kad sam bila bas mala + moj brat
tati je dosadilo da nas brani i rekao nam je da se sami branimo, da nas je dvoje...onda je jedan hahar puno stariji, mom bratu uzeo autic i mi smo skocili na njega- jedno na ledja, drugo naprijed i tukli ga, pustio je autic i vise nas niko nije dirao
u vrticu smo virili tetama pod suknju, kad smo morali spavati...i jedni drugima govorili sta smo vidjeli.
brali ljubicice po groblju...i uzimali cvijece sto ljudi donesu, a nama se svidjalo...
jednom, u BL sam se ja izgubila, i nasli me uz vrbas kako plesem i pjevam, zabavljam narod...
jednom, u ZG sam se izgubila u NAMI, mama je poludjela od brige, a ja sam preko razglasa rekla kako se zovem i onda su rekli mami gdje da dodje,osjecala sam se pravo vazna.
dido je morao stalno pricati kako je spasio nekog ranjenog jastreba...to je bila omiljena
bajka 
.
mi smo uzimali lastavice sto su smrznute padale na balkon, pa ih drzali u gajbama...i grijali u stanu...onda bismo ih gledali i one bi izletjele i zakacile se na zavjese. za to se uvijek galamilo.
jednom su doveli bijelog zeca (kunica) i mi smo ga hranili, onda smo isli kod majke s njim...
onda smo jeli, i kad smo se htjeli opet igrati s njim, rekli su nam da smo ga pojeli...

trauma.
voljeli smo kinderladu- brat crno, ja bijelo.
krali smo iz PBS kasice, cekali da mama i tata zaspu i isli
kod trove na sladoled...a nekad i na one jabuke u crvenom seceru.
brat je jednom kradom otisao gledati cirkus, a ja nisam...i on se osjecao krivim i od tada ne voli cirkus. ne volim ga ni ja, ali ne znam zasto.
prodala sam tetku za dvije cokolade sa rizom
kad smo bili veci-
ispred zgrade smo igrali lastike i KEMSA (karte) i planova (ne znam vise kako to ide).
bili smo ubijedjeni da je brat stariji od mene, jer je njegov broj datuma rodjenja
veci od mog.
mislila sam da je majka (mamina) rodila mamu, tatu, tetke, daju, dida i sve ostale koji su nam rod.
omiljeni crtici su bili strumfovi i bipsici, ma svi osim stripija...imali smo svako svoj album za strumfove i isli u dvoranu luke kad su
dolazili kod nas 
, a poslije smo imali WWF album, i skupljali NBA slicice iz zvaka.
mogli smo dokasno ostati budni i uvijek smo u skoli prepricavali sta je bilo u dinastiji, jer ostali su mogli gledati samo reprizu
moja prva ljubav je neil patrick harris (dr. doogie hauser)
a paralelna ljubav onaj agent kuper iz tween peaksa
uh, a onaj dan kad se skupljao stari papir i nosio u skolu- ono nam je bio praznik