Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
djido_mova

#326 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by djido_mova »

Bakiru pod hitno treba zabraniti da daje bilo kakve izjave ..... pametnij je kad suti
popajic

#327 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

dek wrote:
dek wrote:Pored Silajdžića i Fahre opet bi njega izabrao ali, svejedno, kao političar je NULA bodova, nula..

Ciljaš na Komšića...Pa naravno da ću glasat za nekog svog ta neću za vlahe glasat:P

Ozbiljno sad, lomio sam se između Komšića i Bakira, na kraju sam se odlučio za ovog drugog znajući da će izbor ovog prvog pretvoriti u ''slučaj'' i da će zakuhati stvari.

Danas, kad pričitam ovakve izjave, ne bih imao nikakve dileme...
Ipak je tebi zvijezda vodilja bila glasanje za " svog" !
Jos ti nisi naucio da najvise boli kad ti " svoj" zabije noz u ledja , a babin sin je maher u tim ratnim vjestinama.
popajic

#328 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

djido_mova wrote:Bakiru pod hitno treba zabraniti da daje bilo kakve izjave ..... pametnij je kad suti
Problem je sto nije izabran da suti , nego bas da govori...predstavlja !
djido_mova

#329 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by djido_mova »

kad vidim kako nas predstavlja dodje mi da vrisnem od muke :roll:
dek

#330 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by dek »

popajic wrote:
dek wrote:
dek wrote:Pored Silajdžića i Fahre opet bi njega izabrao ali, svejedno, kao političar je NULA bodova, nula..

Ciljaš na Komšića...Pa naravno da ću glasat za nekog svog ta neću za vlahe glasat:P

Ozbiljno sad, lomio sam se između Komšića i Bakira, na kraju sam se odlučio za ovog drugog znajući da će izbor ovog prvog pretvoriti u ''slučaj'' i da će zakuhati stvari.

Danas, kad pričitam ovakve izjave, ne bih imao nikakve dileme...
Ipak je tebi zvijezda vodilja bila glasanje za " svog" !
Jos ti nisi naucio da najvise boli kad ti " svoj" zabije noz u ledja , a babin sin je maher u tim ratnim vjestinama.
Ti ne znaš šta je meni bila zvijezda vodilja niti znaš šta sam naučio a šta nisam.
Nisam opterećen time za što me optužuješ. Al nebitno..
Neposlusna

#331 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Neposlusna »

motachjointa wrote:njemu a ni nama sa njim vise ni taj bog allah ne moze pomoci. koliko god se trudio da ga prihvatim meni je on totalno odbojan i antipatican lik, na silu gura selam i vjeru u prvi plan, pokusava da se deklarise kao lider i spasilac bosnjaka muslimana a realno nema osnova ni kapaciteta za to, ne djeluje mi kao pretjerano sposobna i obrazovana osoba nego vise kao neki narodski i carsijski covjek. njegov predhodnik haris nije bio pretjerano dobar i uspjesan ali mislim ni da bakir nije neki korak unaprijed za ovu drzavu cak sta vise mislim da je ovo povratak u devedesete godine.

Potpisujem.
Zalosno je da nista bolje od njega nemamo.
slobodni armirach

#332 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by slobodni armirach »

odusevljenje na izjavu nije se krilo ni u Subotici

http://www.e-novine.com/fotogalerija/fo ... bajka.html
popajic

#333 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

Neposlusna wrote:
motachjointa wrote:njemu a ni nama sa njim vise ni taj bog allah ne moze pomoci. koliko god se trudio da ga prihvatim meni je on totalno odbojan i antipatican lik, na silu gura selam i vjeru u prvi plan, pokusava da se deklarise kao lider i spasilac bosnjaka muslimana a realno nema osnova ni kapaciteta za to, ne djeluje mi kao pretjerano sposobna i obrazovana osoba nego vise kao neki narodski i carsijski covjek. njegov predhodnik haris nije bio pretjerano dobar i uspjesan ali mislim ni da bakir nije neki korak unaprijed za ovu drzavu cak sta vise mislim da je ovo povratak u devedesete godine.

Potpisujem.
Zalosno je da nista bolje od njega nemamo.
Zalosno je da mislite ( vi koji tako mislite ) da nista bolje od njega nemate.
Ja sam sa lakocom nasao puuuuno boljeg - eno drzi babinog sina i Dodikovog glasnogovornika na oku.Da bar malo mogu mirno otspavati :zzzz:
kamen spoticanja

#334 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kamen spoticanja »

ee moj bakire koji si ti levat...
BiH-x

#335 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by BiH-x »

Smrad
NightSkyWalker

#336 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by NightSkyWalker »

Ova izjava mu nije trebala.
BiH-x

#337 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by BiH-x »

slobodni armirach wrote:odusevljenje na izjavu nije se krilo ni u Subotici

http://www.e-novine.com/fotogalerija/fo ... bajka.html
:D :lol:

