavio stanje otvoreno. Mozda je levat. Tj. vjerovatno jeste. Ali ne mozemo apriori biti 100% sigurni.
Jasta cu:

Jasta cu:
- Filter
#345 Re: Šta nakon razvoda!?
streljacki vod, zbor...Zelena Carapa wrote:A cinjenice su tvoja licna misljenja?madner wrote: Ocito argument izveden na bazi licnog misljenja, umjesto cinjenica.![]()
Nego, ja tebi davno rekoh, zaljubices se u razvedenu sa troje djece ali nece te htjeti.![]()
Skopnices mlad![]()
Sad se vec mogu kladiti u to! Sjetices se ti carape zelene jedan dan, pa ces sve glavom u zid udarati![]()
tesko je i naslutiti sta ce ga dokaciti, ali treba biti jaaaako pipav, oko pipavih stvari
- XY.
- XY.
#347 Re: Šta nakon razvoda!?
Apsolutno se slažem
mada imam dvije prijateljice, djevojke, koje imaju vezu sa razvedenim muškarcima koji imaju djecu, ali na žalost nemam prijatelja, momaka, koji imaju veze sa razvedenim ženama. Mada smo godinama tu negdje, njima je to malo ofirno.[/quote]
imas li jos prijateljica
slobodnih !!!!???
imas li jos prijateljica
- cava
#348 Re: Šta nakon razvoda!?
imas li jos prijateljicaXY. wrote:Apsolutno se slažemmada imam dvije prijateljice, djevojke, koje imaju vezu sa razvedenim muškarcima koji imaju djecu, ali na žalost nemam prijatelja, momaka, koji imaju veze sa razvedenim ženama. Mada smo godinama tu negdje, njima je to malo ofirno.
Ostavi podatke u Agenciji, pa ćemo razmotriti ponudu
- XY.
#349 Re: Šta nakon razvoda!?
lijep zgodan situiran ima dijete 
- cava
#350 Re: Šta nakon razvoda!?
Godine, mislim da ne dođe do kakvih razmimoilaženja