Izvor ove informacije?dzemmo wrote:ah ko da se mi pitamo, dobili su gore da preurede po svojim standardima
Mislim da ne bi bilo lose kada bi napravili studio na Otoci u onoj novoj zgradi koja svakako stoji prazna.
Moderator: anex
Izvor ove informacije?dzemmo wrote:ah ko da se mi pitamo, dobili su gore da preurede po svojim standardima
Nadogradice prostor iznad Bahinog kafea.NeyDan wrote:Lokacija je dobra ali ne znam gdje planiraju smjestiti toliki studio u BBI centar, al' eto nadam se da onda znaju sta rade.
BBI ima dobru lokaciju u gradu,zivi centar..vjerujem da ce A.J. biti na raspolaganju citav toranj i vjerovatno ce nesto nadograditi kod Bahinog kafica..u svakom slucaju taj prostor,racunajuci Toranj od 10 spratova i nije bas mal!..dzemmo wrote:ah ko da se mi pitamo, dobili su gore da preurede po svojim standardima
BBI banka je u prizemlju,tako da je ostatak tornja skoro prazno..NeyDan wrote:Samo malo, zar toranj BBI centra nije prvobitno namijenjen za BBI banku i zar u njemu nije ista i smjestena?!
Ko su ostali kandidati, ne vjerujem da je Smajić jedini?dzemmo wrote:Zekerijah Smajic kandidat za generalnog direktora
udrch wrote:Jako bih volio da izaberu Bosmal, da taj projekat krene već jednom sa mrtve tačke..
A s obzirom da je Bosmal nekako nakićen zadnjih dana možda su se već i oslučili..
Ne vjerujem da će biti u BBI, nema gore dovoljno mjesta..
Napravice dodatni sprat na BBI-uMalaa wrote:Sto se tice BBI centra, sumnjam da ce Al-Jazeera tu biti, jer 9 i 10 sprat BBI centra pripada BBI banci, 8 sprat su kancelarije rukovodica i zaposlenika BBI centra ...tako da su im slobodni 6 i 7 sprat, ali njima trebaju zadnji spratovi objekata, zbog antena, opreme i sl. tako da...
Sumnjam! mislim da je Bosmal izabran,odakle ti to da je BBI sjediste A.J? posao sa Bosmalom je gotovo zavrsen, tako da je tu novo sjediste drugog CNN-a!Magarece_godine wrote:Napravice dodatni sprat na BBI-uMalaa wrote:Sto se tice BBI centra, sumnjam da ce Al-Jazeera tu biti, jer 9 i 10 sprat BBI centra pripada BBI banci, 8 sprat su kancelarije rukovodica i zaposlenika BBI centra ...tako da su im slobodni 6 i 7 sprat, ali njima trebaju zadnji spratovi objekata, zbog antena, opreme i sl. tako da...
Jes' vala, vidim ja op'o vodostaj Miljacke otkako izgradise Bosmalskojotovski wrote:i hebe ga Miljacka...uredno temelje zaliva...
Ako se ne varam dzemmo je spomenuo da je sve gotovo s BBI-em, a mislim da on radi ili tako nesto za Jazeer-u. Prema mojim nekim informacijama, nista se ne desava oko Bosmala.Kenan-sa wrote: Sumnjam! mislim da je Bosmal izabran,odakle ti to da je BBI sjediste A.J? posao sa Bosmalom je gotovo zavrsen, tako da je tu novo sjediste drugog CNN-a!
Ne trebaju njima zadnji spratovi, tj ne bitni su im radi antena itd.! Navodim primjer Londona: prostorije zgrade u kojoj su smješteni se nalaze ispod zemlje. Dakle kancelarije, studio i sve ostalo se nalazi ispod zemlje, a ne na nekom vrhu zgrade.Malaa wrote:Sto se tice BBI centra, sumnjam da ce Al-Jazeera tu biti, jer 9 i 10 sprat BBI centra pripada BBI banci, 8 sprat su kancelarije rukovodica i zaposlenika BBI centra ...tako da su im slobodni 6 i 7 sprat, ali njima trebaju zadnji spratovi objekata, zbog antena, opreme i sl. tako da...