Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ove druge sam imao i ja. Kupio u adidasu preko puta trznice u ferhadiji,nemres fuliti radnju
Extra izdrzljive,bile takve kao na slici,bile sa zelenim dijelovima to gdje je crno na ovoj slici,i bile sa plavim dijelovima na tim mjestima. Nepoderive i dobre... . Cijena oko 100KM ,ne mogu se tacno sjetiti ali tako nesto.
-LIBERO- wrote:Ove druge sam imao i ja. Kupio u adidasu preko puta trznice u ferhadiji,nemres fuliti radnju
Extra izdrzljive,bile takve kao na slici,bile sa zelenim dijelovima to gdje je crno na ovoj slici,i bile sa plavim dijelovima na tim mjestima. Nepoderive i dobre... . Cijena oko 100KM ,ne mogu se tacno sjetiti ali tako nesto.
Pozdrav za kezualca .
hvala majstore. nadam se da ce mi jos neko napisati za ove prve koju rijec, kod nas su 170 KM, zao mi ih platiti toliko
kakav crni kezualac, proslo je moje vrijeme
Urban B. wrote:Gdje kod nas ima kupiti ovakvih slusalica i koliko kostaju?
imas ih uglavnom kupiti u vecini gamerskih sopova ali su skupe ko crni djavo kostaju najobicnije 170km a ako ima neku sliku ili nesto preko 200km a ako imas priliku da odes u austriju u springfieldu kod njih i takvim radnjama imas i bolje za 20 eura
Urban B. wrote:Gdje kod nas ima kupiti ovakvih slusalica i koliko kostaju?
imas ih uglavnom kupiti u vecini gamerskih sopova ali su skupe ko crni djavo kostaju najobicnije 170km a ako ima neku sliku ili nesto preko 200km a ako imas priliku da odes u austriju u springfieldu kod njih i takvim radnjama imas i bolje za 20 eura
Hvala na odgovorima al brate mili nisam znao da su tako skupe,ja kontao do 100 Km da im se krece cijena
U Wisi odmah na ulazu pored blagajni stoji postavljen jedan stand na kojem se prodaju kristali...ne znam da li imaju ovaj koji trazis, ali tu svakako mozes provjerit.