ma razumiss ti menee?Pitarrr82 wrote:Koliko Vas koji sada kukate za Slobodom inace i idete na njihove tekme?![]()
Inace prica po forumu kao i u svemu ce im mnogo pomoci...
poenta i jest,da je vecini pun K i ovakve jadne slobode, i tog klosarskog miljea oko nje, i sve ostalog.. i da je i trebala davno ispast,i da raja zato i ne ide...
i to fuj nemam rijeci navijanje, u kom se diraju stvari koje se ne bi smjele dirat(markale,kapija,i mrtvi se ne smij udirat, i ja se ko tuzlak izivnjavam svakom sarajliji koji se nasao prozvanim,jer nas to ne vodi nicemu,a ti koji tako psuju nisu tuzlaci,nego nekulturni i neodgojeni divljaci,tacka ba)...a isto tako i u kontra stranu...
jedno je navijanje,a jedno,divljastvo...
@livtz,ne zatezi djabe i ne vrijedjaj,mlad si vjerovatno,nije sve tako crno bijelo...
p.s ono sto mi se cini ociglednim,a na sto bi neke buduce uprave morale poradit definitivno,a to je poboljsat odnose sa ostalim klubovima,jer ne moze sea ovako,sam protiv svih,kad tad ljudi uceraju ko sad
ebiga bic bolje,bolje i za 5 godina u premier ligu ko normalan klub,nego ovao godinama zivotarit ko pacijent...