Image

Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#338 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

ma nije on kriv...
1gorstak

#339 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by 1gorstak »

Za Baketa Izetbegovica .... specijalno

http://www.youtube.com/watch?v=6YQZYsPKuvg&NR=1

Od bratije s Romanije
Hunkar

#340 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Hunkar »

ja mislim da ce bakir vise uraditi za rs nego radmanovic u predsjednistvu ... :D pa onaj kloc slavuj bi bolje predstavljao bosnjake, bar bi se trudio da ne bude ofiran :D
Bosnolog

#341 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Bosnolog »

veleno wrote:
Bakir Izetbegović
"Obilježavanje Dana RS nije uvredljivo za Bošnjake"
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović smatra da obilježavanje 9. januara - Dana Republike Srpske nije uvredljivo za Bošnjake, ali da Bošnjaci, kako kaže, ne vole što je BiH podijeljena i da imaju pravo da stvari vide tako kako ih vide.

Bakir Izetbegović"Nama lično nije pri srcu RS, niti podijeljenost BiH, niti to što Bošnjaka nema u tom dijelu BiH kako ih je bilo prije rata. To nas morate razumjeti, ali poštujemo Dejtonski sporazum, svoje komšije i ljude koji žive zajedno sa nama u ovoj državi, želimo im svako dobro, prije svega mir, stabilnost i više posla", rekao je Izetbegović novinarima na sinoćnjem božićnom prijemu u Sarajevu kod mitroplita dabrobosanskog Nikolaja.

Izetbegović je ocijenio da će 2011. godina biti dobra godina, bolja od prethodne, i pored toga što je počela loše, sa određenim tenzijama.

On je poželio svim građanima BiH i Republike Srpske dobru i bolju 2011. godinu, a pravoslavcima u BiH i širom svijeta sretan Božić
:x

To je nama naša borba dala. :-)
Ne treba da nas nista iznenadi od nemoralne gnjide,beskicmenjaka,politickog uhljupa,sefa bosnjacko mafijaskog kriminala kome je Saja najveci ahbab i velikosrpskog podanika,..Mali zuti smrad je najbolja ilustracija i personifikacija propast SDA ideologije za koju glasaju dvije decenije dezorjentisane,nepismene i neosvijescene sjecikase podrzavajuci samodestruktivnu,bosnocidnu i bosnjakocidnu stranku SDA,...Gdje su sada nocni nebeski setac i slicni da nam opravdaju ovaj veliksrpski podanicki proljev koji slusamo od ove jludske i nemoralne gnjide svaki put kada otvori ona svoja rijetko otvorena usta,

Bolje bi bilo da ih nikada ne otvara jer svaka izjava mu je veci i nesnosljiviji razmjera politicki proljev,.....Svaki fakin pokaze svoj karakter i moralni jad pa i ovaj babin nemoralni beskarakternjak koji nam je samo jos jednom potvrdio da je dno dna,...Nakon proslog velikosrpskouvlakackog izvinjavanja Srbiji sto smo se branili i odbranili Bosnu da bi ovaj dvonogi jad pljunuo na sve zretve koje pobise,silvase,i u masovne grobnice poslase koje i danas trazimo,..Ovo je najbolja smradova cestitka onima koje na stotie hiljada protjerase iz Ausvica i koji su dvie decenije van svojih domova,Dvonogi fakin je veca uvreda od onih koji su stvarali Ausvic na kostima njihovih najblizih kojima po njemu ne bi trebala biti mrska Karadziceva tvorevina,

Treba jos da se oglasi i njegov duhovni mentor Reis Ceric koji ga je podrzavao svo vrijeme pa da slika bude kompletnija,

Sjetimo se izjave tog istog Cerica u Banjaluci uoci presude suda pravde u Hagu po tuzbi BiH protiv SCG kada je duhovnik izjavio kako je Bosnjacima dobro u Karadzicevom genocitetu,....Ima ona narodna niko tebe izblamirati ne moze kao ti samog sebe,.....Snijeg ne pada da pokrije brijegove nego da svaka zvijer pokaze svoje tragove,ovaj velikosrspki agent i jad je tu da nastavi sa unistavanjem BiH,....

Glasali ste za vizionara imate ga,.Zamislimo da imamo jos i Borjanu Kristo uz oveg politickog propuh beskarakternog beskicmenjaka umjesto Komsica,...Fakin je otisao u Banjaluku kada se dodjljivala Kopanjina nagrada Josipovicu,ljigavac je bio tamo i nije reagovao sto nema nigdje drzavne zastave,....Voli on srpsku trobojku kao i Karadzicevu tvorevinu sad pokusava da ubjedi one na cijoj rodbina sto ih goloruke pobise stoje temelji genocidne tvorevine i one koji su tamo gradani drugog reda,kao i one koji su jos uvijek van svojih domova,Zaboli zutokljunca kao i stranka kojoj pripada neka stvar za moral i karakter,oni su njih odavno zrtvovali i zaboravili na njih.....

Nastavi sa ovakvim izjavama zutokljunac mozda ovce progledaju nekada i shvate kome daju glasove sve ove godine,.... :roll:
Last edited by Bosnolog on 09/01/2011 22:43, edited 1 time in total.
popajic

#342 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

NightSkyWalker wrote:Ova izjava mu nije trebala.
Ne mislis li da je tvoj komentar neprimjereno preblag za ovakvu jednu nakaznu izjavu clana predsjednistva ...obzirom da si puno agilniji kad se neko drugi kritikuje ?
plain vanilla

#343 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

popajic wrote:
Ne mislis li da je tvoj komentar neprimjereno preblag za ovakvu jednu nakaznu izjavu clana predsjednistva ...obzirom da si puno agilniji kad se neko drugi kritikuje ?
pa drugo je ovo

ftv se, na primjer, finansira iz nasih dzepova

a bakir jok :oops:
1mustra

#344 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by 1mustra »

popajic wrote:
Zasto je izjava nakazna? Bakir je dao umjerenu izjavu, u kojoj bilo mjesta i za kritiku RS-a i objasnjenje stava Bosnjaka u vezi s tim. Treba uzeti i obzir da je izjava data u gostima kod srpskog mitropolita, i to na Bozic, tako da ostriji ton nije dolazio u obzir. Sta je trebao reci, ukinucemo RS i njene praznike, dobicete po prstima?

Bakir makar ostavlja dojam da zeli sa Srbima i Hrvatima nesto dogovarat, za razliku od Harisa i Komsica koji bi im dali po prstima. Po meni je licemjerno zgrazavat se nad Dodikovim ekstremistickim izjavama, a istodobno popljuvat svaki pokusaj da neko od Bosnjaka napravi i minimalni odklon od ekstremizma.
plain vanilla

#345 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

nije morao nista reci
karanana

#346 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by karanana »

ako je dosao na bozic kod mitropolita, nije dosao da politizira i predaje, i da u ime miliona protjeranih i ubijenih bosnjaka kaze da bosnjacima dan republike srpske ne smeta. hocemo li organizovati anketu i pitati bosnjake u cije je ime govorio jesli se slazu sa njegovom izjavom? ovo je vec 2.-3. put da brada govori nebuloze a u ime svih pripadnika svoga naroda.
zasto je ista govorio?
Komrad

#347 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Komrad »

1mustra wrote: Zasto je izjava nakazna? Bakir je dao umjerenu izjavu, u kojoj bilo mjesta i za kritiku RS-a i objasnjenje stava Bosnjaka u vezi s tim. Treba uzeti i obzir da je izjava data u gostima kod srpskog mitropolita, i to na Bozic, tako da ostriji ton nije dolazio u obzir. Sta je trebao reci, ukinucemo RS i njene praznike, dobicete po prstima?

Bakir makar ostavlja dojam da zeli sa Srbima i Hrvatima nesto dogovarat, za razliku od Harisa i Komsica koji bi im dali po prstima. Po meni je licemjerno zgrazavat se nad Dodikovim ekstremistickim izjavama, a istodobno popljuvat svaki pokusaj da neko od Bosnjaka napravi i minimalni odklon od ekstremizma.
Zasto je nakazna? Sad ce Dodik likovati:"vidite da sam ih ubijedio da je Srpska vjecna" znas postoje situacije
kada ne treba nista reci osim: "dobar dan, sretan praznik"
1mustra

#348 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by 1mustra »

plain vanilla wrote:nije morao nista reci
Ma daj, ignorirati ono sto nam se ne svidja ne vodi nicem. Sta ako cemo se pravit da RS ne postoji ona ce prestat postojat? Bakir se makar pokusava suocit sa realnosti, za razliku od Harisa i Komsica.
1mustra

#349 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by 1mustra »

Komrad wrote: Zasto je nakazna? Sad ce Dodik likovati:"vidite da sam ih ubijedio da je Srpska vjecna" znas postoje situacije
kada ne treba nista reci osim: "dobar dan, sretan praznik"
Krivo, Dodik moze likovat samo kad neko kaze ukinucemo RS, postojanje RS vrijedja Bosnjake, dobicete po prstima, to njega hrani.
plain vanilla

#350 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

1mustra wrote:
plain vanilla wrote:nije morao nista reci
Ma daj, ignorirati ono sto nam se ne svidja ne vodi nicem. Sta ako cemo se pravit da RS ne postoji ona ce prestat postojat? Bakir se makar pokusava suocit sa realnosti, za razliku od Harisa i Komsica.
Ko kaze da treba ignorisati? Ne treba zmiriti nad problemom RS, i praviti se da ona nije nastala genocidom.

Cuj Bakir se suocava s relanosti...precjenjujes ti njega, ali skroz
Bakir je pokusao biti multi-kulti, ali skroz na pogresan nacin

Cudo nije cestitao rodjendan i HercegBosni
Post Reply